aris77 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Σε ευχαριστώ φιλε , επιδοτηση 0 , οποτε ειμαι ελευθερος να φυγω χωρις πεναλτι . *EDIT Πριν λιγο εκανα αιτηση για Q σε ενα καταστημα wind . Ο υπαλληλος οταν ειδε οτι ειχα το unlimited 35 πηγε να μου προτεινει συμβολαιο αλλα του το ξεκοψα αμεσα . Μου ειπαν οτι σε 3 μερες θα με καλεσουν να παρω την sim . Περισσοτερες λεπτομερειες δεν ρωτησα γιατι δεν ειχα παρκαρει καλα και βιαζομουν . Τα 350ΜΒ για 2 μηνες τα δινουν ακομα δωρο με την ενεργοποιηση ? Ναι, τα δίνουν ακόμα. 3 μέρες; ;; μακάρι φίλε μου... Πολύ φοβάμαι ότι θα σε καθυστερησουν και εσένα και θα σου πούνε από τα κεντρικά 30 ημέρες. Έκανα καταγγελία σε εεττ τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Διαβαζοντας προηγουμενα σχολια που αφορουν το ιντερνετ μεσω Q/καρτας,ειδα οτι πολλοι ειχαν προβληματα συνδεσιμοτητας.Τωρα υπαρχουν τετοια προβληματα ή εχουν λυθει? Ευχαριστώ.(Αθηνα μενω.) Πλέον δεν υπάρχουν προβλήματα με την σύνδεση στο internet. Είχα πρόβλημα στις αρχές Ιούλη μαζί με άλλους νέους νεοενεργοποιημένους συνδρομητές αλλά ήταν πρόβλημα της Q και έχει επιλυθεί πλέον. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 τα 350ΜΒ για 2 μηνες ισχυουν, αλλα για σιγουρια καλυτερα να ρωρτησεις στο καταστημα. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ναι, τα δίνουν ακόμα. 3 μέρες; ;; μακάρι φίλε μου... Πολύ φοβάμαι ότι θα σε καθυστερησουν και εσένα και θα σου πούνε από τα κεντρικά 30 ημέρες. Έκανα καταγγελία σε εεττ τελικά... Εσκασε κι'ολας τηλεφωνο απο vodafone και μου προτειναν εκπτωση 50% την οποια δεν δεχτηκα . Ελπιζω μεχρι παρασκευη να ειμαι στην Q :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εσκασε κι'ολας τηλεφωνο απο vodafone και μου προτειναν εκπτωση 50% την οποια δεν δεχτηκα . Ελπιζω μεχρι παρασκευη να ειμαι στην Q :) 50%???Κανουν ακομα τετοιες εκπτωσεις;Δεν ειναι ασχημη παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Παιδιά για θυμίστε μου κάτι, αν σου έρθει μήνυμα διπλασιασμού ισχύει και σε κατάστημα η προσφορά ? και ανεξαρτήτως ποσού? πχ μπορώ να βάλω 25-30 ευρώ σε κατάστημα wind και να διπλασιαστούν, σωστά? Edited November 28, 2012 by CaptainMorgan ορθογραφικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδιά για θυμίστε μου κάτι, αν σου έρθει μήνυμα διπλασιασμού ισχύει και σε κατάστημα η προσφορά ? και ανεξαρτήτως ποσού? πχ μπορώ να βάλω 25-30 ευρώ σε κατάστημα wind και να διπλασιαστούν, σωστά? Εννοείται πως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 ευχαριστώωωω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 αντε να αυξανομαστε σιγα σιγα!!! :-) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Διαβαζοντας προηγουμενα μηνυματα, μερικων μηνων πριν, διπιστωσα οτι αρκετοι ειχαν προβλημα με το ιντερνετ λογω φορητοτητας του αριθμου απο αλλη εταιρια(Ζω σε μεγαλο αστιο κεντρο).Τωρα συνεχιζονται παρομοια προβληματα ή διορθωθηκαν?Αλλα θεματα της Q που να σας ταλαιπωρουν?(Οπως εγραψα και πιο πανω σκεφτομαι να ''μετακινηθω'' προς Q). Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Διαβαζοντας προηγουμενα μηνυματα, μερικων μηνων πριν, διπιστωσα οτι αρκετοι ειχαν προβλημα με το ιντερνετ λογω φορητοτητας του αριθμου απο αλλη εταιρια(Ζω σε μεγαλο αστιο κεντρο).Τωρα συνεχιζονται παρομοια προβληματα ή διορθωθηκαν?Αλλα θεματα της Q που να σας ταλαιπωρουν?(Οπως εγραψα και πιο πανω σκεφτομαι να ''μετακινηθω'' προς Q). Ευχαριστω. σου απαντησαν παραπάνω οτι δεν υπάρχει πλεον πρόβλημα. ήταν μονο σε νέες γραμμές από φορητότητα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 καλησπερες μηνυματα 2/3πλασιασμου ερχονται σε κανεναν? εμενα μονο για2πλασιασμο του χρονου ομιλιας μου ρχονται,που δεν 2πλασιαζουν τα 10 ευρω που βαζεις ε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 καλησπερες μηνυματα 2/3πλασιασμου ερχονται σε κανεναν? εμενα μονο για2πλασιασμο του χρονου ομιλιας μου ρχονται,που δεν 2πλασιαζουν τα 10 ευρω που βαζεις ε? Tα μηνυματα διπλασιασμού στη wind διπλασιάζουν τα χρήματα που βάζεις , αν βάλεις 10ευρώ θα μπουν 20 μειον το φορο καρτοκινητής. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 το συγκεκριμενο ελεγε περι διπλασιου χρονου ομιλιας αν βαλω 5 ευρω...ισχυει?να βαλω δλδ μια 10ρα καρτα? το καλοκαιρι που ειχα 3πλασιασμου και εβαλα 20 εγιναν 56 πρπ... αλλα νομιζω αλλα ελεγε το σμσ τοτε..νομιζω οτι θα διπλασιαζε η θα τριπλασιαζε την καρτα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 αν βάλεις 10€ και σου χει ερθει το sms 2πλασιασμου, θα σε βάλουν 20(αφάιρεσε τους φόρους) αν σου ρθει 3πλασιασμου θα μπουν 30€(αφαίρεσε φορους) με 20€ ανανέωση θα πάει 40€ και 60€ αντίστοιχα (επίσης αφαίρεσε φόρους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 εχω δλδ το σωστο σμσ...ευχαριστω!! ερωτηση...τριπλασιασμου,ηρθε σε κανεναν?προσφατα δλδ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babism3 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Με το πακετο της Q μπορει καποιος να μιλησει με Κινα 300 λεπτα με 5 ευρω. Για μενα που μενω στη Κινα ειναι πολυ σημαντικο να μπορω να μιλησω με ατομα στην Ελλαδα με τοσο χαμηλη χρεωση. Πολυ καλο προγραμμα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Πακέτα Combo Λέγεται WEEKLY COMBO γιατί τα κάνει όλα και είναι ο μαγικός συνδυασμός! 7ψυχος συνδυασμός! Και 100 λεπτά ομιλίας και 100 SMS και 10 MBs και έξτρα bonus 300 λεπτά προς όλη τη WIND/Q παρέα, αν το κλείσεις online μόνο με 2€! Αλλά προσοχή! Μόνο για 7 μέρες. Διευκρινίσεις Ο δωρεάν χρόνος, τα SMS, τα MBs και το online bonus διαρκούν 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. Τα δωρεάν λεπτά καταναλώνονται ανά λεπτό ενώ τα ΜΒs ανά ΚΒ. Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και 5 φορές ανά 30 ημέρες. Η ενημέρωση υπολοίπου γίνεται με είτε από το http://www.myQ.gr είτε με κλήση στο 12200 δεν ξερω εαν εχει αναφερθει παλια αλλα εγω τωρα το ειδα και για αυτο και το ποσταρα. πηγη: http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/combo-paketa/ σημερα 29/11/2012 και ωρα 16:17 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 οντως διπλασιαστηκαμε χθες..ειχα μια δεκαρα καρτουλα που εληγε κ ειπα να μη το ρισκαρω... κανεις τριπλασιασμο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Μια ερώτηση παιδιά: Εχει κανείς ζητήσει nano sim q telecom από τα καταστήματα wind; Είναι διαθέσιμες; Άσε τους να λένε...ελάχιστη χρέωση έχει ανα 1 λεπτό...είναι πολύ μπροστά και πολύ οικονομική η q σε σχέση με τα άλλα πακέτα που πρέπει να πάρουν παράδειγμα οικονομίας...που τα πληρώνουν όλοι χρυσά !!!:mad: Εχω χάσει επεισόδια, είχα μείνει στην ελάχιστη χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Εχει πάει λεπτό τώρα ή μιλάμε για τον δωρεάν χρόνο οπότε είναι λογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Πακέτα Combo Λέγεται WEEKLY COMBO γιατί τα κάνει όλα και είναι ο μαγικός συνδυασμός! 