Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απλά σε ρωτάω γιατί νομίζω οτι ειναι επιβεβαιωμένο πως έχουν πρόβλημα στο σύστημα τους όταν ο ίδιος αριθμός ήταν γραμμένος στο f2g και μετά πάει να κάνει εγγραφή στο myq. Κάπου εδώ το είχα διαβάσει νομίζω.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Κάπου πρέπει να υπαρχει η επιλογη "είχες f2g και ηρθες q? Κάνε εγγραφή με τα ίδια στοιχεία" σ'ένα νούμερο που ειχα κανει αλλαγη,παίζει με αυτον τον τρόπο στο myq με τα ιδια στοιχεία

απλά σε ρωτάω γιατί νομίζω οτι ειναι επιβεβαιωμένο πως έχουν πρόβλημα στο σύστημα τους όταν ο ίδιος αριθμός ήταν γραμμένος στο f2g και μετά πάει να κάνει εγγραφή στο myq. Κάπου εδώ το είχα διαβάσει νομίζω.

Ο αριθμός είναι 699χχχχχχχ, προσπάθησα να κανω εγγραφή στη wind και μου είπε ότι αυτός είναι αριθμός Q

Φορητότητα από καρτοσυμβόλαιο σε Q card, έχει έρθει μήνυμα 18:00 29/12/2014 για επιτυχή καταχώρηση του αιτήματος. Σήμερα το πρωί 11:00 μιλήσαμε με cosmote για αντιπρόταση που δεν δεχτήκαμε. Θα προλάβουμε την αλλαγή του χρόνου; Πώς το βλεπετε οι πιό έμπειροι στο θέμα; Ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Σκέφτομαι να κάνω μεταφορά αριθμού απο συμβόλαιο Vodafone σε Q. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, η online αίτηση ή η επίσκεψη σε κατάστημα της Wind;

Κατάστημα wind πιστεύω, αλλά καλό είναι να πας με το συμβόλαιο της Vodafone. 2 φορές που είχα πάει για φορητότητα με καθυστερούσαν λέγοντας πως πρέπει να πάω στη Vodafone να μου τυπώσουν ένα χαρτί με τα στοιχεία μου. Επειδή και τις 2 φορές έτυχε λόγω προβλήματος στη Vodafone να μην μπορούν να μου το τυπώσουν, αρκεί και το συμβόλαιο.

OK, ευχαριστώ.

Το πρόβλημα είναι να βρω το συμβόλαιο της Vodafone. Ένας θεός ξέρει που το έχω καταχωνιάσει :lol:

δεν χρειαζεται το συμβολαιο.

Αρκει ενς προσφατος λογαριασμος απο τη Βοντα.

Να σας ευχηθω και "Καλη Χρονια" μιας και ειναι το πρωτο μνμ μου για το 2015 :shifty:

Καλή χρονιά.

Στην ουσία τίποτα δεν είναι απαραίτητο. Απλά θέλουν κάτι για να είναι σίγουροι για τα στοιχεία. Οπότε και ο λογαριασμός λογικά μια χαρά είναι. Εγώ μιας και δεν έβγαζα άκρη λέω σε μια υπάλληλο δεν έχω κάτι και στη Vodafone δε μπορούν να μου τυπώσουν, οπότε καταχώρησε τα στοιχεία που θα στα πω και αν κάτι πάει στραβά και απορρίψουν τη φορητότητα δική μου η ευθύνη. Και μου το έκανε έτσι και όλα πήγαν καλά.

Πρόβλημα, που χρειάζεται λύση: Ενώ νόμιζα ότι ήξερα το username + password στο myq.gr, δε μου το δέχεται. Το πραγματικό μου πρόβλημα δεν είναι αυτό, άλλα το οτι δε θυμάμαι ποιό e-mail είχα δώσει για reset... Τί κάνω τώρα;

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών απο το νούμερο που ξεχασες το username/password, κι αφου κανεις την απαραίτητη πιστοποίηση ζήτησε να σου διαγράψουν τον λογαριασμό για να δημιουργήσεις εκ νέου άλλον... φανταζομαι θα γίνεται

[ f i l i p p o s ]

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών απο το νούμερο που ξεχασες το username/password, κι αφου κανεις την απαραίτητη πιστοποίηση ζήτησε να σου διαγράψουν τον λογαριασμό για να δημιουργήσεις εκ νέου άλλον... φανταζομαι θα γίνεται

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Σκέφτομαι να κάνω μεταφορά αριθμού απο συμβόλαιο Vodafone σε Q. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, η online αίτηση ή η επίσκεψη σε κατάστημα της Wind;

Πήγα στο κατάστημα της Wind για να κάνω την μεταφορά και μου είπαν οτι το σύστημα τους είναι εδώ και μέρες κλειστό και δεν μπορούν να φέρουν τον αριθμό στην Q. Πότε θα ανοίξει το σύστημα, άγνωστο.

Δικαιολογίες, ερασιτεχνισμοί ή κάτι άλλο; Εννοείται οτι στη σελίδα της online αίτησης μεταφοράς δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο.

Δεν μπορώ, το άλλο κατάστημα της πόλης έκλεισε πριν 2-3 μήνες :(

Κάντην on line τότε......

Στο στόμα του σκύλου....

χρεωθηκα λεει 1 ευρω για ιντερνετ. μα πως; αφου δεν ανοιξα δεδομενα

εστειλα στο fb και περιμενω απαντηση. πρεπει να κανω κατι για να σταματησει, ωστε να μη χρεωθω και αυριο;

χρεωθηκα λεει 1 ευρω για ιντερνετ. μα πως; αφου δεν ανοιξα δεδομενα

εστειλα στο fb και περιμενω απαντηση. πρεπει να κανω κατι για να σταματησει, ωστε να μη χρεωθω και αυριο;

Διέγραψε τα APN.

Κάντην on line τότε......

θα συμφωνήσω κι εγώ με τον kokalo, κάνε την online ή τηλεφωνικά και ηρέμησες!

Αυτό θα κάνω τελικά, αφού βέβαια πάρω πρώτα τηλέφωνο για να μάθω τι σημαίνει οτι το σύστημα τους είναι κλειστό. Δεν έχω όρεξη να μείνει η αίτηση εκκρεμής για καιρό επειδή το σύστημα κοιμάται.

Διέγραψε τα APN.

Δεν ειναι θεμα apn αλλα οτι ΔΕΝ ανοιξα δεδομενα. Εληξε το πακετο προχθες και λογικα δευτερα θα κανω ανανεωση, ωστε να παρω τα μπονους

Και να μην ανοίξεις μπορεί να χρεωθείς. Διέγραψε το APN.

στο iphone εαν απενεργοποιήσω το data τότε δεν χρεώνεται. Δεν χρειάζεται να διαγράψω το APN

[ f i l i p p o s ]

• This topic was unpinned, featured and pinned