GTiR Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Να βγω και λίγο off topic; Επειδή 1η φορά παίρνω Symbian κινητό και αν δεν κάνω λάθος είναι 1η φορά που η Samsung χρησιμοποιεί symbian... Ήθελα να πω πως ήμουν κάτοχος αρκετών Samsung και το symbian με απογοητεύει σε κάποιους τομείς, όπως: 1. Στα μηνύματα ΔΕΝ υπάρχει επιλογή να επαναλαμβάνεται ο ήχος εισερχόμενου μηνύματος με αποτέλεσμα αν δεν ακούσεις το μήνυμα την 1η φορά, τότε θα πρέπει να τσεκάρεις το κινητό σου με την αντίδραση: "Ωχ έχω ένα μήνυμα κ δεν το άκουσα". 2. Τι πιο απλό όταν διαβάζεις ένα μήνυμα να έγραφε από κάτω την ημερομηνία και την ώρα του μηνύματος ενώ τώρα πρέπει να πατάς "Επιλογές/Στοιχεία μηνύματος" για να δεις ώρα/ημερομηνία. 3. Στα μηνύματα πάλι... Στέλνεις ένα μήνυμα π.χ. στις 10.30 και ο παραλήπτης ΔΕΝ το λαμβάνει. Στις αναφορές σου λέει ΧΧΧ όνομα 10.30 - ΕΚΚΡΕΜΕΙ. Όταν λοιπόν το μήνυμα παραληφθεί αλλά π.χ. στις 12.33, στην αναφορά γράφει πως παραδόδηκε στις 10.30 που το είχες στείλει!!! :mad: 4. Ανοιχτή ακρόαση στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της κλήσης ακόμα ΔΕΝ έχω βρει... 5. Το ξυπνητήρι ΔΕΝ έχει ρύθμιση κάθε πότε θα χτυπάει κ πόσες επαναλήψεις κ ποιες μέρες. Και άλλα θεματάκια που τώρα ξεχνάω... Δεν ξέρω αν μοιάζουν λεπτομέρειες αυτά που αναφέρω αλλά το προηγούμενα Samsung χωρίς symbian φυσικά δεν είχαν τέτοια "προβλήματα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Δεν λεει στην δεξια παυλα ΜΕΓΑΦΩΝΟ? Αν οχι,τι επιλογες σου βγαζει? Βγάζει την επιλογή ΜΕΓΑΦΩΝΟ. Μόλις απαντήσεις όμως την κλήση κ αρχίζεις να συνομιλείς τότε εξαφανίζεται η επιλογή ΜΕΓΑΦΩΝΟ και δεν τη βρίσκεις πουθενά!!! Σε σένα δεν κάνει το ίδιο???? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Δεν λεει στην δεξια παυλα ΜΕΓΑΦΩΝΟ? Αν οχι,τι επιλογες σου βγαζει? Με λίγα λόγια αν δεν έχεις ΠΡΟεπιλέξει την επιλογή "Μεγάφωνο" μετά δεν μπορείς να την επιλέξεις στη διάρκεια της κλήσης, γιατί ΔΕΝ εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Με λίγα λόγια αν δεν έχεις ΠΡΟεπιλέξει την επιλογή "Μεγάφωνο" μετά δεν μπορείς να την επιλέξεις στη διάρκεια της κλήσης, γιατί ΔΕΝ εμφανίζεται. εμενα υπαρχει η επιλογη μεγαφωνο κανονικα στο δεξι soft key κ στο αρειστερο εχει την επιλογη ''επιλογες'' Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 θα πρεπει να κανεις format και στην "εσωτερικη μνημη" (με επαναφορα και reset κανεις μονο στην μνημη τηλεφωνου). Προφανως οι εφαρμογες σου ειναι autorun και γι'αυτο εγκαθιστανται αυτοματα. φιλε μου εχεις καμια ιδεα πως μπορω να επενεργοποιησω το autorun ωστε να μην εγκαθιστανται αυτοματα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 ποια εκδοση garmin δουλευει καλα στο κινητο η 5.00.10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 φιλε μου εχεις καμια ιδεα πως μπορω να επενεργοποιησω το autorun ωστε να μην εγκαθιστανται αυτοματα??? Ειναι μερος της FW και θελει πολυ "κολοπειραγμα" για να γινει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 καρτα micro sd μεχρι 4 γιγα παιρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisdiamantis Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 re paidia pos ginete na doume fotografies kai videakia stin tileorasi?? prepei na agoraso kalodio??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis28 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 οπως σας ειπα ειμαι καινουριος το route 66 οντως πολυ καλο θα μπορουσε καποιος να μου πει πως ενεργοποιείτε το λεξικο και οι εφαρμογες τοy office και που θα μπορουσα να βρω εφαρμογεσ οπως το πορτοφολι ασφαλεις που αποθηκευεις κωδικους(wallet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 οπως σας ειπα ειμαι καινουριος το route 66 οντως πολυ καλο θα μπορουσε καποιος να μου πει πως ενεργοποιείτε το λεξικο και οι εφαρμογες τοy office και που θα μπορουσα να βρω εφαρμογεσ οπως το πορτοφολι ασφαλεις που αποθηκευεις κωδικους(wallet) κοιταξε εδω ...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ποια εκδοση του garmin δουλευει σωστα? μεχρι ποσα giga micro sd μπορουμε να βαλουμε? πως απενεργοποιουμε το 3G σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 εχω ακουσει απο διαφορους να λενε πως το συγκεκριμενο μοντελο εχει προβλημα με το μικροφωνο του δηλαδη κατα την διαρκεια μιας συνομιλιας αυτος που καλει δεν ακουει πολυ καθαρα..ισχυει κατι τετοιο? γιατι το δικο μου δεν εχει παρουσιασει αυτο το προβλημα. επισης ποιο ΒΤ να αγορασω που να κανει με το innov? parafron το βαρεθηκες κιολας? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 εχω ακουσει απο διαφορους να λενε πως το συγκεκριμενο μοντελο εχει προβλημα με το μικροφωνο του δηλαδη κατα την διαρκεια μιας συνομιλιας αυτος που καλει δεν ακουει πολυ καθαρα..ισχυει κατι τετοιο? γιατι το δικο μου δεν εχει παρουσιασει αυτο το προβλημα. επισης ποιο ΒΤ να αγορασω που να κανει με το innov? parafron το βαρεθηκες κιολας? το βαρεθηκα ναι :) ειμαι παιδι των wm εγω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Καλησπερα παιδια,ειμαι κι εγω ενας ευτυχης κατοχος του i8510 αλλα θελω να ρωτησω κατι...αφου το φορτισα κι εβαλα την καρτα sim και ενεργοποιησα την συσκευη κατω απο το σημα δειχνει της γραμμες του ιστου (φανταζομαι) αλλα ειναι διακεκομενες.Ετσι πρεπει να ειναι???? ¨Η πρεπει να κανω κατι??? Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Αν και το ξαναρώτησα και πριν κ μου απάντησε κάποιος αλλά δεν με κάλυψε :confused: Λέω λοιπόν ξανά: Ανοιχτή ακρόαση την έχει κάτω αριστερά όταν κάνεις κλήση. Όταν όμως απαντήσεις ή σου απαντήσουν στην κλήση σου τότε η ενεργοποίηση της ανοιχτής ακρόασης ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!! Ξέρει κανείς πως μπορείς να ενεργοποιήσεις την ανοικτή ακρόαση κατά τη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της κλήσης;;; :mad: απο οτι διαπιστοσα οταν πας να κανεις την κληση σου βγαζει την λεξη μεγαφωνο αριστερα οταν ομως η κληση συνεχιζετε τοτε την λεξη μεγαφωνο την βγαζει στην δεξια μερια αλλα μονο αν εχεις τα πληκτρα ανοικτα δηλ. ανοικτο το πορτακι δεν ξερω τι κολπο ειναι αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 απο οτι διαπιστοσα οταν πας να κανεις την κληση σου βγαζει την λεξη μεγαφωνο αριστερα οταν ομως η κληση συνεχιζετε τοτε την λεξη μεγαφωνο την βγαζει στην δεξια μερια αλλα μονο αν εχεις τα πληκτρα ανοικτα δηλ. ανοικτο το πορτακι δεν ξερω τι κολπο ειναι αυτο...Αν και δεν το εχω ακμα δοκιμασατε οταν μιλατε με κλειστο πορτακι να το ανοιξετε ?Μηπως γινεται ετσι η ανοικτη ακροαση ? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk_229 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλησπερα παιδια,ειμαι κι εγω ενας ευτυχης κατοχος του i8510 αλλα θελω να ρωτησω κατι...αφου το φορτισα κι εβαλα την καρτα sim και ενεργοποιησα την συσκευη κατω απο το σημα δειχνει της γραμμες του ιστου (φανταζομαι) αλλα ειναι διακεκομενες.Ετσι πρεπει να ειναι???? ¨Η πρεπει να κανω κατι??? Μην αγχώνεσαι :) Έτσι πρέπει να είναι. Όταν οι γραμμές απο διακεκομμένες γίνουν συνεχείς, σημαίνει ότι έχεις ενεργή κάποια σύνδεση (gprs κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosg Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ισως ειναι αυτο που λεμε αν σου κατσει, Ναι εχω και εγω το προβλημα με το ΒΤ ,αργει να συνδεθη περιπου 10 δευτερα απο τη στιγμη που απαντησεις ,φωναζω εγω παρακαλω, παρακαλω , αλλα εαν δεν περασουν τα δευτερολευπτα τιποτα, λυση δεν εχω παρει ,η samsung στο Ηρακλειο μου λεει να αλαξω car kit διαφορετικα ισως χρειαστω αναβαθμιση, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 30 μερες το εχω , Απο το plaisio ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλησπερα παιδια,ειμαι κι εγω ενας ευτυχης κατοχος του i8510 αλλα θελω να ρωτησω κατι...αφου το φορτισα κι εβαλα την καρτα sim και ενεργοποιησα την συσκευη κατω απο το σημα δειχνει της γραμμες του ιστου (φανταζομαι) αλλα ειναι διακεκομενες.Ετσι πρεπει να ειναι???? ¨Η πρεπει να κανω κατι??? θα πας στις ρυθμίσεις,συνδέσεις,πακέτα δεδομένων και θ'αλλάξεις την επιλογή σύνδεση πακέτων δεδομένων από όταν διατίθεται σε όταν απαιτείται.. Εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω,υπάρχει τρόπος να μη κλειδώνει αυτόματα το πληκτρολόγιο; υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις αλλά πάλι κλειδώνεται αυτόματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Όχι ότι μ'ενοχλεί πολύ αλλά αναγκάζομαι να κάνω πλοήγηση με ανοικτό slide.. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλησπερα παιδια. Εχω να κανω μερικα σχολια για το κινητο. Οταν "ετρεξα" την επιλογη ενημερωση λογισμικου τηλεφωνου στο samsung pc studio 7 <εκδοση 7.1.47.8 εκδοση απο το επισημο site στην Ελλαδα link http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/support.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=cameraphone&model_nm=GT-I8510%2F8&disp_nm=GT-I8510&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01011500&model_cd=GT-I8510RKDEUR&menu=download μου τα εβγαλε και εμενα κινεζικα-ρωσικα δεν ξερω.. και ειχα 2 επιλογες. η ξαναπροσπαθησε, η ολοκληρωθηκε. Η καμερα καλη φαινεται αλλα εγω προσωπικα εχω τις επιφυλαξεις μου .... Η ποιοτητα κατασκευης πιστευω οτι καλυτερο εχει επιδειξει η samsung Τωρα στο μενου εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας. Οπως εχω προαναφερει ειναι το πρωτο κινητο μου symbian.. Οταν παω >γραφειο>διαχειριση αρχειων >e: μαζικη αποθηκευση >εικονες βλεπω ολες τις εικονες τελεια τακτοποιημενες , καποια folders που εχω δημιουργησει με τις εικονες μεσα ολα καλα. Οταν παω ομως menu> πολυμεσα>εκθεση>εικονες , ειναι ολες χυμα και οι φακελοι ειναι αδειοι. Προσπαθωντας να μεταφερω μια εικονα ειτε κανω επιλογες φακελου , ειτε επιλεξω το αρχειο και κανω μετακινηση το αρχειο παραμενει εκει που ηταν και ο φακελος αδειος. ξερετε τι συμβαινει? Και κατι τελευταιο. Menu > εργαλεια > Διαχειριση συσκευης παταω Αναζητηση Ενημερωσης, και βγαζει δημιουργια νεου διακομιστη προφιλ? Αν πατησω ναι δεν ξερω τις ρυθμισεις .. Το εχει κανει καποιος? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλησπερα παιδια. Εχω να κανω μερικα σχολια για το κινητο. Οταν "ετρεξα" την επιλογη ενημερωση λογισμικου τηλεφωνου στο samsung pc studio 7 <εκδοση 7.1.47.8 εκδοση απο το επισημο site στην Ελλαδα link http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/support.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=cameraphone&model_nm=GT-I8510%2F8&disp_nm=GT-I8510&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01011500&model_cd=GT-I8510RKDEUR&menu=download μου τα εβγαλε και εμενα κινεζικα-ρωσικα δεν ξερω.. και ειχα 2 επιλογες. η ξαναπροσπαθησε, η ολοκληρωθηκε. Η καμερα καλη φαινεται αλλα εγω προσωπικα εχω τις επιφυλαξεις μου .... Η ποιοτητα κατασκευης πιστευω οτι καλυτερο εχει επιδειξει η samsung Τωρα στο μενου εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας. Οπως εχω προαναφερει ειναι το πρωτο κινητο μου symbian.. Οταν παω >γραφειο>διαχειριση αρχειων >e: μαζικη αποθηκευση >εικονες βλεπω ολες τις εικονες τελεια τακτοποιημενες , καποια folders που εχω δημιουργησει με τις εικονες μεσα ολα καλα. Οταν παω ομως menu> πολυμεσα>εκθεση>εικονες , ειναι ολες χυμα και οι φακελοι ειναι αδειοι. Προσπαθωντας να μεταφερω μια εικονα ειτε κανω επιλογες φακελου , ειτε επιλεξω το αρχειο και κανω μετακινηση το αρχειο παραμενει εκει που ηταν και ο φακελος αδειος. ξερετε τι συμβαινει? Και κατι τελευταιο. Menu > εργαλεια > Διαχειριση συσκευης παταω Αναζητηση Ενημερωσης, και βγαζει δημιουργια νεου διακομιστη προφιλ? Αν πατησω ναι δεν ξερω τις ρυθμισεις .. Το εχει κανει καποιος? dleyteris, μπορείς να πεις την έκδοση λογισμικού που έχει το κινητό? *#0000# - γράψε αυτά που σου λέει. Thanx! Είχα κι εγώ την ίδια απορία με την Έκθεση και τους φακέλλους. Η λύση είναι στη Έκθεση να δημιουργείς τον φάκελο στη μνήμη του τηλεφώνου κι όχι στον "σκληρό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 που βρισκουμε ωραια θεματακια ? απο το μαγαζακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δηλαδη φτιαχνω εναν φακελο στην μνημη τηλεφωνου και μετα αντιγραφω ολα τα αρχεια εκει ? Ναι αλλα αυτο πρεπει να ειναι <bug> κατασκευαστικο προβλημα σωστα? γιατι αν εχω 100 photos ανω των 41 Mb που ειναι η χωρητικοτητα της μνημης τηλεφωνου τρωω ακυρο. Εκδοση λογισμικου Ι8510ΧΧΗΚ1 ΗΜ. ΕΚΔ. 07/11/2008 Ειναι η τελευταια εκδοση ? Ξερει καποιος τις ρυθμισεις ωστε να τρεξω μεσα απο το τηλεφωνο το update. Εχω ασυρματο router σπιτι και προσβαση αλλα εχει καποιες experts ρυθμισεις δεν ξερω Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δηλαδη φτιαχνω εναν φακελο στην μνημη τηλεφωνου και μετα αντιγραφω ολα τα αρχεια εκει ? Ναι αλλα αυτο πρεπει να ειναι <bug> κατασκευαστικο προβλημα σωστα? γιατι αν εχω 100 photos ανω των 41 Mb που ειναι η χωρητικοτητα της μνημης τηλεφωνου τρωω ακυρο. Εκδοση λογισμικου Ι8510ΧΧΗΚ1 ΗΜ. ΕΚΔ. 07/11/2008 Ειναι η τελευταια εκδοση ? Ξερει καποιος τις ρυθμισεις ωστε να τρεξω μεσα απο το τηλεφωνο το update. Εχω ασυρματο router σπιτι και προσβαση αλλα εχει καποιες experts ρυθμισεις δεν ξερω Εεεε....είναι bug...ΑΛΛΑ.... Η κατάσταση είναι η εξής: Στον file explorer όλες οι φωτο/βιντεο κτλ. είναι στους φακέλους τους τακτοποιημένα - σωστά? Όταν ανοίξεις την Εκθεση όλες οι φωτό εμφανίζονται χύμα. Αυτό που κάνεις έιναι: Νέος φάκελος Μνημη τηλεφώνου (δε θυμάμαι ακριβώς πως τα λέει το τηλέφωνο - δεν το έχω τώρα). Μεταφορά ΤΑΔΕ εικόνας στον Νέο Φάκελο. Αυτό που γίνεται είναι οτι φτιάχνοντας κάποιο φάκελο μέσα στην Έκθεση ουσιαστικά φτιάχνεται ένα Shortcut για τις φωτο που βάζεις σε αυτόν. Η Πραγματική φωτό παραμένει στο Mass storage και μόνο για λόγους εμφάνισης ΜΟΝΟ μέσα στην Εκθεση φαίνεται στη μνήμη τηλεφώνου. Δε ξέρω πως να το εξηγήσω....!!!! Σχετικά με το firmware - απο ότι έχω καταλάβει υπάρχει μία μόνο έκδοση για ελληνικά (το δικό μου έιναι απο Χονκ-Κονγκ και προσπαθώ να βρω το firmware για να του βάλω ελληνικά). Αυτό το Profile που ζηταει για να κάνεις αναβάθμιση στο τηλέφωνο - δεν έχει σχέση με τον Router σου. Είναι ένα Access point της samsung για το οποίο δεν νομίζω να ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις. Λογικά δεν πρέπει να λειτουργεί η υπηρεσία απο τη Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts