Mythos Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να αλλαξεις τα στοιχεια του κατοχου συμβολαιου, μεσα απο το ΜyΑccount??? (χλωμο το κοβω βεβαια) Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Όχι φίλε μου και σε συμβουλεύω αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος να μην κάνεις μεταβίβαση γραμμής γιατί κοστίζει 21Ε περίπου..Εγώ μάλιστα την έκανα σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα Cosmote και τους κυνηγάω επειδή δε με ενημέρωσαν για το κόστος, με καταγγελία στην Cosmote κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Απο προχθες μου ενεργοποιηθηκε το MyAccount αλλα οταν προσπαθω να μπω μου βγαζει το εξης μηνυμα: Σελίδα Σφάλματος Κάποιο σφάλμα έλαβε χώρα κατά την περιήγησή σας στην εφαρμογή! Εχει αλλος το ιδιο προβλημα?!!! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Καλησπέρα σας.Προσπάθησα πρίν από λίγο να κάνω εγγραφή του κινητού μου στο Cosmote My Account αλλά στο τέλος της σελίδας παρατήρησα ότι πρέπει να στείλω τα στοιχεία μου μαζί με την ταυτότητα μου με fax στην Cosmote.Αλλά επειδή εγώ δεν έχω fax (:O)μπορώ να κάνω επώνυμο το καρτοκινητό μου μέσω του δικτύου καταστημάτων ''Γερμανός'' ή ''Cosmote Sanyo Com'' και να στείλουν αυτοί το fax αντί για μένα;:worry: Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Καλησπέρα σας.Προσπάθησα πρίν από λίγο να κάνω εγγραφή του κινητού μου στο Cosmote My Account αλλά στο τέλος της σελίδας παρατήρησα ότι πρέπει να στείλω τα στοιχεία μου μαζί με την ταυτότητα μου με fax στην Cosmote.Αλλά επειδή εγώ δεν έχω fax (:O)μπορώ να κάνω επώνυμο το καρτοκινητό μου μέσω του δικτύου καταστημάτων ''Γερμανός'' ή ''Cosmote Sanyo Com'' και να στείλουν αυτοί το fax αντί για μένα;:worry: Ευχαριστώ.:) Φυσικά και μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος οτι το Μy account λειτουργει και με αριθμους με φορητοτητα; Δηλαδη εαν βαλεις το κινητο σου που αρχιζει απο 694-693 σε αφηνει να μπεις ή υπάρχει κανένα "bug" και δεν σου επιτρεπει την προσβαση; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος οτι το Μy account λειτουργει και με αριθμους με φορητοτητα; Δηλαδη εαν βαλεις το κινητο σου που αρχιζει απο 694-693 σε αφηνει να μπεις ή υπάρχει κανένα "bug" και δεν σου επιτρεπει την προσβαση; Λειτουργεί κανονικά. Έχω προσθέσει στον λογαριασμό μου καρτοκινητό από φορητότητα και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Ευχαριστώ alany. Μπορεις να με καλωσορισεις τωρα στην Cosmote (Βασικα απο 12/01/09) :P Καλες γιορτες. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ευχαριστώ alany. Μπορεις να με καλωσορισεις τωρα στην Cosmote (Βασικα απο 12/01/09) :P Καλες γιορτες.καλές γιορτές και σε σένα, και καλό αναπόσβεστο ποσό :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ειναι δυνατον να κανεις ανανεωση χρονου ομιλιας, για καρτοκινητο, με πληρωμη μεσω πιστωτικης, στο myaccount? Μπορει κανεις να ενεργοποιεί υπηρεσίες, και να τις απενεργοποιεί όποτε θέλει, για συμβολαιο? (πχ πακετα internet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ειμαι ο μοναδικος εδω, που προβληματιστηκα απο το πληθος των πληροφοριων που ζητουνται για να ανοιχτει κωδικος myaccount? Φωτοτυπια ταυτοτητας, το εντυπο σαν υπευθυνη δηλωση, η φορμα εγγραφης κλπ. Δεν λεω, καποια στοιχεια ειναι απαραιτητα για να αποφευχθούν τυχον απατεωνιες, αλλα ομως ισως μπορουσαν να ειναι και απλουστερα οσα ζητουσαν. Καπως σαν φακελωμα μου μυριζει. Μεχρι τωρα, το πιο προσωπικο στοιχειο που ειχα, ως πελατης καρτοκινητης, ηταν ο κωδικος χρηστη. Δεν θυμαμαι πριν 10 χρονια που πηρα την sim, αν ειχα δωσει το ονοματεπωνυμο μου. Ειμαι λοιπον, περιπου ανωνυμος. Οχι οτι δεν μπορουν να υποκλεψουν οτι θελουν, αλλα ποιος στην τελικη να ασχοληθει μαζι μου? Με το myaccount ομως, γινεσαι οχι απλα επωνυμος, αλλα και πληρως ταυτοποιησιμος. Anyway, απλα ηθελα να αναφερω τους προβληματισμους μου... Ισως να ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενος σε θεματα ιδιωτικοτητας και προσωπικων στοιχειων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 εχεις δικιο μπορουσαν απλως να σου ζητουσαν τον 16ψηφιο κωδικο που εχει πισω η καρτα σου που ειναι μοναδικος και τον ξερουν και οι ιδιοι σαν ταυτοποιηση... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Παιδιά έστειλα εχτές το πρωί το fax που χρειάζονται αλλά μέχρι στιγμής τίποτα... Γενικά πόσο χρόνο θέλουν απ'τη στιγμή που τους στέλνεις το fax με την αίτηση και τη ταυτότητά σου? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Παιδιά έστειλα εχτές το πρωί το fax που χρειάζονται αλλά μέχρι στιγμής τίποτα... Γενικά πόσο χρόνο θέλουν απ'τη στιγμή που τους στέλνεις το fax με την αίτηση και τη ταυτότητά σου? ....Κάποιος....? :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 4-5 εργασιμες μερες Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Δεν ξέρω αν εγώ υπήρξα τυχερός αλλά όταν έκανα αίτηση για το myaccount η δουλειά μου έγινε σε 1 εργάσιμη, ακριβώς όπως έγινε κι όταν πρόσθεσα αργότερα και 2ο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ΜΕ συμβολαιο λογικα. Πριν μιλουσαν τα παιδια για καρτοκινητο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Και οι δυο αριθμοί καρτοκινητά είναι φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 στο συμβολαιο γινεται αμεσως η ενεργοποιηση. αρα για να του παρει μια εργασιμη σιγουρα για καρτοκινητα μιλουσε... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 στο συμβολαιο ενος συγγενη εγινε σε μια ημερα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polyzo Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Πάντως εγώ έχω κάνει 2 φορές την ηλεκτρονική αίτηση για My Account με απόσταση 5 ημερών και δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση (τηλεφώνημα, sms ή mail με τον κωδικό). Ούτε κάποια επιβεβαίωση μου ήρθε στο mail. Είμαι 3 χρόνια συνδρομητής με συμβόλαιο και μετά τη συμπλήρωση της αίτησης δε μου βγάζει κάποιο σφάλμα. Απ' ότι είδα αυτό δεν έτυχε σε κάποιον άλλο. Μάλλον πρέπει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών :-( Η πρώτη εντύπωση δεν ήταν καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Πάντως εγώ έχω κάνει 2 φορές την ηλεκτρονική αίτηση για My Account με απόσταση 5 ημερών και δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση (τηλεφώνημα, sms ή mail με τον κωδικό). Ούτε κάποια επιβεβαίωση μου ήρθε στο mail. Είμαι 3 χρόνια συνδρομητής με συμβόλαιο και μετά τη συμπλήρωση της αίτησης δε μου βγάζει κάποιο σφάλμα. Απ' ότι είδα αυτό δεν έτυχε σε κάποιον άλλο. Μάλλον πρέπει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών :-( Η πρώτη εντύπωση δεν ήταν καλή... Συγγενικό μου πρόσωπο δεν μπορούσε να κάνει εγγραφή στο Myaccount επειδή είχε αρκετό καιρό τη σύνδεση, στο μεσοδιάστημα άλλαξε ταυτότητα και προσπαθούσε να κάνει εγγραφή με τον νέο ΑΔΤ ενώ είχε δηλωμένο στη cosmote τον παλιό. Μπας και συμβαίνει κάτι παρόμοιο και σε'σένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polyzo Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Δεν αποκλείεται. Δεν πέρασε από το μυαλό μου. Και εγώ άλλαξα ταυτότητα. Ξαναδοκίμασα με τον παλιό αριθμό πριν μισή ώρα, αλλά ακόμη τίποτα. Μόλις έχω νεότερα θα γράψω. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polyzo Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Τελικά ήταν η αλλαγή του αριθμού ταυτότητας. Μετά από 5-6 ώρες ήρθε ο κωδικός ενεργοποίησης και όλα ok. Περιμένω τώρα για την ενεργοποίηση του e-bill. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Cool! Το ebill θα ενεργοποιηθεί με την επόμενη έκδοση λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts