Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν κατάλαβες...Εχω και το DS-980 της SE!!ΧεΧε!Αλλιώς,όντως,πώς ν'ακούσεις μουσική;Η διαφορά όντως είναι τεράστια σε σχέση με τα ενσύρματα ακουστικά!Όσοι δεν έχουν κάνει ακρόαση μέσω αυτών και άλλων παρεμφερών ακουστικών,δεν μπορούν να διανοηθούν πόσο έχουν προοδεύσει τα κινητά πλέον σε μουσικά επίπεδα!Αλλά το μονό ακουστικό βολεύει πολύ σε περιπτώσεις όπου δε θες να κρέμονται καλώδια δεξιά-αριστερά,όπως π.χ. σε βραδινές εξόδους!

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν κατάλαβες...Εχω και το DS-980 της SE!!ΧεΧε!Αλλιώς,όντως,πώς ν'ακούσεις μουσική;Η διαφορά όντως είναι τεράστια σε σχέση με τα ενσύρματα ακουστικά!Όσοι δεν έχουν κάνει ακρόαση μέσω αυτών και άλλων παρεμφερών ακουστικών,δεν μπορούν να διανοηθούν πόσο έχουν προοδεύσει τα κινητά πλέον σε μουσικά επίπεδα!Αλλά το μονό ακουστικό βολεύει πολύ σε περιπτώσεις όπου δε θες να κρέμονται καλώδια δεξιά-αριστερά,όπως π.χ. σε βραδινές εξόδους!

ετσι μπραβο :D

ειπα και γω ...:p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μηπως γνωριζετε απο που μπορουμε να αγορασουμε αυτο αξεσουαρ IM502 ???? Eυχαριστω http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/im502?lc=el&cc=gr

Μηπως γνωριζετε απο που μπορουμε να αγορασουμε αυτο αξεσουαρ IM502 ???? Eυχαριστω http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/im502?lc=el&cc=gr

Εμενα στο 2ο 905 που πηρα πριν 10 μερες ειχε τριποδο μεσα και θηκη!

Δε λεει και πολλα ομως,πιστευω δεν αξιζει και πολυ το κοπο!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μπορεις να το παραγγείλεις και από την εξυπηρέτηση πελατών της SE!Πάρτους ένα τηλέφωνο και παρηγγειλέ το!Μπορείς να το πληρώσεις με αντικαταβολή!

Εμενα στο 2ο 905 που πηρα πριν 10 μερες ειχε τριποδο μεσα και θηκη!

Δε λεει και πολλα ομως,πιστευω δεν αξιζει και πολυ το κοπο!

Σε τι μεγεθος ειναι?

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Γίνεται και πιο ψηλό αυτό η μόνο 10 εκατοστά είναι?

Γιατί αν είναι μόνο 10 εκατοστά τότε ούτε καν αξίζει να το πάρεις...

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Εγώ το εχω εδώ και 1 χρόνο,απ'το Κ850 ήδη,και βολεύει μια χαρά!Σκοπός του είναι να κρατάει απόλυτα σταθερό το κινητό!Φυσικά,αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις 2-3 φορές και μετά να τ'αφήσεις στο συρτάρι,μην τα δώσεις τα λεφτά!Εκτός κι αν θες τη θήκη,που παρέχεται μαζί του!Εγώ τ'αγόρασα περίπου 18 ευρώ,απ'όσο θυμάμαι,από κατάστημα Wind!

Εγώ το εχω εδώ και 1 χρόνο,απ'το Κ850 ήδη,και βολεύει μια χαρά!Σκοπός του είναι να κρατάει απόλυτα σταθερό το κινητό!Φυσικά,αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις 2-3 φορές και μετά να τ'αφήσεις στο συρτάρι,μην τα δώσεις τα λεφτά!Εκτός κι αν θες τη θήκη,που παρέχεται μαζί του!Εγώ τ'αγόρασα περίπου 18 ευρώ,απ'όσο θυμάμαι,από κατάστημα Wind!

H θηκη που παρεχετε ειναι η αποθεωση της βλακειας!!

Ανοιχτη απ τη 1 πλευρα χωρις κουμπωμα αστα χαλια!!

Και εμενα δε μου φαινετε για δερμα οπως λενε!:p

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πριν εναν μηνα που ειχα παρει τηλ δεν το ειχαν αυτο (Τρίποδο IM502 ) υπαρχει ομως το ποιο παλιο IPK-100 εσεις ποιο απο τα 2 εχετε???

Ρε παιδιά άλλο ρώτησα εγώ, είναι 10 εκατοστά αυτό ή μεγαλώνει?

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Ρε παιδιά άλλο ρώτησα εγώ, είναι 10 εκατοστά αυτό ή μεγαλώνει?

εξαρταται τι βλεπει απεναντι :X:lol::lol::D:p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδιά,όταν είναι ανοιχτό το wifi,και γίνεται πλοήγηση χρεώνεσαι; δηλαδή,μεταξύ wap και wifi,ποιό "προηγείται"?

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Αν ανοιξεις το wi-fi και βρεις να συνδεθεις τοτε δεν χρεωνεσαι(αν βεβαια ειναι ελευθερο το spot) γιατι δινει προτεραιοτητα σε ποια συνδεση εχεις συνδεθει πρωτα(wi-fi η gps)...
Poco X3 nfc 6/128

Καλημερα , συγνωμη αν εχει ξανααναφερθει , αλλα βρηκα ενα τροπο ωστε να μην φορτιζεται η μπαταρια οταν συνδεουμε το κινητο μας με τον υπολογιστη.

Για να το κανουμε αυτο , μπαινουε στο κρυφο μενου με *>*<<*<* και απο εκει παμε ρυθμ.υπηρεσιας --->φορτιση και επιλεγουμε οχι.

Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος με το κινητο , το μονο "μελανο" σημειο ειναι η αδυναμια χρσης gps χωρις χρεωση.

Αληθεια , μηπως εχει βρει κανεις τον καλυτερο (και φτηνοτερο) τροπο να χρησιμοποιουμε gps ? Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για αυτο (wayfinder , google maps , amazegps κ.τ.λ.)

Τελος , μετα απο 2 πληρεις φορτισεις η μπαταρια μου κραταει γυρω στις 4μερες , με wifi+gps απενεργοποιημενο. Εσας ποσο κραταει ?

Αν θες ισορροπία μεταξύ δυνατοτήτων και χρέωσης,τότε το wayfinder είναι η καλύτερη λύση,όσο παράξενο κι αν φαίνεται!!Όσον αφορά την μπαταρία,περίπου 2 ή 3 μέρες κρατάει εμένα με τη χρήση που του κάνω!

Καλημερα , συγνωμη αν εχει ξανααναφερθει , αλλα βρηκα ενα τροπο ωστε να μην φορτιζεται η μπαταρια οταν συνδεουμε το κινητο μας με τον υπολογιστη.

Για να το κανουμε αυτο , μπαινουε στο κρυφο μενου με *>*<<*<* και απο εκει παμε ρυθμ.υπηρεσιας --->φορτιση και επιλεγουμε οχι.

Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος με το κινητο , το μονο "μελανο" σημειο ειναι η αδυναμια χρσης gps χωρις χρεωση.

Αληθεια , μηπως εχει βρει κανεις τον καλυτερο (και φτηνοτερο) τροπο να χρησιμοποιουμε gps ? Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για αυτο (wayfinder , google maps , amazegps κ.τ.λ.)

Τελος , μετα απο 2 πληρεις φορτισεις η μπαταρια μου κραταει γυρω στις 4μερες , με wifi+gps απενεργοποιημενο. Εσας ποσο κραταει ?

Καλημέρα φίλε.

Πως μπαίνεις στο κρυφό μενού? Από το πληκτρολόγιο δεν δέχεται αγκύλες, μόνο * # και αριθμούς. Προσπάθησα να κάνω και επικόλληση αλλά δεν το δέχεται...

Καλημέρα φίλε.

Πως μπαίνεις στο κρυφό μενού? Από το πληκτρολόγιο δεν δέχεται αγκύλες, μόνο * # και αριθμούς. Προσπάθησα να κάνω και επικόλληση αλλά δεν το δέχεται...

το "<>" ειναι αριστερο δεξια το πολυπληκτρο.ετσι μπαινεις στο κρυφο μενου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες ισορροπία μεταξύ δυνατοτήτων και χρέωσης,τότε το wayfinder είναι η καλύτερη λύση,όσο παράξενο κι αν φαίνεται!!!

Διαβασα οτι αν κατεβασεις τους χαρτες στον υπολογιστη και μετα τους περασεις στο τηλεφωνο , τοτε η χρεωση ειναι πολυ μικρη.

Προσπαθησα να το κανω (με το wayfinder maploader) αλλα δεν τα καταφερα , οι χαρτες τοποθετηθηκαν στην καρτα αλλα το προγραμμα αφου τους εβαλε εβγαλε ενα μυνημα οτι επειδη δεν μπορει να αναγνωρισει το ακριβες μοντελο του τηλεφωνου , θα πρεπει να κανω κατι εγω (δεν το καταλαβα και καλα).

Μπορει καποιος να υποδειξει αναλυτικα την μεθοδο ?

Επισης , η χρεωση ποση περιπου ειναι. Αν υποθεσουμε οτι περναω τους χαρτες , τοτε για την χρηση σε μια διαδρομη π.χ. 2χλμ μεσα στην πολη , ποσο περιπου θα χρεωθω ;

Ευχαριστω.

Διαβασα οτι αν κατεβασεις τους χαρτες στον υπολογιστη και μετα τους περασεις στο τηλεφωνο , τοτε η χρεωση ειναι πολυ μικρη.

Προσπαθησα να το κανω (με το wayfinder maploader) αλλα δεν τα καταφερα , οι χαρτες τοποθετηθηκαν στην καρτα αλλα το προγραμμα αφου τους εβαλε εβγαλε ενα μυνημα οτι επειδη δεν μπορει να αναγνωρισει το ακριβες μοντελο του τηλεφωνου , θα πρεπει να κανω κατι εγω (δεν το καταλαβα και καλα).

Μπορει καποιος να υποδειξει αναλυτικα την μεθοδο ?

Επισης , η χρεωση ποση περιπου ειναι. Αν υποθεσουμε οτι περναω τους χαρτες , τοτε για την χρηση σε μια διαδρομη π.χ. 2χλμ μεσα στην πολη , ποσο περιπου θα χρεωθω ;

Ευχαριστω.

Απ' ότι έχω καταλάβει από αυτά που διάβασα το Maploader δουλεύει με το Wayfinder Mavigator, όχι με το Wayfinder 7 που είναι εγκατεστημένο στο κινητό μας... Το Wayfinder 7 είναι μια trial έκδοση που αν την αγοράσεις δουλεύει ως Wayfinder Mavigator... Αυτά τα λέω βέβαια με κάποια επιφύλαξη γιατί είναι ότι διάβασα στο site της Wayfinder... Εγώ πάντως ψηφίζω Google Maps!

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Μηπως εχεις τον χρονο (και τη διαθεση) να μας πεις αναλυτικα οδηγιες για την χρηση google maps , δλδ εγκατασταση , κατεβασμα χαρτων , χρεωση κ.τ.λ. ;

Παιδιά, πήρα χθες νέα συσκευή από τη vodafone μετά από 20 μέρες που το είχα δώσει για service (ενώ το είχα μόλις 10 ημέρες).

Τώρα αντιμετωπίζω ένα άλλο περίεργο πρόβλημα.

Δεν αποθηκεύονται πουθενά οι φωτογραφίες που τραβάω από την κάμερα. Ενώ μου γράφει "Αποθήκευση...", όταν πατάω μετά είτε το "play" είτε το "Υλικό μου->Άλμπουμ κάμερας" δεν εμφανίζονται.

Που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που τραβάω από το κινητό; Σημειώνω πως η κάρτα μνήμης είναι συνδεδεμένη κανονικά στο κινητό.

Θυμάμαι ότι με την πρώτη συσκευή που είχα αποθηκεύονταν μια χαρά.

παιδιά,πηρα την vf live συσκευή,και ειδα αυτα τα μουντά χρώματα στη μπαταρία κ στα εικονίδια των προφιλ..ασπρόμαυρα..με χάλασε απο την πρώτη στιγμή αυτό..βλέπω σήμερα το κινητο ενος φιλου,που ειχε το κλασσικο SE μενού,με χρωματά,εικονίδια προφιλ διαφορετικά..όσο αμελητέο και αν φαίνεται εμένα μου κάνει διαφορά,δε μου αρέσουν τα ασπρόμαυρα λες κ μιλάμε για τηλέφωνο προ 10ετιας...

ξέρετε αν μπορώ να επαναφέρω τα εικονίδια,χωρίς να κάνω debrand την συσκευή;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Παιδιά το πήρα κ εγώ το C905 τελικά (επιτέλους!!!!)

Είχα δει μία απάντηση στο forum που έλεγε για τους χάρτες που μπορούμε να κατεβάσουμε για να μη χρεωνόμαστε στο wayfinder.... Τα λέω λίγο μπερδεμένα αλλά μπορεί να βοηθήσει κάποιος??

Thanx προκαταβολικά

• The title was changed to Sony Ericsson C905