Jump to content

sk_229

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sk_229's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες, τόσο σε αυτό το πόστ, όσο και σε άλλα μέσα στο φόρουμ...
  2. Με μια ώρα ομιλία τη μέρα, θα σου αντέξει 3 μέρες. Εμένα τουλάχιστον, τόσο μου κρατάει. Και δεν έχω προσέξει καμια περίεργη συμπεριφορά στο θέμα της μπαταρίας :)
  3. Κατα τη γνώμη μου, δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. Απλά, κάποιοι θέλουν να βλέπουν 6 ώρες βίντεο, σερφάροντας μέσω wifi, την ώρα που ακούνε μουσική βγάζοντας παράλληλα φωτογραφίες και θέλουν η μπαταρία να κρατάει 3 χρόνια. Δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε. Άν το ξεσκίσεις, θα σου τελειώσει σε μια μέρα. Άν του κάνεις λογική χρήση, σε 2-3 μέρες. Αν τύχει και δεν το χρησιμοποιήσεις καθόλου, σε 5 μέρες. Είναι ο κανόνας που ισχύει για όλα τα smartphones.
  4. Το έψαξα κι εγώ. Δεν γίνεται τίποτα... γκρρρρρ.... :) Παρεπιπτόντως, πουλάω το δικό μου (16 GB με χάρτες). Όποιος ενδιαφέρεται, PM!
  5. Μην αγχώνεσαι :) Έτσι πρέπει να είναι. Όταν οι γραμμές απο διακεκομμένες γίνουν συνεχείς, σημαίνει ότι έχεις ενεργή κάποια σύνδεση (gprs κλπ).
  6. Οσον αφορα το GPS θα σας προτεινα τη λυση του ROUTE66. Εντάξει, είναι επι πληρωμη. Εγώ πάντως έδωσα 10 ευρώ και κατέβασα το χάρτη της Αθήνας. Προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί καλύτερο χάρτη. Σε συνδυασμό με το A+Gps του κινητού, ο συνδυασμός δεν παίζεται.
  7. Μου συμβαίνει και μένα. Επειδή το νούμερο του κινητού μου είναι ίδιο με του σπιτιού μου (π.χ. 210 1234567, 693 1234567), το symbian μπερδεύει τα δύο νούμερα, επείδή προφανώς δεν λαμβάνει υπόψη του το αρχικό πρόθεμα. Άν έχεις ίδια περίπτωση, τότε αυτό είναι.
  8. Το άλλαξα το λογότυπο, αλλά τίποτα, το κέρατό μου μέσα... :lol:
  9. Εχω μια χαζή ερώτηση. Υπάρχει τρόπος κατά το άνοιγμα της συσκευής να σταματήσει να παίζει αυτή την μουσική, γιατί μου έχει ψιλοζαλίσει τα @%^&*ια? Βοηθάτε Χριστιανοί! :)
  10. Το κινητό μου πλέον έχει και Ελληνικούλια και φυσάει! Χίλια ευχαριστώ στον φίλο platijet. Άντε και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
  11. Πιθανόν (και λογικό). Αφού όμως είναι στο μενού settings στο general, δε θα έπρεπε να αποθηκεύονται?
  12. Σε αυτό το κομμάτι εγώ έχω bug. Επιλέγω on και για το anti-shake και για το wide dynamic range και όταν ξαναμπαίνω στις ρυθμίσεις της κάμερας είναι πάλι στο off!
×
×
  • Create New...