Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η q card δεν βγάζει micro sim. στην περίπτωση που στην κόψουν και σε χρεώσουν ζήτα απόδειξη! (αν κι όλοι για εξυπηρέτηση δεν σε χρεώνουν)

Παιδια μπορω να παω στην Q τωρα που τελειωνει το συμβολαιο μου με vodafone(σε ενα μηνα);Μπορω λογω αποστασης(νησι) να γινει μεσω ιντερνετ η αλλαγη;Και ενα τελευταιο:απο σημα γενικα πως ειναι;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

https://www.wind.com.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/

Θεσσαλονίκη/Σέρρες έχω πολύ καλύτερο σήμα από την κοσμοτε (wu)

Παιδια μπορω να παω στην Q τωρα που τελειωνει το συμβολαιο μου με vodafone(σε ενα μηνα);Μπορω λογω αποστασης(νησι) να γινει μεσω ιντερνετ η αλλαγη;Και ενα τελευταιο:απο σημα γενικα πως ειναι;

Ναι, μπορείς να κάνεις και online αίτηση φορητότητας μέσω της ιστοσελίδας της WIND και θα παραλάβεις την κάρτα SIM μέσω κούριερ. Το σήμα είναι υποκειμενικό θέμα και κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά, παρά μόνο όσοι έχουν περάσει ή μένουν στον τόπο κατοικίας σου.

Ναι, μπορείς να κάνεις και online αίτηση φορητότητας μέσω της ιστοσελίδας της WIND και θα παραλάβεις την κάρτα SIM μέσω κούριερ. Το σήμα είναι υποκειμενικό θέμα και κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά, παρά μόνο όσοι έχουν περάσει ή μένουν στον τόπο κατοικίας σου.

Εαν δεν εχω σημα καλο μπορω να την καταργησω κ να ψαχτω αλλου;Εδω οι περισοτεροι εχουν cosmote..

Εαν δεν εχω σημα καλο μπορω να την καταργησω κ να ψαχτω αλλου;Εδω οι περισοτεροι εχουν cosmote..

Ναι, μπορείς να το κάνεις αυτό οποιαδήποτε στιγμή. Αλλά για να μην "παίζεις" με το βασικό σου αριθμό, καλύτερα παρήγγειλε online ένα νέο νούμερο Qcard και δοκίμασε το σήμα στο σπίτι σου και στις περιοχές που κινείσαι γενικότερα. Αν δεις ότι είναι εντάξει, πάρε και τον αριθμό σου στην Q. Aν όχι... όχι.

Για ακόμα πιο γρήγορα, δες μήπως έχει κάποιος φίλος η γνωστός σου wind για να το τσεκάρεις.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Eκανα την αιτηση φορητοτητας online εχθες το μεσημερι,μου στειλανε αμεσως απαντιση οτι:Η παραγγελια μου καταχωρήθηκε επιτυχως και πολύ σύντομα, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σου και για να προγραμματίσετε μαζί το ραντεβού παραλαβής του πακέτου σου...

Ακομα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο!!!

Aν είχες κάνει αίτηση για κανένα πακέτο με 100 ευρώ/μήνα πάγιο θα είχαν γκρεμοτσακιστεί να σε πάρουν! :mad: Πάρτους εσύ στο σταθερό τους: 2119993000.

Ελα ντε βρε φιλε!!Τους πηρα κ μου ειπανε να ξανακανω αιτηση....μηπως λογω απεργιας..... και κουραφεξαλα!Θα περιμενω κ αυριο να δω γιατι αρχιζω κ νευριαζω.:mad:

Ελα ντε βρε φιλε!!Τους πηρα κ μου ειπανε να ξανακανω αιτηση....μηπως λογω απεργιας..... και κουραφεξαλα!Θα περιμενω κ αυριο να δω γιατι αρχιζω κ νευριαζω.:mad:
μην παιδεύεσαι. από πέμπτη και μετα θα επεξεργαστούν το αίτημα σου

παιδια με ανανεωση 10 ευρω η 20 ευρω απο καταστημα παιρνω μονο 180 λεπτα?σωστα?

Σύμφωνα με την σελίδα τους, προφανώς αυτά...;)

σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!και κάτι άλλο μου ήρθε μήνυμα για διπλασιασμό με μόνο 5 ευρώ! λογικά αν βάλω 10 διπλασιάζει?η μόνο με 5? Edited by Nikolas_620ti

ερχετε σε ολους καποια στιγμη μηνυμα για 2πλασιασμο;

υπαρχουν καποια κριτηρια;

καποια συχνοτητα;

iphone 14 pro

kmpatra ευχαριστω πολυ!

marlboro man εμένα μου έρχεται συνέχεια...το κιν το λειτουργώ(εδώ και καιρό το έχω 1το νούμερο και δεύτερον πλέον το wu) κάθε μέρα! βάζω 5 ευρώ κάρτα αγοράζω πακέτα...και όταν τελειώνει η κάρτα μου μου έρχεται μνμ για διπλασιασμό... πρώτα μου στέλνουν πριν τελειώσει η κάρτα για 90 λεπτά δώρο! από εκεί και πέρα τι να σου πω...

παιδια με ανανεωση 10 ευρω η 20 ευρω απο καταστημα παιρνω μονο 180 λεπτα?σωστα?

10. Εαν κανενα 'ξεφτερι' απο καταστημα σου πει οτι χρειαζεται 11 για οποιονδηποτε λογο, πες του ''βαλε 10 και σε λιγα δευτερολεπτα θα σου δειξω το sms που θα λεει οτι πηρα δωρο 180 λεπτα''

υ.γ.: το δωρο ανανεωσης εχει ελαχ.χρεωση 3 λεπτα (για να μη παραξενευτεις). Μονο τα αγορασμενα πακετα εχουν χρεωση ανα 1 λεπτο.

μια φορά την πατησα έτσι! έβαλα 11, γιατί βιαζόμουν κιολας. αν ειχα χρονο θα τους τα λεγα.

τις τελευταίες φορες, ΜΟΝΟ 10€ ;)

στην wind mobile broadband έχει τέλος και ΦΠΑ ??

?! τα πάντα έχουν φπα:blink:. τέλος καρτοκινητής έχουν μονο τα καρτοκινητά

μια φορά την πατησα έτσι! έβαλα 11, γιατί βιαζόμουν κιολας. αν ειχα χρονο θα τους τα λεγα.

τις τελευταίες φορες, ΜΟΝΟ 10€ ;)

Πως μπορει να την πατησεις δηλαδη βαζοντας 11 αντι για 10€ αφου θα παρεις 11; :p Θα εχεις 1€ παραπανω και θα σου κρατησει τοσο πολυ παραπανω; Ντάξει βρε παιδια μην το κανουμε να φαινεται τραγικο. ;) Και αν παιρνουν προμηθεια σιγα, ουτως ή αλλως δεν χανουμε το 1€.

παιρνουν προμηθεια με ανανεωση 10+ ευρω.

αν το λεγαν απευθειας, θα εβαζα και 15. αλλα να σε κορο'ι'δευουν λεγοντας σου να βαλεις 11 για να παρεις το bonus; ;) ειναι σωστο;

αν το λεγαν απευθειας, θα εβαζα και 15. αλλα να σε κορο'ι'δευουν λεγοντας σου να βαλεις 11 για να παρεις το bonus; ;) ειναι σωστο;

Ενώ για άλλα προϊόντα, υπηρεσίες κλπ. δε μας κοροϊδεύουν μέσα στη μούρη μας..... :rolleyes: Δεν το λέω για να "στην πω", θέλω να πω ότι έτσι γίνεται παντού και πάντα. :)

Huawei Nova 5T

Θα διαφωνησω. Κοροιδια θα ηταν αν σε εξαπαταγανε και κερδιζαν κατι εις βαρος σου. Εδω θα κερδισουν αλλα εσυ δεν εχεις να χασεις τιποτα. Και σιγουρα θα ηταν καλυτερα να το ελεγαν αλλα κακα τα ψεματα δεν γινεται να στο πουν. Τι να πουν; Φιλε βαλε 1€ παραπανω για να παρουμε προμηθεια; Δεν ειναι σωστο ειναι να σου αποκρυπτουν-παραπληροφορουν οτι μπορεις να παρεις τα 180min ακομα και με 10€ αλλα δεν θεωρω λαθος αν σου προτεινουν τα 11 χωρις να πουν κατι παραπανω για αυτο.

Edited by runner70

Πάντως εγώ πήγα σε ένα κατάστημα και είπα: "θέλω να κάνω ανανέωση.Στα 11 ευρώ έχετε μπόνους σαν κατάστημα?" .Μου απάντησαν ναι..αλλα μπορείτε να κάνετε όσο θέλετε...Και έκανα 11..