Jump to content

equilibrium

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About equilibrium

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

equilibrium's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειας παιδία. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ poi για τον q2 2010 για την ελλάδα??
  2. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κάρτα όπως μου λες διότι οταν βάζω τον Q_2 δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα, άλωστε δουλεύω άλλα δύο προγράμμματα. Τώρα πες οτι έχει η κάρτα SD πρόβλημα, αυτό πως το ελένχο;
  3. Τώρα ίδα το μήνυμα σου διότι έλειπα. Το δοκίμασα αυτό που μου είπες αλλά πάλι τίποτα. Μου πετάει το ίδιο error. Τa Landmarks τα βάζω σε ξεχοριστώ φάκελο ή χίμα μέσα στον φάκελο map; Σου είναι εύκολο να μου γράψεις τι περιέχει ο φάκελος map μύπως έχω κάποιο αρχέιο που δεν χρειάζεται; Και κάτι ακόμη αν ξέρεις. Στο dest8 μου βγάζει το μήνυμα <<τα σημεία αφετηρίας ή προορισμού δεν ειναι προσπελάσιμα με όχημα. Αλλάξτε σημείο αφετηρίασ ή προορισμού.>> Ξέρεις τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;
  4. Καλησπέρα pantote. O Q_3 χάρτης που έχεις δώσει δεν μου ανοίγει. Μου πετάει error. δηλ. γράφει: Fatal application error. Application navigon exe has performed an illegal operation and will de shut down. If the problem persists, contact the program vendor. Program: navigon.exe Exception: 0xc0000005 Address:000988D4 Ξέρεις τι να κάνω ώστε να δουλέψει???
  5. ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ NAVIGON ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ 4GB ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΙΚΩΣΕΙ,ΑΠΟ 4 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΟΛΑΕΙ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ SANDISK.ΤΟ FORMAT ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ FAT32.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ 6 ΜΕ 10sec ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ.
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ.ΤΟ NAVIGON 2100 ΜΑΧ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ???ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ(δηλ. κλείνει μόνο η οθώνη).ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΜΕ 10 sec ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ????ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ GB ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ??4 Η 8?
×
×
  • Create New...