Lkeurt Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Μπορεις να μου αναφερεις και αλλα κινητα αν ξερεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=78 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=92 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=98 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83 κλπ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lkeurt Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Υπαρχει τιποτα σε πιο της μοδας :) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nina21 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Τα sony/ericsson έχουν επιλογή να δέχεσαι κλήσεις απ τις ομάδες χρηστών. Στις υπόλοιπες κλήσεις ρίχνει ακυρο. Δλδ φαινεται σα να τους το κλείνεις :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Υπαρχει τιποτα σε πιο της μοδας :) ; Δηλαδή από αυτά δεν σου άρεσε κανένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Lkeurt σχετικά με το ποιο κινητό να πάρεις, άνοιξε θέμα στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lkeurt Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 TN97 Δεν εχω αποφασισει ακομα και για αυτο ρωταο, διαβαζε πιο πανω! Ρωταο για κινητα που να εχουνε την δυνατοτητα να μπλοκαρουνε τις κλησεις με την αποκρυψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lkeurt Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Δηλαδή από αυτά δεν σου άρεσε κανένα? navi55 ολα αυτα τα κινητα μπορουνε να "μπλοκαρουνε" την αποκρυψη;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Ναι.. Δεν έχουν ενσωματωμένη την εφαρμογή, αλλά υπάρχουν πολλές εφαρμογές γι' αυτή τη δουλειά που μπορείς να τις βρεις πολύ εύκολα στο ίντερνετ και να τις περάσεις στις συσκευές που σου έδειξα. Βέβαια δεν είναι οι μόνες συσκευές αυτές.. υπάρχουν κι άλλες μάρκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Εδώ και πολλές μέρες, κάποιος μας στέλνει μηνύματα και αντί για αριθμό λέει Gossip Girl και φαντάζεστε, νομίζω, το περιεχόμενό τους :p Μπορούμε να εντοπίσουμε από πού στέλνεται το μήνυμα? Και ποιος έκανε την εγγραφή και από πού? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanisva Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Μηπως γνωριζει καποιος ,αν υπαρχει συσκευη κινητου ,με αναλογο προγραμμα ,που να απορριπτει κλησεις χωρις αριθμο ,ή συγκεκριμενο αριθμο που ενοχλει? Η απαντηση των εταιρειων ειναι οτι μπορεις να αποκλεισεις σους δεν ειναι στην λιστα σου.Το πραγμα ειναι τελειως χαζο. Δεν ειναι πιο απλο να αποκλειεις συγκεκριμενους αριθμους ,η μορφη αριθμων,κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Όλα τα Smartphones το κάνουν με κάποιο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Επίσης,οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (τουλάχιστον η Wind) προσφέρουν δυνατότητα κατά των κακόβουλων κλήσεων αλλά μόνο σε εισαγγελική παρέμβαση.Η δυνατότητα αυτή ενεργοποιείται στη γραμμή του συνδρομητή και όταν κάποιος τον πάρει τηλέφωνο με απόκρυψη ακούει το εξής:"Έχετε βάλει απόκρυψη.Μπορείτε να συνεχίσετε την κλήση σας αλλά η απόκρυψη θα απενεργοποιηθεί ή μπορείτε να τερματίσετε την κλήση σας τώρα" ή κάπως έτσι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Tα Samsung νομιζω εχουν επιλογη να μην δεχεσαι κλησεις με αποκρυψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καποια στιγμη πρεπει να ερθει η υπηρεσια να μη δεχομαστε ολοι οι χρηστες κληση με αποκρυψη ακομη και με χρεωση να την βαλουν τα δικτυα κιν.τηλεφωνιας. Δεν γνωριζω τεχνικα ποσο ειναι εφικτο αλλα πιστευω οτι μπορει να ενεργοποιηθει. Επιπλεον το ιδιο και για σταθερα (μονο η forthnet την εχει ενεργοποιημενη νομιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Επαναφέρω το θέμα για να ζητήσω βοήθεια. Η κατασταση έχει ξεφύγει. Στέλνει κάποια μηνύματα με κουτσομπολίστικο περιεχόμενο για τα παιδιά και υποψιάζονται εμένα ή άλλα παιδιά. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptiper Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 μέσω ιντερνετ υπαρχουν εταιρειες που με καποια χρέωση σου στελνουν οτι γουσταρεις..και το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει έλεγχος απο κανέναν..που ειναι οι αρμόδιες υπηρεσίες? Παράθεση Find us in Google Play Store and Aptoide Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Μα δε γίνεται τίποτα??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Μα δε γίνεται τίποτα??? φιλε μου σε ολα μου τα τηλ εχω ΠΑΝΤΑ καποιο προγραμμα αποριψης των κλησεων με αποκρυψη!! ποτε δεν απαντω σε τετιοιες κλησεις :!: και στο iphone ειχα αγορασει μια τετοια εφαρμογη,δυστυχως δεν θυμαμαι πως την ελεγαν... στα wm χρησιμοποιω το τελειο,magic call με το οποιο εχεις την δυνατοτητα να αποκλειει κλησεις που εσυ εχεις επιλεξει.(αλλα και τα μηνυματα απο αυτους τους αριθμους!!) να απανταει και να τις αποριπτει (ετσι χρεωνεται καθε φορα οποιος παιρνει με αποκρυψη) να τις αποριπτει απλα να σου δειχνει με μηνυμα στην οθονη σου (και με ηχο) οτι απεριψε κληση με αποκρυψη(η γενικα καποια που εσυ του εχεις βαλει να αποριπτει!!) η να μην σε ενοχλει καθολου,απλα να κραταει ενα αρχειο κλησεων με ημερομηνια ωρα και αριθμο οσων κλησεων εχει αποριψει!! υπαρχουν τετοιες εφαρμογες για σχεδον ολες τις πλατφορμες λογισμικου τηλεφωνων και απορω που ακομη δεν το ξερεις και παιδευεσαι!!! με 5-15ε κοστος θα ησυχασεις μια και καλη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Eντάξει, το θέμα ξεχάστηκε και, αυτός/ αυτή, δε στέλνει άλλο. Ναι, κι εγώ σε κάθε έξυπνο κινητό που έχω/ είχα έχω τέτοιο λογισμικό. Ειδικά σε αριθμούς συμβολαίου, που δε μπορείς να τους αλλάξεις, είναι χρήσιμο. Θα ηθελα όμως να μάθω, ποιος μας ανακάτεψε. Πληροφοριακά, έχω μαλώσει με μια κοπέλα, επειδή νόμισε ότι στέλνω εγώ τα μηνύματα. Ο λόγος? Έχω πολύ καλή σχέση με τα PC. Για να μη μας υποψιάζεται κάποιος δηλαδή, πρέπει να είμαστε σκράπες σε θέματα υπολογιστών. Λες και δε μπορεί ο άλλος να πατήσει στο google μηνύματα μέσω internet. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΡΕΣ? ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΕΚΕΙ! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΡΕΣ? ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΕΚΕΙ! :( 1ον μην γραφεις με κεφαλαια ;);) 2ον αν δεν εχεις σκοπο να φτασεις μεχρι εισαγγελεα...δεν εχεις καμια αλλη ελπιδα να τον βρεις :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Για να μάθουμε ποιος μας καλεί, πληρώνουμε κάτι? Αν έχουμε φίλο δικηγόρο? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 ΚΑΙ αυτος ηταν ο λογος που ξεκινησα να ασχολουμε με εξυπνοφωνα Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Απ όσο ξέρω πλέον δεν χρειάζεται εισαγγελική απόφαση. Απλά πας στο κατάστημα του παροχου σου και συμπληρώνεις μια φόρμα για κακόβουλες κλήσεις. Οι κλήσεις που δέχεσαι θα ηχογραφούνται. Όταν σε καλεί κάποιος θα βγαίνει αντίστοιχο μήνυμα και στο τέλος θα φοβηθεί και θα σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts