STEV Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 άλλη ερώτηση: υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθει κανείς αν ένα νούμερο αντιστοιχεί σε Q ή όχι π.χ. σε what's up έστελνες wu 69******** στο 1314 και μετά σου ερχόταν απαντητικό μήνυμα με το αν είναι what's up ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos699 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 άλλη ερώτηση: υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθει κανείς αν ένα νούμερο αντιστοιχεί σε Q ή όχι π.χ. σε what's up έστελνες wu 69******** στο 1314 και μετά σου ερχόταν απαντητικό μήνυμα με το αν είναι what's up ή όχι Η Q δεν έχει κάποιον αριθμό που να σε πληροφορεί σχετικά με αυτό που ρωτάς. Αν έχεις όμως vodafone μπορείς να στείλεις sms στο 1292 με τον αριθμο που σε ενδιαφέρει και να μάθεις σε ποιό δίκτυο ανήκει. Είναι δωρεάν και δουλευει πάντα!!!!! Παράθεση Συμβόλαιο = Κοροϊδία Φοιτητικά πακέτα for ever!!! Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 http://www.wind.com.gr/gr/q/doro-smartphone-apo-tin-q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 την προηγούμενη προσφορά με το carl δε την πρόλαβα αλλά μου φαίνεται καλύτερα που δε την πρόλαβα γιατί η νέα προσφορά είναι καλύτερη. ποιά η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) την προηγούμενη προσφορά με το carl δε την πρόλαβα αλλά μου φαίνεται καλύτερα που δε την πρόλαβα γιατί η νέα προσφορά είναι καλύτερη. ποιά η γνώμη σας;εννοείται ότι το samsung pocket είναι πολύ καλύτερο απ το zte carl:p Edited July 19, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 http://www.wind.com.gr/gr/q/doro-smartphone-apo-tin-q Τι έγινε έληξε η προσφορα?Για λίγες ώρες ήταν? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 γράφει ότι εξαντλήθηκε αν προσέξετε στην πρώτη σελίδα. καλά πόσα είχαν; ή πεσαν όλοι με τα μούτρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 γράφει ότι εξαντλήθηκε αν προσέξετε στην πρώτη σελίδα. καλά πόσα είχαν; ή πεσαν όλοι με τα μούτρα; πεσαν ολοι με τα μουτρα και πολλοι λογω λαθος του συστηματος της wind στειλανε 2 και 3 φορες την παραγγελια. Εγω μεσα στα πρωτα 5 λεπτα που εμφανιστηκε στο σιτε της wind εχθες, εκανα τη παραγγελια και ακομα περιμενω να με παρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 γράφει ότι εξαντλήθηκε αν προσέξετε στην πρώτη σελίδα. καλά πόσα είχαν; ή πεσαν όλοι με τα μούτρα; Που το λέει αυτό? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Που το λέει αυτό? στην αρχική σελίδα της wind κάτω αριστερά στο banner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μίλησα στο τηλέφωνο με την wind και μου είπαν ότι έδωσαν 500 κομμάτια και ότι δεν πρόκειται να ξαναβγάλουν προσφορά με τα συγκεκριμένα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ε σίγουρα θα βγάλουν κι άλλη προσφορά, αφου βλέπουν οτι υπάρχει ανταπόκριση Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μίλησα στο τηλέφωνο με την wind και μου είπαν ότι έδωσαν 500 κομμάτια και ότι δεν πρόκειται να ξαναβγάλουν προσφορά με τα συγκεκριμένα κινητά. αλλοι συ μφορουμιτες που μιλησαν με την γουιντ τους ειπαν ακριβως το αντιθετο. Αντε βγαλε ακρη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Εγώ πάντως μίλησα με φυσικό κατάστημα Wind κι από Δευτέρα, βαριά Τρίτη, περιμένουν συσκευές... Edited July 20, 2012 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 πεσαν ολοι με τα μουτρα και πολλοι λογω λαθος του συστηματος της wind στειλανε 2 και 3 φορες την παραγγελια. Εγω μεσα στα πρωτα 5 λεπτα που εμφανιστηκε στο σιτε της wind εχθες, εκανα τη παραγγελια και ακομα περιμενω να με παρουν. δεν εχει καταχωρηθει κατα πασα πιθανοτητα. αν εβαλες απλα τα στοιχεια σου καισ ε γυρισε στην αρχικη,δεν υπαρχει καταχωρηση. εμενα με την 2-3η προσπαθεια με εβγαλε στην σελιδα που λεει "θα σου στειλουμε μειλ επιβεβαιωσης κτλ" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 δεν εχει καταχωρηθει κατα πασα πιθανοτητα. αν εβαλες απλα τα στοιχεια σου καισ ε γυρισε στην αρχικη,δεν υπαρχει καταχωρηση. εμενα με την 2-3η προσπαθεια με εβγαλε στην σελιδα που λεει "θα σου στειλουμε μειλ επιβεβαιωσης κτλ" ολα καλα με το θεμα λυθηκε. απλως ειχαν πολλες παραγγελιες μεσα σε μια μερα και χαθηκαν εντελως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πού είναι η προσφορά για το Samsung Pocket, ρε παιδιά; :S Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πού είναι η προσφορά για το Samsung Pocket, ρε παιδιά; :S εξαντληθηκε η προσφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Τηλέφωνο από κοσμοτε γιατί αποχωρούν τα νούμερα και ακόμα σε αναμονη Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 εξαντληθηκε η προσφορα Ήταν από αυτές μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, να φανταστώ;... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ήταν από αυτές μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, να φανταστώ;... :rolleyes: επεσε με τα μουτρα ο κοσμος παντως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 επεσε με τα μουτρα ο κοσμος παντως Λογικό.. Samsung ήταν τώρα η συσκευή. Κάτι άλλο.. Λέγατε όλοι για ένα θέμα που είχατε με τις καινούριες 64Κ κάρτες και το ανύπαρκτο 3G σήμα.. Από τη μέρα που γράψατε ότι σας το έλυσαν πιάνω μόνο Ε σήμα.. Και G στην καλύτερη.. Σε περιοχές που είχα 3G και 3G+. P.S.: Η κάρτα μου είναι 64Κ, αλλαγμένη το χειμώνα, δίκτυο Q. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Και εγώ έχω κάτι άκυρα E, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι σε 3G & H (Θεσσαλονίκη). Εκτός από τις τραγικές περιπτώσεις που κάθομαι σε ένα σημείο για ώρα με H και ξαφνικά πετάγεται σε edge και σε 10 δευτερόλεπτα έχει ξαναγυρίσει πίσω. [offtopic] Πάντως, ο opera mobile έχει τραγική κατανάλωση. Σε σημείο που με opera mini τα 60mb της κοσμοτέ έφταναν για απλή χρήση μέσα σε έναν μήνα, και τώρα τα 200 δεν φτάνουν ούτε για τον μισό! [/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Και εγώ έχω κάτι άκυρα E, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι σε 3G & H (Θεσσαλονίκη). Εκτός από τις τραγικές περιπτώσεις που κάθομαι σε ένα σημείο για ώρα με H και ξαφνικά πετάγεται σε edge και σε 10 δευτερόλεπτα έχει ξαναγυρίσει πίσω. [offtopic] Πάντως, ο opera mobile έχει τραγική κατανάλωση. Σε σημείο που με opera mini τα 60mb της κοσμοτέ έφταναν για απλή χρήση μέσα σε έναν μήνα, και τώρα τα 200 δεν φτάνουν ούτε για τον μισό! [/offtopic] πέρασε το οπερα mobile 4.4 και βάλε να μην ανοίγουν οι εικόνες σε σελίδες που δεν θέλεις έτσι θα κάνεις οικονομία. Εγώ αυτο χρησιμοποιω τόσο κάιρο και δεν εχω κανένα προβλήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Και εγώ έχω κάτι άκυρα E, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι σε 3G & H (Θεσσαλονίκη). Εκτός από τις τραγικές περιπτώσεις που κάθομαι σε ένα σημείο για ώρα με H και ξαφνικά πετάγεται σε edge και σε 10 δευτερόλεπτα έχει ξαναγυρίσει πίσω. [offtopic] Πάντως, ο opera mobile έχει τραγική κατανάλωση. Σε σημείο που με opera mini τα 60mb της κοσμοτέ έφταναν για απλή χρήση μέσα σε έναν μήνα, και τώρα τα 200 δεν φτάνουν ούτε για τον μισό! [/offtopic] Στον opera mobile μπορείς να ενεργοποιήσεις το turbo mode που κάνει το ίδιο πράγμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts