Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θετικό είναι οτι μπορείς να ανανεώσεις το νούμερό σου με μόνο ένα ευρώ!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

το χαπι αουερ σε ανανεωση σε καταστημα ισχυει και για κιου?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Το θετικό είναι οτι μπορείς να ανανεώσεις το νούμερό σου με μόνο ένα ευρώ!

δεν ισχύει σε όλα τα καταστήματα η ανανέωση απο 1ευρώ πχ στο κατάστημα μεσολόγγιου το κοψανε. Βάζουν μόνο απο 11ευρώ και πάνω.

Μίλησες γιαυτό το απαράδεκτο θέμα με την εταιρεία;

μου ηρθε για δευτερη φορα το sms που λεει '90 λεπτα προς ολα τα κινητα και σταθερα, εαν κανεις ανανεωση 5 ευρω στις επομενες 6 μερες, και τα 5 ευρω σου μενουν στη καρτα!'

me gusta!

υγ: διαρκεια δωρου 30 ημερες, ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα. (αφου ειναι τσαμπα, δεν πα να ειναι και 5)

μου ηρθε για δευτερη φορα το sms που λεει '90 λεπτα προς ολα τα κινητα και σταθερα, εαν κανεις ανανεωση 5 ευρω στις επομενες 6 μερες, και τα 5 ευρω σου μενουν στη καρτα!'

5-6 φορές σίγουρα με έχει έρθει!

μάλιστα σε μια μέρα 2 φορές!

παρόλαυτά, ακόμη δεν έκανα ανανέωση:lol:

το υπόλοιπο των λεπτών προς ολα τα κινητα και σταθερα το λέει με κληση στο 12200;

το χαπι αουερ σε ανανεωση σε καταστημα ισχυει και για κιου?

ίσχυε*

έχει καταργηθεί πλέον η προσφορα γενικά

1o SMS 5/4/12: "90Λ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ Κ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 5Ε Κ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ! (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ) Κ ΤΑ 5Ε ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ!"

2ο SMS 11/4/12: "ΔΩΡΟ 100' ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗ WIND/Q, EAN Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 5Ε Κ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ! (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ) Κ ΤΑ 5Ε ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ!"

Αν ανανεώσω σήμερα με 5€ θα δώσει και τις 2 προσφορές η την 2η; Επίσης υπάρχει κάποιος bonus για ανανέωση από κατάστημα Wind όπως στο f2g; :luck:

Και απαντάω μόνος μου, αφού ανανέωσα, ναι έδωσε και τις 2.. lol

Edited by GTherion
Update

οχι, στελνεις ΥΠ1 στο 12250

δεν ισχύει. (τουλάχιστον σε μένα βγάζει ότι δεν έχω υπόλοιπο ενώ έχω καλώντας το 12200)

Ι need a six month vacation, twice a year.

δεν ισχύει. (τουλάχιστον σε μένα βγάζει ότι δεν έχω υπόλοιπο ενώ έχω καλώντας το 12200)

εγω εννοω το sms της προσφορας με τα 90 λεπτα προς ολους

Να κάνω μια ερώτηση; Πήρα στο τμήμα εξυπηρέτησης να ρωτήσω αν χρεώνεται ο χρήστης Q όταν είναι εξωτερικό από τα μηνύματα που του στέλνω εγώ - με Q επίσης από Ελλάδα- και μου είπαν ΝΑΙ... Μάλιστα μου είπε ότι όταν είμαστε στο εξωτερικό χρεωνόμαστε τα μηνύματα που λαμβάνουμε... Εγώ από δική μου εμπειρία δεν είχα προσέξει κάτι τέτοιο όσες φορές είχα πάει εξωτερικό (ακόμα και εκτός ΕΕ). Όσο και αν το έψαξα δεν βρήκα τίποτα τέτοιο... Έπεσα σε υπάλληλο που δεν ήξερε ή δεν κατάλαβε τι ρωτάω; Ξέρει κανείς;
:p

Έπεσες σε υπάλληλο που δεν ήξερε τι του γινότανε ,

Η λήψη μηνύματος στο εξωτερικό είναι δωρεάν για το 90 % των χωρών .

Η Q Όμως δεν έχει παρουσία στις υπόλοιπες 10%

Πήγα να ανανεώσω σε κατάστημα σήμερα για να εκμεταλλευτώ το διπλάσιο bonus smart hour της wind. Αλλά μου έδωσε το απλό. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν, μετά από 7' που το έψαχναν μάλλον, ότι "ίσχυε μέχρι 17 Μαρτίου, τι κρίμα!", κάτι που δεν γράφει πουθενά το τελευταίο τους φυλλάδιο :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Αν έχει γίνει πιο πριν παρόμοιο σχόλιο παρακαλώ να διαγραφεί το δικό μου, ευχαριστώ.

"τι κρίμα!" σόρρυ αλλά γέλασα :lol:

Πάντως αυτό με το διπλασιασμό ανανέωσης αμάν στην απέξω με άφησαν εμένα :( Μια φορά πάντως πήρα, τους είπα ότι δεν μπήκαν τα χρήματα και μετά από μια εβδομάδα μου έρχεται μήνυμα λέγοντας ότι πιστώθηκε το υπόλοιπο, παίρνω και τι ακούω! 10 ευρώ!

Ακόμα δε τα έχω φάει, τα φυλάω σαν χρυσό

Τελικά ρώτησα και σε κατάστημα της Wind και το μήνυμα που λαμβάνει αυτός που είναι στο εξωτερικό του κοστίζει 0.15 λεπτά...

Έτσι γενικά σου απάντησαν;!

Τους ανέφερες χώρα κτλ Δεν μπορεί παντού να ισχύει, αν υπάρχει, η ίδια χρέωση...

Υπάρχουν παντού , ανενημέρωτοι .

Αλλά εσύ γιατι πιστεύεις αυτούς και όχι την δική σου εμπειρεία;

Όπως και η δική σου , έτσι και η δική μου .

Δεν χρεώνονται τα εισερχομενα μηνύματα εκτός από κάτι χώρες στυλ Ινδία κ.τ.λ

Στην Ευρώπη πουθενά δεν χρεώνονται

Edited by Vasileios

οσο εχει αρχισει να κερδιζει πελατες η wind με τις προσφορες της, τοσο θα αρχισει να χανει πελατες απο το ανεκπαιδευτο προσωπικο της... WIND, ξεκίνα να εκπαιδεύεις το προσωπικό σου, αλλιώς τσαμπα προσπαθεις! Ειδικά στο cc, πρεπει να παρεις 2 φορες τηλ για να σου βρουν το σωστο!

οσο εχει αρχισει να κερδιζει πελατες η wind με τις προσφορες της, τοσο θα αρχισει να χανει πελατες απο το ανεκπαιδευτο προσωπικο της... WIND, ξεκίνα να εκπαιδεύεις το προσωπικό σου, αλλιώς τσαμπα προσπαθεις! Ειδικά στο cc, πρεπει να παρεις 2 φορες τηλ για να σου βρουν το σωστο!
Το ανεκπαίδευτο προσωπικό είναι φτηνότερο...

Όντως η εξυπηρέτηση της κινητής της WIND τον τελευταίο καιρό έχει πέσει αρκετά. Οι ερειστικοί και άσχετοι υπάλληλοι πληθαίνουν επικίνδυνα....

Παντου δυστυχώς συμβαίνει αυτο με τους υπαλλήλους. Αν δεν ενδιαφερθεί και ο ίδιος υπάλληλος απο μόνος του να μάθει κάτι παραπάνω, αλλα μόνο το 8ωρο τον νοιάζει δεν πας μπροστα...

Εδω μέσα υπάρχουν άτομα που ξέρουν πολλα παραπάνω απο υπαλλήλους κινητής, πόσο μάλλον της Wind.

Κακή εξυπηρέτηση είχαν και παλιά οι άλλες 2 εταιρείες. Η WIND είχε καλή και με άμεσες λύσεις κάτι που έχει αλλάξει πολύ και σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετά χάλια, αργή και λάθος και από τους άλλους δυο παρόχους...

Καμιά εφαρμογή δεν έχει βγάλει η Wind για παρακολούθηση υπολοίπου για Android κινητά?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• This topic was unpinned, featured and pinned