kormos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το 690 είναι wind fr2go Χμμμ, έχεις δίκιο μαζί με τα 6933.ΧΧΧ.ΧΧΧ :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Σήμερα έβαλα 20 ευρώ σε κατάστημα και τα διπλασίασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Σήμερα έβαλα 20 ευρώ σε κατάστημα και τα διπλασίασε. Ισχύει και για Q ο διπλασιασμός; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ναι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τι να τον κανεις ομως μονο για 1 μηνα; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αν είσαι χρήστης που ξοδεύει, βάζεις τα πακέτα που έτσι και αλλιώς θα εβάζες. Δηλαδή 2 μήνες στην τιμή του ενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 60' προς όλους συν 20'δωρο της online ενεργοποίησης με 3ευρώ πως καταναλώνονται? * στο site αναφερει: Η χρέωσή σου γίνεται ανά λεπτό χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 το βημα χρεωσης ειναι ανα λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 το βημα χρεωσης ειναι ανα λεπτο και το χωρις ελαχιστη διαρκεια κλησης τι αφορά? ποσες ημερες κανει η φορητότητα απο f2g σε q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 και το χωρις ελαχιστη διαρκεια κλησης τι αφορά? ποσες ημερες κανει η φορητότητα απο f2g σε q? Αφορά τη χρήση εκτός πακέτων. Μιλάς 4" χρεώνεσαι 4". Με 0.33 νομιζω/60" Αμέσως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) και το χωρις ελαχιστη διαρκεια κλησης τι αφορά? Ειναι μια αχρηστη πληροφορια και περισσοτερο μπερδευει τον αλλο. Στην ουσια εχει ελαχιστη διαρκεια χρεωσης το 1' απο τη στιγμη που εχει βημα χρεωσης το λεπτο. Αφορά τη χρήση εκτός πακέτων. Μιλάς 4" χρεώνεσαι 4". Με 0.33 νομιζω/60" Αμέσως γίνεται. Δεν αφορα κατι αφου αναφερεται στο χρονο ομιλιας εντος του πακετου. Το 1' απο 0,27€ εχει παει πλεον εδω και καιρο στα 0,37€. Edited February 5, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Αν είσαι χρήστης που ξοδεύει, βάζεις τα πακέτα που έτσι και αλλιώς θα εβάζες. Δηλαδή 2 μήνες στην τιμή του ενός. γιατι ισχυουν και για αγορα πακετου??:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ναι φυσικά και δεδομένα και χρόνο ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μου εληξε σημερα το πακετο χρονου ομιλιας που ειχα και μου ηρθε τωρα μηνυμα οτι το πακετο μου ληγει αυριο. :lol: Ευτυχως που ειχα βαλει μηνιαια υπενθυμιση στο κινητο για ανανεωση γιατι θα την πατουσα. Εχετε το υποψη σας και εσεις. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μου εληξε σημερα το πακετο χρονου ομιλιας που ειχα και μου ηρθε τωρα μηνυμα οτι το πακετο μου ληγει αυριο. :lol: Ευτυχως που ειχα βαλει μηνιαια υπενθυμιση στο κινητο για ανανεωση γιατι θα την πατουσα. Εχετε το υποψη σας και εσεις. τους εχω κραξει πολλες φορες γιαυτο το θεμα στην wind αλλα απ οτι βλεπω δεν αλλαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 θελω να κανω φορητοτητα απο vodafone σε q. υαρχει ακομη το γνωστο προβλημα με τις φορητοτητες ή ολα ενταξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 θελω να κανω φορητοτητα απο vodafone σε q. υαρχει ακομη το γνωστο προβλημα με τις φορητοτητες ή ολα ενταξει? Όχι όλα γίνονται κανονικά! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Όχι όλα γίνονται κανονικά! δηλαδη ποσες μερες περιπου? γτ εχω μια whats up που δεν εχω κανει ανανεωση για εναν χρονο βασικα αυριο πρεπει να βαλω καρτα. αλλα αποσο ξερω εχεισ καποιες μερες περιθωριο. αν παω να κανω σημερα τη φορητοτητα θα εχω θεμα με τον αριθμο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 δηλαδη ποσες μερες περιπου? γτ εχω μια whats up που δεν εχω κανει ανανεωση για εναν χρονο βασικα αυριο πρεπει να βαλω καρτα. αλλα αποσο ξερω εχεισ καποιες μερες περιθωριο. αν παω να κανω σημερα τη φορητοτητα θα εχω θεμα με τον αριθμο μου? η φορητότητα γίνεται εφόσον καταθέσεις τα χαρτιά σε 1-2 εργάσιμες (θεωρητικά).. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αν μπει φραγή κλήσεων στο κινητό σου , δεν θα είναι πλέον δυνατή η φορητότητα . Οπότε κάντο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 δηλαδη ποσες μερες περιπου? γτ εχω μια whats up που δεν εχω κανει ανανεωση για εναν χρονο βασικα αυριο πρεπει να βαλω καρτα. αλλα αποσο ξερω εχεισ καποιες μερες περιθωριο. αν παω να κανω σημερα τη φορητοτητα θα εχω θεμα με τον αριθμο μου? 3 εργάσιμες ημέρες. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αν μπει φραγή κλήσεων στο κινητό σου , δεν θα είναι πλέον δυνατή η φορητότητα . Οπότε κάντο γρήγορα. Περίπου η φραγή πότε μπαίνει? Κανονικά αύριο λήγει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αν μπει φραγή κλήσεων στο κινητό σου , δεν θα είναι πλέον δυνατή η φορητότητα . Οπότε κάντο γρήγορα. Και φραγή να υπάρχει στην γραμμή μπορείς να κάνεις φορητότητα χωρίς πρόβλημα! ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Και φραγή να υπάρχει στην γραμμή μπορείς να κάνεις φορητότητα χωρίς πρόβλημα! ;) 18. Μπορεί ένας πάροχος να αρνηθεί τη φορητότητα και υπό ποιες προϋποθέσεις;* γ) Εάν ο συνδρομητής βρίσκεται σε κατάσταση προσωρινής διακοπής λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές). Λέει η ΕΕΤΤ. Θεωρητικά η φραγή/διακοπή, μπορεί να χαρακτηριστει ως οικονομική εκκρεμότητα και ο παροχος να ζητήσει κάνα €. Αλλά θα μάθουμε από τον φίλο σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) 18. Μπορεί ένας πάροχος να αρνηθεί τη φορητότητα και υπό ποιες προϋποθέσεις;* γ) Εάν ο συνδρομητής βρίσκεται σε κατάσταση προσωρινής διακοπής λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές). Λέει η ΕΕΤΤ. Θεωρητικά η φραγή/διακοπή, μπορεί να χαρακτηριστει ως οικονομική εκκρεμότητα και ο παροχος να ζητήσει κάνα €. Αλλά θα μάθουμε από τον φίλο σύντομα. Με φραγή έκανα εγώ τη φορητότητα και σε 3 ημέρες ήμουν ήδη στο νέο πάροχο! ;) και την οφειλή που είχα την έκανα με διακανονισμό εκ των υστέρων… Οπότε τα "ψιλά" γράμματα ας τα αφήσουμε στην άκρη... Edited February 11, 2014 by kormos Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts