gerstavros2 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Δηλαδή κάποιος μάζεψε μερικές δεκάδες (μην πω παραπάνω) καρτούλες της Q από εγκληματίες, ταυτοποιημένες στους εγκληματίες, με κάποιον τρόπο τις έβαλε σε αυθεντικά πακέτα της Q, σε άσπαστη κάρτα, έντυσε και 2-3 άτομα στα χρωματα τις Q και τους ξαμόλησε στο δρόμο να τις δώσουν σε ανυποψίαστους για να τους ενοχοποιήσουν. Λίγο τραβηγμένο δεν είναι? Μήπως πολύ απλά υπάρχει κάποιο παράθυρο στην ταυτοποίηση που εκμεταλλεύτηκε η Q για να μοιράσει μερικές καρτούλες της και μετά από κάποιο διάστημα που θα τις έχουν βολευτεί οι κάτοχοι τους, να απαιτηθεί η ταυτοποίηση.προφανώς:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Τέρμα το 1500 + 1500 + 1500 ε; Τώρα 1+1 ευρώ για 300 λ+sms και 5€ για 500mb. Σωστά; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Τέρμα το 1500 + 1500 + 1500 ε; [...] αυτο ρε συ ηταν στο f2g πριν 2 χρόνια, έχεις χάσεις επισόδεια ε?:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Τέρμα το 1500 + 1500 + 1500 ε; Τώρα 1+1 ευρώ για 300 λ+sms και 5€ για 500mb. Σωστά; αυτο ρε συ ηταν στο f2g πριν 2 χρόνια, έχεις χάσεις επισόδεια ε?:p Ήταν και στην Q μέχρι προχθές.. απλά εννοούσα για το 8ευρω που έσκαγες...:p Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Δηλαδή κάποιος μάζεψε μερικές δεκάδες (μην πω παραπάνω) καρτούλες της Q από εγκληματίες, ταυτοποιημένες στους εγκληματίες, με κάποιον τρόπο τις έβαλε σε αυθεντικά πακέτα της Q, σε άσπαστη κάρτα, έντυσε και 2-3 άτομα στα χρωματα τις Q και τους ξαμόλησε στο δρόμο να τις δώσουν σε ανυποψίαστους για να τους ενοχοποιήσουν. Λίγο τραβηγμένο δεν είναι? Μήπως πολύ απλά υπάρχει κάποιο παράθυρο στην ταυτοποίηση που εκμεταλλεύτηκε η Q για να μοιράσει μερικές καρτούλες της και μετά από κάποιο διάστημα που θα τις έχουν βολευτεί οι κάτοχοι τους, να απαιτηθεί η ταυτοποίηση. Και που ξέρεςι πως δεν είναι δηλωμένα τα καρτοκινητά αυτά, με άσπαστες κάρτες, σαν πακέτα σε άλλα στοιχεία....;;; Τηλέφωνο στα κεντρικά επί τόπου αν γίνεται κάτι τέτοιο. Κι εγώ μπορώ να τυπώσω 2-3 μπλούζες Q να βγω στο δρόμο και να σκανάρω τα στοιχεία του καθενός!!! Δεν υπάρχει κανένα παράθυρο! Μη ταυτοποιημένο καρτοκινητό δεν λειτουργεί! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Και που ξέρεςι πως δεν είναι δηλωμένα τα καρτοκινητά αυτά, με άσπαστες κάρτες, σαν πακέτα σε άλλα στοιχεία....;;; Τηλέφωνο στα κεντρικά επί τόπου αν γίνεται κάτι τέτοιο. Κι εγώ μπορώ να τυπώσω 2-3 μπλούζες Q να βγω στο δρόμο και να σκανάρω τα στοιχεία του καθενός!!! Δεν υπάρχει κανένα παράθυρο! Μη ταυτοποιημένο καρτοκινητό δεν λειτουργεί!για να τελειώνει αυτό το OFFtopic, όπως ανεφερα και πριν: είναι παράνομο ούτως ή άλλως να χρησιμοποιείς κάρτα που είναι σε άγνωστου το όνομα. οπότε ο άλλος μπορει να το χει ταυτοποιήσει με πλαστή ταυτότητα και στοιχεία, αλλά εσυ θα την πληρώσεις καθώς την έχεις στην κατοχή σου, και δεν είναι στα στοιχεία σου. για να χεις το μυαλό σου ήσυχο.τέλος. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Είναι πολύ γνωστό οτι πωλούνται σφραγισμένες αχρησιμοποίητες κάρτες καρτοκινητής ταυτοποιημένες σε στοιχεία αγνώστων αλλοδαπών σε διάφορα περίεργα σημεία... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 @tegeatis, ούτε μπλούζες χρειάζονται. Είναι πάντα ένας αλλοδαπός μικροπωλητής σε ένα συγκεκριμένo κεντρικό σημείο της Αθήνας, που πουλάει δηλωμένα πακέτα, από όλους τους παρόχους... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 @tegeatis, ούτε μπλούζες χρειάζονται. Είναι πάντα ένας αλλοδαπός μικροπωλητής σε ένα συγκεκριμένo κεντρικό σημείο της Αθήνας, που πουλάει δηλωμένα πακέτα, από όλους τους παρόχους... :rolleyes: Εγώ δεν είπα ότι το αγόρασα, είπα ότι το μοίραζαν, 2-3 άτομα ντυμένα στα χρώματα της Q (πραγματικότητα, όχι υπόθεση), όπως κάνουν όλες οι εταιρίες προώθηση των προϊόντων τους. Δεν λέω ότι δεν γίνονται κομπίνες, αλλά μου φαίνεται ανούσιο να μπει κάποιος στην διαδικασία να μαζέψεις κάμποσους μετανάστες, να ταυτοποιήσει μερικές δεκάδες άσπαστες καρτούλες Q μέσα σε σφραγισμένα πακέτα, να ντύσει και 2-3 άτομα στα χρώματα της Q και να τους βγάλει στο δρόμο να τα δίνουν τζάμπα στους περαστικούς. Επειδή, έχουμε βγει εκτός θέματος, θα ψάξω μήπως το βρω που το έχω παραπεταμένο και όταν βρω ευκαιρία θα περάσω από ένα κατάστημα wind και θα ρωτήσω σε ποιον είναι ταυτοποιημένο. Αν μου πουν βέβαια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 εχω την αντυπωση πως δε θα σου πουνε. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 ειπα να παραγγειλω απο το σαιτ της wind πακετο συνδεσης q. κολωσα ομως στο ποσο ασφαλες ειναι να δινω αριθμο ταυτοτητας σε ενα απλο σαιτ στον ιντερνετ.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 ειπα να παραγγειλω απο το σαιτ της wind πακετο συνδεσης q. κολωσα ομως στο ποσο ασφαλες ειναι να δινω αριθμο ταυτοτητας σε ενα απλο σαιτ στον ιντερνετ.... το εχω κάνει και στην vodafone και εκεί το ίδιο είναι. Δεν με πειράξε για την ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Σε https είναι άρα η αποστολή των στοιχείων προς το site είναι ασφαλή για υποκλοπή. Τώρα η εταιρεία που διαχειρίζεται τις αιτήσεις και τις αποστολές (δεν είναι η WIND) τι τα κάνε τα στοιχεία από εκεί και πέρα είναι άλλο θέμα.. :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 πως ενεργοποιούμε το μμς στην κιου;. εχω περάσει της ρυθμίσεις μμς και μου έχει έρθει μμς αλλά δεν μπορώ να το ανάκτησω. Τι μπορώ να κάνω ;. Ίσως να μην έχει ενεργοποιήθει το μμς απο το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Στείλε MMS στο 19234. Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλησπέρα! :) Ξέρετε αν οι τελευταίες κάρτες sim της Q είναι καλές; Γιατί εκεί που είχα σήμα 5/5 με την παλιά, με την καινούρια έχω 2-3/5, στα ίδια μέρη, με την ίδια συσκευή. :worry: Η παλιά έγινε αλλαγή, γιατί δεν έκανε καλή επαφή στην υποδοχή του κινητού. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 To Σήμα εξαρτάται από την κεραία του κινητού , και από τον Δέκτη. Από την SIM δεν εξαρτάται η ένταση του σήματος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Συμφωνώ οπότε κάνε ένα check την συσκευή σου ή άλλαξε την κάρτα σε άλλη συσκευή και κάνε σύγκριση. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα χρέωσης στην Qcard μου. εξαφανίζονται λεφτά χωρίς να χρεώνω κάτι. ίντερνετ δεν υπαχει (ούτε οι ρυθμίσεις), είχα βάλει 300 μηνήματα τα οποία χωρίς να τα καταναλώσω εξαφανίστηκαν σε μια μέρα (είχα στείλει μολις 40), απ τα 6.5€ τώρα είμαι στα 2.6 και το μόνο που χω κάνει είναι να χω πάρει ένα ακόμη πακέτο 300 μηνυμάτων επειδή το άλλο εξαφανίστηκε..Πήρα την εξυπηρέτηση αλλά δεν βρήκαν κάτι..έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Παρατήρησα επίσης ότι μεσα σε μισή ώρα χωρίς να χω κάνει τίποτα απολύτως στο κινητό πήγα απ τα 3.8 στα 2.6 ! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα χρέωσης στην Qcard μου. εξαφανίζονται λεφτά χωρίς να χρεώνω κάτι. ίντερνετ δεν υπαχει (ούτε οι ρυθμίσεις), είχα βάλει 300 μηνήματα τα οποία χωρίς να τα καταναλώσω εξαφανίστηκαν σε μια μέρα (είχα στείλει μολις 40), απ τα 6.5€ τώρα είμαι στα 2.6 και το μόνο που χω κάνει είναι να χω πάρει ένα ακόμη πακέτο 300 μηνυμάτων επειδή το άλλο εξαφανίστηκε..Πήρα την εξυπηρέτηση αλλά δεν βρήκαν κάτι..έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Παρατήρησα επίσης ότι μεσα σε μισή ώρα χωρίς να χω κάνει τίποτα απολύτως στο κινητό πήγα απ τα 3.8 στα 2.6 ! Τι %€(;;; :mad: Κάτι τέτοιο παίζει να γίνεται και σε 'μένα!! Q έχω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Τι %€(;;; :mad: Κάτι τέτοιο παίζει να γίνεται και σε 'μένα!! Q έχω. εγω θα ξαναπάρω τηλέφωνο και θα τους τα ψάλλω, έχω στο μητρώο του τηλεφώνου κατεγραμένα τα πάντα, και εξαφανίστηκαν ~2€ και καμια 250αριά μηνύματα του πακέτου:!: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα χρέωσης στην Qcard μου. εξαφανίζονται λεφτά χωρίς να χρεώνω κάτι. ίντερνετ δεν υπαχει (ούτε οι ρυθμίσεις), είχα βάλει 300 μηνήματα τα οποία χωρίς να τα καταναλώσω εξαφανίστηκαν σε μια μέρα (είχα στείλει μολις 40), απ τα 6.5€ τώρα είμαι στα 2.6 και το μόνο που χω κάνει είναι να χω πάρει ένα ακόμη πακέτο 300 μηνυμάτων επειδή το άλλο εξαφανίστηκε..Πήρα την εξυπηρέτηση αλλά δεν βρήκαν κάτι..έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Παρατήρησα επίσης ότι μεσα σε μισή ώρα χωρίς να χω κάνει τίποτα απολύτως στο κινητό πήγα απ τα 3.8 στα 2.6 ! Ζητά την ανάλυση για την περίοδο που αναφέρεις να δεις τις χρεώσεις. Αίτημα γραπτα απο κατάστημα και σε 10 μέρες θα έρθει με αλληλογραφία Σπιτι σου. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Ζητά την ανάλυση για την περίοδο που αναφέρεις να δεις τις χρεώσεις. Αίτημα γραπτα απο κατάστημα και σε 10 μέρες θα έρθει με αλληλογραφία Σπιτι σου. θα το κανω αυριο..για να δούμε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Μηπως σου ερχονται μυνηματα απο τετραψηφια νουμερα? Γιατι εμενα τα τετραψηφια μου τρωνε συνεχεια ευρω Και τους παιρνω τηλεφωνο. Μου επιστρεφουν λεφτα Και μετα ξανα απο αλλη εταιρεια. Με εχουν τρελανει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Μηπως σου ερχονται μυνηματα απο τετραψηφια νουμερα? Γιατι εμενα τα τετραψηφια μου τρωνε συνεχεια ευρω Και τους παιρνω τηλεφωνο. Μου επιστρεφουν λεφτα Και μετα ξανα απο αλλη εταιρεια. Με εχουν τρελανει.όχι, τίποτα τέτοιο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts