Mark_K Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Χμ, εξαρτάται και από τον λόγο που άλλαξες νούμερο. Αν δε θες να σε βρίσκει κάποιος και θέλεις να δέχεσαι κανονικά τα τηλεφωνήματα από όλους τους άλλους, σκέφτομαι πως ίσως θα βόλευε αν έχεις υπόλοιπο να πάρεις το πακέτο που δίνει 800' σε wind/q με 2€. Και να βάλεις την παλιά κάρτα στο κινητό, να πας στις ρυθμίσεις κλήσεων και να ορίσεις άμεση προώθηση όλων των κλήσεων στον νέο αριθμό. Όποιος σε πάρει λοιπόν θα σου χτυπάει στο νέο νούμερο και έτσι και δεις κλήση από κάποιον που δεν θέλεις να απαντήσεις απλά το αγνοείς ξέροντας ότι σε κάλεσε στο παλιό. Όλοι οι άλλοι θα μιλάνε μαζί σου κανονικά, και για 1 μήνα απλά θα ενημερώνεις όταν σε καλούν ότι άλλαξες νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Πόσο τα σπάει η Q;;; Φίλε ποια εφαρμογή για SMS έχεις. Βλέπω 160 χαρακτήρες ενω η δική μου που οπτικά είναι η ίδια μου δίνει μόνο 60. Ευχαριστώ και συγνώμη για το άσχετο στο νήμα q. Για να μην είναι τελείως άσχετο στον υπόλοιπο χώρο που έχω θα σας πω οτι η q τα σπάει. :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 ... στον υπόλοιπο χώρο που έχω θα σας πω οτι η q τα σπάει. :D:D:D Χαχαχα! :lol: Μου θύμισες την διαφήμιση της Q που λέει «στον υπόλοιπο χρόνο που έχω, θα σας τυλίξω έναν γύρο» :lol: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μονο 60 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Φίλε ποια εφαρμογή για SMS έχεις. Βλέπω 160 χαρακτήρες ενω η δική μου που οπτικά είναι η ίδια μου δίνει μόνο 60. Ευχαριστώ και συγνώμη για το άσχετο στο νήμα q. Για να μην είναι τελείως άσχετο στον υπόλοιπο χώρο που έχω θα σας πω οτι η q τα σπάει. :D:D:D τη μανισια έχω φίλος, απλά με xposed έχω 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 τη μανισια έχω φίλος, απλά με xposed έχω 160 χαρακτήρες με το gravity?ποιο setting? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Χμ, εξαρτάται και από τον λόγο που άλλαξες νούμερο. Αν δε θες να σε βρίσκει κάποιος και θέλεις να δέχεσαι κανονικά τα τηλεφωνήματα από όλους τους άλλους, σκέφτομαι πως ίσως θα βόλευε αν έχεις υπόλοιπο να πάρεις το πακέτο που δίνει 800' σε wind/q με 2€. Και να βάλεις την παλιά κάρτα στο κινητό, να πας στις ρυθμίσεις κλήσεων και να ορίσεις άμεση προώθηση όλων των κλήσεων στον νέο αριθμό. Όποιος σε πάρει λοιπόν θα σου χτυπάει στο νέο νούμερο και έτσι και δεις κλήση από κάποιον που δεν θέλεις να απαντήσεις απλά το αγνοείς ξέροντας ότι σε κάλεσε στο παλιό. Όλοι οι άλλοι θα μιλάνε μαζί σου κανονικά, και για 1 μήνα απλά θα ενημερώνεις όταν σε καλούν ότι άλλαξες νούμερο. Eχω προγραμμα κλησεις προς ολους.Και εχω ακομα και 4 ευρω στον λογαρισμο τον παλιο.Γιατι να αγορασω το παραπανω πακετο που λες;Παιζει ρολο;Μετα αυτο που λες για την παλια καρτα ενταξει το καταλαβα.Μετα την ρυθμιση την βγαζω και βαζω κανονικα την νεα;:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Δεν ήξερα τι πρόγραμμα είχες στο παλιό. Υπέθεσα πως δεν έχεις κάτι, και μιας με 2€ σου δίνει 800' είναι υπεραρκετά για να σε καλούν όλοι και να κάνει εκτροπή στο νέο(γιατί έτσι λειτουργεί η συγκεκριμένη ρύθμιση. είναι σαν να σε καλεί το ίδιο το νούμερο στον αριθμό που το έχεις θέσει, με την ανάλογη χρέωση). Και να σου τελειώσει το πακέτο προς όλους, με 4€ σε παίρνει να το κάνεις αυτό που λέω για 2 μήνες. Μέχρι τότε λογικά τα άτομα που έχεις συχνά επαφή θα έχουν μάθει το νέο σου νούμερο και θα καλούν εκεί. Στο τέλος ή βγάζεις τη ρύθμιση, ή έτσι κι αλλιώς αν δεν έχει υπόλοιπο δε θα μπορεί να καλέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 με το gravity?ποιο setting? Ναι φίλος. Πας phone tweaks και μετά strip unicode, εγώ τα έχω όλα strip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Να σας ρωτήσω: πόσο διαρκούν οι προσφορές συνήθως; Βλέπω ότι το Bonus για το 1GB ισχύειο μέχρι 31/1/2015. Μετά κόβεται;; 'Η γίνεται πχ 0.5GB? Επειδή καταλαβαίνω ότι κάνουν κάποιες προωθητικές ενέργειες για να "τραβήξουν" κόσμο, και επιδή δε θέλω να επωφεληθώ προσωρινά, ρωτάω τι συμβαίνει στατιστικά.... Πχ τις προιηγούμενες φορές που είχαν Bonus πως το χειρίστικαν μετά τη λήξη του;; Βγήκατε χαμένοι;; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μετά την λήξη του ανανεώνεται για μερικούς μήνες ακόμα Αυτό κάνουν συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 "MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛA TA KINHTA/ ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 1GB ME ΔIAPKEIA 15MEPEΣ, EAN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 10€ & ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ" Αν το έχει ενεργοποιήσει κάποιος μπορεί να μου πει αν αυτό το 1GB είναι επιπλέον του 1GB που παίρνουμε με την ανανέωση μέσω internet; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 "MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛA TA KINHTA/ ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 1GB ME ΔIAPKEIA 15MEPEΣ, EAN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 10€ & ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ" Εγω θελω να ρωτησω αν αυτο είναι μόνο για σενα οπως λεει το μηνυμα ή για ολους μας Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εγω θελω να ρωτησω αν αυτο είναι μόνο για σενα οπως λεει το μηνυμα ή για ολους μας Σίγουρα θα έχει σταλεί και σε άλλους.Σε εμένα έχει έρθει 3 φορές αυτό το μήνα, αλλά δε το χρησιμοποίησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Σίγουρα θα έχει σταλεί και σε άλλους.Σε εμένα έχει έρθει 3 φορές αυτό το μήνα, αλλά δε το χρησιμοποίησα. Επομένως θα ειναι προϋπόθεση να εχεις λαβει μηνυμα για να ισχυσει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 "MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛA TA KINHTA/ ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 1GB ME ΔIAPKEIA 15MEPEΣ, EAN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 10€ & ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ" Αν το έχει ενεργοποιήσει κάποιος μπορεί να μου πει αν αυτό το 1GB είναι επιπλέον του 1GB που παίρνουμε με την ανανέωση μέσω internet; Και σε μένα έρχεται αυτό το μύνημα 1-2 φορές τους τελευταίους 3 μήνες και αν θυμάμαι καλά, με επιφύλαξη το αναφέρω, είχε προστεθεί το 1GB στο bonus ανανέωσης αλλά κατανάλωνε πρώτα απο το bonus..συνεπώς δεν το εκμεταλλεύτηκα μιας και δεν καταναλώνω τόσο μεγάλο όγκο συνήθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Και σε μένα έρχεται αυτό το μύνημα 1-2 φορές τους τελευταίους 3 μήνες και αν θυμάμαι καλά, με επιφύλαξη το αναφέρω, είχε προστεθεί το 1GB στο bonus ανανέωσης αλλά κατανάλωνε πρώτα απο το bonus..συνεπώς δεν το εκμεταλλεύτηκα μιας και δεν καταναλώνω τόσο μεγάλο όγκο συνήθως Άρα αυτό το 1GB είναι πρακτικά άχρηστο και μένουν τα 300 λεπτά για 2 εβδομάδες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Aν ανανεωσω τον χρονο ομιλιας μου πρην την ληξη του ο υπολοιπομενος χρονος ομιλιας μεταφερεται και προστιθεται στο επομενο 30ημερο? Η ληγει στο προκαθορισμενο 30ημερο και μετα ξεκιναει το νεο πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 To δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Aν ανανεωσω τον χρονο ομιλιας μου πρην την ληξη του ο υπολοιπομενος χρονος ομιλιας μεταφερεται και προστιθεται στο επομενο 30ημερο? Η ληγει στο προκαθορισμενο 30ημερο και μετα ξεκιναει το νεο πακετο? ληγει 30 μερες μετα την ενεργοποιηση του τελευταιου πακετου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Στην Q και στην WIND όλα τα πακέτα λήγουν 30 ημέρες μετά την ενεργοποίηση τους . Ανανέωση πακέτου δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 μου ειχε ερθει προσφατα sms απο Q απο αυτα που σου δινουν μπονους 20 η 40 λεπτα εξτρα αν ενεργοποιησεις πακετο ομιλιας στελνωντας sms σε ενα τετραψηφιο μεχρι 31/12 αλλα το εσβησα καταλαθος,μπορει καποιος που του ηρθε να ποσταρει την προσφορα ωστε να δω το τετραψηφιο και τι πρεπει να γραψω στο μυνημα? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Άρα αυτό το 1GB είναι πρακτικά άχρηστο και μένουν τα 300 λεπτά για 2 εβδομάδες Εξαρτάται απο τη χρήση που κάνεις. Για καποιους δεν ειναι καθόλου άχρηστο το1 γιγα... τα 300 λεπτα επίσης ειναι σουπε, μιλας χωρίς κανένα άγχος μην τελειώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 μου ειχε ερθει προσφατα sms απο Q απο αυτα που σου δινουν μπονους 20 η 40 λεπτα εξτρα αν ενεργοποιησεις πακετο ομιλιας στελνωντας sms σε ενα τετραψηφιο μεχρι 31/12 αλλα το εσβησα καταλαθος,μπορει καποιος που του ηρθε να ποσταρει την προσφορα ωστε να δω το τετραψηφιο και τι πρεπει να γραψω στο μυνημα? ευχαριστω! 13 στο 12410 Αλλά είναι το ίδιο με το 60' + 40' που δίνουν από ενεργοποίηση μέσω my Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημέρα και χρονια πολλα. το myq application δεν υπαρχει για windows mobile?Πως αλλιως μπορούμε να βλέπουμε το υπολοιπο χρηματων και χρονων ομιλιας? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts