Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα ολα οκ με τη φορητοτητα!!! παρολο που ειχε μπει τελικα φραγη στη whats up. αυτα προς ενημερωση...

ειδα οτι μου εβαλαν λογω φορητοτητας 3 ευρω καρτα ειναι για μια φορα ή θα μου ξαναβαλουν?

Άρα επιβεβαίωσες τα όσα ανέφερα και εγω! Πως και με φραγή μπορείς να κάνεις φορητότα!

Καλώς όρισες ;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να έχουμε στο υπόλοιπο χρημάτων στο Q, για να ισχύουν τα αγορασμένα πακέτα που έχουμε; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να έχουμε στο υπόλοιπο χρημάτων στο Q, για να ισχύουν τα αγορασμένα πακέτα που έχουμε; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

0,01€ χρειαζεται

εχω βαλη την εφαρμογη της q και καθε φορα θελη τους κωδικους οπως επισης και το widgets που εχω στην επιφανια δεν ενημερώνετε θελη συνδεση λεει

To πακέτο των 120+120 ΜΒ όταν ενεργοποιηθεί μία φορά μετά ανανεώνεται αυτόματα; Θυμάμαι παλαιότερα ότι το έκανε αντίθετα με το πακέτο των 500 + 100 ΜΒ που δεν το κάνει.
Ι need a six month vacation, twice a year.

εχω βαλει την εφαρμογη της q και καθε φορα θελη τους κωδικους οπως επισης και το widgets που εχω στην επιφανια δεν ενημερώνετε θελει συνδεση λεει

Σωστά λέει, αν έχει σύνδεση μπαίνει αυτόματα, αν δεν έχει δεν μπαίνει.

Πριν λίγο ήρθε sms «Ανανεώσατε απότους πρώτους μέσα από το myq.gr! Σας ευχαριστούμε & σας κάνουμε δώρο 1 ώρα ομιλίας προς όλους για 7 ημέρες! Θα λάβετε SMS κατά την απόδωση» και τώρα μου ήρθε το SMS απόδοσης του δώρου.

Ποιά άλλη εταιρία κάνει τέτοια; Πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Μπράβο στους ανθρώπους της Q που συνεχώς κάνουν προσφορές και δωράκια στους συνδρομιτές :)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

ο διπλασιασμος καρτας για ανανεωσεις απο 20ευρω κ ανω ισχυει ακομη?

Όχι πλέον. Περιμένουμε για το Πάσχα ( ίσως)

Καλησπερα κι απο μενα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Προσφατα εβαλα και γω Q και μου βγαζει το δικτυο roaming. Εχω βαλει και το δικτυο να επιτρεπει roaming data charges αλλα μολις ανοιγω το data connection δεν μπαινει στο internet ουτε 3G ουτε τιποτα. Ξερει κανεις τι γινεται?

Αν έχεις σμαρτφον κάνε επανεκκίνηση αφήνοντας το roaming και δεδομένα ανοικτά.

Αν έχεις δικαρτο βάλε την Q πρώτη σιμ.

Πιστεύω ότι έχεις πακέτο.

Οντως εχω δικαρτο smartphone jiayu g4 για την ακριβεια. Εχω την Q πρωτη σιμ και εκανα επανεκκινηση με data ανοιχτα, αλλα τιποτα. Καμια αλλη ιδεα?

Ευχαριστω πολυ φιλε μου, λυθηκε το προβλημα. Φορτωνει αρκετα αργα αλλα μαλλον γιατι ειμαι επαρχια. Ευχαριστω πολυ.

έβαλα κάρτα,μου την διπλασίασε μιας και ημουν μέσα στα χρονικά περιθώρια του διπλασιασμού σε ένα μήνυμα που ήρθε προχτες αλλά το υπόλοιπο μου στο site φαίνεται χωρίς τον διπλασιασμό..

Πως θα ενημερώνομαι για το υπόλοιπο του υπόλοιπου του διπλασιασμού;

*Ξέρω πως έχει αναφερθεί ξανά αλλά δεν θυμάμαι την απάντηση και δεν το βρήκα κι ας έψαξα.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Χαιρεται , εκανα στην συσκευη μου ενα system restore και παω να περασω τις ρυθμισεις για το 3G Android OS Terminals (with ICS)

Ρυθμίσεις Internet:

Ρυθμίσεις -> Περισσότερες ρυθμίσεις -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ->Ονόματα σημείων πρόσβασης -> Επιλογές -> Eπιλέγουμε “Νέο APN”

• Όνομα: Q Internet

• APN: myq

• MCC: 202

• MNC: 09

• Τύπος APN: Internet

Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά

και παρολα αυτα δεν με συνδεει στο Ιντερνετ τι μπορει να συμβαινει?

Χαιρεται , εκανα στην συσκευη μου ενα system restore και παω να περασω τις ρυθμισεις για το 3G Android OS Terminals (with ICS)

Ρυθμίσεις Internet:

Ρυθμίσεις -> Περισσότερες ρυθμίσεις -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ->Ονόματα σημείων πρόσβασης -> Επιλογές -> Eπιλέγουμε “Νέο APN”

σβήστα ολα, ενεργοποίησε το ροαμινγκ για την Q και κάνε επανεκκίνηση της συσκευής με ανοιχτά από πριν τα δεδομένα. Θα τα πάρει αυτόματα.

Καλύτερα να βγάλεις την μπαταρία για 5" και μετα ξεκίνα. αν δεν γίνει τπτ βλέπουμε.

Οταν ανοίξεις τον browser περίμενε λίγο.

Δυστηχως αυτοματα δεν πηρε τπτ η καρτελα APN ειναι κενο δεν εχει τπτ απολυτως απο ρυθμισεις.

παιξε λίγο με το 3g 2g. Kάνε επιλογή του δικτύου χειροκίνητα.

Καθάρισε τη σιμ καλά.

Τι τηλέφωνο έχεις? Δίκαρτο? Βάλε το στην πρώτη θέση και βεβαιώσου ότι οι ρυθμίσεις για data είναι στην σωστή κάρτα.

βαλε ΑΡΝ myq και άσε καενά τα υπόλοιπα. Επανεκκίνηση

Nexus S μονο - καρτο.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμια ελπιδα και επαναφορα που εκανα μου εβγαλε Q- telecom mms gprs κολοκυθια με την ριγανη εν ολιγοις.

Nexus S μονο - καρτο.

Καμια ελπιδα και επαναφορα που εκανα μου εβγαλε Q- telecom mms gprs κολοκυθια με την ριγανη εν ολιγοις.

μήπως εχεις custom rom? τοτε πρεπει μάλλον να τα βάλεις χειροκίνητα.

Αν έχεις stock rom σηκώνω χέρια ψηλά. Ασε να δούμε τι θα πει κανένας φίλος.

το mms gprs σωστά ειναι

Edited by pavlitakis1

Ρυθμίσεις Internet:

πηρα τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη

στο πεδιο • Τύπος APN: Internet Αντιστοιχα παιρνει και το default οποτε επαιξε μια χαρα και ολα καλα

οχι δεν ασχολουμαι με custom και τα λοιπα..

Κυκλοφόρησε νέα έκδοση της εφαρμογής για το Android. Σε κάθε login λογαριασμού, δίνει bonus 600' προς Q (όχι WIND).

Επίσης έχουμε αλλαγές και στα διαθέσιμα πακέτα, με σημαντικότερη αλλαγή, την κατάργηση του πακέτου του 1€ προς WIND και την δημιουργία ενός νέου στην διπλάσια τιμή με τις διπλάσιες όμως παροχές.

• This topic was unpinned, featured and pinned