Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμ, εξαρτάται και από τον λόγο που άλλαξες νούμερο. Αν δε θες να σε βρίσκει κάποιος και θέλεις να δέχεσαι κανονικά τα τηλεφωνήματα από όλους τους άλλους, σκέφτομαι πως ίσως θα βόλευε αν έχεις υπόλοιπο να πάρεις το πακέτο που δίνει 800' σε wind/q με 2€. Και να βάλεις την παλιά κάρτα στο κινητό, να πας στις ρυθμίσεις κλήσεων και να ορίσεις άμεση προώθηση όλων των κλήσεων στον νέο αριθμό. Όποιος σε πάρει λοιπόν θα σου χτυπάει στο νέο νούμερο και έτσι και δεις κλήση από κάποιον που δεν θέλεις να απαντήσεις απλά το αγνοείς ξέροντας ότι σε κάλεσε στο παλιό. Όλοι οι άλλοι θα μιλάνε μαζί σου κανονικά, και για 1 μήνα απλά θα ενημερώνεις όταν σε καλούν ότι άλλαξες νούμερο.

Πόσο τα σπάει η Q;;;

Φίλε ποια εφαρμογή για SMS έχεις. Βλέπω 160 χαρακτήρες ενω η δική μου που οπτικά είναι η ίδια μου δίνει μόνο 60.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το άσχετο στο νήμα q.

Για να μην είναι τελείως άσχετο στον υπόλοιπο χώρο που έχω θα σας πω οτι η q τα σπάει. :D:D:D

... στον υπόλοιπο χώρο που έχω θα σας πω οτι η q τα σπάει. :D:D:D

Χαχαχα! :lol:

Μου θύμισες την διαφήμιση της Q που λέει «στον υπόλοιπο χρόνο που έχω, θα σας τυλίξω έναν γύρο» :lol:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Φίλε ποια εφαρμογή για SMS έχεις. Βλέπω 160 χαρακτήρες ενω η δική μου που οπτικά είναι η ίδια μου δίνει μόνο 60.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το άσχετο στο νήμα q.

Για να μην είναι τελείως άσχετο στον υπόλοιπο χώρο που έχω θα σας πω οτι η q τα σπάει. :D:D:D

τη μανισια έχω φίλος, απλά με xposed έχω 160 χαρακτήρες

Χμ, εξαρτάται και από τον λόγο που άλλαξες νούμερο. Αν δε θες να σε βρίσκει κάποιος και θέλεις να δέχεσαι κανονικά τα τηλεφωνήματα από όλους τους άλλους, σκέφτομαι πως ίσως θα βόλευε αν έχεις υπόλοιπο να πάρεις το πακέτο που δίνει 800' σε wind/q με 2€. Και να βάλεις την παλιά κάρτα στο κινητό, να πας στις ρυθμίσεις κλήσεων και να ορίσεις άμεση προώθηση όλων των κλήσεων στον νέο αριθμό. Όποιος σε πάρει λοιπόν θα σου χτυπάει στο νέο νούμερο και έτσι και δεις κλήση από κάποιον που δεν θέλεις να απαντήσεις απλά το αγνοείς ξέροντας ότι σε κάλεσε στο παλιό. Όλοι οι άλλοι θα μιλάνε μαζί σου κανονικά, και για 1 μήνα απλά θα ενημερώνεις όταν σε καλούν ότι άλλαξες νούμερο.

Eχω προγραμμα κλησεις προς ολους.Και εχω ακομα και 4 ευρω στον λογαρισμο τον παλιο.Γιατι να αγορασω το παραπανω πακετο που λες;Παιζει ρολο;Μετα αυτο που λες για την παλια καρτα ενταξει το καταλαβα.Μετα την ρυθμιση την βγαζω και βαζω κανονικα την νεα;:confused:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Δεν ήξερα τι πρόγραμμα είχες στο παλιό. Υπέθεσα πως δεν έχεις κάτι, και μιας με 2€ σου δίνει 800' είναι υπεραρκετά για να σε καλούν όλοι και να κάνει εκτροπή στο νέο(γιατί έτσι λειτουργεί η συγκεκριμένη ρύθμιση. είναι σαν να σε καλεί το ίδιο το νούμερο στον αριθμό που το έχεις θέσει, με την ανάλογη χρέωση). Και να σου τελειώσει το πακέτο προς όλους, με 4€ σε παίρνει να το κάνεις αυτό που λέω για 2 μήνες. Μέχρι τότε λογικά τα άτομα που έχεις συχνά επαφή θα έχουν μάθει το νέο σου νούμερο και θα καλούν εκεί. Στο τέλος ή βγάζεις τη ρύθμιση, ή έτσι κι αλλιώς αν δεν έχει υπόλοιπο δε θα μπορεί να καλέσει.

Να σας ρωτήσω: πόσο διαρκούν οι προσφορές συνήθως;

Βλέπω ότι το Bonus για το 1GB ισχύειο μέχρι 31/1/2015. Μετά κόβεται;; 'Η γίνεται πχ 0.5GB?

Επειδή καταλαβαίνω ότι κάνουν κάποιες προωθητικές ενέργειες για να "τραβήξουν" κόσμο, και επιδή δε θέλω να επωφεληθώ προσωρινά, ρωτάω τι συμβαίνει στατιστικά....

Πχ τις προιηγούμενες φορές που είχαν Bonus πως το χειρίστικαν μετά τη λήξη του;;

Βγήκατε χαμένοι;;

OnePlus 6, A6000

Μετά την λήξη του ανανεώνεται για μερικούς μήνες ακόμα

Αυτό κάνουν συνέχεια.

"MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛA TA KINHTA/ ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 1GB ME ΔIAPKEIA 15MEPEΣ, EAN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 10€ & ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ"

Αν το έχει ενεργοποιήσει κάποιος μπορεί να μου πει αν αυτό το 1GB είναι επιπλέον του 1GB που παίρνουμε με την ανανέωση μέσω internet;

"MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛA TA KINHTA/ ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 1GB ME ΔIAPKEIA 15MEPEΣ, EAN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 10€ & ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ"

Εγω θελω να ρωτησω αν αυτο είναι μόνο για σενα οπως λεει το μηνυμα ή για ολους μας

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εγω θελω να ρωτησω αν αυτο είναι μόνο για σενα οπως λεει το μηνυμα ή για ολους μας

Σίγουρα θα έχει σταλεί και σε άλλους.Σε εμένα έχει έρθει 3 φορές αυτό το μήνα, αλλά δε το χρησιμοποίησα.

Σίγουρα θα έχει σταλεί και σε άλλους.Σε εμένα έχει έρθει 3 φορές αυτό το μήνα, αλλά δε το χρησιμοποίησα.

Επομένως θα ειναι προϋπόθεση να εχεις λαβει μηνυμα για να ισχυσει

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αν το έχει ενεργοποιήσει κάποιος μπορεί να μου πει αν αυτό το 1GB είναι επιπλέον του 1GB που παίρνουμε με την ανανέωση μέσω internet;

Και σε μένα έρχεται αυτό το μύνημα 1-2 φορές τους τελευταίους 3 μήνες και αν θυμάμαι καλά, με επιφύλαξη το αναφέρω, είχε προστεθεί το 1GB στο bonus ανανέωσης αλλά κατανάλωνε πρώτα απο το bonus..συνεπώς δεν το εκμεταλλεύτηκα μιας και δεν καταναλώνω τόσο μεγάλο όγκο συνήθως

Και σε μένα έρχεται αυτό το μύνημα 1-2 φορές τους τελευταίους 3 μήνες και αν θυμάμαι καλά, με επιφύλαξη το αναφέρω, είχε προστεθεί το 1GB στο bonus ανανέωσης αλλά κατανάλωνε πρώτα απο το bonus..συνεπώς δεν το εκμεταλλεύτηκα μιας και δεν καταναλώνω τόσο μεγάλο όγκο συνήθως

Άρα αυτό το 1GB είναι πρακτικά άχρηστο και μένουν τα 300 λεπτά για 2 εβδομάδες

Aν ανανεωσω τον χρονο ομιλιας μου πρην την ληξη του ο υπολοιπομενος χρονος ομιλιας μεταφερεται και προστιθεται στο επομενο 30ημερο? Η ληγει στο προκαθορισμενο 30ημερο και μετα ξεκιναει το νεο πακετο?

Aν ανανεωσω τον χρονο ομιλιας μου πρην την ληξη του ο υπολοιπομενος χρονος ομιλιας μεταφερεται και προστιθεται στο επομενο 30ημερο? Η ληγει στο προκαθορισμενο 30ημερο και μετα ξεκιναει το νεο πακετο?

ληγει 30 μερες μετα την ενεργοποιηση του τελευταιου πακετου

Στην Q και στην WIND όλα τα πακέτα λήγουν 30 ημέρες μετά την ενεργοποίηση τους . Ανανέωση πακέτου δεν υπάρχει.

μου ειχε ερθει προσφατα sms απο Q απο αυτα που σου δινουν μπονους 20 η 40 λεπτα εξτρα αν ενεργοποιησεις πακετο ομιλιας στελνωντας sms σε ενα τετραψηφιο μεχρι 31/12 αλλα το εσβησα καταλαθος,μπορει καποιος που του ηρθε να ποσταρει την προσφορα ωστε να δω το τετραψηφιο και τι πρεπει να γραψω στο μυνημα? ευχαριστω!

Άρα αυτό το 1GB είναι πρακτικά άχρηστο και μένουν τα 300 λεπτά για 2 εβδομάδες

Εξαρτάται απο τη χρήση που κάνεις. Για καποιους δεν ειναι καθόλου άχρηστο το1 γιγα...

τα 300 λεπτα επίσης ειναι σουπε, μιλας χωρίς κανένα άγχος μην τελειώσουν

μου ειχε ερθει προσφατα sms απο Q απο αυτα που σου δινουν μπονους 20 η 40 λεπτα εξτρα αν ενεργοποιησεις πακετο ομιλιας στελνωντας sms σε ενα τετραψηφιο μεχρι 31/12 αλλα το εσβησα καταλαθος,μπορει καποιος που του ηρθε να ποσταρει την προσφορα ωστε να δω το τετραψηφιο και τι πρεπει να γραψω στο μυνημα? ευχαριστω!

13 στο 12410

Αλλά είναι το ίδιο με το 60' + 40' που δίνουν από ενεργοποίηση μέσω my Q

Καλημέρα και χρονια πολλα.

το myq application δεν υπαρχει για windows mobile?Πως αλλιως μπορούμε να βλέπουμε το υπολοιπο χρηματων και χρονων ομιλιας?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• This topic was unpinned, featured and pinned