7ψυχος συνδυασμός! Και 100 λεπτά ομιλίας και 100 SMS και 10 MBs και έξτρα bonus 300 λεπτά προς όλη τη WIND/Q παρέα, αν το κλείσεις online μόνο με 2€! Αλλά προσοχή! Μόνο για 7 μέρες. δε μπορούσε να το δώσει με 100mbs και να διαρκεί ένα μήνα με τιμή 3-5€; ;) όπως και να χει, είναι καλός συνδιασμός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Εχω χάσει επεισόδια, είχα μείνει στην ελάχιστη χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Εχει πάει λεπτό τώρα ή μιλάμε για τον δωρεάν χρόνο οπότε είναι λογικό; Μιλάμε για τα πακέτα που αγοράζεις. Όχι για τον χρόνο ομιλίας των ευρώ σου. Απ την άλλη έχουμε ξαναπεί ότι τα πακέτα που είναι δώρο (πχ με ανανέωση από μαγαζιά) είναι 3λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Πακέτα Combo Λέγεται WEEKLY COMBO γιατί τα κάνει όλα και είναι ο μαγικός συνδυασμός! 7ψυχος συνδυασμός! Και 100 λεπτά ομιλίας και 100 SMS και 10 MBs και έξτρα bonus 300 λεπτά προς όλη τη WIND/Q παρέα, αν το κλείσεις online μόνο με 2€! Αλλά προσοχή! Μόνο για 7 μέρες. Διευκρινίσεις Ο δωρεάν χρόνος, τα SMS, τα MBs και το online bonus διαρκούν 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. Τα δωρεάν λεπτά καταναλώνονται ανά λεπτό ενώ τα ΜΒs ανά ΚΒ. Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και 5 φορές ανά 30 ημέρες. Η ενημέρωση υπολοίπου γίνεται με είτε από το http://www.myQ.gr είτε με κλήση στο 12200 δεν ξερω εαν εχει αναφερθει παλια αλλα εγω τωρα το ειδα και για αυτο και το ποσταρα. πηγη: http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/combo-paketa/ σημερα 29/11/2012 και ωρα 16:17 . Πολύ καλό πακέτο ειδικά για όσους μιλάνε αρκετά στο κινητό. Για 2€ κόστος, προσφέρει υπεραρκετά. Μια ερώτηση παιδιά: Εχει κανείς ζητήσει nano sim q telecom από τα καταστήματα wind; Είναι διαθέσιμες; Εχω χάσει επεισόδια, είχα μείνει στην ελάχιστη χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Εχει πάει λεπτό τώρα ή μιλάμε για τον δωρεάν χρόνο οπότε είναι λογικό; Τα πακέτα της Q έχουν ελάχιστη χρέωση το 1 λεπτό και στη συνέχεια η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο, ενώ τα διάφορα bonus λεπτά ομιλίας από ανανεώσεις, προσφορές κτλ, έχουν ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά και στη συνέχεια γίνεται ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Πακέτα Combo Λέγεται WEEKLY COMBO γιατί τα κάνει όλα και είναι ο μαγικός συνδυασμός! 7ψυχος συνδυασμός! Και 100 λεπτά ομιλίας και 100 SMS και 10 MBs και έξτρα bonus 300 λεπτά προς όλη τη WIND/Q παρέα, αν το κλείσεις online μόνο με 2€! Αλλά προσοχή! Μόνο για 7 μέρες. Διευκρινίσεις Ο δωρεάν χρόνος, τα SMS, τα MBs και το online bonus διαρκούν 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. Τα δωρεάν λεπτά καταναλώνονται ανά λεπτό ενώ τα ΜΒs ανά ΚΒ. Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και 5 φορές ανά 30 ημέρες. Η ενημέρωση υπολοίπου γίνεται με είτε από το http://www.myQ.gr είτε με κλήση στο 12200 δεν ξερω εαν εχει αναφερθει παλια αλλα εγω τωρα το ειδα και για αυτο και το ποσταρα. πηγη: http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/combo-paketa/ σημερα 29/11/2012 και ωρα 16:17 . τα 100' και 100sms ειναι προς ολα τα δικτυα; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 καλα θα τανε αλλα οχι προς ολα τα δικτυα,δινει 60 λεπτα με 3 ευρω,επισης καλα θα ηθελα κ ενα πακετακι με σμσ αλλα ας μη τα θελουμε ολα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts