narco_7 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) εχω την εντυπωση εδω και 2-3 μερες οτι φευγει καρτα χωρις να παρω καποιο τηλεφωνο που χρεωνει συγκεκριμενα εχθες τηλεφωνησα μονο σε wind αριθμους και ενω εχω παρει την προσφορα απο 4,36 που θυμαμαι να ειχα εχω πεσει στα 3,86 δεν ειμαι σιγουρος η αληθεια ειναι αλλα δεν ξερω πως να το εξηγησω..τι να κανω αν παρω cc θα βγαλω ακρη? edit:ενας φιλος μου εκανε κρυφη φορητοτητα στην κοσμοτε! Edited April 19, 2011 by narco_7 Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 παιδιά ενημερωτικό sms ΔΕΝ μου είχε έρθει για τέτοιο πράγμα. τώρα αν είναι επιλεκτική προσφορά δε ξέρω, πάντα ένα 20ρικο σε κατάστημα wind ρίχνω για να γλυτώνω τους φόρους κλπ, δεν βάζω κάρτες, αλλά και αυτό μη νομίζετε ότι το κάνω συχνά, τελευταίο 20ρικο πρέπει να το είχα βάλει πριν κανένα δίμηνο και βάλε...:D για αυτό βασικά το έγραψα, αν το έχει δοκιμάσει άλλος από σήμερα, για να δούμε αν είναι επιλεκτική προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 αντί να το διαφημίσουν να κερδίσουν πελάτες, δν ενημέρωνουν ούτε τους υπάρχοντες πελάτες ΕΛΕΟΣ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 αντί να το διαφημίσουν να κερδίσουν πελάτες, δν ενημέρωνουν ούτε τους υπάρχοντες πελάτες ΕΛΕΟΣ μάλλον δεν τους συμφέρει ? ! :confused::lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 αν βαλω 5 ευρω θα με δωσουν μπονους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 μάλλον δεν τους συμφέρει ? ! :confused::lol: 0ax0xa0xa0xa0xa:lol: αν βαλω 5 ευρω θα με δωσουν μπονους? θα βάλω κι εγώ αύριο και θα σας πω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Noμίζω ΟΧΙ. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι μόνο με 20ευρη ανανέωση στο κάνει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) αφού έχει συμβεί και σε άλλους γιατί δεν το λέτε ρε παιδιά? μονοφαγάδες!:lol: αν επιβεβαιωθεί ότι ισχύει για όλους και για οποιοδήποτε ποσό, τότε έβγαλα λαβράκι! μου χρωστάτε όλοι από 2 ευρώ....:yahoo: @elteo : o ikaros69 λέει παραπάνω ότι έγινε και με 10 ευρω, μια δοκιμή κάποιων από αύριο θα μας δείξει τι γίνεται Edited April 19, 2011 by CaptainMorgan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 είχα μια κάρτα Q την οποία δε χρησιμοποιούσα και έτσι την άφησα να λήξει. πρέπει να κάνω καμιά κίνηση να το δηλώσω ότι δε μου ανήκει πλέον ή από τη στιγμή που λήγει ακυρώνεται και η ταυτοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Όταν ρώτησα σε κατάστημα για ακριβώς την ίδια περίπτωση μου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορείς με την καρτοκινητή της Q να έχεις τα 120 λεπτά προς σταθερά με 5 ευρώ; Έψαξα στο site της Wind αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορείς με την καρτοκινητή της Q να έχεις τα 120 λεπτά προς σταθερά με 5 ευρώ; Έψαξα στο site της Wind αλλά δεν βρήκα κάτι. οχι δεν υπάρχει τέτοιο πακετο για q Edited April 21, 2011 by Petros the Great Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Πόσο κοστίζει θεωρητικά το mb αν ξεπεράσεις το όριο των 500 mb ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Πόσο κοστίζει θεωρητικά το mb αν ξεπεράσεις το όριο των 500 mb ? θεωρητικά πάντα 6,8€/ΜΒ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 πόσα ;;;;;;;;; πολλά δεν λες ; στην Κοσμοτέ είναι €1.3/ΜΒ ... έχεις λινκ ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/Q-Card/Νέος-προνομιακός-τιμοκατάλογος.aspx ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ MOBILE INTERNET * Πλόηγηση στο διαδίκτυο WEB (€/KB) 0,0068 Πλόηγηση on portal WAP (€/είσοδο) 0,51 Πλόηγηση off portal WAP (€/KB) 0,0123 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ MOBILE INTERNET για το κινητό ** WEB'n'mail 500 5€ / 500MB*** Χρέωση μετά το τέλος του προσφερόμενου όγκου δεδομένων 0,92 € / ΜΒ Edited April 27, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 πόσα ;;;;;;;;; πολλά δεν λες ; στην Κοσμοτέ είναι €1.3/ΜΒ ... έχεις λινκ ; τοσα ειναι... εχεις λινκ για την κοτε? γιατι νομιζα και σαυτην 6-7 ευρω ειναι στην καρτοκινητη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μου το λέγε φίλος. €7/ΜΒ ;;; πάνε καλά ;;; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 στην cosmote από 2 Μαΐου ισχύει το 1 ευρώ την ημέρα όταν βρίσκεσαι εκτός πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 στην cosmote από 2 Μαΐου ισχύει το 1 ευρώ την ημέρα όταν βρίσκεσαι εκτός πακέτου. το βρισκω αδικο για 5 κβ να χρεωθω 1 ευρω... υπαρχουν εφαρμογες που μπορει να συνδεθουν για 5 κβ χωρις να το ξερεις η πχ το ovi maps για εντοπισμο μεσω δικτυου θελει 4-5 κβ... αν δεν βαλω πακετο που δεν το χρειαζομαι, θα χρεωνομαι 30 ευρω το μηνα ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 €7/ΜΒ ;;; πάνε καλά ;;; Για μένα η καλύτερη λύση θα ήταν αν βλέπουν πολύ μεγάλη ξαφνική κίνηση λογαριασμού να ειδοποιούν με ένα αυτόματο sms. Δεν είναι δυνατόν ένα χρήστης που κάνει μηνιαία 40-50 να πληρώνει ξαφνικά 300-400€ Ας στέλνουν ένα sms που να ενημερώνει για αύξηση του λογαριασμού στα 100-120€ και μετά να αφήνουν τον άλλον να κρίνει αν θα συνεχίσει ή όχι... Έτσι αποκτάς και πιο ανθρώπινο χαρακτήρα απέναντι στο συνδρομητή καρτοκινητής ή συμβολαίου... Ούτε η λύση με το 1€ τη ημέρα είναι σωστή! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 πόσα ;;;;;;;;; πολλά δεν λες ; στην Κοσμοτέ είναι €1.3/ΜΒ ... έχεις λινκ ; ηρέμησε, θεωρητικά είπαμε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ηρέμησε, θεωρητικά είπαμε Αν το κάνουν πρακτικά όμως εκεί να δεις κλάμα.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/Q-Card/Νέος-προνομιακός-τιμοκατάλογος.aspx ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ MOBILE INTERNET για το κινητό ** WEB'n'mail 500 5€ / 500MB*** Χρέωση μετά το τέλος του προσφερόμενου όγκου δεδομένων 0,92 € / ΜΒ οχι 6,8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ MOBILE INTERNET για το κινητό ** WEB'n'mail 500 5€ / 500MB*** Χρέωση μετά το τέλος του προσφερόμενου όγκου δεδομένων 0,92 € / ΜΒ οχι 6,8... Ta 0,92 είναι όταν τελιώσουν τα 500Μβ και έχει ακόμα μέρες ο μήνας. Όταν τελιώσουν και οι 30 ημέρες πάς στο 6,8 . Θεωρητικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts