Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην εξυπηρετηση μου ειπαν πως το δινουν σε νεους συνδρομητες ως προσφορα!

Δεν είναι πρώτη φορά που λένε χαζά στην εξυπηρέτηση. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και κάντο. :)

Στο myq μπορείτε να μπείτε (από pc) ??? Εγώ κάνω login, αλλά δε βλέπω τίποτα από τα υπόλοιπα μου.

Δοκίμασα με chrome, firefox, opera και midori...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Απο τον υπολογιστη ειχα και εγω προβλημα σημερα, απο την εφαρμογη στο κινητο ομως ολα ΟΚ.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

προσωπικα και στον υπολογιστη αλλα και στην εφαρμογη δεν υπηρχε προβλημα.

2 φιλοι ομως ειχαν. κατα το μεσημερι. με την εφαρμογη ηταν οκ, αλλα απο υπολογιστη δε βλεπαν τιποτα

Στο κινητό δούλευε η εφαρμογή της wind, αλλά όχι του Μίχα.

Σήμερα, επιτέλους στρώσανε όλα και δουλεύουν σωστά.

Ευχαριστώ. :)

Στην εξυπηρετηση μου ειπαν πως το δινουν σε νεους συνδρομητες ως προσφορα!

ότι να 'ναι και εμένα το ίδιο μου είπαν και μόλις τους είπα να διαβάσουν την ανακοίνωση μου είπαν ότι δεν έχουν πρόσβαση στη σελίδα τους.

Τους την διάβασα και έδωσα έμφαση στο "υφιστάμενους πελάτες" και μου είπαν ότι θα το τσεκάρουν με το αρμόδιο τμήμα και θα με καλέσουν... τρέχα γύρευε δηλαδή...

Έχει πάει κανένας στο κατάστημα στην Καλλιθέα;

Του το ενεργοποίησαν κανονικά ή του κάνανε νούμερα;

εδώ είναι και το link της ανακοίνωσης:

http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=285

Edited by diplo
προσθήκη link

Ρε παιδιά θα μας τρελάνουν;

Δύο διαφορετικά καταστήματα Wind, αλλά και η ίδια εξυπηρέτηση πελατών, λένε πως δεν επιτρέπεται να γίνει το δώρο σε συνδρομητές Q, παρά μόνο αν η γραμμή μετατραπεί σε F2G.

Τι ισχύει τελικά;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Ρε παιδιά θα μας τρελάνουν;

Δύο διαφορετικά καταστήματα Wind, αλλά και η ίδια εξυπηρέτηση πελατών, λένε πως δεν επιτρέπεται να γίνει το δώρο σε συνδρομητές Q, παρά μόνο αν η γραμμή μετατραπεί σε F2G.

Τι ισχύει τελικά;

Πέστους απλώς να δηλώσουν το νούμερο. Τα δικά μου είναι Q και τα δύο.

Απίστευτή εξυπηρέτηση. Ένας λέει μόνο σε νέους συνδρομητές, άλλος λέει στοχευμένη προσφορά, τώρα άλλος λέει μόνο σε f2g.

Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε... Σε λίγο θα πούνε και για κλήρωση !!! :lol:

Edited by marras

Απίστευτή εξυπηρέτηση. Ένας λέει μόνο σε νέους συνδρομητές, άλλος λέει στοχευμένη προσφορά, τώρα άλλος λέει μόνο σε f2g.

Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε... Σε λίγο θα πούνε και για κλήρωση !!! :lol:

σημερα στην wind τριπολης μου ειπαν και εμενα οτι ειναι για νεους συνδρομητές και ειναι κατι που δινετε απο παλια ,της ειπα οτι ειναι καινουργια προσφορα και μου ειπε οτι δε εχει καποια αναλογη ενημερωση ( οι γραμμες μπου ειναι δυο γραμμες f2g ενεργοποίηση πριν οκτω μερες ερχόμενες απο συμβολαια wind και μια Q την οποια εχω ενα μηνα και κατι ) δικαιουμε τιποτα η να σταματησω και το συμβολαιο της wind απο το σπιτι

Έχεις 2 υπάρχουσες γραμμής σταθερής & 2 καρτοκινητά που είναι στο ίδιο όνομα??? Ή σταθερό και κινητό συμβόλαιο και έβαλες το πρώτο καρτοκινητό μαζί με το σταθερό & το άλλο σε οικογενεικό μαζί με το συμβόλαιο κινητής???

Κι εγώ γνωρίζω πως ισχύει μόνο για F2G, αλλά για να το λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις...

σημερα στην wind τριπολης μου ειπαν και εμενα οτι ειναι για νεους συνδρομητές και ειναι κατι που δινετε απο παλια ,της ειπα οτι ειναι καινουργια προσφορα και μου ειπε οτι δε εχει καποια αναλογη ενημερωση ( οι γραμμες μπου ειναι δυο γραμμες f2g ενεργοποίηση πριν οκτω μερες ερχόμενες απο συμβολαια wind και μια Q την οποια εχω ενα μηνα και κατι ) δικαιουμε τιποτα η να σταματησω και το συμβολαιο της wind απο το σπιτι

Μπορείς το ένα καρτοκινητό να το συνδυάσεις με το υπάρχον σταθερό

Έχεις 2 υπάρχουσες γραμμής σταθερής & 2 καρτοκινητά που είναι στο ίδιο όνομα??? Ή σταθερό και κινητό συμβόλαιο και έβαλες το πρώτο καρτοκινητό μαζί με το σταθερό & το άλλο σε οικογενεικό μαζί με το συμβόλαιο κινητής???

Κι εγώ γνωρίζω πως ισχύει μόνο για F2G, αλλά για να το λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις...

Καταρχάς, σίγουρα ισχύει και για Q, αφού ήδη ανέφερα τι είναι τα δικά μου. Δύο σελίδες πιο πίσω, έχω ανεβάσει και screenshot που φαίνεται ξεκάθαρα το μπόνους σε Q.

Ας το ξεκαθαρίσουμε ακόμη περισσότερο:

Καταρχάς δεν έχω συμβόλαιο κινητής.

Έχω δύο γραμμές σταθερής τηλεφωνίας και δύο καρτοκινητά Q.

Δήλωσα από ένα καρτοκινητο Q για κάθε μία σταθερή γραμμή και πήραν το μπόνους και τα δύο κανονικά.

Τόσο απλά. :)

Edited by marras

Καταρχάς, σίγουρα ισχύει και για Q, αφού ήδη ανέφερα τι είναι τα δικά μου. Δύο σελίδες πιο πίσω, έχω ανεβάσει και screenshot που φαίνεται ξεκάθαρα το μπόνους σε Q.

Ας το ξεκαθαρίσουμε ακόμη περισσότερο:

Καταρχάς δεν έχω συμβόλαιο κινητής.

Έχω δύο γραμμές σταθερής τηλεφωνίας και δύο καρτοκινητά Q.

Δήλωσα από ένα καρτοκινητο Q για κάθε μία σταθερή γραμμή και πήραν το μπόνους και τα δύο κανονικά.

Τόσο απλά. :)

και μενα απο κατάστημα μου είπαν οτι παιζει μόνο σε f2g..δηλ. συνδυασμός σταθερό + q δίνει 120' στο q ?

edit ακυρο το ξεκαθαριζεις απόλυτα,ειναι αργα και δεν το διαβασα προσεκτικα :) Το δήλωσες σε κατάστημα? Σε ποια περιοχή εισαι?

Edited by kmpatra

Κι εγώ το δήλωσα σε κατάστημα των Αμπελοκήπων στην Αθήνα και στην αρχή το παλικάρι που δουλεύει εκεί μου λέει πως είναι μόνο για νέα καρτοκινητά.

του λέω : είσαι σίγουρος ;

μου λέει όχι.

Και βγάζω και του δείχνω το δελτίο τύπου (όπου αναφέρεται και για υφιστάμενους συνδρομητές) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367808 καθώς και όλο το σχετικό topic του myphone.gr

πήρε τηλέφωνο στη wind και σε 10' ήμουν έτοιμος.

Έχω καρτοκινητό Q

Αυτά

Edited by spyrospatras

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

πριν λιγο γυρισα απο wind ευοσμου και εφαγα ακυρο.

καθετες οι πωλητριες οτι δε γινεται με q, παρα μονο με wind(f2g). δεν ασχοληθηκα παραπανω, δε βγαζω ακρη με αυτες.

καποιος που να συνδεσε q και να πηρε την προσφοα υπαρχει στη θεσ/νικη? σε ποιο καταστημα πηγε?

και απο οτι πηρε το αφτι μου, πλεον ανανεωση στα καρτοκινητα απο 5 ευρω. στην q το απο 1 ευρω ανανεωση επαψε να ισχυει?

Είναι να πέσεις σε τσακάλι, εγώ με q ξεμπέρδεψα σε ένα λεπτό. Δυστυχώς πολλοί έχουν τη νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου. Αν δεν ξέρουν τη δουλειά τους (δεν τους ρίχνω ευθύνες) να τους βάζετε να μιλάνε με τα κεντρικά
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

και απο οτι πηρε το αφτι μου, πλεον ανανεωση στα καρτοκινητα απο 5 ευρω. στην q το απο 1 ευρω ανανεωση επαψε να ισχυει?

Ναι, έχει αρκετό καιρό που έχει σταματήσει η ανανέωση χρόνου ομιλίας από 1€ και πλέον ανανεώνεις από 5€ και άνω. Υπάρχει και δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Είναι να πέσεις σε τσακάλι, εγώ με q ξεμπέρδεψα σε ένα λεπτό. Δυστυχώς πολλοί έχουν τη νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου. Αν δεν ξέρουν τη δουλειά τους (δεν τους ρίχνω ευθύνες) να τους βάζετε να μιλάνε με τα κεντρικά

δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω παραπανω με τις συγκεκριμενες. το παλικαρι που ειναι εκει ειναι τσακαλακι

αλλα δυστυχως ειχε δουλεια. θα περασω καποια στιγμη απ το καταστημα της ηλιουπολης.

Ναι, έχει αρκετό καιρό που έχει σταματήσει η ανανέωση χρόνου ομιλίας από 1€ και πλέον ανανεώνεις από 5€ και άνω. Υπάρχει και δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

δε το γνωριζα, αλλα δε με απασχολει κιολας. 10 ευρω βαζω συνηθως... :)

καθετες οι πωλητριες οτι δε γινεται με q, παρα μονο με wind(f2g). δεν ασχοληθηκα παραπανω, δε βγαζω ακρη με αυτες.

καποιος που να συνδεσε q και να πηρε την προσφοα υπαρχει στη θεσ/νικη? σε ποιο καταστημα πηγε?

μην τους πεις γιατι το κανης απλα απέτησε στα στοιχεια του σταθερου σου τηλεφωνου να προσθεσουν σαν τηλεφωνο επικοινωνίας το αριθμο του κινητου σου και φυγε σε 5 λεπτα θα σου εχει έλθει μήνυμα

καλημερα και εγω πηρα 2 φορεσ τηλ και μου ελεγε αλλα ο εναs αλλα ο αλλοs και πηγα στο cosmos και μου το εκανε κατευθειαν το παλικαρι ετσι οτι λογαριασμουs εχω να πληρωνω θα τουs πληρωνω εκει αφου ξερουν.

μην τους πεις γιατι το κανης απλα απέτησε στα στοιχεια του σταθερου σου τηλεφωνου να προσθεσουν σαν τηλεφωνο επικοινωνίας το αριθμο του κινητου σου και φυγε σε 5 λεπτα θα σου εχει έλθει μήνυμα

εγώ από χτες το απόγευμα περιμένω αυτο το ρημάδι το sms...

Q αριθμό έδωσα αλλά ακόμη τζίφος

Εγώ δεν έχω πάει ακόμη σε κατάστημα wind αλλά στα στοιχεία επικοινωνίας έχουν το αριθμό κινητού που είναι q, αλλά δεν μου έχουν στείλει μήνυμα.

κάλεσα την εξυπηρέτηση το βράδυ και με είπαν ότι γίνεται, απλά πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα.

μέσα στη βδομάδα πάω να το ενεργοποιήσω

τα στοιχεια επικοινωνιας του πελατη σταθερης μην τα μπλέκετε με την προσφορά της καρτοκινητης. Πρέπει να πείτε κανονικά οτι θέλετε να δηλώσετε το καρτοκινητό αριθμό σας με σκοπό να περαστεί η συνδυαστικη προσφορά.Σε οσους εγινε αυτόματα,ισως σημαινει οτι φροντισαν στο καταστημα να περάσουν τον συνδυασμό απο μόνοι τους,όταν δώσατε στοιχεία πελάτη για το σταθερό. Υποψην οτι τα κεντρικα ξερουν πολυ καλα οτι παιρνει και η q το μπονους,αφου στο μηνυμα που ερχεται με την ενεργοποιηση λέει για υπόλοιπο καλέστε 1269 για f2g και 1225 για q. Προφανώς η απο κατω βαθμιδα (τηλ. εξυπηρέτηση) δεν το ξέρει ή δεν το λέει για κάποιους λόγους.

εγώ από χτες το απόγευμα περιμένω αυτο το ρημάδι το sms...

Q αριθμό έδωσα αλλά ακόμη τζίφος

περνα ξανά από το κατάστημα για να σου πουν σε τι κατάσταση είναι το αιτημα...αν ειχαν πολυ κίνηση μπορεί να εχει μείνει σε εκκρεμοτητα.

Edited by kmpatra

κανένας δεν βγάζει άκρη με αυτές.

Αγενεστατες και ανενημερωτες.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Παιδιά ξέρει κανείς πόσες φορές μπορεί να ενεργοποιηθεί τον ίδιο μήνα το πακέτο με τα 60' προς όλους?

τέσσερις φορές

• This topic was unpinned, featured and pinned