Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν ειχαν ολοι data plan και smartphone θα ειχε βαση αυτο που λες.Αλλα εμεις μενουμε στην ελλαδα και το ξερουμε αυτο,εσυ μενεις Λοντον?!

Aκριβώς. Στο περιβάλλον μου 3 στους 10 έχουν internet στο κινητό τους και οι 2 έχουν κάποια εφαρμογή για messaging.

Με λίγα λόγια ανεφάρμοστο.

Ι need a six month vacation, twice a year.

αν ειχαν ολοι data plan και smartphone θα ειχε βαση αυτο που λες.Αλλα εμεις μενουμε στην ελλαδα και το ξερουμε αυτο,εσυ μενεις Λοντον?!

Aκριβώς. Στο περιβάλλον μου 3 στους 10 έχουν internet στο κινητό τους και οι 2 έχουν κάποια εφαρμογή για messaging.

Αυτό λέω παιδιά. Οτι οι συνδρομητές είναι παλιάς τεχνολογίας και η Q νέας τεχνολογίας. Τα ίδια λέμε.

Επομένως ζητάτε από μια εταιρεία με προχωρημένη τεχνολογική δομή, (ίντερνετ, ονλαιν ανανεώσεις, μπόνους σε ονλαιν αγορές κλπ) να γυρίσει και να στραφεί σε αυτούς που ακόμα για να γράψουν ένα γράμμα, πατάνε 5 φορές το ίδιο πλήκτρο. :lol:

Κατηγορήστε την για αδιαφορία σε μη τεχνολογικά εξελιγμένους συνδρομητές αλλά όχι οπισθοδρομική. :lol:

ΥΓ

Πειραιά μένω. Είμαστε προχωρημένοι. :lol:

και μενα,συν του οτι τα 3g δικτυα δεν ειναι τοσο αξιοπιστα στο να φτασει το μυνημα μολις το στειλεις.Εδω περνας κατω απο τεντα και παιζει να μεινεις απο 3g.Παραδειγμα.Εχεις αργησει σε ραντεβου και θελεις ο αλλος να δει το μυνημα αμεσα.Θα ρισκαρεις πχ να το στειλεις με το viber οταν ξερεις οτι μπορει να εχει data κλειστο,να μην εχει αλλα data υπολοιπο,να ειναι στο τουνελ του μετρο,σε κανα υπογειο κλπ?Εγω οχι

και μενα,συν του οτι τα 3g δικτυα δεν ειναι τοσο αξιοπιστα στο να φτασει το μυνημα μολις το στειλεις.Εδω περνας κατω απο τεντα και παιζει να μεινεις απο 3g.Παραδειγμα.Εχεις αργησει σε ραντεβου και θελεις ο αλλος να δει το μυνημα αμεσα.Θα ρισκαρεις πχ να το στειλεις με το viber οταν ξερεις οτι μπορει να εχει data κλειστο,να μην εχει αλλα data υπολοιπο,να ειναι στο τουνελ του μετρο,σε κανα υπογειο κλπ?Εγω οχι

Λοιπόν, με voip πρόγραμμα, δεν χρειάζεται 3g. Φτάνει και περισσεύει το 2g. Στέλνεις το μήνυμα από το δικό σου τηλέφωνο κατευθείαν στο τηλέφωνο του φίλου σου με κόστος 0,033ct/sms και χωρίς ημερομηνία λήξης. Αν δεν έχεις 2g εεε, δεν μπορείς να στείλεις τπτ. :lol:

Είπαμε, ρωτήστε να μάθετε για να επικοινωνησετε φθηνά.

Το zello δουλεύει άνετα με 2g.

Λοιπόν, με voip πρόγραμμα, δεν χρειάζεται 3g. Φτάνει και περισσεύει το 2g. Στέλνεις το μήνυμα από το δικό σου τηλέφωνο κατευθείαν στο τηλέφωνο του φίλου σου με κόστος 0,033ct/sms και χωρίς ημερομηνία λήξης. Αν δεν έχεις 2g εεε, δεν μπορείς να στείλεις τπτ. :lol:

Είπαμε, ρωτήστε να μάθετε για να επικοινωνησετε φθηνά.

Το zello δουλεύει άνετα με 2g.

δουλευουν τα voip με το data κλειστο?!εδω λεμε οτι εχουν smartphone και δεν ξερουν καν απο που ανοιγει το data.ειδικα οι γυναικες.(δεν ηταν σεξιστικο!)

Edited by azuli

Στέλνεις το μήνυμα από το δικό σου τηλέφωνο κατευθείαν στο τηλέφωνο του φίλου σου με κόστος 0,033ct/sms και χωρίς ημερομηνία λήξης. .

ποιο προγραμμα εχει τετοια χρεωση?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

δουλευουν τα voip με το data κλειστο?!

Εννοείται ότι έχεις πακέτο δεδομένων. Το μικρότερο έστω.

Δουλεύει κανονικότατα σε αντροιντ, ιος, wp, Symbian, win, Mac.

Καλό είναι να γίνει μια αγορά ενός παμφηνου αντροιντ στα 60€. Η wind τα δίνει δωρεάν.

Edited by pavlitakis1

Εννοείται ότι έχεις πακέτο δεδομένων. Το μικρότερο έστω.

Δουλεύει κανονικότατα σε αντροιντ, ιος, wp, Symbian, win, Mac.

Καλό είναι να γίνει μια αγορά ενός παμφηνου αντροιντ στα 60€. Η wind τα δίνει δωρεάν.

ε αυτο λεμε οτι το εννοειται το δικο σου και το δικο μου δεν ειναι εννοειται για πανω απο το 50% του κοσμου στην ελλαδα

ε αυτο λεμε οτι το εννοειται το δικο σου και το δικο μου δεν ειναι εννοειται για πανω απο το 50% του κοσμου στην ελλαδα

Συμφωνώ. Αυτό είπα, ότι η Q είναι προηγμένη και όχι οπισθοδρομική. :lol:

Οι χρήστες πρέπει να αναβαθμιστουν και όχι η εταιρεία να πισωγυρίσει.

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Μια ερώτηση από εμένα σχετικά με Q και χρεώσεις roaming.

Αν υποθέσουμε ότι παίζουμε μόνο με το υπόλοιπο της κάρτας και κανένα πακέτο αγορασμένο.

Με βάση τον τιμοκατάλογο για εθνικές κλήσεις (http://www.wind.gr/gr/q/about-q/timokatalogos/) η χρέωση είναι 0,0062€ το δευτερόλεπτο. Κατά συνέπεια αν μιλήσω 1 λεπτό Ελλάδα θα πληρώσω 0,372€. Σωστά;;;

Πάμε τώρα ταξίδι σε χώρα της ΕΕ (ζώνη 1 ας πούμε). Με βάση τον τιμοκατάλογο εδώ (http://www.wind.gr/files/1/Q%20Card/Q_Roaming_Charges_GR1-2013_new.pdf) η χρέωση για εξερχόμενη κλήση από ζώνη 1 προς Ελλάδα είναι 0,30€ το λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι αν μιλήσω 1 λεπτό από έξω προς Ελλάδα θα πληρώσω 0,30€ ???

Είναι δυνατόν να είναι φθηνότερο από ότι εδώ;;;

Letv X800 US

Ασφαλως και ειναι.

Οχι μονο προς Ελλαδα, αλλα προς ολη την Ζωνη 1.

Γι αυτο λεμε μερικοι οτι οι υπηρεσιες κινητης στην Ελλαδα ειναι ακομα πανακριβες.

Και ας νομιζουν μερικοι οτι οι εταιρειες μας κανουν και χαρη που κατεβαζουν τις τιμες.

Ασε που σε λιγο ολες οι κλησεις στην Ευρ. Ενωση θα θεωρουνται εθνικες, δηλαδη παει για καταργηση το Roaming.

Εγω παντως καλω στο εξωτερικο απο αλλης χωρας καρτα, με roaming, με 28 σεντς το λεπτο.

Εγω παντως καλω στο εξωτερικο απο αλλης χωρας καρτα, με roaming, με 28 σεντς το λεπτο.

Πιστεύω ότι έχεις ακούσει για το voip telephony με χρεώσεις 0,5ct/1' προς όλους και το εξωτερικό. Με 28 σεντς μιλάς 56 λεπτά. :D

Με ποιο Voip μπορώ να μιλήσω 56 λεπτά με 0,28 σε κινητό Αγγλίας; Πραγματικά ενδιαφέρομαι .

Να σημειώσω ότι με Q μιλάω 110 λεπτά σε κινητά Αγγλίας με 7 ευρώ =0,063 το λεπτό.

Edited by Vasileios

Με ποιο Voip μπορώ να μιλήσω 56 λεπτά με 0,28 σε κινητό Αγγλίας; Πραγματικά ενδιαφέρομαι .

Να σημειώσω ότι με Q μιλάω 110 λεπτά σε κινητά Αγγλίας με 7 ευρώ =0,063 το λεπτό.

Ελα ρε φίλε, έχω πιαστεί να γράφω. :lol: έχω ακούσει κι εγώ δεν ξέρω τι.

voipyo.com freevoipdeal.com και αν θες σμσ με 1ct/3sms έλα στο κανάλι.

Αγγλία μιλάς για έναν μήνα με 7€, εκεί χωρίς όριο.

Ε να πάρει η ευχή, δε μπορούσαν 2 μέρες νωρίτερα; Προχθές έκανα ανανέωση 10€ και πήρα μόνο τα 120' προς Wind/Q... :cry:

Για καρτουλες paypal δινει μπονους, για ανανεωση απο καταστημα οχι!!!

αντέ σιγά σιγά να κλείνουν τα καταστήματα, έτσι και αλλιώς το 95% μας κορόιδευε... Ηρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν οι επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες...

Χρησιμοποιηστε ολοι το υπερεξελιγμενο δικτυο της Q και για data messaging αντι για sms οπως λεει ο pavlitakis και βλεπω να περνει φωτια ο καθε σταθμος βασης στην χωρα. Κυριολεκτικα ομως:rotfl:

Κανα καινουριο χαρτη με την εκληκτικη g καλυψη θα βγαλει ο ανεμος γιατι ο παλιος κοντευει να σαπισει.

Edited by ohristou

Πιστεύω ότι έχεις ακούσει για το voip telephony με χρεώσεις 0,5ct/1' προς όλους και το εξωτερικό. Με 28 σεντς μιλάς 56 λεπτά. :D

Ασφαλως και ξερω και χρησιμοποιω εδω και 15 χρονια τουλαχιστον. Αλλα προυποθετει 3G που δεν ειναι παντα αυτονοητο.

Ασφαλως και ξερω και χρησιμοποιω εδω και 15 χρονια τουλαχιστον. Αλλα προυποθετει 3G που δεν ειναι παντα αυτονοητο.

Φίλε δεν σε πιστεύω ότι το χρησιμοποιείς 15 χρόνια γιατί δεν υπήρχε.:lol:

και αν υποθέσουμε ότι ηταν στο ξεκίνημα....δεν έχεις καταλάβει ακόμα, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απαραίτητο το 3G?????. Δουλευει τέλεια με το callback και με 0,2G:)

Εδώ είσαι αδιάβαστος. Θέλεις φροντιστήριο.

ok,

Εγω εχω παρει χαρτι, μολυβι, γομα και ξυστρα και τρεχω στο φροντιστηριο.

Εσυ εν τω μεταξυ ριξε μια ματια εδω:

και συγκεκριμμενα:

Historical milestones

1973: Network Voice Protocol (NVP) developed by Danny Cohen and others to carry real time voice over Arpanet[citation needed]

1974: The Institute of Electrical and Electronic Engineers (IEEE) published a paper titled "A Protocol for Packet Network Interconnection".[62]

1974: Network Voice Protocol (NVP) first tested over Arpanet in August 1974, carrying 16k CVSD encoded voice – first implementation of Voice over IP

1977: Danny Cohen, Vint Cerf, Jon Postel agree to separate IP from TCP, and create UDP for carrying real time traffic

1981: IPv4 is described in RFC 791.

1985: The National Science Foundation commissions the creation of NSFNET.[63]

1986: Proposals from various standards organizations[specify] for Voice over ATM, in addition to commercial packet voice products from companies such as StrataCom

1991: First Voice Over IP application, Speak Freely, released as public domain. Originally written by John Walker and further developed by Brian C. Wiles.[64]

1992: Voice over Frame Relay standards development within Frame Relay Forum

1994: MTALK, a freeware VoIP application for Linux[65]

1995: VocalTec releases the first commercial Internet phone software.[66][67]

Beginning in 1995, Intel, Microsoft and Radvision initiated standardization activities for VoIP communications system.[68]

1996:

ITU-T begins development of standards for the transmission and signaling of voice communications over Internet Protocol networks with the H.323 standard.[69]

US telecommunication companies petition the US Congress to ban Internet phone technology.[70]

1997: Level 3 began development of its first softswitch, a term they coined in 1998.[71]

1999:

The Session Initiation Protocol (SIP) specification RFC 2543 is released.[72]

Mark Spencer of Digium develops the first open source private branch exchange (PBX) software (Asterisk).[73]

2004: Commercial VoIP service providers proliferate.

Αληθεια σου λεει κατι το icall? και αν ναι, τι?

Υπόψη, με το Πρώτο Θέμα αυτής της εβδομάδας σε 10 ευρώ ανανέωση σου δίνει και άλλα 10! Τα δωρεάν 10 έχουν λήξη σε 2 εβδομάδες αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αγορά πακέτων !. Δηλαδή με 10 ευρώ,ΠΛΕΟΝ των 500ΜΒ και των 1000' προς Q, μπορείς να έχεις δώρο οτιδήποτε πακέτο εσύ θέλεις και να βγει ο μήνας μόνο με τα δωρεάν πακέτα!. Αν αφαιρέσουμε τα 2 ευρώ της εφημερίδας κάποιος με 12 ευρώ την έβγαλε σούπερ! Και μην ξεχνάμε τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο στα πακέτα ή τα 400ΜΒ με ΜΟΝΟ 2 ευρώ!!

παιδια μετα απο καμια βδομαδα με Q μετα απο 2 χρονια wind ειμαι σχεδον βεβαιος οτι η ταχυτητα στο 3g δεν εχει καμια σχεση με της wind.Πιανω 0.5-1 mbps και με wind επιανα 7-8.Επιβεβαιωνει καποιος που ειναι και wind?