Jump to content

Υπηρεσία my account από την Cosmote

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 466
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

^τα έσβησα όσα είχα γράψει γιατί τελικά μπήκα, κάπως.

Και με έβαλε να αλλάξω το password και βγήκα και πήγα να ξαναμπώ και δεν το δέχεται τώρα πάλι το νέο password. Άστο, θα δοκιμάσω άλλη ώρα...

Έχω καρτοσυμβόλαιο. Μέχρι το Σάββατο έβλεπα live στο my-account τις κλήσεις με τις χρεώσεις τους αμέσως με το που τις έκανα. Από την Κυριακή αυτό κόπηκε. Γιατί άραγε??

Έχω καρτοσυμβόλαιο. Μέχρι το Σάββατο έβλεπα live στο my-account τις κλήσεις με τις χρεώσεις τους αμέσως με το που τις έκανα. Από την Κυριακή αυτό κόπηκε. Γιατί άραγε??

Και σε μένα το ίδιο!

Επίσης δεν δουλεύει καθόλου ακόμη ούτε για νέες εγγραφές καρτοκινητών , ούτε για προσθήκη σε υφιστάμενο λογαριασμό.

lalista.gr

εκει στην cosmote δεν την παλευουν. ειχα ενεργοποιησει το myaccount οσο το νουμερο μου ηταν στο ονομα του θειου μου. τωρα που μεταβιβασα το νουμερο μου στο ονομα μου. ζητησα να κλεισει το myaccount στο ονομα του θειου μου μιας και δεν θα υπαρχει κανενα νουμερο στο ονομα του αλλα και για να ελευθερωθει το e-mail μου που ειχα δωσει ωστε να μπορω να το χρησιμοποιησω στο myaccount που θα ανοιξω στο δικο μου ονομα. και μου λενε οτι για να κλεισω το myaccount πρεπει να παω σε καταστημα για να το κανω. ανοιξα ενα e-mail στο freemail και τελειωσε. φανταζομαι ποσες τετοιες κενες εγγραφες θα εχιυν στο συστημα τους
υπογραφή εκτός ορίων

• 3 weeks later...
Τι γινεται ρε παιδιά με αυτό το myaccount? Έχω 2 καρτοκινητά αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα?Ευτυχώς τα προβλήματα θα τελείωναν με την ταυτοποίηση.

Εδώ και το site έχει πρόβλημα.....το My Account από τον Νοέμβριο δεν δουλεύει για καρτοκινητά και παρ'ολα αυτά , έχει "προσωρινό πρόβλημα"
lalista.gr

Ρε σεις, μήπως είναι "προσωρινή" υπερφώτοση και δεν μπορούμε να μπούμε??? :lol: Για την Cosmote μιλάμε, που έχει πολύ κόσμο :p

Προσέξτε να δείτε περίπτωση:

Είχα σύνδεση κοσμοτε και λογαριασμό στο myaccount. Την διακόπτω. Μετά από μερικούς μήνες κάνω άλλη συνδεση. Πάω στο παλιό λογαριασμό myaccount, τον ανοίγω κανονικά - εννοείται πως δεν μου εμφάνιζε καμία σύνδεση. Δεν βρήκα επιλογή για προσθήκη νέου αριθμού.

Πάω να κάνω νέο λογαριασμό και αφού καταχωρώ τα στοιχεία μου, μου λέει ότι το mail που δήλωσα χρησιμοποιείται σε άλλο λογαριασμό και άρα δεν μπορώ και σε αυτόν.

Παίρνω στο 1212 να μου δώσουν λύση, ή να μου διαγράψουν τον παλιό λογαριασμό ο οποίος είναι ουτως ή άλλως ανενεργός. Και μου λένε ότι δεν γίνεται τίποτα και θα πρέπει να φτιάξω καινούριο mail και να ανοίξω νέο λογαριασμό. Ούτε στο παλιό μπορώ να βάλω το νέο νούμερο ούτε να μου διαγράψουν τον παλιό λογαριασμό.

ΕΛΕΟΣ!!!!

Προσέξτε να δείτε περίπτωση:

Είχα σύνδεση κοσμοτε και λογαριασμό στο myaccount. Την διακόπτω. Μετά από μερικούς μήνες κάνω άλλη συνδεση. Πάω στο παλιό λογαριασμό myaccount, τον ανοίγω κανονικά - εννοείται πως δεν μου εμφάνιζε καμία σύνδεση. Δεν βρήκα επιλογή για προσθήκη νέου αριθμού.

Πάω να κάνω νέο λογαριασμό και αφού καταχωρώ τα στοιχεία μου, μου λέει ότι το mail που δήλωσα χρησιμοποιείται σε άλλο λογαριασμό και άρα δεν μπορώ και σε αυτόν.

Παίρνω στο 1212 να μου δώσουν λύση, ή να μου διαγράψουν τον παλιό λογαριασμό ο οποίος είναι ουτως ή άλλως ανενεργός. Και μου λένε ότι δεν γίνεται τίποτα και θα πρέπει να φτιάξω καινούριο mail και να ανοίξω νέο λογαριασμό. Ούτε στο παλιό μπορώ να βάλω το νέο νούμερο ούτε να μου διαγράψουν τον παλιό λογαριασμό.

ΕΛΕΟΣ!!!!

Tο ίδιο σχεδόν πρόβλημα: παλιότερη σύνδεση στο όνομά μου, είχα το My Account και το e-Bill ενεργά, τη διακόπτω και χάνω την πρόσβαση. Οκέι λέω, θεμιτό, αφού έκοψα το συμβόλαιο μου διέγραψαν το λογαριασμό.

Νέα σύνδεση τώρα, πάω να γραφτώ στο My Account, μου λέει ότι και το username μου και το e-mail μου είναι κατηλειμμένα - υποθέτω από την πρότερη ενεργοποίηση που τελικά μάλλον δεν έχει διαγραφεί. Τους έχω πάρει δυο φορές μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και τους είπα το πρόβλημα, μου απάντησαν ότι το έχουν καταχωρήσει, ότι είναι πρόβλημα γενικότερα του συστήματός τους και ότι υπολογίζουν μέχρι την άλλη εβδομάδα να έχει λυθεί. Περιμένω ενημέρωση από μέρους τους όταν έχουν νεώτερα.

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αν βγάλεις άκρη ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. Γιατί εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Αν σε σένα το κάνουν πες μου να τους κράξω λίγο. Ευχαριστώ.

Ακούστε την περίπτωση μου με το μαι ακαουντ!Πρίν πολλα χρόνια οταν βγήκε το μαι ακαουντ έκανα λογαρίασμο.Ξαφνίκα μέτα απο χρόνια δεν με εστειλαν χάρτι λογαρίασμου που έλεγε αναλυτίκα της κινήσης μου.Πήγα στην κόσμοτε και λέει οτι δεν θα σας έρχετε πλέον και οτι θά τα βλέπω μεσω ΄΄ιντερνετ.Να νευρίασω τώρα η μέτα?

Ακούστε την περίπτωση μου με το μαι ακαουντ!Πρίν πολλα χρόνια οταν βγήκε το μαι ακαουντ έκανα λογαρίασμο.Ξαφνίκα μέτα απο χρόνια δεν με εστειλαν χάρτι λογαρίασμου που έλεγε αναλυτίκα της κινήσης μου.Πήγα στην κόσμοτε και λέει οτι δεν θα σας έρχετε πλέον και οτι θά τα βλέπω μεσω ΄΄ιντερνετ.Να νευρίασω τώρα η μέτα?

Στην αντίστοιχη Υπηρεσία της Vodafone θυμάμαι ότι μπορούσες να επιλέξεις αν θέλεις εκτός από το ιντερνετ να σου έρχεται και η ανάλυση με το λογαριασμό. Η κοσμοτε το διέκοψε έτσι. Αλλά δεν μπορεί να μην γίνεται να αιτηθείς να σου έρχεται και εγγράφως με το λογαριασμό. Κάνε αίτημα κανονικά να δούμε τι θα σου πουν.

Να ρωτήσεις πριν νευριάσεις, κάνει κακό στην υγεία. :p Μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα και να ζητήσεις πέραν της ηλεκτρονικής ενημέρωσης να σου έρχεται η ανάλυση και σε έντυπη μορφή.

• 2 weeks later...

Πλέον δεν κάθομαι να περιμένω πότε θα λειτουργήσει το My Account στα καρτοκινητά.

Απλά όοοοοταν αυτό συμβεί , θα μου φανεί σαν θαύμα!!

Έκοψαν και την αναλυτική κατάσταση για καρτοσυμβόλαια και δεν άνοιξε και μύτη!

lalista.gr

Αν βγάλεις άκρη ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. Γιατί εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Αν σε σένα το κάνουν πες μου να τους κράξω λίγο. Ευχαριστώ.

Με έπαιρναν προχθές τηλέφωνο το πρωί, κατά τις 8:30 με 9. Άκουσα καθυστερημένα το τηλέφωνο και δεν το πρόλαβα, δε με έχουν ξανακαλέσει από τότε. Περιμένω να περάσει το Σαββατοκύριακο για να τους καλέσω εγώ, αν και υποψιάζομαι ότι θα μου πουν τα ίδια μ' εσένα, δεδομένου πως ακόμα δε μπορώ να κάνω εγγραφή με τα στοιχεία μου.

Εννοείται ότι θα γίνει ο κακός χαμός σε αυτήν την περίπτωση: το να κρατήσουν προσωπικά δεδομένα του πελάτη, ιδίως όταν αυτά χρησιμοποιούνται ως login credentials, μετά από τη διακοπή της συμβάσεως παροχής υπηρεσιών αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της προσωπικότητας των δεδομένων. Δε μ' ενδιαφέρει ποιο είναι το πρόβλημα, να σπάσουν το κεφάλι τους και να το λύσουν.

Μέχρι τούδε όμως κρατάω στάση αναμονής - θα δούμε τι θα μου πουν τηλεφωνικά.

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• 2 weeks later...
Είχα κάνει κάποτε λογαριασμό στο My Account για μια κάρτα την οποία τελικά δεν τη δήλωσα. Το email όμως που είχα δώσει είναι αυτό που χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να βρω τον κωδικό. Από την άλλη, θέλω να δηλώσω το κινητό μου στο My Account. Τι θα κάνω;

Οταν δουλευε μπορουσες.

Τωρα δουλευει? Αν σου δουλευει ναι. Αν δεν σου δουλευει οχι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

το ξαναλεω για πολλοστη φορα εκει στην cosmote δεν την παλευουν καθολου. στις 23/9 διελυσα το οικογενειακο προγραμμα και το εκανα οικογενειακο smart play γιατι προσθεσα ενα internet on the go 5gb επειδη αλλαξε ο κωδικος πελατη στο myaccount μου εμφανιζει οτι δεν υπαρχουν συνδεσεις εκεινη την ημερα υπεβαλα αιτημα ωστε να διορθωθει το προβλημα δηλαδη να μην χρειαστει να ξανακανω νεο myaccount απο τις 23/9 μεχρι σημερα μου λενε να κανω υπομονη και θα με καλεσουν οταν ολοκληρωθει το αιτημα. προεκυψε ενα τεχνικο προβλημα μπαρουφες λεω εγω:mad:
υπογραφή εκτός ορίων

Μπορώ παιδιά να μεταφέρω μέσω του my account το χρόνο ομιλίας που έχω σε άλλο καρτοκινητό της COSMOTE?

Σου δουλευει το myaccount;

Σου δουλευει το myaccount;

υπάρχει κανένα νεότερο για το πότε θα ανοίξει σε όσους έχουν κάρτα?