mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ποιο σήμα η κατάσταση είναι χάλια δεν μπορείς να βγάλεις κλήση καλή ολο διακοπές και ανύπαρκτη κάλυψη ιδικά έξω απο την Αθήνα:mad: Στην Αθήνα(οχι κεντρο) που ήμουν πριν καμία 20αρια μέρες είχα σήμα καμπάνα πάντως. Δε μιλάω για 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Δεν υπαρχει καμμια διαφορά στη καλυψη με το ρομινγκ. Ιδια καλυψη και ιδια ποιοτητα στις κλησεις, σμσ και ιντερνετ εχει η κιου με τις αντιστοιχες της γουιντ. Οπως οταν ειναι καποιος σε ρομινγκ στο εξωτερικο. Δεν υπαρχει τιποτε διαφορετικο. Δοκιμαστε στην ιδια συσκευη εναν αριθμο κιου και μετα εναν αριθμο γουιντ, ακριβως το ιδιο ειναι. αν δεν το ειχα δοκιμασει δεν θα μιλαγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Στην Αθήνα(οχι κεντρο) που ήμουν πριν καμία 20αρια μέρες είχα σήμα καμπάνα πάντως. Δε μιλάω για 2g. Εγω στο Χαϊδάρι στο Στρατόπεδο μέσα σε λόχο δεν έχω σήμα ούτε μια μπάρα ενω της cosmote & wind καμπάνες ... Και Στα περίχωρα Θεσσαλονίκης υπάρχει πρόβλημα όλο κόβεται η κλήση .... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εγω στο Χαϊδάρι στο Στρατόπεδο μέσα σε λόχο δεν έχω σήμα ούτε μια μπάρα ενω της cosmote & wind καμπάνες ... Δεν έχεις σήμα με Q και έχεις σήμα με wind????!!!! :blink: Να το θεωρήσουμε λάθος εκ παραδρομής, ε ?!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Την προσφορά που έβγαλε η Q στην σελίδα της την είδατε που δίνει συσκευές? Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εδω και καιρο υπαρχει αυτη η προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 εδω και καιρο υπαρχει αυτη η προσφορα ωχ σοβαρά? χαμπάρι δεν πήρα φαντάσου σήμερα το είδα. :( Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Από τη στιγμή που την είδα με μπήκαν σκέψεις να την χρησιμοποιήσω... Όταν το ξανασκεφτηκα είδα ότι δε ΜΕ συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Σημερινό δελτίο τύπου: Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 02/05/2014 τροποποίηση του βήματος χρέωσης για κλήσεις προς εξωτερικό στον βασικό τιμοκατάλογο και για όλα τα προγράμματα καρτοκινητής Q card. Η χρέωση θα πραγματοποιείται πλέον ανά λεπτό και όχι ανά δευτερόλεπτο που ίσχυε έως τώρα. Ως εκ τούτου, μία κλήση που διαρκεί διάστημα μικρότερο του λεπτού, θα χρεώνεται ως κλήση ενός λεπτού. Το βήμα χρέωσης που ισχύει όταν καταναλώνεται χρόνος ομιλίας μέσα από προπληρωμένα πακέτα εξωτερικού παραμένει ως έχει. H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1222 από κινητό Q card (0,24€/ κλήση) ή 6935601260 από σταθερό τηλέφωνο (με χρέωση για κλήσεις προς κινητά). Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Την προσφορά που έβγαλε η Q στην σελίδα της την είδατε που δίνει συσκευές? Προσφορά? Το Nokia 208 3g που κοστίζει στην "προσφορά" 59€, στο http://www.skroutz.gr το βρίσκει κάποιος από 45,25€ & το ενώ το LG optimus L1 II που μας το "προσφέρουν" στα 69€, στο http://www.skroutz.gr ξεκινάει από 55,75€...:blink::wacko::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Μονο που η Q σου επιστρεφει τα λεφτα σε χρονο ομιλιας. Δεν ειναι κοστος συσκευης. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ναι αλλά η κάρτα μενει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Σημερινό δελτίο τύπου: Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 02/05/2014 τροποποίηση του βήματος χρέωσης για κλήσεις προς εξωτερικό στον βασικό τιμοκατάλογο και για όλα τα προγράμματα καρτοκινητής Q card. Η χρέωση θα πραγματοποιείται πλέον ανά λεπτό και όχι ανά δευτερόλεπτο που ίσχυε έως τώρα. Ως εκ τούτου, μία κλήση που διαρκεί διάστημα μικρότερο του λεπτού, θα χρεώνεται ως κλήση ενός λεπτού. Το βήμα χρέωσης που ισχύει όταν καταναλώνεται χρόνος ομιλίας μέσα από προπληρωμένα πακέτα εξωτερικού παραμένει ως έχει. Ετσι οπως ειναι η ανακοινωση,λες και αλλαζει ολα τα πακετα φαίνεται.Τουλάχιστον στην σελίδα φαίνεται πιο ξεκάθαρα Χρέωση ανά δευτερόλεπτο εκτός από τις κλήσεις προς εξωτερικό, όπου η χρέωση γίνεται ανά λεπτό. Χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης εκτός από τις κλήσεις προς εξωτερικό, όπου ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι το ένα λεπτό. Το βήμα χρέωσης που ισχύει όταν καταναλώνεται χρόνος ομιλίας μέσα από προπληρωμένα πακέτα εξωτερικού παραμένει ως έχει. Αυτό για την τήρηση της νομοθεσίας μου άρεσε,σήμερα κάνω αλλαγές, σήμερα τις ανακοινώνω. Έχω την εντύπωση οτι θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί πολύ νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Πάντως είμαι έναν μήνα στην Q!!! Χρεώσεις απίθανες !!!Μιλαω τσάμπα!!! Αν είχε κ καλύτερο σήμα θα είχε όλη η Ελλάδα q!!! Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δεν υπαρχει καμμια διαφορά στη καλυψη με το ρομινγκ. Ιδια καλυψη και ιδια ποιοτητα στις κλησεις, σμσ και ιντερνετ εχει η κιου με τις αντιστοιχες της γουιντ. Οπως οταν ειναι καποιος σε ρομινγκ στο εξωτερικο. Δεν υπαρχει τιποτε διαφορετικο. Δοκιμαστε στην ιδια συσκευη εναν αριθμο κιου και μετα εναν αριθμο γουιντ, ακριβως το ιδιο ειναι. αν δεν το ειχα δοκιμασει δεν θα μιλαγα.. Δεν έχεις σήμα με Q και έχεις σήμα με wind????!!!! :blink: Να το θεωρήσουμε λάθος εκ παραδρομής, ε ?!:) Τα συμπερασματα δικα σας... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Τα συμπερασματα δικα σας... Aσε και δεν θες να ξερεις καλυτερα!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Aσε και δεν θες να ξερεις καλυτερα!:cool: Για πες μας, να μάθουμε και εμεις... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Τα συμπερασματα δικα σας... Δεν ειναι λαθος εκ παραδρομης. Πολλοι με Q, μεταξυ τους και εγω, εχουν χειροτερη ποιοτητα καλυψης και ταχυτητα στο ιδιο σημειο και με το ιδιο κινητο σε σχεση με Wind. Πραγματικοτητα οσο και αν καποιοι δεν το αποδεχονται. Τωρα φταιει το εσωτερικο roaming, φταιει στο οτι την Q η μαμα WIND την εχει για κλασιμο, φταιει που ο ερμης ειναι αναδρομος και η αφροδιτη σε τριγωνο με τον πλουτωνα, κανεις δεν ξερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 H Wind δεν έχει την πολυτέλεια να έχει στο κλάσιμο την Q. Eιδικά με τέτοια συνδρομητική βάση. Μην λέμε ότι να ναι. Θυμάμαι πριν μια 5ετία όσοι είχαν Q έφταναν κοντά στο 1 εκ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Που βλέπετε ότι η q δεν έχει ίδιο σήμα με την wind? Προσωπικά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μονο που η Q σου επιστρεφει τα λεφτα σε χρονο ομιλιας. Δεν ειναι κοστος συσκευης. Ακριβώς και το βρίσκω καλή ιδέα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 παιδια δεν ειναι ιδια η ταχυτητα 3g αναμεσα ,στην wind και στην Q.Ειχα χρονια wind συνδεση και τωρα εχω μηνες Q καρτα και ειναι καμια σχεση.Τωρα αν η wind η καρτα εχει την ιδια ταχυτητα με την Q την καρτα,μπορει.Αλλα συνδεση Wind με καρτα Q δεν εχουν με την καμια ιδια ταχυτητα.Στο ιδιο σπιτι μενω,ιδιο κινητο εχω,ιδια rom εχω.Η ταχυτητα δεν ειναι η ιδια. Τωρα μια αλλη ερωτηση,εχει κανεις προβλημα με τον συγχρονισμο των επαφων στο viber?Οτι και να κανω δεν μου εμφανιζει επαφες.Ειμαι με cyanogenmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μονο που η Q σου επιστρεφει τα λεφτα σε χρονο ομιλιας. Δεν ειναι κοστος συσκευης. Ακριβώς και το βρίσκω καλή ιδέα:) Γνωρίζει κάποιος αν ο χρόνος ομιλίας που αποδίδεται σε 6 ισόποσες δόσεις έχει ημερομηνία λήξης ανά 30 ημέρες (σε κάθε απόδοση) ή λήγει μαζί με το υπόλοιπο των ανανεώσεων χρόνου ομιλίας?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Θα συμφωνησω με τις αποψεις για το κακο σημα της Q. Δεν γνωριζω αν το προβλημα οφειλεται στο roaming αλλα σιγουρα εχει καποιο προβλημα. Γνωρίζει κάποιος αν ο χρόνος ομιλίας που αποδίδεται σε 6 ισόποσες δόσεις έχει ημερομηνία λήξης ανά 30 ημέρες (σε κάθε απόδοση) ή λήγει μαζί με το υπόλοιπο των ανανεώσεων χρόνου ομιλίας?:blink: Ληγει με το υπολοιπο των ανανεωσεων και μαλιστα ανανεωνει και το χρονο ληξης του υπολοιπου. Edited May 5, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ληγει με το υπολοιπο των ανανεωσεων και μαλιστα ανανεωνει και το χρονο ληξης του υπολοιπου. Τότε αξίζει σίγουρα για αγορά πακέτων!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts