azuli Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Μπήκα στο site της Q και από την επικοινωνία έγραψα στην "φόρμα επικοινωνίας" και τους τα έψαλα κανονικότατα + ζήτησα αναλυτική κατάσταση δεδομένων σε ηλεκτρονική μορφή για να τα δείξω σε κάθε αρμόδια αρχή γιατί πρόκειται περί απάτης και μάλιστα επαναλαμβανόμενης εάν δεν έχω χρησιμοποιήσει τα δεδομένα και να χρεώνομαι στο γυρισαν πισω τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 στο γυρισαν πισω τελικα? Ναι αλλά με την επισήμανση ότι δεν πρόκειται για λάθος δικό τους μου πιστώνουν το 1€ Τώρα πως η Wind, μιας και δεν αναγνωρίζει οτι έχει κάνει λάθος χρέωση, μου πιστώνει το ποσό μόνον αυτοί ξέρουν!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Σημασια εχει οτι το πηρες. Και σε μενα ειπαν κ καλα οτι εγινε κίνηση δεδομενων αλλα λογω καλης συνεργασιας το επιστρέφουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ναι αλλά με την επισήμανση ότι δεν πρόκειται για λάθος δικό τους μου πιστώνουν το 1€ Τώρα πως η Wind, μιας και δεν αναγνωρίζει οτι έχει κάνει λάθος χρέωση, μου πιστώνει το ποσό μόνον αυτοί ξέρουν!!!:lol: Τι σε νοιάζει τι λένε; Άστους. Έκανες τη δουλειά σου και πήρες το ευρώ σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν ειναι το θεμα να παρεις πισω τα 1-2€. Δεν θα πεθανει κανεις αν τα χασει. Το θεμα ειναι να σταματησουν να συμβαινουν τετοια περιστατικα και να μην χρειαζεται καθε φορα να μπαινουμε στην διαδικασια της αμφισβητησης χρεωσης με ό,τι αυτο συνεπαγεται (χασιμο χρόνου, νευρα κ.λ.π.) δινοντας μας ταυτοχρονα "γελοιες" (να το πω κομψα) απαντησεις. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Δεν ειναι το θεμα να παρεις πισω τα 1-2€. Δεν θα πεθανει κανεις αν τα χασει. Το θεμα ειναι να σταματησουν να συμβαινουν τετοια περιστατικα και να μην χρειαζεται καθε φορα να μπαινουμε στην διαδικασια της αμφισβητησης χρεωσης με ό,τι αυτο συνεπαγεται (χασιμο χρόνου, νευρα κ.λ.π.) δινοντας μας ταυτοχρονα "γελοιες" (να το πω κομψα) απαντησεις. Δεν αντιλέγω. Αλλά, όπως βλέπεις, δε σταματούν αυτά τα περιστατικά. Σκέψου και το άλλο. Για να μην έχει σταματήσει αυτό με το 1€, που το έχει διαπιστώσει αρκετός κόσμος (φαντάζομαι και εκτός myphone, αλλά δεν κάνουν τίποτα), σκέψου πόσα άλλα θα γίνονται, που δεν έχει πει ακόμα κάποιος κάτι. Στο τέλος, αυτό που έχει σημασία είναι να πάρεις πίσω αυτό που έχασες. Edited January 23, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το bug από ότι κατάλαβα με την χρέωση του 1€ έχει να κάνει με την τελευταία μέρα της προσφοράς που δεν την υπολογίζει σωστά το billing πρόγραμμα τους. Αυτό που εγώ έκαναν και δεν την ξαναπάτησα (μέχρι τώρα :p) είναι να κλείνω τα data 2 (δύο) μέρες πριν την λήξη! Δεν έχει σημασία που έχω δίκαιο. Άλλωστε τους είχα αναφέρει την εμπειρία μου ότι πρόκειται για bug που αφορά την τελευταία μέρα. Απλά έτσι δεν ασχολούμαι ξανα και δεν εκνευρίζομαι. :cool: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 εγω ειχα να ανοιξω τα data τουλαχιστον μια μερα πριν με χρεωσουν.Αλλα και παλι,δεν ειναι λυση το να τα εχουμε κλειστα 2 μερες πριν.Αν ειναι δυνατον.. προκειται περι εσκεμενης κλεψιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Που στο δι#$ο πρεπει να καλεσω για να ενεργοποιησω ενα προγραμμα ομιλιας που θελω με τα κολο site τους Μπαινεις στο site τους κ μονο πληροφοριες κ online ενεργοποιηση εχουν πηρα στο 1225 κ μονο τον διαθεσιμο χρονο μου λεει Οποιος μπορει κ ξερει θα εκτιμουσα πολυ αν με πληροφορουσε Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Που στο δι#$ο πρεπει να καλεσω για να ενεργοποιησω ενα προγραμμα ομιλιας που θελω με τα κολο site τους Μπαινεις στο site τους κ μονο πληροφοριες κ online ενεργοποιηση εχουν πηρα στο 1225 κ μονο τον διαθεσιμο χρονο μου λεει Οποιος μπορει κ ξερει θα εκτιμουσα πολυ αν με πληροφορουσε Καλείς το 12200 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλείς το 12200 Χιλια ευχαριστω Να σαι καλα Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μου ήρθε μήνυμα Μόλις Τώρα (EIΔIKH ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! 300Λ KAI 20SMS ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 3€! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE: 11 ΣTO 12410 (IΣXYEI EΩΣ 01/02)) άρχισε τις προσφορές Η q;; το πήρε κανένας άλλος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Παιδια καλημερα Προσπαθω να ενεργοποιησω τα MMS αλλα εις ματην.. Βαζω: Name: Q MMS APN: q-mms.myq.gr MMSC: http://mms.myq.gr ΜΜS proxy: 192.168.80.134 ΜΜS port: 8080 MCC: 202 MNC: 09 APN type: MMS Ολα τα υπολοιπα κενα Τσεκαρω DATA και ROAMING (αραγε θελει και τα δυο?) και μου βγαζει "service currently unavailable" Καμμια αποψη? Thanks Edited January 26, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδια καλημερα Προσπαθω να ενεργοποιησω τα MMS αλλα εις ματην.. Βαζω: Name: Q MMS APN: q-mms.myq.gr MMSC: http://mms.myq.gr ΜΜS proxy: 192.168.80.134 ΜΜS port: 8080 MCC: 202 MNC: 09 APN type: MMS Ολα τα υπολοιπα κενα Τσεκαρω DATA και ROAMING (αραγε θελει και τα δυο?) και μου βγαζει "service currently unavailable" Καμμια αποψη? Thanks στο apn type θελει κενο. Αλλα ακομα κι ετσι εμενα δεν μου δουλευει,ερχεται ειδοποιηση οτι υπαρχει mms αλλα δεν μπορω να το λαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) το δοκιμασα και με κενο αλλα δεν.. Data και Roaming θελουν και τα δυο τσεκαρισμενα? Ξερεις? Edited January 26, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 το δοκιμασα και με κενο αλλα δεν.. Data και Roaming θελουν και τα δυο τσεκαρισμενα? Ξερεις? ναι νομίζω (data ΣΤΟ roamming ανοικτά σε q) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 θέλει να είναι ανοιχτό το roaming και αφού κάνεις νέο apn και το σώσεις, να κάνεις restart το κινητό. χωρίς restart δε παίζει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ισχυει στην Q αυτο που υπαρχει στο whatsup,οτι τα mb που περισευουν δεν χανονται αν ανανεωσης πριν ληξη το πακετο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Οχι,χάνονται στη λήξη του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Και data ανοιχτα και roaming ανοιχτο και επανεκκινηση του κινητου, το MMS δεν φευγει..:(:( Ευχαριστω παιδια για την προσπαθεια.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 μου ειπαν απο wind οτι τα mms τους δουλευουν μονο με data ανοιχτα,οχι οπως παλια που δεν χρειαζονταν data.Αλλα και παλι δεν μπορω να λαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 στελνεις ομως? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 μου ειπαν απο wind οτι τα mms τους δουλευουν μονο με data ανοιχτα,οχι οπως παλια που δεν χρειαζονταν data.Αλλα και παλι δεν μπορω να λαβω Λόγω android γίνεται αυτό κι όχι λόγω wind. Σε οποιαδήποτε εταιρεία με android (για windows δεν γνωρίζω) θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα data. Και σε περίπτωση δίκαρτου τα data να είναι ανοιχτά στην εταιρεία που στάλθηκε το μήνυμα. Το λέω αυτό γιατί γνωστός μου του είχαν στείλει mms στο cosmote κι άνοιγε data στο vodafone και δεν λάμβανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Και σε περίπτωση δίκαρτου τα data να είναι ανοιχτά στην εταιρεία που στάλθηκε το μήνυμα. Σε περίπτωση δίκαρτου με 2 αριθμούς (sim) στον ίδιο πάροχο, είναι προφανές ότι τα δεδομένα είναι ανοικτά στον ένα αριθμό. Εάν σταλεί mms στον άλλο αριθμό, θα το λάβει; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Κι εδώ το ίδιο ισχύει. Η εταιρεία είναι η ίδια, αλλά οι αριθμοί διαφορετικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts