Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mπα, σε κανέναν δεν δουλεύει.

Εχω Q από το 2002. Εστειλα sms για το ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ και μου ήρθε απαντητικό sms που λέει:

"Η υπηρεσία δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα"

Ξέρετε τι σημαίνει προσωρινά στην τραγική Wind ...φαντάζομαι...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Tο ιντερνετ της Q λειτουργει με τις ιδιες ρυθμισεις της wind;

Όχι. Στο iphone που φαίνεται να έχεις, πας settings data network apn.. κάτι τέτοιο.. και στο apn βάζεις myq

δεν ξερω αν εχει συμβει και σε σας αλλα 2 φορες μου εχει απομαγνητιστει η καρτα σιμ της Q. την πρωτη φορα πριν απο 2 χρονια μου την αντικαταστησανε και μαλιστα μου την φεραν και στο σπιτι με κουρερ. Τωρα η καρτα που μου αντικατεστησαν παλι απομαγνητιστικε. παω στην wind και τωρα μου ζητανε 20 ευρω για να μου δωσουν καινουργια σιμ κρατωντας τον αριθμο μου.Ε τους εβρισα και εφυγα. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΙΜ?? μπορω να απευθυνθω αλλου?
You'll Never Walk Alone

δεν ξερω αν εχει συμβει και σε σας αλλα 2 φορες μου εχει απομαγνητιστει η καρτα σιμ της Q. την πρωτη φορα πριν απο 2 χρονια μου την αντικαταστησανε και μαλιστα μου την φεραν και στο σπιτι με κουρερ. Τωρα η καρτα που μου αντικατεστησαν παλι απομαγνητιστικε. παω στην wind και τωρα μου ζητανε 20 ευρω για να μου δωσουν καινουργια σιμ κρατωντας τον αριθμο μου.Ε τους εβρισα και εφυγα. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΙΜ?? μπορω να απευθυνθω αλλου?

οι κάρτες σιμ έχουν 3 μήνες εγγύηση. Πέραν της εγγύησης δυστυχώς πρέπει να πληρώσεις 18 ευρώ. Και μένα που μου έκλεψαν το κινητό τόσα πλήρωσα. Τραγικό να θες να μείνεις συνδρομητής σε μια εταιρία και να πληρώνεις και 18 ευρώ για αντικατάσταση κάρτας σιμ. Είχες μεγάλο υπόλοιπο στο καρτοκινητο σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να ζητήσεις φορητότητα που είναι δωρεάν .

Μετά μπορείς να επανέλθεις ...

Αυτό βέβεα αν δεν την χρειάζεσαι αμέσως.

παντως γιατι εχουν κρατησει αυτο το απαραδεκτο ποσο των 18 ευρω για αντικατασταση οταν η κοσμοτε το εχει 5 ευρω.και εμενα μια καρτα(wind) θελει αντικατασταση.

παντως γιατι εχουν κρατησει αυτο το απαραδεκτο ποσο των 18 ευρω για αντικατασταση οταν η κοσμοτε το εχει 5 ευρω.και εμενα μια καρτα(wind) θελει αντικατασταση.

Αναρωτιέμαι τα μαγαζιά comoste πόσο τις αγοράζουν;

Τις πουλάνε πολύ φθηνά συγκριτικά με τους άλλους 2.

Ή δεν βγάζουν καθόλου κέρδος τα cosmote;

Λογικά οι ίδιες κάρτες είναι!

Τα WIND για να τις πουλάνε τόσο ακριβά λογικά τις αγοράζουν ακόμα και πιο ακριβά από οτι τις πουλά σε λιανική η COSMOTE.

Βλέπω πολλά τέτοια πράγματα να αλλάζουν από το νέο έτος.

Μην ξεχνιόμαστε η φορητότητα θα παίρνει 3 ημέρες!!!

δεν κοστιζει τιποτα η καρτα sim,πως δινουν τοτε δωρεαν νουμερα;και στην αντικατασταση απλως στην καρτα περνανε τα δικα σου νουμερα μεσω pc και τιποτα αλλο.απο wind παω σε q αμεσως η με διπλη φορητοτητα;

δεν κοστιζει τιποτα η καρτα sim,πως δινουν τοτε δωρεαν νουμερα;και στην αντικατασταση απλως στην καρτα περνανε τα δικα σου νουμερα μεσω pc και τιποτα αλλο.απο wind παω σε q αμεσως η με διπλη φορητοτητα;

Από Wind σε Q , Πηγαίνεις κατευθείαν με φορητότητα , δεν χρειάζεσαι διπλή .

Πολλες φορες,στη διαρκεια της μερας,μου βγαζει το μηνυμα "μονο Κλησεις sos" και ειναι,φυσικα,νεκρο.

Στο τμημα εξυπηρετησης της Q δεν βρηκα απαντηση για ποιο λογο συμβαινει αυτο.

α)Επηρεαζεται απο τον αποκωδικοποιητη της digea οταν ειναι στο ιδιο δωματιο;

β)Απομαγνητιστηκε η sim;

γ)Φταιει η συσκευη;

δ)Γινονται καποιες εργασιες στις Wind κεραιες στην περιοχη μου;

ε)Το φερνουνε γυρω γυρω "να φυγω,να παω αλλου";

στ)Συμβαινει κατι αλλο που αγνοω;

Οι ως τωρα εντυπωσεις/εκτιμησεις μου:

α)Απο οτι εχω διαπιστωσει,μαλλον το αντιθετο συμβαινει.Αυτη η ψευτοκατασκευη της crypto παθαινει ταρακουλο με το παραμικρο.Ειτε οταν χτυπα το κινητο,ειτε οταν δεχεται μηνυματα,ειτε οταν περνα μηχανακι,ειτε με ασχημες καιρικες συνθηκες ειτε με αεροπλανα ειτε και με διαφορα αλλα που δεν εχω συγκρατησει.Αραγε να ειναι αμφιδρομο το conflict;Περαν τουτου,το κινητο συνεχιζει να αρνειται και σε αλλους χωρους,εσωτερικους ή μη.Επανερχεται,ξανακολλαει κ.ο.κ...

β)Δοκιμασα αλλες sims στη συσκευη.Δουλεψαν κανονικα.Εβαλα ακομα και νεα η οποια ζητουσε ενεργοποιηση.

γ)Η συσκευη εχει δειξει πολλη καλη συμπεριφορα μεχρι τωρα,δεν εχει χτυπηθει και ειναι Sony ericsson.Για το ericsson δεν υπογραφω,στη SONY ομως υποκλινομαι.Ειναι μια και μονη (=τερας αξιοπιστιας).

δ)Το τμημα εξυπηρετησης με διαβεβαιωσε πως οχι,ομως μια δυο μερες πριν, ειδα τεχνικους τους να ανεβαινουν τα βουνα...

ε)Οδευω με μαθηματικη ακριβεια στη λυση της φορητοτητας,πραγμα που θα επραττα αστραπιαια αν δεν ειχα ανανεωσει απο καταστημα με 20 ευρω(ηθελα να γλυτωσω τον 12% φορο παναθεμα με).

H Qcard μου αρεσει περισσοτερο απο τη frog και απ'οτι φαινεται ειναι και πιο φτηνη για κλησεις στο εξωτερικο,επισης υπαρχει η δυνατοτητα ανανεωσης 20€ σε καταστημα wind με bonus την απαλλαγη απο το φορο καρτοκινητης(δεν τους εφτανε που πληρωναμε τοσα χρονια τον φπα).

Καλησπέρα, παιδιά :)

Έχω q-card με ενεργοποιημένη την προσφορά των 1500 SMS, 1500 λεπτών και των 100ΜΒ internet. Από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατων της q, μου έστειλαν με mail τις απαραίτητες ρυθμίσεις (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο) τις οποίες και πέρασα στο τηλέφωνο. Ωστόσο, σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση (MNC) δεν γίνεται δεκτή η προτεινόμενη στο mail τιμή 10, αλλά παίρνει default την 09. Από την Q με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την τιμή αυτή και κανονικά θα έπρεπε να συνδέομαι.. :worry:

Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει εάν απαιτούνται και άλλες -πρόσθετες- ρυθμίσεις στο κινητό, (Υπηρεσία δεδομένων, 3G, κλπ) ούτως ώστε να καταφέρω να συνδεθώ;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους,

Βασίλης

Καλησπέρα, παιδιά :)

Έχω q-card με ενεργοποιημένη την προσφορά των 1500 SMS, 1500 λεπτών και των 100ΜΒ internet. Από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατων της q, μου έστειλαν με mail τις απαραίτητες ρυθμίσεις (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο) τις οποίες και πέρασα στο τηλέφωνο. Ωστόσο, σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση (MNC) δεν γίνεται δεκτή η προτεινόμενη στο mail τιμή 10, αλλά παίρνει default την 09. Από την Q με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την τιμή αυτή και κανονικά θα έπρεπε να συνδέομαι.. :worry:

Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει εάν απαιτούνται και άλλες -πρόσθετες- ρυθμίσεις στο κινητό, (Υπηρεσία δεδομένων, 3G, κλπ) ούτως ώστε να καταφέρω να συνδεθώ;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους,

Βασίλης

Το MNC για κάποιο λόγο σε διάφορες ρομ που δοκίμασα και εγώ στο android δεν σε αφήνει να το αλλάξεις. Απλά το αφήνεις όπως είναι και λογικά θα δουλέψει. Το θέμα είναι να βάλεις το myq στο apn.

παιδια γνωριζει κανεις τι παιζει με το οριο των 100Mbyte? εγω εχω φτασει κοντα στα 2giga με 2 ανανεωσεις(την δευτερη την εκανα ετσι χωρις να χρειαζεται για....δωρο :lol:) επισης εχω 1 ευρω υπολοιπο και δε μου τρωει ουτε καν αυτο....υπαρχει.λεω εγω τωρα.περιπτωση να μου κανα χαρτακι με 4ψηφιο λογαριασμο η να συνεχισω ακαθεκτος??? καπου διαβασα οτι η καρτοκινητη ειναι προπληρωμενη κ δεν προκυπτουν οφειλες...ισχυει αυτο?

Εαν δεν σε χρεώνει μπες άφοβα! Εαν μελλοντικά έχεις στο νούμερό σου αρνητικό υπόλοιπο , κάνε μια φορητότητα και είσαι άρχοντας!
lalista.gr

ειναι γνωστο απο τις πρωτες μερες οτι ουσιαστικα δεν ισχυει το οριον των 100mb. ουσιαστικα ειναι unlimited
[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι γνωστο απο τις πρωτες μερες οτι ουσιαστικα δεν ισχυει το οριον των 100mb. ουσιαστικα ειναι unlimited

λογικά δεν έχουν κάποιο σύστημα να μετράνε και το λένε για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα και κατεβάζουμε τα gb για πλάκα....

λογικά δεν έχουν κάποιο σύστημα να μετράνε και το λένε για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα και κατεβάζουμε τα gb για πλάκα....

ηδη γινεται καταχρηση. φαντασου να το ελεγαν και απο πανω. θα γινοταν κολαση:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαζομαρα τους που βαλαν 100mb, απ την στιγμη που δινεις unlimited εστω κ off the record βαλε εκει 5-6GB να τραβηξεις κοσμο(να χουμε κ εμεις με ποιον να τρωμε την δωρεαν ομιλια προς wind :lol:)

χαζομαρα τους που βαλαν 100mb, απ την στιγμη που δινεις unlimited εστω κ off the record βαλε εκει 5-6GB να τραβηξεις κοσμο(να χουμε κ εμεις με ποιον να τρωμε την δωρεαν ομιλια προς wind :lol:)

αν συνέβαινε αυτό που λες, θα τα είχε παίξει το σύστημα. Χειρότερο από της κοσμοτε θα γινόταν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες, έχω κ εγώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Q, αλλά έχω την αίσθηση ότι το ίντερνετ πάει πολύ αργά.

Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι είναι θέμα κάρτας sim και επειδή έχω παλιά κάρτα πρέπει να την αντικατααστήσω με καινούρια κάρτα 3G. Ισχύει ή είναι ραδιοαρβύλα?

Παίδες, έχω κ εγώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Q, αλλά έχω την αίσθηση ότι το ίντερνετ πάει πολύ αργά.

Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι είναι θέμα κάρτας sim και επειδή έχω παλιά κάρτα πρέπει να την αντικατααστήσω με καινούρια κάρτα 3G. Ισχύει ή είναι ραδιοαρβύλα?

δεν εχει καμια σχεση η καρτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως που έχω παλιά κάρτα μια χαρά δουλεύει το 3g... σε 2g είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά σε 3g προχθές κατέβαζα κάτι με 50-100kb/s.. δεν είναι άσχημα.

• This topic was unpinned, featured and pinned