Jump to content

da59190

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by da59190

  1. Όλα καλά. Ευχαριστώ.
  2. manthes ευχαριστώ για την απάντηση, καθώς και για τη μεταφορά του θέματος. Επειδή είμαι άσχετος, απ΄αυτά που έγραψες κατάλαβα μόνο την απενεργοποίηση του pin. :lol: το οποίο θα προσπαθήσω... :wacko:
  3. Καλησπέρα. Έχω απο την άνοιξη το Lenovo P1m και γενικά εξυπηρετεί τις ανάγκες για τις οποίες αγοράστηκε. Τον τελευταίο καιρό, αρκετά συχνά, κάνει μόνο του επανεκκίνηση (αυθαίρετα), με αποτέλεσμα να σταματά η διαδικασία στον κωδικό ξεκλειδώματος της κάρτας sim. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις, διότι σπάνια αντιλαμβάνομαι οτι είναι εκτός σύνδεσης, λόγω της επανεκκίνησης.. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και κάνει επανεκκινήσεις; Ευχαριστώ.
  4. Με την 029 σε μένα ανάβει κανονικά το led...
  5. Παιδιά καλημέρα. Εχω την 029 και είναι κομπλέ. Η 036 που μου προτείνει το σύστημα έχει δοκιμαστεί; Την έχετε εγκαταστήσει; Λειτουργεί κανονικά ή θα τρέχουμε;
  6. Δεν ήξερα πως να επανέλθω. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, έχασα τα πάντα και αντε πάλι απ την αρχή. ΑΠΛΆ ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ.
  7. Καλησπέρα... Άλλο και τούτο... Ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση συστήματος, πάτησα αποδοχή, κατέβηκε η αναβάθμιση, εγκαταστάθηκε, έγινε επανεκκίνηση και τέλος. Δεν δουλεύει καμιά εφαρμογή. Τίποτα. Για καθεμιά, πετάει το μήνυμα ''Δυστυχώς η εφαρμογή ......... έχει σταματήσει''. Η έκδοση που έχει περαστεί είναι η A2010-a-t_S262_1608101400_MP3V1_8G_ROW. Καμιά ιδέα; Γίνεται τίποτα ή πάει για τα σκουπίδια; Ευχαριστώ.
  8. Το αντίθετο. Έκλεισα τον ήχο κλήσης απ΄το μικρό αναδυόμενο μενού του 360 Security και δε μπορούσα να τον ξανανοίξω. Έψαχνα στις ρυθμίσεις ήχου και δεν έβγαζα άκρη. Ευτυχώς μου θύμισες το μενού με τα πλαϊνά κουμπιά. Ευχαριστώ.
  9. Καλημέρα.. Αν στην επόμενη ώρα δεν καταφέρω να επανενεργοποιήσω τον ήχο κλήσης, λυπάμαι αλλά η συσκευή θα τύχει τον πρώτο της εναγκαλισμό με τον τοίχο...:lol:
  10. Χίλια ευχαριστώ...:up: Εμφανίστηκε και επιπλέον με το nova launcher μπορώ να οργανώσω τα πάντα. Και πάλι ευχαριστώ.
  11. Παιδιά καλησπέρα κι απο μένα. Πριν λίγες μέρες αγόρασα τη συσκευή και είμαι συνολικά ικανοποιημένος. Το πρόβλημά μου: Κατεβάζω απο το Google Play το Viber, γίνεται εγκατάσταση κανονικά, αλλά δε μου βγάζει συντόμευση στην οθόνη. Υπόψη, οτι στο Google Play, πριν ξεκινήσω το download και προχωρήσω τη διαδικασία, πηγαίνω στις ρυθμίσεις και έχω τικαρισμένο το ''Προσθήκη εικ. στην Αρχική οθό...'' Έχω επαναλάβει τη διαδικασία πολλές φορές και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Εικονίδιο του προγράμματος, μετά την εγκατάσταση δεν εμφανίζεται σε καμιά οθόνη. Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ.
  12. Ακόμη στο μπαλκόνι είσαι;:lol:
  13. Παιδιά καλησπέρα. Πήρα ένα Vector XM99 (πανομοιότυπο με το Vector 310, όπως λένε οι ειδικοί) και ακολουθώντας κάποιες οδηγίες το ξεκλείδωσα. Παρατηρώ στο μηχάνημα, απο τις πρώτες κιόλας διαδρομές, σημαντική αστάθεια του σήματος GPS (με οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης), σε σημείο που, πλοηγούμενος σε εύκολη διαδρομή και κατεβαίνοντας τη Μεσογείων απο Πλ. Αγ. Παρασκευής μέχρι Μετρό Εθνική Άμυνα (προορισμός), να χάνει τη θέση μου (4-5 φορές), να με δείχνει 50 - 100 μέτρα εκτός πορείας και να κάνει επανυπολογισμούς διαδρομής. Ως πρώην κάτοχος ενός Navigon 1200, αυτό το βρίσκω μη φυσιολογικό. Υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει σωστά ή έτσι θα πορευθούμε;:dash: Αν γνωρίζει κάποιος, με περισσότερη εμπειρία ......... Συμβαίνει και σε άλλα ίδια μηχανήματα αυτό; Ευχαριστώ......
  14. Έβαλα σήμερα 8GB κάρτα σε MioMoov 200. Όλα ΟΚ. :)
  15. Ευχαριστώ. Δεν το ήξερα ....:)
  16. Σε Navigon 1200 η 4άρα microSD λειτουργεί κανονικά. Την τοποθέτησα, πέρασα τα προγράμματα και όλα ΟΚ, μόνο που απορώ γιατί λειτουργεί, αφού ξέχασα να την φορμάρω σε FAT (είναι σε FAT32).
  17. Παιδιά το Νavigon 1200, μέχρι πόσα GB κάρτα παίρνει; Έχει βάλει κανείς 4 GB;
  18. Και miomap 2008 φαίνεται, συγκρινόμενο με την παλιά έκδοση 3.3, πολύ καλό. Το έβαλα στο mio c220 (αντικαθιστώντας απλά στη συσκευή τους 2 ομώνυμους φακέλλους στο flash disk\miomap\miomap). To Destinator 7, μετά απο 1-2 επαναπροσδιορισμούς διαδρομής, κολούσε λόγω μικρής ram (32mb).
×
×
  • Create New...