Jump to content

roseman1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roseman1986

  1. Γεια σας παιδιά , μια φίλη μου έχει πρόβλημα με τα sms όταν τις στέλνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα και πάει να ανοίξει τα μηνύματα το κινητό κολάι και κάνει επανεκκίνηση ... ενώ από αλλά άτομα λαμβάνει κανονικά sms . έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και λειτουργούσε κανονικά αλλά μετά από λίγο καιρό το πρόβλημα επανήλθε , και κολάι σε άλλα άτομα , έχει κανείς καμία ιδέα δεν μπορεί να κάνει κάθε τρεις και λίγο επαναφορά
  2. Πατάς και κρατάς πατημένο το link μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα εμφανίζεται ένα μενού και πατάς αποθήκευση συνδέσμου (αν είναι .mp3 , . mp4 , .rar έχω δοκιμάσει ) κατεβαίνουν και αποθηκεύονται στον φάκελο των λήψεων του κινητού .
  3. ανάλογα το μέγεθος του παιχνιδιού ποσά mb είναι , εάν είναι 3g θα είναι πιο γρήγορο αλλά αν είναι 2g είναι αρκετά αργό για κατέβασμα εφαρμογών (δεν ξέρω αν πιάνεις 3g σήμα στην περιοχή σου ή 2g και αν είναι καλό το σήμα ή σε πετάει έξω λόγο χαμιλού σήματος ) , για το λόγο αυτό καλύτερα να κατεβάζεις εφαρμογές όταν είσαι συνδεδεμένος σε 3g με καλό σήμα η ακόμα καλύτερα σε κάποιο wifi , αλλά και για λόγο εξοικονόμησης όγκου διότι είναι περιορισμένος ανάλογα με το πακέτο δεδομένων που έχεις .
  4. 1 στο ιντερνέτ μπορείς να μπεις με 2 τρόπους α) μέσω wi-fi ασύρματου δικτύου (στο μενού --> ρυθμίσεις --> ασύρματο και δίκτυα , ενεργοποιείς το wifi και πας στις ρυθμίσεις wifi όπου θα επιλέξεις το τοπικό δίκτυο για να συνδεθείς στο ιντερνετ ) με την προϋπόθεση ότι έχεις ασύρματο δίκτυο στο σπίτι σου ή όπου είσαι , μπορεί να πιάνεις και από κάνα καλό γείτονα που το έχει ανοιχτό για να μοιράζει την σύνδεση του , β) μέσω του 3g της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας σου , προσοχή εάν δεν έχεις κάποιο πακέτο δεδομένων η χρέωση μπορεί να είναι υψηλή . Και ένα βίντεο για να δεις τις λειτουργίες του Android είναι σε άλλη συσκευή αν ψάξεις μπορεί να βρεις και με το defy. http://techblog.gr/mobile/android-2-1-greek-hands-on-0101/ 2 προεγκατεστημένο όχι , αλλά υπάρχουν χιλιάδες στο market. 3 μπορείς επίσης να βρεις στο market , νομίζω ότι υπάρχει κιόλας μέσα αλλά δεν έχω εδώ το κινητό για να το ελέγξω (δες ποιο πάνω post :P) . 4 δεν το έχω ψάξει στην συγκεκριμένη συσκευή όσο την είχα στα χέρια μου . 5 ναι 6 μπορείς αν αλλάξεις θέμα ( από το market , δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη κάποιο προεγκατεστημένο με άλλο φόντο ) 7 κάνε πρώτα έναν λογαριασμό στην google από το pc σου για ευκολία και δοκίμασε πάλι . 8 ναι διότι παραμένει απενεργοποιημένη όσο δεν έχεις βάλει το pin , και δεν συνδέεσαι στο δίκτυο (δεν έχεις σήμα ) και μπορείς να κάνεις μόνο κλίσεις έκτακτης ανάγκης . 9 όχι δεν είχε καμπύλη , δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει κάτι . 10 --1β , επικοινώνησε ή ψάξε πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο δεδομένων , εξαρτάται από αν έχεις κάρτα ή σύνδεση και τον πάροχο σου. 11 δεν μου έχει τύχει :P και ελπίζω να μην γίνει ποτέ σε βίντεο που υπάρχουν δεν είναι τόσο ευαίσθητη εκτός αν είναι προβληματική ή έγινε από κάτι άλλο και τα ρίχνεις στην γυναίκα σου :P 12 – δεν έχω ξέρω τι ακριβός εννοείς , αλλά λίγο περίεργο εφόσον δεν έχεις εγκατεστημένες εφαρμογές , αφού δεν έχεις λογαριασμό στο market . 13 -- δεν το είχα ελέγξει αλλά , με ρώτησε να συνδεθεί στο 3g για να κάνει εισαγωγή στο google account .
  5. Ακριβός αυτό κατεβάζω απο wi-fi . Απλά όταν είμαι σε περιοχή με 2g κάλυψη το πρόβλημα είναι αρκετά πιο μεγάλο . Το πρόβλημα υφίσταται και όταν υπάρχει 3g δίκτυο απλά δεν είναι τόσο έντονο , η απο τύχη κατάφερνα να πραγματοποιήσω την κλήση γιατί κάπως έτσι λειτουργούσε καθαρά απο τύχη :p η συγκεκριμένη συσκευή . Επίσης το πρόβλημα υπάρχει και με κλειστό wi-fi και σε 2 g και σε 3g δίκτυο αλλά είναι πoιο έντονο το πρόβλημα αν είναι ανοιχτό το wi-fi (οι μισές και παραπάνω των κλήσεις δεν πραγματοποιούνται ). Δεν πιστεύω ότι στην μπαταρία έχω παράλογες απαιτήσεις μιας και είμαι και χρήστης iphone όπου χρειάζεται καθημερινά φόρτιση (αλλά με αρκετή χρίση και ομιλία εταιρικό ) . Απλά να βγάζει την μέρα θέλω . Αυτό πιστεύω και εγώ διότι χωρίς να κάνω κάτι είναι ζεστό το κινιτό στο πίσο μέρως , πράγμα που σημένεη αυξημένη χρήση μπαταρίας .
  6. Έχω 2 Προβλήματα . Το κύριο πρόβλημα έγκειται στο ότι όταν με καλούν κάποιες φορές λαμβάνω κανονικά την κλήση ενώ κάποιες άλλες φορές δεν την λαμβάνω και λέει στον καλούντα ότι το τηλέφωνο μου είναι απενεργοποιημένο ή εκτός δικτύου , το πρόβλημα είναι εντονότερο όταν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο ασύρματο δίκτυο (wireless - - wi-fi ) ή στην περιοχή όπου βρίσκομε δεν υπάρχει κάλυψη 3g δικτύου αλλά απλό σήμα 2g , να σημειώσω ότι το σήμα όπου έκανα τις δοκιμές είναι αρκετά καλό 3-4 γραμμές για 3g και 4-5 γραμμές για το 2g (-80 έως – 101 dbm ) και στις 2 περιπτώσεις δοκίμασα με διαφορετικές sim και διαφορετικές εταιρείες (Cosmote - Vodafone ) (οι δοκιμές έγιναν σε 2 διαφορετικές περιοχές όχι απενεργοποιώντας το 3g ), ενώ η άλλη συσκευή μου (iphone 3gs) με όποια sim και να έκανα τον έλεγχο , στο ίδιο σημείο , λειτουργούσε πάντα κανονικά . Όταν κάνω μια κλίση από το Defy το κινητό καλεί κανονικά και η ποιότητα του ήχου είναι αρκετά καλή . Ένα δεύτερο πρόβλημα που έχω είναι με την μπαταρία , όπου με συνομιλία περίπου 20 λεπτά , χρήση wi-fi περιήγησης στο διαδίκτυο 20-30 λεπτά , και 7 ώρες σε κατάσταση αναμονής , το κινητό χριζόταν και πάλι φόρτιση , χωρίς να έχω εγκαταστήσει πρόσθετες εφαρμογές όπου μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο , και έχοντας απενεργοποιήσει κάποια winged που τρέχανε από προεπιλογή της συσκευής (youtube – facebook -καιρός) . Στην χρήση μπαταρίας στο μενού ρυθμίσεων αναφέρει - Ετοιμότητα κυψέλης 50-55% φωνητικές κλίσεις 15-20 % το τηλέφωνο είναι αδρανές 15-20% προβολή 5-7% wi-fi 3-5% σύστημα android 3-5% . Αυτή την στιγμή μετά από 2 ώρες αποσύνδεσης της συσκευής από το ρεύμα (πλήρη φόρτιση) και με 1 συνομιλία τεσσάρων λεπτών η στάθμη της μπαταρίας είναι στο 70% . Μετά από συνομιλία μου με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών , έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα προβλήματα παραμένουν . Αύριο το στέλνω στο Servise με γειά μου .
  7. ΤΡΕΛΉ ΧΡΈΩΣΗ καλά αυτό που έχω πάθει αυτή την στιγμή δεν περιγράφεται , ενεργοποίησα σήμερα το myview και μου είπανε ότι έχω δωρεάν πλοήγηση μέχρι 15-5 , έκανα χαζομάρα να βάλω και κάρτα σήμερα 30ευρώ (βάζω τόσα για να μου δώσουν δωρεάν 3 ευρώ και τα 100sms ) , αυτή την στιγμή στον λογαριασμό μου είναι 37 λεπτά , τους περνώ τηλέφωνο 1313 για να δω πως έχει γίνει αυτή η χρέωση και μου κλείνουν το τηλέφωνο ενημερώνοντας με ότι όλες οι γραμμές είναι απασχολημένες και να καλέσω αργότερα ωστόσο χωρίς να έχω καμία εξυπηρέτηση με χρεώνουν και με περίπου 10 λεπτά ανά κλήση, η κίνηση στο internet είναι 2.2mb ληφθέντα 658 kb απεσταλμένα .....
  8. Eho to iphone kai mehri prin 2-3 meres hrisimopiousa tous proxy gia to i-mode gia na eho internet sto kinito meso kai mias patentas pou ginotane sto iphone gia na perasis tous proxy ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=198612 ) . Ala simera paratirisa oti den me afini pleo na mpo se diafores selides pou empena opos google kai genika diafores selides para mono sto site tou i-mode. ehete paratirisi kai ali kati tetio ? ida ta themata gia to myview kai leo na valo auto ala ida oti meriki hristes ihane provlimata me hreosis ktl me ta proxy pou dini o "alany" i hreosis ifistante i apla plironis tin miniea sindromi kai mehri 40mb/mina ise ok? Prepi na apenergopiiso to imode gia na eho to myview i apla energopio to myview , iparhoun diafora stis tahitites metakis myview kai i-mode kai telos i selides ine pio "olkliromenes" me to myview i opos ine kai sto i-mode.
×
×
  • Create New...