Dimis164 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 απλά σε ρωτάω γιατί νομίζω οτι ειναι επιβεβαιωμένο πως έχουν πρόβλημα στο σύστημα τους όταν ο ίδιος αριθμός ήταν γραμμένος στο f2g και μετά πάει να κάνει εγγραφή στο myq. Κάπου εδώ το είχα διαβάσει νομίζω. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Κάπου πρέπει να υπαρχει η επιλογη "είχες f2g και ηρθες q? Κάνε εγγραφή με τα ίδια στοιχεία" σ'ένα νούμερο που ειχα κανει αλλαγη,παίζει με αυτον τον τρόπο στο myq με τα ιδια στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 απλά σε ρωτάω γιατί νομίζω οτι ειναι επιβεβαιωμένο πως έχουν πρόβλημα στο σύστημα τους όταν ο ίδιος αριθμός ήταν γραμμένος στο f2g και μετά πάει να κάνει εγγραφή στο myq. Κάπου εδώ το είχα διαβάσει νομίζω. Ο αριθμός είναι 699χχχχχχχ, προσπάθησα να κανω εγγραφή στη wind και μου είπε ότι αυτός είναι αριθμός Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Φορητότητα από καρτοσυμβόλαιο σε Q card, έχει έρθει μήνυμα 18:00 29/12/2014 για επιτυχή καταχώρηση του αιτήματος. Σήμερα το πρωί 11:00 μιλήσαμε με cosmote για αντιπρόταση που δεν δεχτήκαμε. Θα προλάβουμε την αλλαγή του χρόνου; Πώς το βλεπετε οι πιό έμπειροι στο θέμα; Ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι να κάνω μεταφορά αριθμού απο συμβόλαιο Vodafone σε Q. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, η online αίτηση ή η επίσκεψη σε κατάστημα της Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Κατάστημα wind πιστεύω, αλλά καλό είναι να πας με το συμβόλαιο της Vodafone. 2 φορές που είχα πάει για φορητότητα με καθυστερούσαν λέγοντας πως πρέπει να πάω στη Vodafone να μου τυπώσουν ένα χαρτί με τα στοιχεία μου. Επειδή και τις 2 φορές έτυχε λόγω προβλήματος στη Vodafone να μην μπορούν να μου το τυπώσουν, αρκεί και το συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 OK, ευχαριστώ. Το πρόβλημα είναι να βρω το συμβόλαιο της Vodafone. Ένας θεός ξέρει που το έχω καταχωνιάσει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 δεν χρειαζεται το συμβολαιο. Αρκει ενς προσφατος λογαριασμος απο τη Βοντα. Να σας ευχηθω και "Καλη Χρονια" μιας και ειναι το πρωτο μνμ μου για το 2015 :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλή χρονιά. Στην ουσία τίποτα δεν είναι απαραίτητο. Απλά θέλουν κάτι για να είναι σίγουροι για τα στοιχεία. Οπότε και ο λογαριασμός λογικά μια χαρά είναι. Εγώ μιας και δεν έβγαζα άκρη λέω σε μια υπάλληλο δεν έχω κάτι και στη Vodafone δε μπορούν να μου τυπώσουν, οπότε καταχώρησε τα στοιχεία που θα στα πω και αν κάτι πάει στραβά και απορρίψουν τη φορητότητα δική μου η ευθύνη. Και μου το έκανε έτσι και όλα πήγαν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Με το λογαριασμό θα πήγαινα, έτσι κι αλλιώς. Θα σας ενημερώσω αν μου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πρόβλημα, που χρειάζεται λύση: Ενώ νόμιζα ότι ήξερα το username + password στο myq.gr, δε μου το δέχεται. Το πραγματικό μου πρόβλημα δεν είναι αυτό, άλλα το οτι δε θυμάμαι ποιό e-mail είχα δώσει για reset... Τί κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών απο το νούμερο που ξεχασες το username/password, κι αφου κανεις την απαραίτητη πιστοποίηση ζήτησε να σου διαγράψουν τον λογαριασμό για να δημιουργήσεις εκ νέου άλλον... φανταζομαι θα γίνεται Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών απο το νούμερο που ξεχασες το username/password, κι αφου κανεις την απαραίτητη πιστοποίηση ζήτησε να σου διαγράψουν τον λογαριασμό για να δημιουργήσεις εκ νέου άλλον... φανταζομαι θα γίνεται Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι να κάνω μεταφορά αριθμού απο συμβόλαιο Vodafone σε Q. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, η online αίτηση ή η επίσκεψη σε κατάστημα της Wind; Πήγα στο κατάστημα της Wind για να κάνω την μεταφορά και μου είπαν οτι το σύστημα τους είναι εδώ και μέρες κλειστό και δεν μπορούν να φέρουν τον αριθμό στην Q. Πότε θα ανοίξει το σύστημα, άγνωστο. Δικαιολογίες, ερασιτεχνισμοί ή κάτι άλλο; Εννοείται οτι στη σελίδα της online αίτησης μεταφοράς δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πήγαινε σε άλλο κατάστημα :-) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν μπορώ, το άλλο κατάστημα της πόλης έκλεισε πριν 2-3 μήνες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν μπορώ, το άλλο κατάστημα της πόλης έκλεισε πριν 2-3 μήνες :( Κάντην on line τότε...... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 θα συμφωνήσω κι εγώ με τον kokalo, κάνε την online ή τηλεφωνικά και ηρέμησες! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 χρεωθηκα λεει 1 ευρω για ιντερνετ. μα πως; αφου δεν ανοιξα δεδομενα εστειλα στο fb και περιμενω απαντηση. πρεπει να κανω κατι για να σταματησει, ωστε να μη χρεωθω και αυριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 χρεωθηκα λεει 1 ευρω για ιντερνετ. μα πως; αφου δεν ανοιξα δεδομενα εστειλα στο fb και περιμενω απαντηση. πρεπει να κανω κατι για να σταματησει, ωστε να μη χρεωθω και αυριο; Διέγραψε τα APN. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Κάντην on line τότε...... θα συμφωνήσω κι εγώ με τον kokalo, κάνε την online ή τηλεφωνικά και ηρέμησες! Αυτό θα κάνω τελικά, αφού βέβαια πάρω πρώτα τηλέφωνο για να μάθω τι σημαίνει οτι το σύστημα τους είναι κλειστό. Δεν έχω όρεξη να μείνει η αίτηση εκκρεμής για καιρό επειδή το σύστημα κοιμάται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Διέγραψε τα APN. Δεν ειναι θεμα apn αλλα οτι ΔΕΝ ανοιξα δεδομενα. Εληξε το πακετο προχθες και λογικα δευτερα θα κανω ανανεωση, ωστε να παρω τα μπονους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Και να μην ανοίξεις μπορεί να χρεωθείς. Διέγραψε το APN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Και καθε φορα αυτο πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Και να μην ανοίξεις μπορεί να χρεωθείς. Διέγραψε το APN. στο iphone εαν απενεργοποιήσω το data τότε δεν χρεώνεται. Δεν χρειάζεται να διαγράψω το APN Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts