hostis Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 πιστευω να καλυτερεψει η προσφορα..οι απαιτησεις αυξανονται..ιδωμεν.. Και οι χρεώσεις αυξάνονται όμως. Το τοπίο μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από 1-1-11 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 πιστευω να καλυτερεψει η προσφορα..οι απαιτησεις αυξανονται..ιδωμεν.. Τα έδωσε όλα δωρέαν στο F2G και μετά ...... έκοψε το sharing!!! Ούτε στον ύπνο μας τα περί δωρεάν / 1 ευρώ από το 2011!!! Και πάλι καλά να λέμε πώς τη βγάλαμε για το 2010! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 πιστευω να καλυτερεψει η προσφορα..οι απαιτησεις αυξανονται..ιδωμεν.. Να καλυτερέψει; Θες να σε πληρώνουν κι όλας;; :Ρ Νομίζω είναι ελλεινή η προσφορά. Δεν πάει χειρότερα. Θα πρέπει να είναι πολύ φιλάνθρωποι για να κάνουν κάτι καλύτερο. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλημέρα παιδιά, Έβαλα την κάρτα της Q σε ένα htc που έχω (3452) και όταν ανοίγω τον explorer και πατάω enter για πλοήγηση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα μου βγάζει το εξής: σφάλμα "η σελίδα που αναζητάτε δεν μπορεί να προβληθεί εξαιτίας άγνωστου σφάλματος 0*800c0003". Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; (Στις εφαρμογές το gprs λειτουργεί κανονικά, αφού έχω περάσει τις ρυθμίσεις ιντερνετ της Q) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Πήγα να ενεργοποιήσω την φραγή εισερχομένων κλησεων στο καρτοκιν Q και μου ζητάει κωδικό. Τι κωδικός είναι αυτός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Πήγα να ενεργοποιήσω την φραγή εισερχομένων κλησεων στο καρτοκιν Q και μου ζητάει κωδικό. Τι κωδικός είναι αυτός? o κωδικός είναι 1234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordimpaler Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Να καλυτερέψει; Θες να σε πληρώνουν κι όλας;; :Ρ Νομίζω είναι ελλεινή η προσφορά. Δεν πάει χειρότερα. Θα πρέπει να είναι πολύ φιλάνθρωποι για να κάνουν κάτι καλύτερο. Ειδικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί,δεν νομίζω να συνεχιστεί από το νέο έτος. Το μόνο που περιμένω από την Q είναι να δώσει βιντεοκλήσεις και πακέτο data (με κάποιο αντίτιμο φυσικά),όπως έκανε ο κύριος ανταγωνιστής της,το frog. Θα είναι ότι καλύτερο μετά το "αείμνηστο" F2G2.. Αλήθεια,με το easy recharge τι έγινε? Παράθεση Only a nation that dare not speak its name Nor can ever shed its pain Just give me one thing to live or die for.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ειδικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί,δεν νομίζω να συνεχιστεί από το νέο έτος. Το μόνο που περιμένω από την Q είναι να δώσει βιντεοκλήσεις και πακέτο data (με κάποιο αντίτιμο φυσικά),όπως έκανε ο κύριος ανταγωνιστής της,το frog. Θα είναι ότι καλύτερο μετά το "αείμνηστο" F2G2.. Αλήθεια,με το easy recharge τι έγινε? ναι μεν αλλά σκεφτείτε ότι η vodafone συνεχίζει τη προσφορά σε όλα τα πακέτα καρτοκινητής μέχρι και το καλοκαίρι του 2011 και το έχει ανακοινώσει από την αρχή της προσφοράς οπότε δε μπορεί όλοι οι άλλοι που λέγανε για το 2010 να το σταματήσουν γιατι θα τη κανει τη διαφημιση η vodafone άρα πιστεύω σε παράταση ως το καλοκαίρι τουλάχιστον Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 καπου διαβασα οτι η αναφορα παραδοσης με Q ειναι με ενα θαυμαστικο πριν το μηνυμα...τελικα δε λειτουργει και εβαλα της wind που ειναι τρελη μανουρα..το χει δουλεψει κανας αλλος? ναι ειμαι δυστυχης ιδιοκτητης iphone :P Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 o κωδικός είναι 1234 Eννοείται φίλε Βασίλη οτι δεν είναι ούτε 0000 ούτε 1234 ούτε οτι παρόμοιο εύκολο προσπάθησα... Σίγουρα είναι 4ψήφιος, αλλά εννοεί κωδικό του συγκεκριμένου κινητού ή παρόχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 καπου διαβασα οτι η αναφορα παραδοσης με Q ειναι με ενα θαυμαστικο πριν το μηνυμα...τελικα δε λειτουργει και εβαλα της wind που ειναι τρελη μανουρα..το χει δουλεψει κανας αλλος? ναι ειμαι δυστυχης ιδιοκτητης iphone :P Αν είναι σπασμένο δοκίμασε αυτό... http://iphonedelivery.advinux.com/ Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Eννοείται φίλε Βασίλη οτι δεν είναι ούτε 0000 ούτε 1234 ούτε οτι παρόμοιο εύκολο προσπάθησα... Σίγουρα είναι 4ψήφιος, αλλά εννοεί κωδικό του συγκεκριμένου κινητού ή παρόχου? To Δοκίμασα και δεν παίζει σε Q. Σε Vodafone, Cosmote ισχύει κανονικά. Ο κωδικός είναι του δικτύου. Το βρήκα Φραγή κλήσεων Μέσω της υπηρεσίας φραγής κλήσεων σας παρέχεται η δυνατότητα να περιορίσετε κάποιες ή όλες τις κατηγορίες των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεών σας. Θα χρειαστείτε τον Κωδικό φραγής. Η Q-TELECOM έχει ορίσει ως κοινό αριθμό φραγής για όλους τους συνδρομητές της το 1111. Αν επιθυμείτε είναι δυνατή η αλλαγή του κοινού κωδικού φραγής από ένα αριθμό της επιλογής σας. http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Καρτοκινητή-Q/My-Q-Υπηρεσίες/Yπηρεσίες-Δικτύου/Φραγή-κλήσεων.aspx Edited October 13, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) To Δοκίμασα και δεν παίζει σε Q. Σε Vodafone, Cosmote ισχύει κανονικά. Ο κωδικός είναι του δικτύου. Το βρήκα Φραγή κλήσεων Μέσω της υπηρεσίας φραγής κλήσεων σας παρέχεται η δυνατότητα να περιορίσετε κάποιες ή όλες τις κατηγορίες των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεών σας. Θα χρειαστείτε τον Κωδικό φραγής. Η Q-TELECOM έχει ορίσει ως κοινό αριθμό φραγής για όλους τους συνδρομητές της το 1111. Αν επιθυμείτε είναι δυνατή η αλλαγή του κοινού κωδικού φραγής από ένα αριθμό της επιλογής σας. Σ ευχαριστώ φίλε. Δεν έπερνε ούτε το 1111 αλλα με τους άλλους κωδ.+δίεση που έχουν στο link, δούλεψε! Edited October 14, 2010 by gilbaba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδιά η Q διαθέτει micro sim? Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καμμία ελληνική εταιρεία δεν διαθέτει micro sim. Πρέπει να την κόψεις με ειδικό εξοπλισμό που θα βρεις στο eBay, ή με ψαλίδι με πολύ προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καμμία ελληνική εταιρεία δεν διαθέτει micro sim. Πρέπει να την κόψεις με ειδικό εξοπλισμό που θα βρεις στο eBay, ή με ψαλίδι με πολύ προσοχή. Vf, wind, cosmote διαθέτουν :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Vf, wind, cosmote διαθέτουν :) Πότε φέρανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 2-3 μέρες πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το iphone 4. Με αυτή την αφορμή έριξε και η Κοσμοτέ το κόστος αντικατάστασης κάρτας σιμ :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδιά η Q διαθέτει micro sim? Ευχαριστώ. Η Q όχι ακόμα... Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με την εταιρία μήπως μπορούν να σε εξυπηρετήσουν! Πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpoloeo Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος Q Card εδω και αρκετα χρονια.Μπορω να πω οτι η συγκεκριμενη προσφορα με το internet αξιζε. Απλως ή κατι δεν εχω κανει καλα εγω,ή κατι αλλο γινεται. Απο τοτε που αλλαξε η Q τις ρυθμισεις της, το internet της...σερνεται στα πατωματα. 7,5kb/s με full ping και αυτο στις καλες της.Εννοειται οτι το εχω δοκιμασει και με συνδεση στο ιντερνετ μεσω υπολογιστη και το κινητο σαν modem,και για περιηγηση στο διαδικτυο με το ιδιο το κινητο.Εκει στα 7kb.:confused: Μενω στην Αθήνα.Το σηματακι του κινητου για 3G+ το δειχνει κανονικα (χρησιμοποιω το w715 για modem,το κινητο μου δηλαδη.) Το περιεργο ειναι οτι φιλος στη Λαρισα χρησιμοποιει το ιδιο πακετο,και το κινητο του σα modem και παει σφαιρα....200-300kb/s++.:worry: Και τον πιστευω.Γιατι πολυ απλα πριν περιπου 1 μηνα το internet μου "ξυπνησε" για καμια βδομαδα και ειχε τετοιες ταχυτητες χωρις να αλλαξω τιποτα...:X Μετα απο αυτη τη βδομαδα,το internet "ξανακοιμηθηκε" και γυρισε στο κλασσικο 7,5kb/s...:cry: Γνωριζει κανεις καμοια λυση? Γιατι αλλον τροπο να μπω στο ιντερνετ δεν εχω,εκτος απο internet cafe...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπέρα στέλνω σε μια Qcard στο 1265 το μήνυμα ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ για να ενεργοποιήσω την ειδοποίηση κλήσεων χωρίς την ειδοποίηση του καλούντα ότι θα ειδοποιηθώ. Μου λέει ότι η υπηρεσία προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη. Αυτό συμβαίνει εδώ και 2 μήνες.. μήπως δεν κάνω κάτι σωστά? Σημείωση: δεν θέλω την προώθηση στο +306995554444 γιατί σε αυτή την ειδοποίηση κλήσεων αυτός που με καλεί ενημερώνεται ότι θα ειδοποιηθώ για την κλήση του. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπέρα στέλνω σε μια Qcard στο 1265 το μήνυμα ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ για να ενεργοποιήσω την ειδοποίηση κλήσεων χωρίς την ειδοποίηση του καλούντα ότι θα ειδοποιηθώ. Μου λέει ότι η υπηρεσία προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη. Αυτό συμβαίνει εδώ και 2 μήνες.. μήπως δεν κάνω κάτι σωστά? Σημείωση: δεν θέλω την προώθηση στο +306995554444 γιατί σε αυτή την ειδοποίηση κλήσεων αυτός που με καλεί ενημερώνεται ότι θα ειδοποιηθώ για την κλήση του. Και εγω αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και δεν εχω βρεί ακόμη την λύση,ίσως επειδή ο αριθμός μου εχει έρθει στην Q απο φορητότητα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Και εγω αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και δεν εχω βρεί ακόμη την λύση,ίσως επειδή ο αριθμός μου εχει έρθει στην Q απο φορητότητα Δηλαδή σε αυτούς που δεν είναι από φορητότητα το παραπάνω πρόβλημα δεν υφίσταται? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Δηλαδή σε αυτούς που δεν είναι από φορητότητα το παραπάνω πρόβλημα δεν υφίσταται? προφανώς, δεν υφίσταται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts