barca10 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Τα 300 λεπτά σας τα δίνει αμέσως μετά την εγγραφή αυτόματα; Εγώ που δεν τα χρειάζομαι τώρα αλλά σε λίγες μέρες θα μου τα δώσει αμέσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλησπέρα τελικa έκανα αίτηση από το site να παραλαβω δωρεάν ένα πακέτο σύνδεσης αμέσως μου ήρθε mail και τώρα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο ξέρουμε τι κουριερ τα φέρνει; μπορούμε να ζητήσουμε να το παραλαβουμε από κατάστημα κουριερ ; αν μας εξυπηρετεί καλύτερα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Τα 300 λεπτά σας τα δίνει αμέσως μετά την εγγραφή αυτόματα; Εγώ που δεν τα χρειάζομαι τώρα αλλά σε λίγες μέρες θα μου τα δώσει αμέσως; μετά την εγγραφή είχε επιλογή αν θυμάμαι καλά για να πάρεις το δώρο σου, μετά που έκανα κλικ στην επιλογή μου ήρθε το μήνυμα για τα δωρεάν λεπτά, λογικά θα μπορείς και μετά από λίγες μέρες αλλά τώρα τι να πω, δεν είμαι και σίγουρος μη σε πάρω στο λαιμό μου, ας πει και κάποιος άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλησπέρα τελικa έκανα αίτηση από το site να παραλαβω δωρεάν ένα πακέτο σύνδεσης αμέσως μου ήρθε mail και τώρα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο ξέρουμε τι κουριερ τα φέρνει; μπορούμε να ζητήσουμε να το παραλαβουμε από κατάστημα κουριερ ; αν μας εξυπηρετεί καλύτερα ; Η acs τα φερνει, οσο για τα αλλα δεν γνωριζω αλλα γιατι να τρεχεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Η acs τα φερνει, οσο για τα αλλα δεν γνωριζω αλλα γιατι να τρεχεις εσυ? ok ευχαριστω επειδή μένω σε μια πολύκατοικία που από κάτω μου μένουν κάτι περίεργα άτομα δεν θέλω να δίνω αφορμές για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) ok ευχαριστω επειδή μένω σε μια πολύκατοικία που από κάτω μου μένουν κάτι περίεργα άτομα δεν θέλω να δίνω αφορμές για αυτο. σιγα μην σε παρακολουθουνε... και τι αφορμες να δωσεις με το κουριερ? θα κοιταξουν τι σου εφερε?> Edited June 21, 2012 by gm45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 σιγα μην σε παρακολουθουνε... και τι αφορμες να δωσεις με το κουριερ? θα κοιταξουν τι σου εφερε?> Καλησπέρα! :) Επειδή εμένα κι εγώ σε περίεργη περιοχή, δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο αν το έκαναν... :ninja: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Τα 300 λεπτά σας τα δίνει αμέσως μετά την εγγραφή αυτόματα; Εγώ που δεν τα χρειάζομαι τώρα αλλά σε λίγες μέρες θα μου τα δώσει αμέσως; όχι, τα ενεργοποιείς όποτε θέλεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 η εξυπ.πελατων της wind πρεπει να ειναι η χειροτερη στην ιστορια! Τοσο πολυ βυσμα πεφτει εκει; Κανουν καθολου εκπαιδευση, ή εμπειρικά παιρνουν τη θεση; Πολυ κριμα, γιατι τωρα που ανεβαινει σε πελατεια, θα χανει τη μισή λογω cc... WIND ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠ.ΠΕΛΑΤΩΝ! Εγω νομιζω οτι την χειροτερη την εχει η cosmote,τα τελευταια χρονια υπαρχουν σημαδια βελτιωσης αλλα παραμενει χειροτερη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Δεν φαντάζεστε τι μου είπε η εξυπηρέτηση πελατών.Ότι και καλά είχε μια δυσλειτουργία το σύστημα για αυτό δεν μου πιστώσανε τα 90 λεπτά και έτσι μου βάλανε 5ευρω στον λογαριασμό για να πατσίσουμε και μου είπαν να βαλώ ξανα 5ευρω για να πάρω τα 90λεπτά. Αμ δε, τους ενημέρωσα οτι δεν χρειάζεται να μου ξαναστείλουν μύνημα γιατι όταν τελείωσουν τα χρήματα στην κάρτα θα φύγω για κοσμοτέ. Ας βρουν άλλους τα κοροιδεύουν!!! ι Φιλε μου οπως στα ειπα,αν εχεις τυχη διαβαινε... Ανοιξα το κινητο πριν λιγο και ειρθε μηνυμα απο χθες σταλμενο που ελεγε λυση στην κριση!!:P Οποτε μπορει να το ξανα λαβεις και εσυ στις επομενες μερες.Αλλα επειδη και ο αγιος φοβερα θελει,γραψτους κανενα μειλ με απειλες και μια μεζουρα μισος και να δεις πως θα τα παρεις...:P (Εγω ετσι ειχα παρει 120 στο φ2γ2 μου,που με τα σημερινα που δινει η κιου,θα γινει το παλιο μου νουμερο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλησπέρα! :) Επειδή εμένα κι εγώ σε περίεργη περιοχή, δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο αν το έκαναν... :ninja: Τι να πω... Εγω παντως τετοια προβληματα δεν εχω!!! Καθε μια εβδομαδα κουριερ μου ερχεται λογω οτι κανω τις αγορες μου απο ιντερνετ. Και το παιδι της SPEEDEX και της ACS με ξερουνε :lol:. Μαλλον δεν τους φενεται πια περιεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 σιγα μην σε παρακολουθουνε... και τι αφορμες να δωσεις με το κουριερ? θα κοιταξουν τι σου εφερε?> τελικa με πήραν τηλέφωνο από την wind και μου είπανε ότι θα σημειώσουν να πάω να το παραλαβω από την acs σε δυο μέρες. Μόνο φωτοτυπία ταυτότητας θέλουν. Καλύτερα που θα το πάρω από το κατάστημα αργεί παρά πολύ το κουριερ να στο φέρει το ίδιο μου είχε γίνει με την γενική ταχυδρομική στa πακέτα σύνδεσης vodafone που τελικa είδα ότι δέν είχανε έρθει να μου το φέρουν και τελικa το πήρα από το κατάστημα μια χαρά τέλεια!. Άρα άμα εαν δέν ενεργοποίησω το καρτοκινητο μου κιου που θα πάρω και το ενεργοποίησω πιο μετά παίζει ρολό; για να έχω τα 350mb internet για όλον τον αύγουστο και τον σεπτέμβριο για αυτο το λέω . Δηλαδη πριν λήξει η προσφορά ενεργοποίησω το πακέτο σύνδεσης και ειναι από 31/7 μέχρι 31/9 πιστευω ότι θα με βολεύει καλύτερα απλά ρώταω εαν γίνεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 τελικa με πήραν τηλέφωνο από την wind και μου είπανε ότι θα σημειώσουν να πάω να το παραλαβω από την acs σε δυο μέρες. Μόνο φωτοτυπία ταυτότητας θέλουν. Καλύτερα που θα το πάρω από το κατάστημα αργεί παρά πολύ το κουριερ να στο φέρει το ίδιο μου είχε γίνει με την γενική ταχυδρομική στa πακέτα σύνδεσης vodafone που τελικa είδα ότι δέν είχανε έρθει να μου το φέρουν και τελικa το πήρα από το κατάστημα μια χαρά τέλεια!. Άρα άμα εαν δέν ενεργοποίησω το καρτοκινητο μου κιου που θα πάρω και το ενεργοποίησω πιο μετά παίζει ρολό; για να έχω τα 350mb internet για όλον τον αύγουστο και τον σεπτέμβριο για αυτο το λέω . Δηλαδη πριν λήξει η προσφορά ενεργοποίησω το πακέτο σύνδεσης και ειναι από 31/7 μέχρι 31/9 πιστευω ότι θα με βολεύει καλύτερα απλά ρώταω εαν γίνεται . γίνεται, αρκεί να μην λήξει η προσφορά μέχρι τότε.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 31/07 λήγει η προσφορά . Αν το εενργοποιήσεις 31/07 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 31/07 λήγει η προσφορά . Αν το εενργοποιήσεις 31/07 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.30/7 ενεργοποίησε το, μην έχεις κάνα απρόοπτο για μια μερα..:Ρ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Πρωτοτυπο, νομιζω δεν εχει καμια αλλη εταιρεια αντιστοιχο, και πολυ καλο αυτο με το my q account. Οταν κανεις λογαριασμο παιρνεις και τα 300min προς wind/q. Πολυ ωραια σαν ιδεα να βλεπεις τα πακετα σου online αλλα και να τα ενεργοποιεις. Μπραβο!!! Το μονο αρνητικο βλεπω οτι δεν εχουν φτιαξει τον τροπο ευρεσης καταστηματων που ειναι λιγακι δυσχρηστος. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 30/7 ενεργοποίησε το, μην έχεις κάνα απρόοπτο για μια μερα..:Ρ ok αυτο λέω να κάνω κάθε πότε ανανεώνεται το πακέτο; κάθε 1η του μηνα; εαν ναι τότε θα πάρω 350mb για 30 και 31/7 και θα μηδενιστούν για να μου δώσει από την αρχή 350mb internet στισ 1η αυγούστου ή πρέπει να συμπληρωθεί ένας μήνας από τα 350mb ; για να δώσει τα επόμενα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Από το υπόλοιπο που πέρνω βλέπω ότι λήγει στις 25/06 ενώ το ενεργοποίησα 25/05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ok αυτο λέω να κάνω κάθε πότε ανανεώνεται το πακέτο; κάθε 1η του μηνα; εαν ναι τότε θα πάρω 350mb για 30 και 31/7 και θα μηδενιστούν για να μου δώσει από την αρχή 350mb internet στισ 1η αυγούστου ή πρέπει να συμπληρωθεί ένας μήνας από τα 350mb ; για να δώσει τα επόμενα ; όχι βέβαια:wacko::p κανονικα κρατάει, για ένα μηνα απ την ενεργοποίηση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Από Wind σε Q γίνεται φορητότητα άμεσα ή πρέπει να γίνει διπλή μέσω άλλου παροχέα δηλαδή; (Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά κοίταξα μόνο τις τελευταίες σελίδες και δε το είδα :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Από Wind σε Q γίνεται φορητότητα άμεσα ή πρέπει να γίνει διπλή μέσω άλλου παροχέα δηλαδή; (Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά κοίταξα μόνο τις τελευταίες σελίδες και δε το είδα :O ) Άμεσα, πας σε κατάστημα κάνεις το αίτημα, μετά από 3 εργάσιμες γίνεται! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Xtra Bonus Ανανέωσης στα καταστήματα WIND! Για δείτε και αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Πωπω το ξέσκισαν :D Κανένας λόγος να έχεις συμβόλαιο......... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 έτσι που το πάει η wind σε λίγο θα κάνουμε απεγκατάσταση το Viber και το WhatsApp ως αχρείαστα....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 τι λετε τωρα;;;; δηλαδή, θα βάλω 10€, θα με τα διπλασιάσει και θα με δώσει και 180 λεπτά προς όλους; :lol: γμτ, δε προλαβαίνω να πεταχτώ σε κατάστημα. δε πειράζει, από Δευτέρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts