Erebos Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 LStiliaras U R the Best.. F**k the Rest!! :lol::lol::lol::O Yeah riiiiiight... :shifty: F**k the rest που του δώσανε έτοιμο πράμα και δεν λέει ένα ευχαριστώ... :confused: Ti video format proteineis? WMV fantazomai 320*240 etsi den einai? An epaize kai divx..? an epsine kai kafe.. den stamatas pote!! 320x240 είναι η ανάλυση για τα "μικρά" gps με την οθόνη των 3"... Αν έχεις το 2100max ή οποιοδήποτε άλλο widescreen των 4,3", τότε η ανάλυση είναι 480x272. Και ο καλύτερος media player είναι ο The Core Pocket Media Player (TCPMP) που παίζει σχεδόν τα πάντα (3GP, ASF, AVI, MKV, MPEG, OGG, OGM και MOV αρχεία με υποστήριξη για AC3, HE-AAC, AMR, DivX, FLAC, H.263, H.264, JPEG, Monkey's Audio, MJPEG, MPEG-1, MP2, MP3, Musepack, MS-MPEG4-v3, PNG, Speex, TIFF, TTA, Vorbis, WAV, WavPack, και XviD). Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Exeis dikio Erebos.. Thanx, thanx, thanx for the greatest menu ever!!! Thanx gia to Core link episis!!!! Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LStiliaras Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Yeah riiiiiight... :shifty: F**k the rest που του δώσανε έτοιμο πράμα και δεν λέει ένα ευχαριστώ... :confused: Θα σε παραπέμψω απλά..... στο πόστ #369 στο οποίο με μία καλύτερη ανάγνωση ίσως μετρήσεις τα ευχαριστώ μού ;) Φιλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Κάποιο λινκ για το TCPMP(wince)?.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atel Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 και εγω αυτο ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 και εγω αυτο ψαχνω Σαν core player ψάξτε.Υπάρχει...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzin Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 "Εβαλα το destinator 7 στο 2110max, αλλα εχω ενα προβλημα οταν παταω να με παει καπου. Μου γραφει παντα "Tα σημεια αφετηριας ή προορισμου δεν ειναι προσπελασιμα με οχημα. Αλλαξτε σημειο αφετηριας ή προορισμου" Οταν το παταω ειμαι παντα πανω σε δρομο που φαινεται στο χαρτη, οπως επισης και το σημειο προορισμου ειναι δρομος που φαινεται στον χαρτη. Εχετε καμια ιδεα πως θα λυθει το προβλημα;" Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω πάρει καμιά απάντηση. Ευχαριστω πάντως εκ των προτερων ανεξαρτήτως απαντήσεως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 "Εβαλα το destinator 7 στο 2110max, αλλα εχω ενα προβλημα οταν παταω να με παει καπου. Μου γραφει παντα "Tα σημεια αφετηριας ή προορισμου δεν ειναι προσπελασιμα με οχημα. Αλλαξτε σημειο αφετηριας ή προορισμου" Οταν το παταω ειμαι παντα πανω σε δρομο που φαινεται στο χαρτη, οπως επισης και το σημειο προορισμου ειναι δρομος που φαινεται στον χαρτη. Εχετε καμια ιδεα πως θα λυθει το προβλημα;" Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω πάρει καμιά απάντηση. Ευχαριστω πάντως εκ των προτερων ανεξαρτήτως απαντήσεως!!! Πρέπει να έχεις πρόβληματικά forlinks.. Πες μας ποιά έκδοση χάρτη έχεις να το φροντίσουμε.. ;) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzin Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Το Destinator 7 το είχε ένας φίλος που είχε θέσει την ερώτηση πριν 4 μήνες, αλλά χωρίς απάντηση. Εγώ έχω το Destinator 8 το τελευταίο (Ιανουαρίου 8.0.20.21.1) και έχω μία από τα ίδια δυστυχώς. Αν γνωρίζεις κάτι θα βοηθήσεις γιατί μάλλον βλέπω να το βγάζω και να βρω μια καλή 7. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Για ερωτήσεις σχετικές με το Destinator πηγαίνετε στο ομώνυμο thread... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168126 btw, το πρόβλημα αυτό το είχα και εγώ, άλλαζα συνέχεια εκδόσεις και χάρτες μέχρι που δούλεψε. Μάλλον οφείλεται στο forlinks όπως είπε και ο tranaee. ΥΓ. Δεν υπάρχει επίσημο (ελληνικό) Dest 8, αυτά που κυκλοφορούνε στα γνωστά forums είναι χακαρισμένες και "μπαλωμένες" μίξεις του ελληνικού 7 με ένα ξένο customized 7. Λογικό είναι να παρουσιάζουν προβλήματα και ελλείψεις. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δεν υπάρχει επίσημο (ελληνικό) Dest 8, αυτά που κυκλοφορούνε στα γνωστά forums είναι χακαρισμένες και "μπαλωμένες" μίξεις του ελληνικού 7 με ένα ξένο customized 7. Λογικό είναι να παρουσιάζουν προβλήματα και ελλείψεις. Sostos o filos Erebos etsi einai.. dokimase loipon to 7ari kai tha sou trexei apsoga.. ;) exeis pm Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equilibrium Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ.ΤΟ NAVIGON 2100 ΜΑΧ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ???ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ(δηλ. κλείνει μόνο η οθώνη).ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΜΕ 10 sec ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ????ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ GB ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ??4 Η 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ.ΤΟ NAVIGON 2100 ΜΑΧ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ???ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ(δηλ. κλείνει μόνο η οθώνη).ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΜΕ 10 sec ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ???? Έτσι είναι. Δεν νομίζω πως υπάρχει GPS που να κάνει κανονικό power off. Εμένα, αυτό που με ανησυχεί είναι το θέμα της ζωής της μπαταρίας επειδή, ακόμα και κλειστό, χρειάζεται φόρτιση κάθε 4-5 μέρες... Αν σε ένα χρόνο πχ "κλατάρει" η μπαταρία, τί κάνουμε?? Την επόμενη φορά που θα πάω στο Πλαίσιο πρέπει να ρωτήσω. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ GB ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ??4 Η 8? 4GB παίρνει σίγουρα. Για 8GB και πάνω δεν ξέρω. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da59190 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Παιδιά το Νavigon 1200, μέχρι πόσα GB κάρτα παίρνει; Έχει βάλει κανείς 4 GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Παιδιά το Νavigon 1200, μέχρι πόσα GB κάρτα παίρνει; Έχει βάλει κανείς 4 GB; Nαι 4 gb , εχω βαλει και ειναι οκ ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Παιδιά το Νavigon 1200, μέχρι πόσα GB κάρτα παίρνει; Έχει βάλει κανείς 4 GB; Κι εγώ 4άρα έχω βάλει και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da59190 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Κι εγώ 4άρα έχω βάλει και όλα καλά. Σ΄ευχαριστώ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da59190 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Σε Navigon 1200 η 4άρα microSD λειτουργεί κανονικά. Την τοποθέτησα, πέρασα τα προγράμματα και όλα ΟΚ, μόνο που απορώ γιατί λειτουργεί, αφού ξέχασα να την φορμάρω σε FAT (είναι σε FAT32). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Σε Navigon 1200 η 4άρα microSD λειτουργεί κανονικά. Την τοποθέτησα, πέρασα τα προγράμματα και όλα ΟΚ, μόνο που απορώ γιατί λειτουργεί, αφού ξέχασα να την φορμάρω σε FAT (είναι σε FAT32). Τα Navigon υποστηρίζουν SDHC. Αυτό σημαίνει από 4GB και πάνω (το πόσο "πάνω" εξαρτάται από το μηχάνημα), σε FAT32. Οι απλές SD είναι σε FAT. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da59190 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Τα Navigon υποστηρίζουν SDHC. Αυτό σημαίνει από 4GB και πάνω (το πόσο "πάνω" εξαρτάται από το μηχάνημα), σε FAT32. Οι απλές SD είναι σε FAT. Ευχαριστώ. Δεν το ήξερα ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 safety cameras της navigon ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΝΚ. ΤΝΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 safety cameras της navigon ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΝΚ. ΤΝΧ Χρειάζεσαι το πρόγραμμα POI Warner το οποίο πωλείται ξεχωριστά σαν addon... http://www.navigating.de/cms/index.php?id=5117 Ψάξε σε forums για εντυπώσεις από χρήστες γιατί εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία. Θεωρώ όμως ότι δεν αξίζει τον κόπο ή το χρήμα. Να 'ναι καλά το iGO8... :p Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 safety cameras της navigon ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΝΚ. ΤΝΧ Εχει ελαχιστα σημεια και δεν αξιζει η αγορα του. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzin Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Τα Navigon υποστηρίζουν SDHC. Αυτό σημαίνει από 4GB και πάνω (το πόσο "πάνω" εξαρτάται από το μηχάνημα), σε FAT32. Οι απλές SD είναι σε FAT. Παρ' όλα αυτά φίλε Erebos μόλις φορμάρισα μια 4gb SDHC σε Fat σκέτο, και πάει σφαίρα (καλύτερα από όταν ήταν σε Fat 32). Αυτά τα ολίγα -για την ιστορία σε NAVIGON 2100max-.... και προπάντως ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzin Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Σε συνέχεια θα ήθελα αν ξέρει κάποιος γιατί στο iGO8 όταν του βάζω κάποια διεύθυνση να με πάει μου βγάζει όταν πάει να ξεκινήσει με GPS on μου βγάζει το μήνυμα : "Το σημείο αφετηρίας ή προορισμού δεν είναι προσπελάσιμα με όχημα. Αλλάξτε σημείο αφετηρίας ή προορισμού.-" 'Εχω προσπαθήσει μέσω ρυθμίσεων τα πάντα αλλά τίποτα δεν έχω καταφέρει. Ευχαριστώ πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts