Eastwood Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ναι, σε όλα τα δίκτυα έτσι είναι. Πρέπει να έχεις ένα υπόλοιπο γύρω στα 0,10 ευρώ για να μπορείς να κάνεις κλήσεις. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iris_gr Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 ok ευχαριστώ πολύ :) δε μου είχε ξανατύχει ποτέ να μείνω με υπόλοιπο εντελώς 0 €! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bkoud Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Wind και να βάλεις μόνο 1€ κάρτα και μετά θα έχεις τα 300'. Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 παρ'ολες τις αυξησεις που εκανε η εταιρια μπορουσε να κανει και καποιες ευκολιες στους κατοχους Qcard,πως ειναι δυνατον το τμημα εξυπηρετησης να χρεωνεται στο Q συμβολαιο ανα κληση ενω στα καρτοκινητα να εχει χρονοχρεωση??? wind δε μας τα λες καλα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ο μήνας τελειώνει, υπάρχει κάνα inside info για το τι θα γίνει με το νετ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 παρ'ολες τις αυξησεις που εκανε η εταιρια μπορουσε να κανει και καποιες ευκολιες στους κατοχους Qcard,πως ειναι δυνατον το τμημα εξυπηρετησης να χρεωνεται στο Q συμβολαιο ανα κληση ενω στα καρτοκινητα να εχει χρονοχρεωση??? wind δε μας τα λες καλα....... Ακριβώς για αυτό , καλούμε από το σταθερό μας 2119993000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Νομίζω ότι το έχει αναφέρει κι άλλος, αλλά νομίζω ότι όντως το πακέτο των 100ΜΒ είναι λίγο ελαστικό στον όγκο δεδομένων αλλά και στη διάρκεια παροχής. Μην το πείτε ούτε του παππά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ακριβώς για αυτό , καλούμε από το σταθερό μας 2119993000 Αν εισαι εξω και εχεις αναγκη την εξυπηρετηση τι θα κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Αν εισαι εξω και εχεις αναγκη την εξυπηρετηση τι θα κανεις??? Χρησιμοποιώ τηλεκάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Χρησιμοποιώ τηλεκάρτα Ενταξει τωρα η μιλαμε σοβαρα η κανουμε πλακα,θα μπορουσα κι εγω να το ριξω στην πλακα,οποτε δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ε τι άλλο θέλεις δηλαδή να σου απαντήσει.Αν θέλεις να μιλήσεις με εξυπηρέτηση πελατών όταν είσαι έξω ή πάρε από τηλεκάρτα όπως σου λέει ή πάρε από την συσκευή σου με χρονοχρέωση.Δηλαδή τι θέλεις ο προηγούμενος φίλος να σου ανακαλύψει νέους τρόπους επικοινωνίας με το cc; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) Δεν ζήτησα από κανέναν ΠΟΤΕ να ασχοληθεί μαζί μου . Μού έκανες προσωπική ερώτηση ( τι θα κάνεις ), και σου απάντησα προσωπικά (χρησιμοποιώ). Θα μπορούσα επίσης να σου πώ ότι επειδή έχω πάντα μαζί μου 3 κινητά , θα έπαιρνα απο αυτό που έχω πακέτο για σταθερά δηλαδή από CU ή F2G Edited March 27, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 χαλαρωστε παιδια..ουτως η αλλως εχει παραλογα υψηλη χρεωση η εξυπηρετηση...και κακως εχει γενικα χρεωση Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδιά ξέρει κανένας πως να λάβω αυτόματα τις ρυθμίσεις για να μπαίνω στο ίντερνετ?(έχω το Desire HD και πριν είχα το Galaxy S αλλα σε κανένα δεν κατάφερα να συνδεθώ στο ίντερνετ μέχρι τώρα! :( ) Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδιά ξέρει κανένας πως να λάβω αυτόματα τις ρυθμίσεις για να μπαίνω στο ίντερνετ?(έχω το Desire HD και πριν είχα το Galaxy S αλλα σε κανένα δεν κατάφερα να συνδεθώ στο ίντερνετ μέχρι τώρα! :( ) Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/My-Q-Υπηρεσίες/Internet.aspx Απλώς να έχεις ενεργή και την περιαγωγή δεδομένων Αυτόματα δεν έρχονται! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/My-Q-Υπηρεσίες/Internet.aspx Απλώς να έχεις ενεργή και την περιαγωγή δεδομένων Αυτόματα δεν έρχονται! Τα είχα βάλει ξανά και δεν δούλεψαν...τώρα έιναι οκ..ευχαριστώ πάντως..!! Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 WIND F2G Το F2G δεν σας χαλάει χατίρια! Μας ζητήσατε να παρατείνουμε την προσφορά για τα 500 MB και το κάναμε! Μας ζητήσατε να κρατήσει περισσότερο η προσφορά μέσα από τα καταστήματα WIND και το κάναμε κι αυτό!! Έτσι, μέχρι τις 30/4 θα μπορείτε να σερφάρετε από το κινητό, όπου κι αν είστε, μόνο με 5€, ενώ με κάθε ανανέωση από 20€ και πάνω, που θα πραγματοποιείτε μέσα σε ένα κατάστημα WIND, θα έχετε free 100’ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Γιατι αραγε μας βαζουν να τρεχουμε στα καταστηματα? Και δεν βαζουν την προσφορα να την αγοραζεις μεσω ιντερνετ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Γιατι αραγε μας βαζουν να τρεχουμε στα καταστηματα? Και δεν βαζουν την προσφορα να την αγοραζεις μεσω ιντερνετ? Γιατί πηγαίνοτας στο κατάστημα όλο και κάτι άλλο μπορεί να αγοράσεις :Ρ:lol: Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Τα 100 mb χρειάζονται ενεργοποίηση ... γίνετε ακόμα να τα έχουμε? Γενικότερα τι κινήσεις κάνω ..έχω μια καινούργια κάρτα που δεν έχει ενεργοποιηθεί καμιά προσφορά. Πρέπει να καλέσω κάπου για φτηνότερες χρεώσεις κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Πρέπει να στείλεις ένα κενό μήνυμα στο 12260 . Μετά κάνε μία ανανέωση για να έχεις πάνω από ένα ευρώ , και καλώντας το 12200 αγόρασε ένα πακέτο 300 λεπτών ή 300 μηνυμάτων . Internet Θα έχεις λογικά χωρίς ενεργοποίηση Αν θές για πιό σίγουρα, 500ΜΒ στείλε 500 στο 1210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ευχαριστώ Vasileios. Το υπόλοιπο από τα 100mb μπορώ να το ακούσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μπορεί κάποιος να το βάλει στο πρώτο ποστ; Και να το ανανεώνουμε με ότι άλλες πληροφορίες μαζεύουμε; Για να ενημερωθούμε για το υπόλοιπο μας τηλεφωνικώς, καλούμε στο 1225 Για να ενημερωθούμε για το υπόλοιπο μας με sms, στέλνουμε κενό sms στο 1225 Κενό sms στο 12260 έχουμε πάρα πολύ οικονομικές χρεώσεις προς όλους Προσφορές: Για 300' προς όλη τη Wind & Q καλούμε 12200 και πατάμε το ένα Για 300 sms προς όλη τη Wind & Q καλούμε 12200 και πατάμε το δύο Για 500mb / 30 μέρες στέλνουμε 500 στο 1210 Κενό sms στο 1210 για να μάθουμε το υπόλοιπο των 500mb Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos1214 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Tα παραπανω οπως κ τα αντιστοιχα για ολες τις εταιριες, οπως κ πολλα αλλα χρησιμα, τα εχω γραψει ολα τα σε ενα site http://www.kinita.dom.gr Δειτε το κ πειτε μου αν ειναι σωστα ολα αυτα. Πιστευω ειναι τρομερα χρησιμο για ολους. τα δωρεαν 500 mb στην Q που τα ειδες ρε φιλε ,στο f2go υπαρχουν αλλα τα πληρωνεις 5 ευρο ,εαν ισχυει κατι καινουργιο θα ηθελα να μαθω ,καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 τα δωρεαν 500 mb στην Q που τα ειδες ρε φιλε ,στο f2go υπαρχουν αλλα τα πληρωνεις 5 ευρο ,εαν ισχυει κατι καινουργιο θα ηθελα να μαθω ,καλημερα "Τη μοναδική προσφορά απολαμβάνεις είτε είσαι συνδρομητής WIND F2G είτε WIND Card to all είτε Q card." Μέχρι προχθές είχε 500mb με 5 ευρώ το μήνα και στα Q. Σήμερα δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts