phoenixxx_7 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 κυκλοφορισε σε μερικα μαγαζια !! Εγω το βρηκα στα 650€ Σε ποια καταστηματα το βρηκες ?? Vodafone shops , Cosmote , Wind ,plaisio ή Γερμανος ????? Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolosm Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 a kai den yparxei fortistis extra oute gia deigma, opou to phga me koitagan san xazoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YSAX Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ???????????????????????????/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 loipon to phra to kinhto. den eixa xrono na asxolhthw poly alla liga kai apla + einai pio stivaro apo to nokia kamia sxexh me to n95 and n95 8gb + Ta pliktra einai pio megala - Den exoun ta pliktra koumparisto sxima wste na grafeis xwris na vlepeis eukola + hxos klishs kai poiothta same level - Themes aparadekta + photos poly kales me perisotera options, cant find zoom thjough + GALLERY EXEI EPITELOUS FAKELOUS!!!!!!!!!!!!!! - Alla einai buggy akomh kai cant put anyhting inside :( - Software exei buigs akomh, den sinxronizei contacts me outlook.....kai audio manager quits...mporei na ftaine kai ta vista + katevasa hdh ena patch gia memory probs - visma reumatos unlike older samsung + an kai pio megalo einai pio lepto kai is better feel + wraio design, sleek pio profesional kai fenetai tha antexei longer time - hxoi samsung suck - Gallery den einai toso elegant (rotating wheel) opws nokia , aplos classic menu Ayta pros to paron Aekaraole ηχους δεν νομιζω να χρησιμοποιει κανεις τους <<μαμα>>,υπαρχουν mp3. themes υπαρχουν επισης σε αφθονεια στο internet. η gallery μαλλον θα μου αρεσει αν ειναι ετσι κι οχι χυμα οπως στα n series. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 a kai den yparxei fortistis extra oute gia deigma, opou to phga me koitagan san xazoi μπορεις να παρεις του 8600 luna της Nokia....worked for me! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Χθες του εβαλα να ακουσω μερικα mp3 με ακουστικα και αντι τα ακουστικα της μανας του του εβαλα αυτα του Iphone. Πραγματικα η ποιοτητα και η ενταση του ηχου ειναι φοβερη για κινητο! Α και κατι αλλο που ειδα χθες ειναι οτι ηχογραφει απο το ραδιο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Σε ποια καταστηματα κυκλοφορει? Αν το παρω σε αγγλικη εκδοση μπορουν να περαστουν τα ελληνικα, και αν ναι πως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Πείτε μας λίγο για την μπαταρία του, πόσο κρατάει σε γενικές γραμμές τώρα που έχετε περάσει τις 2-3 πρώτες φορτίσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitzan Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Μετά από μεγάλη αναμονή μου συνέβει το εξής: Ενώ στο 1260 της wind μου έλεγαν ότι το κινητό διατίθεται για αναβάθμιση στα καταστήματα της wind μου έλεγαν ότι δεν υπάρχειν καν. Τελικώς το κατάστημα wind που συνεργάζομαι αν και δεν το έβλεπε καν στο τερματικό του ρώτησε στα κεντρικά και μου είπε ότι ναι υπάρχει και μπορώ να το παραλάβω.Τους ζήτησα λοιπόν όπως κάνω και με όλα τα κινητά μου να το φέρει μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει και αν μου αρέσει οπτικά να το πάρω, η απάντηση που πήρα ήταν ότι το συγκεκριμένο κινητό θα πρέπει απαξ και το παραγγείλω να το πάρω. Η απάντηση ήταν αρκετά περίεργη και ψάχνωντας το θέμα μέσω samsung (ευρωηλεκτρονική) μου είπαν ότι το κινητό δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα και ότι αν η wind το διαθέτει είναι παραεισαγωγή (άκουσον -άκουσον) και ότι δεν το καλύπτουν με δική τους εγγύηση. Τα σχόλια δικά σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Λογικό είναι αυτό - αλλά όχι σωστό. Το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα. Αν στο έφερναν και το έβλεπες οτι δεν είναι ελληνικό, τι θα το έκαναν αυτοί; Γνώμη μου, αν μπορείς, κράτα την αναβάθμισή σου, και όταν κυκλοφορήσει κανονικά στην ελληνική αγορά, πήγαινε δες το και αν σου αρέσει πάρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Πείτε μας λίγο για την μπαταρία του, πόσο κρατάει σε γενικές γραμμές τώρα που έχετε περάσει τις 2-3 πρώτες φορτίσεις ? Eμενα μου κραταει γυρω στις 3 μερες κλεινοντας το για 7 ωρες το βραδυ.Μες την μερα γυρω στα 30-40 λεπτα ομιλια και λιγο wifi...και καμποσα μηνυματα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 thanks asmodeus !!! Μια χαρά μου φαίνονται οι 3 μέρες με την χρήση που λες, άλλωστε και το Κ800 που έχω δεν κρατάει περισσότερο. Απλά φοβόμουν μην θέλει φόρτιση κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 thanks asmodeus !!! Μια χαρά μου φαίνονται οι 3 μέρες με την χρήση που λες, άλλωστε και το Κ800 που έχω δεν κρατάει περισσότερο. Απλά φοβόμουν μην θέλει φόρτιση κάθε μέρα. Oχι οχι, δεν υπαρχει τετοιο θεμα σε διαβεβαιωνω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Το έχει το Πλαίσιο στον κατάλογο Νοεμβρίου στα 639 Ευρώ και αναφέρει μόνο την έκδοση των 8GB. Βέβαια μου είπαν οτι ακόμα δεν έχει έρθει αλλά υποθέτω οτι αφού το ανακοίνωσαν με τιμές κλπ μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει εμφανιστεί!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk_229 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Αδέρφια, από χτές είμαι κι εγώ κάτοχος του Innov8 σε 16GB. 'Οτι απορία ή ερώτηση υπάρχει και μπορώ να βοηθήσω, είμαι στη διάθεσή σας! Μιλώντας για Ελληνικά, δεν μπορούν να περαστούν σε τηλέφωνο που δεν τα έχει ήδη (πολιτική της Samsung). Προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα, αφού τα μενού με βολεύει στα Αγγλικά (με πειράζει λίγο για τα SMS). Όποιος όμως καίγεται για Ελληνικά, καλύτερα να το πάρει από Ελλάδα όταν κυκλοφορήσει επίσημα (μετά από κανένα μήνα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Εφφέ στο μενού έχει? (Transition Effects Fade out, Wipe, Geenie) Standby Themes (Horizontal Icon Bar, Basic, Vertical Icon Bar) Κύρια γνωρίσματα του S60 3rd FP2..... Σε τί ανάλυση γράφει Βίντεο και ποιές οι επιλογές (αν υπάρχουν) Framerate (30, 24/25, 15Fps) Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Κι εγώ το σκέφτομαι έντονα. Ήρθε η ώρα να αλλάξω το ταλαιπωρημένο μου Ν95. Θα με ενδιέφερε βέβαια να είναι ελληνικό και να μπορω να το συγχρονίσω με το παλιό μου. Το έχει δοκιμάσει κανείς??? (κυρίως με ενδιαφέρουν οι επαφές!!! 1220 τον αριθμό!!!!) Πότε αναμένεται η επίσημη εισαγωγή του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 630-φευγα το 8αρι σε φυλλαδιο του πλαισιου Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Απαράδεκτοι. Άκου δεν βάζουν ελληνικό μενού σε μοντέλο που δεν έχει. Καλορίζικο φίλε. Περιμένουμε τις πρώτες σου εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 άκυρο.. delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 παιδια μιλαμε για το απολυτο εργαλείο και δεν βλεπω το θεμα να παιρνει "φωτια"..... τι δεν παει καλα με το κινητο.......?????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 παιδια μιλαμε για το απολυτο εργαλείο και δεν βλεπω το θεμα να παιρνει "φωτια"..... τι δεν παει καλα με το κινητο.......?????:) Το οτι δεν εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα ακομα και οι πιο πολυ βαριουνται (μαζι με εμενα ) τις ασυμβατοτητες με τις επαφες που εχω ηδη και γενικα την ελλειψη ελληνικης γλωσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Το οτι δεν εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα ακομα. Το Πλαίσιο το έχει διαθέσιμο :rolleyes:;)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Το Πλαίσιο το έχει διαθέσιμο :rolleyes:;)! ΩΧ. Θα παω να το δω , και μαλλον θα αλλαξω τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTERIOS11416 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 500 , 700 ΚΑΙ 800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ? ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ? ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ή ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ Μ..ΛΑΚΕΣ ? ΜΙΑ ΕΙΑΝΙ Η ΛΥΣΗ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ !!! Υ.Γ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ...ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ... ΑΞΙΖΕΙ ? Παράθεση ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΙ !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts