keysmith Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά τι κάνεις αμα βάλεις 20άρα και κατα λάθος !@#$%^ ενεργοποιήσεις πακέτο με 14€ για ένα μηνα (με άχριστο χρόνο για εξωτερικό και σμσ που δεν θέλω?). Ανακαλείται κάπως η ενέργεια? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά τι κάνεις αμα βάλεις 20άρα και κατα λάθος !@#$%^ ενεργοποιήσεις πακέτο με 14€ για ένα μηνα (με άχριστο χρόνο για εξωτερικό και σμσ που δεν θέλω?). Ανακαλείται κάπως η ενέργεια? Δεν νομιζω ότι γίνεται ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει τρόπος να μεταφερθεί κάποιο ποσό από ένα νούμερο σε άλλο? Δεν νομίζω ότι γίνεται Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά τι κάνεις αμα βάλεις 20άρα και κατα λάθος !@#$%^ ενεργοποιήσεις πακέτο με 14€ για ένα μηνα (με άχριστο χρόνο για εξωτερικό και σμσ που δεν θέλω?). Ανακαλείται κάπως η ενέργεια? μιλας με την εξυπηρετηση και κατι μπορει να γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 μιλας με την εξυπηρετηση και κατι μπορει να γινει Και μετα ενημερωνεις κι εμας για να ξερουμε Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 σε παρομοια περιπτωση (καταλαθος 2πλη ενεργοποιηση πακετου*) εγινε καταργηση του 2ου και επιστραφηκαν τα χρηματα και των 2 :p *πακετα sms του 1 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Γεια φίλε, 5 ευρω 200' προς ολους 5 ευρω 600' προς wind/q 5 ευρω 100sms προς ολους 5 ευρω 1GB για όλες τις καρτοσυνδέσεις με κλήση στο 1268 και χρεώση τον επόμενο μήνα. Αυτή είναι η Telestet-Tim-Wind που αγαπήσαμε... Νέα Πακέτα για Ιδιώτες Συνδρομητές Συμβολαίου Κινητής των Προγραμμάτων Καρτοσύνδεσης Πολυ τίμια πακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Σήμερα πήγα σε κατάστημα που είχε την multi sim για Q που είχα αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα και με 5€ έκανα αντικατάσταση της δικιάς μου. Ε λοιπόν, αυτή η κάρτα είναι ότι ακριβώς λέει το όνομά της. Όχι απλά σπάει από mini σε micro και nano, αλλά συναρμολογείται ξανά στα μεγαλύτερα μεγέθη. Πολύ καλό και εξυπηρετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ουτε την ερχομενη Κυριακη θα υπαρχει κουπονι http://www.protothema.gr/article/420422/mi-hasete-to-proto-thema-me-6-monadikes-prosfores/ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Προφανως το καταργήσανε πλέον... :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Προφανως το καταργήσανε πλέον... :( :( μαλλον γιναμε πολλοι οι συνδρομητες και σταματησαν την ενεργεια :( κατα τ'αλλα μετα απο 20 περιπου μερες στην Q εχω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το ιντερνετ (το οποιο ηταν ο μεγαλυτερος φοβος μου για την Q). Σε Λαρισα Θεσσαλονικη που το δοκιμασα παει σφαιρα. Οταν αλλαξα τηλεφωνο στη γυναικα μου αφησα κατα λαθος ανοιχτα τα δεδομενα αντι να βαλω το wifi οταν κατεβασα τα πρωτα προγραμματα απο το "πλέι" για να το σεταρω και να το "οργανωσω" λιγο. Η ταχυτητα ηταν τετοια στο κατεβασμα που νομιζα οτι ηταν συνδεδεμενο στο wifi μεχρι που τυχαια ειδα (οταν εγκατεστησα και τη εφαρμογη myQ) οτι τελειωναν τα ΜΒ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Έχω ενα κωδικό κάρτας ανανέωσης των 10 ευρώ για Q, αλλά επειδή αλλαξα σε φοιτητικό free2go μου είναι άχρηστος. Έχει κάποιο παιδί κωδικό κάρτας των 10 ευρώ για free2go να κάνουμε ανταλλαγή? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Το πακέτο ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 31 Οκτωβρίου 2014 https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/3-to-all/ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Κάθε φορά το ανανεώνουν , θα το ανανεώσουν πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Το πακέτο ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 31 Οκτωβρίου 2014 https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/3-to-all/ Το bonus των 40 λεπτών είναι μέχρι τότε. Έχει ανανεωθεί μια φορά (βασικά κυκλοφορούσε ως sms ενεργοποίηση πριν), ενώ παραδοσιακά το bonus είναι 20 λεπτά (δλδ 60+20=80' ενώ τώρα είναι 60+40=100'). Το πολύ να γυρίσει στο 20 (80 με 3€) αν και προς τα Χριστούγεννα οι προσφορές συνήθως φουντώνουν δεν μικραίνουν. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά τα Bonus 120' προς Wind για ανανέωση 10€ online ή σε κατάστημα Wind εξαφανιστήκανε; Τώρα που δεν υπάρχει πια η προσφορά από το Θέμα, πήγα να δω τι ισχύει για online ανανέωση πάλι. Στο site της Wind δεν βλέπω να αναφέρεται κάτι. Δεν τα δίνει πια; Κοίταξα μερικές σελίδες πίσω στο παρόν topic αλλά δεν βρήκα να έχετε αναφέρει κάτι Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Τα 120 λεπτά προς wind αντικαταστάθηκαν με 1024 ΜΒ internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 μμμ, είχα την εντύπωση ότι βγάλανε τα +2€ bonus του paypal και βάλανε το 1GB κρίμα και με βολεύανε τα 120' παλιά θυμάμαι, δεν χρειαζόταν να πάρω άλλο πακέτο δηλαδή τελευταία χάσαμε -2€ bonus ανανέωσης μέσω paypal -120' προς Wind -την προσφορά του θέματος και κερδίσαμε +512ΜΒ internet +20' προς όλους στο πακέτο των 3€ μμμ όχι τόσο καλό tradeoff ελπίζω να μην μας πάρουν κι άλλα.. αλλά το καλύτερο, την προσφορά του θέματος μας το πήρανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 σε f2g πάντως έχουν τα +2 ευρώ σε paypal, ήρθε mail πριν μερικές μέρες για αυτό. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 σε f2g πάντως έχουν τα +2 ευρώ σε paypal, ήρθε mail πριν μερικές μέρες για αυτό. Είχαν . Η προσφορά έληξε σήμερα το πρωί στις 09:00. Ήταν το lucky day της εβδομάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έχω πρόβλημα και με χρεώνει data κάθε μέρα, τι κάνω; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 τι εχεις δοκιμάσει ως τώρα για να αποφύγεις την χρέωση ? Και εμενα με χρεωσε απόψε,μετά ή πριν την λήξη του πακέτου. Τα δεδομένα τα άνοιξα πριν την λήξη (23.15) ,ισα για να απενεργοποιησω το roaming. Είχα υπόλοιπο 44 mb. Από εκει και πέρα έκλεισα την περιαγωγή και ήταν συνδεδεμένο το κινητό στο wifi μονο. Μετά τις 12 κανοντας refresh στο app της q είδα οτι μου ειχε φάει 1 ευρώ. Ενώ κάθε φορά αλλάζω και το apn πριν την λήξη (επιλέγω ένα άκυρο apn που εχω ρυθμίσει),αυτή τη φορά ξέχασα να το κάνω,και για κάποιο λόγο με χρέωσε :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έχω πρόβλημα και με χρεώνει data κάθε μέρα, τι κάνω; α) με δύο ευρώ αγοράζεις 400 ΜΒ online.... και σταματάς να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έχω πρόβλημα και με χρεώνει data κάθε μέρα, τι κάνω; Καλως ηρθες στο club. Ετσι να μεγαλωνουμε σαν παρεα. :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386316 τι εχεις δοκιμάσει ως τώρα για να αποφύγεις την χρέωση ? Και εμενα με χρεωσε απόψε,μετά ή πριν την λήξη του πακέτου. Τα δεδομένα τα άνοιξα πριν την λήξη (23.15) ,ισα για να απενεργοποιησω το roaming. Είχα υπόλοιπο 44 mb. Από εκει και πέρα έκλεισα την περιαγωγή και ήταν συνδεδεμένο το κινητό στο wifi μονο. Μετά τις 12 κανοντας refresh στο app της q είδα οτι μου ειχε φάει 1 ευρώ. Ενώ κάθε φορά αλλάζω και το apn πριν την λήξη (επιλέγω ένα άκυρο apn που εχω ρυθμίσει),αυτή τη φορά ξέχασα να το κάνω,και για κάποιο λόγο με χρέωσε :dash: Υπο αλλες συνθηκες θα μου εκανε εντυπωση. Στην Q ομως οχι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Υπο αλλες συνθηκες θα μου εκανε εντυπωση. Στην Q ομως οχι. εμενα ομως μου κάνει εντυπωση,διοτι ήταν κλειστή και η περιαγωγή. Στο f2g δεν γίνονται τα ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλωστονα και ας άργησε. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου η Q. Είπα και εγω , πολύς καιρός πέρασε > έβαλαν μυαλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts