Jump to content

ptiper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ptiper

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ptiper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δοκιμάστε και εσείς ένα νέο παιχνίδι, το "Play And Win" . Το παιχνίδι περιέχει 4 διαφορετικές πίστες, και κερδίζετε αν είστε γρήγορος και προσεκτικός. Μπορείτε να κάνετε τα δικά σας ρεκόρ, αλλά και να συμμετάσχετε στον ανταγωνισμό μεταξύ φίλων σας ή γνωστών σας. Το παιχνίδι διαθέτει 4 πίνακες με τα καλύτερα ρεκόρ στο διαδίκτυο. Το παιχνίδι είναι δωρεάν και περιμένουμε τα σχόλιά σας! Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play εδώ: Play and Win
  2. Αν κάποιος moderator μπορεί ας αλλάξει και το Link στο αρχικό Post. Σας ευχαριστώ!
  3. Αν κάποιος moderator μπορεί ας αλλάξει και το Link στο αρχικό Post. Σας ευχαριστώ!
  4. ΟΚ κανένα πρόβλημα, δεν το γνώριζα! Να σαι καλά!
  5. Αν κάποιος moderator μπορεί ας αλλάξει και το Link στο αρχικό Post. Σας ευχαριστώ!
  6. Την εφαρμογή "Greek Forum" , πλέον μπορείτε να τη βρείτε στο Google Play απ' εδώ : "Greek Forum" . Αν κάποιος moderator μπορεί ας αλλάξει και το Link στο αρχικό Post. Σας ευχαριστώ!
  7. Οκ το έσβησα. Τι πρόβλημα υπάρχει μ' αυτό το κατάστημα; Εγώ μια χαρά το βλέπω!
  8. Δημιουργήσαμε μία νέα εφαρμογή, την " Listen music - Download songs ", προκειμένου όπως λέει και ο τίτλος της εφαρμογής να μπορείτε να ακούτε ελληνική και ξένη μουσική, αλλά και να κατεβάζετε τραγούδια στο κινητό σας ή στο tablet σας, έτσι ώστε να τα ακούτε και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή υποστηρίζει και την μετατροπη των τραγουδιών σε ringtones! Χαρακτηριστικά της εφαρμογής: 1) Αναζήτησε, άκουσε και κατέβασε τραγούδια 2) Ακούστε μουσική και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο! 3) Προβολή των άλμπουμ τψν καλλιτεχνών! 4) Δημιουργήστε playlist, έτσι ώστε να τις ακούτε εκτός σύνδεσης στο διαδίκτυο! 5) Τυχαία αναπαραγωγή τραγουδιών 6) Διαγράψτε τραγούδια ή ορίστε τα ως ringtones! 7) Αναζητήστε μουσική ανά τραγουδιστή, άλμπουμ, Playlist 8) Κατηγορίες μουσικής: Rock, Latin, Ambient, Classical, Country, Dance, Deep House, Disco, Dubstep, Electro, Electronic, Folk, Hardcode Techno, Rap, Metal, Jazz, Pop, R&B 9) Η μουσική παίζει και στο background του κινητού σας ή του tablet σας, μόλις θα λάβετε κάποια κλήση σταματάει, και επανέρχεται μόλις κλείσετε το τηλέφωνο! 10) Ελαφριά εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ή tablet. "Listen music - Download songs" χρησιμοποιεί το Soundcloud api και είναι 100% νόμιμη. Μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια, τα οποία οι ιδοκτήτες τους το επιτρέπουν. Παρακαλούμε βοηθήστε μας να συνεχίσουμε την υποστήριξη της εφαρμογής, κάνοντας σχόλια και κριτικές στο Google Play ή εδώ. Η γνώμη σας σε εμάς μετράει! Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν και έτσι θα παραμείνει ( έχουμε μόνο μια μικρή διαφήμιση στο κάτω μέρος της εφαρμογής, για να συνεχιστεί η υποστήριξη και μόνο ). Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play εδώ: "Listen music - Download songs"
  9. Μπορείς να δεις μέσω της ιστοσελίδας το Live πρόγραμμα, έστω και λίγο δύσκολά, για αρχάριο χρήστη. Τα βήματα είναι τα εξής: 1) Κατέβασε το flash player και εγκατέστησέ το. 2) Εγκατέστησε τον Firefox Browser 3) Πήγαινε στην ιστοσελίδα nerit.gr και πάτησε στο Live πρόγραμμα. 4) Θα παίξει μια διαφήμιση μόνο με φωνή, χωρίς εικόνα. Μόλις τελειώσει φορτώνει το κανονικό πρόγραμμα, αλλά πάλι μόνο με φωνή. Πρέπει να σύρεις απαλά το βίντεο από τα δεξιά προς τα αριστερά, προκειμένου να μεγιστοποιήσεις το βίντεο. Μόλις το βίντεο ανοίξει σε όλη την οθόνη θα δεις κανονικά την εικόνα του nerit! Δύσκολη η διαδικασία, αλλά παίζει 100%. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ είναι να σε βοηθήσω.
  10. Το πρόβλημα το έχουμε λύσει... κοίταξέ το και πάλι και πες μας την άποψή σου. Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.
  11. Η ομάδα " DroidGr Dev" σας παρουσιάζει τη νέα ΔΩΡΕΑΝ Ελληνική Android εφαρμογή : Προσφορές Σούπερ Μάρκετ - Google Play . Δείτε από την εφαρμογή μας εύκολα και γρήγορα τις τελευταίες προσφορές όλων των σούπερ μάρκετ της Ελλάδας. Με την εφαρμογή "Προσφορές Σούπερ Μάρκετ" μπορείς να κερδίσεις χρήμα και χρόνο στην εποχή της οικονομικής κρίσης. Χαρακτηριστικά εφαρμογής "Προσφορές Σούπερ Μάρκετ" : 1) Δείτε τα φυλλάδια των προσφορών από όλα τα σούπερ μάρκετ. 2) Ειδικότερα οι προσφορές είναι για τα εξής σούπερ μάρκετ: Βασιλόπουλος Super Market, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης, Carrefour Μαρινόπουλος, My Market, Market IN, Bazaar, Μασούτης, LIDL, OK anytime, Γαλαξίας, Κρητικός, Praktiker, Leroy Merlin, Media Markt κλπ 3) Βίντεο με τις τελευταίες προσφορές των σούπερ μάρκετ! και πολλές νέες δυνατότητες ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Η εφαρμογή θα ενημερώνεται αυτόματα για να έχετε πάντα τις τελευταίες προσφορές και είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο. Οπότε ζητάμε την κατανόησή σας, καθώς και την κριτική σας, καλή ή κακή. Ελπίζουμε να κάνουμε την εφαρμογή "Προσφορές Σούπερ Μάρκετ" το καθημερινό σας εργαλείο για την οικονομία.
  12. Νέο link για κατέβασμα της εφαρμογής "Greek Radar" εδώ: Greek Radar - Ειδήσεις από την Ελλάδα με στυλ!
  13. Νέο link για κατέβασμα της εφαρμογής από το Google Play εδώ : Ειδήσεις από Ελλάδα V2 - Καθημερινές ειδήσεις . Παρακαλούμε όποιος έχει την παλιά έκδοση να την απεγκαταστήσει, και εκ νέου να βάλει τη νέα έκδοση, έτσι ώστε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις κανονικά. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τις κριτικές σας στο Google Play.
  14. Παιδιά νέο Link για κατέβασμα από το Google Play : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radar.app.ellinikes.seires Η εφαρμογή ενημερώνεται κανονικά. Όποιος έχει την παλιά έκδοση, παρακαλούμε να την απεγκαταστήσει και να κάνει εγκατάσταση την καινούρια έκδοση από το παραπάνω Link. Σας ευχαριστούμε!
  15. Καλησπέρα, -τα επεισόδια στο "Κάτω Παρτάλι" και το "Νησί" διορθώθηκαν, αρκεί όταν μπείτε στο επεισόδιο που θέλετε να δείτε, να πατήσετε στο κουμπί: "Επισκευτείτε την ιστοσελίδα" και κατόπιν θα δείτε το βίντεο... -γενικά στο τελευταίο update διορθώσαμε πολλές σειρές και επίσης προσθέσαμε τις εξής σειρές: Τμήμα Ηθών, Ασυνήθεις ύποπτοι, 10η Εντολή, Χάι ροκ, Κόκκινος Κύκλος, Εφιάλτης Στην Κουζίνα, Ευτυχισμένοι Μαζί, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, Η Ζωή Που Δεν Έζησα, Τζιβαέρι, Να Με Προσέχεις και Σοφία Ορθή. -θα προσπαθήσουμε η εφαρμογή να γίνει κορυφαία στο είδος, και αυτό θα το καταφέρουμε μόνο με τις κριτικές σας εδώ ή με την βαθμολόγησή της στο Play Store Για ότι θέλετε εδώ είμαστε!
×
×
  • Create New...