Jump to content

Τα πάντα για το Cosmote my view

hexagon
 Κοινοποίηση

Θα κάνετε χρήση του My View;  

226 members have voted

1. 1. Θα κάνετε χρήση του My View;

• NAI θα κάνω. Είναι πολύ καλη υπηρεσία όπως είναι τώρα.
    • Θα κάνω χρήση μόνο εάν καταργηθεί το όριο των 40Mb το μήνα εκτός view.
    • Δεν θα κάνω χρήση.Με καλύπτει άλλη εταιρία στον τομέα αυτό.
    • ΟΧΙ.Περίμενα κατι καλύτερο απο την Cosmote.

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Είμαι στην cosmote και μπένω στο ίντερνετ μέσω του MyView...

Θέλω να μπω και στο Windows Live Messenger.

Το πρόβλημα είναι το εξής,

Προσπαθόντας να μπώ στο Windows Live Messenger (αφού έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή)μπένωντας στην εφαρμογή μου λέει αυτό :

Για την χρήση της εφαρμογής απαιτείται σύνδεση με το δίκτυο της COSMOTE.Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.

Το κινητό μου (K770i) το έχω αγοράσει απο κατάστημα της Vodafone και έχει το λογότυπο της πάνω....

Φταίει αυτό η κάτι άλλο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μπορεί να φταίει;). Πήγαινε από το κινητό σου MENOY>Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Προφίλ internet>Προφίλ java και επέλεξε WAP GPRS.

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί να φταίει. Πήγαινε από το κινητό σου MENOY>Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Προφίλ internet>Προφίλ java και επέλεξε WAP GPRS.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

Το έφτιαξα!!!!

Και πάλι ευχαριστώ!

• 2 weeks later...
Αναγκαστηκα περυσι και πηγα κι εκανα dual sim-2 sim περασμενες σε 1, για να εξακολουθησω να εχω cosmote για φωνη-sms, και wind για internet, διχως να μπαινοβγαζω καρτα στο κινητο ....

Πως το έκανες αυτό?:confused:

Πως το έκανες αυτό?:confused:

καταστημα 9volto, στον πειραια...

αλλα τσαμπα ο κοπος αφου η wind το κοψε το απεριοριστο τελικα.

ευτυχως υπαρχει το imode της cosmote ακομη.

καταστημα 9volto, στον πειραια...

αλλα τσαμπα ο κοπος αφου η wind το κοψε το απεριοριστο τελικα.

ευτυχως υπαρχει το imode της cosmote ακομη.

δεν πειράζει που δεν είναι απεριόριστο :cry: απλώς είναι καλή φάση που συνδυάζεις ομιλία+SMS στο cosmote και Data στη Wind.. Και απο άποψη ελέγχου των χρεώσεων...

Ουσιαστικά πάντως το non-stop της Wind = my view της cosmote σε όγκο (40mb) αλλά και περίπου σε χρέωση... Έτσι δεν είναι?:confused:

πόσο σου πήρανε για την "διπλή" SIM?

Αν θυμαμαι καλα, πανε 2 χρονια τωρα, νομιζω γυρω στα 40 ευρω. Τους εδωσα τις 2 sim και τις περασαν σε 1 δικη τους.

Aντιγραφω απο εδω

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=COSMOKARTA&catID=0b0f42bb80235d94&rootid=0b0f42bb8023197b&pageLabel=pricelist&catName=%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD

για χρηση myview στο εξωτερικο:

Για τη χρήση των Υπηρεσιών COSMOTE/my view και Υπηρεσιών Τρίτων

Ο συνδρομητής που βρίσκεται στο εξωτερικό και κάνει χρήση των υπηρεσιών COSMOTE/my view χρεώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της COSMOTE για κάθε υπηρεσία.

Δηλαδη, μου το εξηγειτε λιγακι, επειδη δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοει???

Αν χρησιμοποιησω myview στο εξωτερικο, θα χρεωθω κανονικα οπως αν ημουν εντος Ελλαδος?

Γιατι μιλαει για 'εκαστοτε ισχυοντα τιμοκαταλογο της cosmote' και δεν κανει αναφορα για αλλα δικτυα, άλλες χρεωσεις.

Διευκρινηστε μου σας παρακαλω.

Αν θυμαμαι καλα, πανε 2 χρονια τωρα, νομιζω γυρω στα 40 ευρω. Τους εδωσα τις 2 sim και τις περασαν σε 1 δικη τους.

Aντιγραφω απο εδω

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=COSMOKARTA&catID=0b0f42bb80235d94&rootid=0b0f42bb8023197b&pageLabel=pricelist&catName=%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD

για χρηση myview στο εξωτερικο:

Για τη χρήση των Υπηρεσιών COSMOTE/my view και Υπηρεσιών Τρίτων

Ο συνδρομητής που βρίσκεται στο εξωτερικό και κάνει χρήση των υπηρεσιών COSMOTE/my view χρεώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της COSMOTE για κάθε υπηρεσία.

Δηλαδη, μου το εξηγειτε λιγακι, επειδη δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοει???

Αν χρησιμοποιησω myview στο εξωτερικο, θα χρεωθω κανονικα οπως αν ημουν εντος Ελλαδος?

Γιατι μιλαει για 'εκαστοτε ισχυοντα τιμοκαταλογο της cosmote' και δεν κανει αναφορα για αλλα δικτυα, άλλες χρεωσεις.

Διευκρινηστε μου σας παρακαλω.

το εχω ξαναγραψει.Το φλεβαρη ειμουνα Πραγα.Με το 40αρι ΜΒ προγραμμα που εχω δε χρεωθηκα καθολου.Μια λυση ειναι να χρησιμοποιησεις το ιντερνετ μα φορα στο εξωτερικο και καπακι ειτε απο το cosmote account ενος pc ή απο το κινητο σου (το καινουργιο που εβγαλε τωρα) να δεις επιτοπου αν χρεωνεσαι!

nikos21r αν ειναι οπως τα λες, ειναι φανταστικο να εχεις ιδια αντιμετωπιση στο εξωτερικο, οπως αν ησουν εντος Ελλαδας.

Κι εγω για internet στο εξωτερικο ενδιαφερομαι.

Οποτε η Ελλάδα είσαι, ή εξωτερικό, είναι το ίδιο, σωστα?

αν εχεις cosmote myaccount μπορεις να δεις επιτοπου απο τη πρωτη κιολας στιγμη αν χρεωνεσε.Αμα δεις οτι ειναι free βουρ :D

Myview-internet στο Εξωτερικο:

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=myview_faq#3

Λόγω της συνεργασίας της COSMOTE με τηΔιεθνή υπηρεσία GPRS roaming, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο COSMOTE my view ακόμη κι όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό

Η χρέωση GRPS roaming διαμορφώνεται σε 0,012 €/ΚΒ

Αυτο μου απαντησαν και σε mail που τους εστειλα.

Συμφωνα με αυτα, δεν υπαρχει το κατωφλι των 40mb, αλλα χρεωνεσαι απο το πρωτο kb.

Κανω λαθος?

Δεν κάνεις λάθος και μάλιστα πρέπει να ισχύει η ελάχιστη ογκοχρέωση 10kb και βήμα χρέωσης ανά 10kb. Γενικά στη χρήση gprs κατά τη περιαγωγή, ισχύει αυτό πάντως. Πήγαινε σε κάποιο net caffe καλύτερα...

Υπάρχει τρόπος να έχεις ΤΣΑΜΠΑ πλοήγηση παντού από την cosmote μέσω wap?

ΥΠΑΡΧΕΙ...

Υπάρχει τρόπος να έχεις ΤΣΑΜΠΑ πλοήγηση παντού από την cosmote μέσω wap?

ΥΠΑΡΧΕΙ...

Γιά πες μας κ μας!

alany για το imode λες, που ο mitsos_the_great μας προσεφερε τις γνωσεις του?

Θεωρω οτι βαδιζει προς το τελος του, και ευχομαι χιλιες φορες να κανω λαθος.

Αν ομως οντως μας τελειωνει, ψαχνω το myview ή αλλους εναλλακτικους τροπους πλοηγησης στο internet ωστε οταν ερθει το τελος του imode, να μην πεσω απο τα συννεφα αλλα να εχω κανει μια προεργασια.

Αν ειναι κατι αλλο περα απο το imode που αναλυεται σε αλλο τοπικ, πες το μας.

• 2 weeks later...
Μπήκα χθες για πρώτη φορά στο Cosmote MyView και μου έβγαλε μήνυμα ότι η Cosmote μου δίνει για 15 ημέρες δωρεάν πρόσβαση στο Cosmote MyView και 40Mb για πλοήγηση σε mobile sites.Έκανα μία αναζήτηση στο Google και βγαίνοντας είδα ότι είχα κάνει 1,2Gb.Στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο στο 1314 και με έκπληξη είδα ότι μου είχε αφαιρέσει 2 ευρώ από το υπόλοιπο.Τι γίνεται;:confused:

Μπήκα χθες για πρώτη φορά στο Cosmote MyView και μου έβγαλε μήνυμα ότι η Cosmote μου δίνει για 15 ημέρες δωρεάν πρόσβαση στο Cosmote MyView και 40Mb για πλοήγηση σε mobile sites.Έκανα μία αναζήτηση στο Google και βγαίνοντας είδα ότι είχα κάνει 1,2Gb.Στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο στο 1314 και με έκπληξη είδα ότι μου είχε αφαιρέσει 2 ευρώ από το υπόλοιπο.Τι γίνεται;:confused:

Λόγω περιόδου γνωριμίας τα δωρεάν ΜΒ πολύ περισσότερα από 40.

Θα ισχυούν κανονικά όταν ενεργοποιήσεις για πρώτη φορά το μηνιαίο πάσο.

Mια αναζήτηση στο Google και κατέβασε 1.2GB; :blink:

Θεωρητικά ακόμα και ADSL να είχες για να κατεβάσει ολο αυτο τον όγκο θα σου έπερνε αρκετή ώρα, οπότε κάτι άλλο παίζει.

Παντως γενικά καλό είναι να χρησιμοποιείς τον Opera Mini όταν είσαι σε πρόγραμμα με λίγα MB γιατι συμπιέζει τις σελίδες.

Mια αναζήτηση στο Google και κατέβασε 1.2GB; :blink:

Θεωρητικά ακόμα και ADSL να είχες για να κατεβάσει ολο αυτο τον όγκο θα σου έπερνε αρκετή ώρα, οπότε κάτι άλλο παίζει.

Παντως γενικά καλό είναι να χρησιμοποιείς τον Opera Mini όταν είσαι σε πρόγραμμα με λίγα MB γιατι συμπιέζει τις σελίδες.

Δικό μου λάθος.1,2Mb εννοούσα.Τέλος πάντων.Πήρα τηλέφωνο στο 1313 και μόλις είδα ότι μου χρέωσε 2 ευρώ ενώ δεν είχα ξεπεράσει 40Mb και ήμουν σε προσφορά μου τα ξανάδωσαν πίσω.Όσον αφορά το Opera Mini προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά όταν φτάνει στο 90% και "ζητάει" σύνδεση με το ίντερνετ μετά από λίγο μου "βγάζει" σφάλμα.:(

ΤΡΕΛΉ ΧΡΈΩΣΗ

καλά αυτό που έχω πάθει αυτή την στιγμή δεν περιγράφεται , ενεργοποίησα σήμερα το myview και μου είπανε ότι έχω δωρεάν πλοήγηση μέχρι 15-5 , έκανα χαζομάρα να βάλω και κάρτα σήμερα 30ευρώ (βάζω τόσα για να μου δώσουν δωρεάν 3 ευρώ και τα 100sms ) , αυτή την στιγμή στον λογαριασμό μου είναι 37 λεπτά , τους περνώ τηλέφωνο 1313 για να δω πως έχει γίνει αυτή η χρέωση και μου κλείνουν το τηλέφωνο ενημερώνοντας με ότι όλες οι γραμμές είναι απασχολημένες και να καλέσω αργότερα ωστόσο χωρίς να έχω καμία εξυπηρέτηση με χρεώνουν και με περίπου 10 λεπτά ανά κλήση, η κίνηση στο internet είναι 2.2mb ληφθέντα 658 kb απεσταλμένα .....