bebes Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 μου ερχονται κατα καιρους βιντεομηνυματα. Ερχεται ενα SMS "ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ/ΜΗΝΥΜΑ! ΚΛΙΚΑΡΕ: http://secure-mail.mobi/app/s/..... /...../ " ειναι ασφαλες να το ανοιξω, ή ειναι καμια βλακεια; δεν φαινεται πουθενα ο αποστολεας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Στην καλύτερη περίπτωση είναι ενοχλητικά, στη χειρότερη επικίνδυνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 ξερει καποιος αν αυτα τα mms που σου ερχεται ειδοποιηση (απο το android οχι τον παροχο) οτι εχεις mms αλλα δεν μπορει να ληφθει,μενουν καπου στον παροχο?Δηλαδη τι γινεται με αυτα τα mms?Διαγραφονται η μενουν στον παροχο?Πως μπορεις να μαθεις γι αυτο?Ειμαι 99.9% σιγουρος οτι σε καμια εξυπηρετηση πελατων δεν θα ξερουν.Σε καταστημα που ρωτησαν δεν ειχαν ιδεα κλασσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 ποτε θα δουμε νεα προσφορα;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 να ρωτησω τις εβαλα τις ρυθμισεις και συνδεομαι με E δεν επρεπε να ειναι Η+ ; Να εκανα κατι λαθος δεν νομιζω.Να ναι λογω περιοχης; Εντωμεταξυ εκει που ειχα στις ρυθμισεις δικτυου 4 επιλογες με LTE και αλλα τωρα εχει μονο wcdma kai GSM . Πικρα;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 να ρωτησω τις εβαλα τις ρυθμισεις και συνδεομαι με E δεν επρεπε να ειναι Η+ ; Να εκανα κατι λαθος δεν νομιζω.Να ναι λογω περιοχης; Εντωμεταξυ εκει που ειχα στις ρυθμισεις δικτυου 4 επιλογες με LTE και αλλα τωρα εχει μονο wcdma kai GSM . Πικρα;;; ειδα εχεις αβαταρ iphone; το iphone εμφανιζει στην οθονη "Ε" ή "3G" αναλογα με την ισχυ του σηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 sory se s5 mini εννουσα. απο σημα φουλ Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 sory se s5 mini εννουσα. απο σημα φουλ "σημα" εννουσα το ιντερνετ οταν ειναι "γρηγορο" βγαζει ενδειξη 3G, οταν ειναι πιο αργο βγαζει "Ε" και οταν "σερνεται" βγαζει τα γραμματακια χαχαχα για 4G δεν ξερω γιατι εχω δικτυο Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Κοιτάχτε τις ρυθμίσεις δικτύου στη συσκευή. Αν τυχόν είναι ρυθμισμένο να πιάνει μόνο 2G λογικό είναι να γράφει E όλη την ώρα με φουλ σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Συγγνώμη αν εχει ξαναερωτηθεί: Στο site δεν εχει επιλογη να διατηρησω τον αριθμό μου από wind πηγαινοντας σε Q, παρά μόνον απο vodafone και cote. Μπορώ να κανω αυτη τη φορητοτητα απο συμβόλαιο σε Q? Πρέπει να πάω σε καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ πήγα σε κατάστημα. Και μετά με ζάλισαν στα τηλέφωνα για να επιστρέψω στο συμβόλαιο. Τότε κατάλαβα το περιθώριο κέρδους που έχουν! Οπότε λογικό μου φαίνεται να μην έχουν επιλογή να το γυρίσεις σε q άσσοι συμβόλαιο της Wind. Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ναι από κατάστημα θα ζητήσεις να πας στην Q Aν τυχόν επιμένουν κάντο F2G και μετά το κάνεις Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά. Μια τελευταία ερώτηση: τώρα έχω δίδυμες sim με τον ίδιο αριθμό. Σε q card θα μπορέσω να τις διατηρήσω; Ή δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο για την Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Μόνο σε συμβόλαια δίνουν twin sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Κοιτάχτε τις ρυθμίσεις δικτύου στη συσκευή. Αν τυχόν είναι ρυθμισμένο να πιάνει μόνο 2G λογικό είναι να γράφει E όλη την ώρα με φουλ σήμα. Ειναι επιλεγμενο το WCDMA/GSM δεν εμφανιζεται πλεον το LTE/WCDMA/GSM που παλια υπηρχε οταν ημουν στην vodafon. λογικα δεν επρεπε να πιανω Η+ ή τουλαχιστον Η; εσεις με android τι πιανεται στην Q; Τωρα απο LTE να πεσω σε Ε einai λιγο ξενερωμα. Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 εσεις με android τι πιανεται στην Q; Τωρα απο LTE να πεσω σε Ε einai λιγο ξενερωμα. Σύμφωνα με τους χάρτες της ίδιας της Wind, η κάλυψη 3G στη Ν.Δ. Ελλάδα (αν είσαι όντως εκεί δηλαδή) δεν είναι καλή. Εννοείται οτι το 4G είναι στα προσεχώς...απο τον Οκτώβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Σύμφωνα με τους χάρτες της ίδιας της Wind, η κάλυψη 3G στη Ν.Δ. Ελλάδα (αν είσαι όντως εκεί δηλαδή) δεν είναι καλή. Εννοείται οτι το 4G είναι στα προσεχώς...απο τον Οκτώβριο. ναι χαλια το δα. Το γελιο ειναι πως στο σπιτι η Voda δεν ειχε καν σημα για τηλεφωνο!η Cote ετσι κ ετσι κ η wind φουλ! Αλλα απο 3g θα το ψαξω επειδη στο σπιτι δεν με καιει και πολυ λογω wifi. Παντως το Ε me χαλασε λιγο εδω η Cote μου δινει Η+ Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αυτά να τα περιμένεις απο το δίκτυο της Wind. Της Cosmote είναι αρκετά καλύτερο, αν κρίνω απο το λίγο που το χρησιμοποίησα πριν ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ειναι επιλεγμενο το WCDMA/GSM δεν εμφανιζεται πλεον το LTE/WCDMA/GSM που παλια υπηρχε οταν ημουν στην vodafon. λογικα δεν επρεπε να πιανω Η+ ή τουλαχιστον Η; εσεις με android τι πιανεται στην Q; Τωρα απο LTE να πεσω σε Ε einai λιγο ξενερωμα. Δοκιμασε να το βαλεις μονο στο WCDMA και οχι στο αυτοματο.Εμενα οταν το ειχα στο WCDMA/GSM μου εδειχνε μονο Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 πως μπορεις να χρησιμοποιεις την εφαρμογη whats app δωρεαν χωρις να σε χρεωνει data. το θεμα ειναι αν εγω τα ανοιξω δεν θα κατεβαζουν οι αλλες εφαρμογες, πως γινεται να τις κλεισω κ να μην κατεβαζουν; αν ανοιξω τα data κ εχω το κινητο σε αναμονη παλι δεν θα καταναλωνει data. πως μπορω να το κανω να καταναλωνει μονο το whats app; υπαρχει καμια εφαρμογη για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 πως μπορεις να χρησιμοποιεις την εφαρμογη whats app δωρεαν χωρις να σε χρεωνει data. το θεμα ειναι αν εγω τα ανοιξω δεν θα κατεβαζουν οι αλλες εφαρμογες, πως γινεται να τις κλεισω κ να μην κατεβαζουν; αν ανοιξω τα data κ εχω το κινητο σε αναμονη παλι δεν θα καταναλωνει data. πως μπορω να το κανω να καταναλωνει μονο το whats app; υπαρχει καμια εφαρμογη για αυτο; Υπάρχουν εφαρμογές firewall, με τις οποίες μπορείς να μπλοκάρεις το internet data σε όλες τις εφαρμογές εκτός του whats app. Προυποθέτει πρόσβαση root. Για περισσότερα απευθύνσου στο σχετικό υποφόρουμ του Android. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 στο σπιτι η Voda δεν ειχε καν σημα για τηλεφωνο!η Cote ετσι κ ετσι κ η wind φουλ! Κι εγώ έχω καλύτερο σήμα από την Wind στο δίκαρτο. Αφού θέλω να την καταργήσω (έχω διπλασιασμό στο Frog), αλλά έχω αμφιβολίες αν πρέπει. Κυρίως στο χωριό (=χαμηλό σήμα), μόνο με την Q μπορώ να μιλήσω στο σπίτι. Και γενικώς η Q μου έχει καλύτερο σήμα. Σήμα θέλουμε, όχι «καμπάνες» και ακριβές καμπάνιες... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αν βαλω 10 ευρω απο καταστημα wind θα παρω 1gb και 1000 λεπτα προς q μόνο? Η δινει και 600 λεπτά προς ολη τη wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro3650 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Αν βαλω 10 ευρω απο καταστημα wind θα παρω 1gb και 1000 λεπτα προς q μόνο? Η δινει και 600 λεπτά προς ολη τη wind? Θα πάρεις 1000 λεπτά προς q και 1024mb..το έκανα για το κινητό της μάνας μου στις 29/01 Παράθεση skorpio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Μη τρεξω στο κατασυημα δηλαδη... Θα την κανω μεσω PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts