Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τι ειδους λογαριασμό θες ρυθμίσεις;Στο hotmail,στο yahoo,κάπου αλλού;

εγω φιλε μου kotsianis θελω για το google!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα παιδιά. έχω ξεμείνει από gps. δεν βρίσκει δορυφόρους με τίποτα. έχω κάνει επανεγκατάσταση λογισμικού 2 φορές εχθές και πάλι τίποτα. καμιά γνώμη;

το αφησα 1 ώρα ακριβώς ακίνητο να ψάχνει πάλι τίποτα

καλημέρα παιδιά. έχω ξεμείνει από gps. δεν βρίσκει δορυφόρους με τίποτα. έχω κάνει επανεγκατάσταση λογισμικού 2 φορές εχθές και πάλι τίποτα. καμιά γνώμη;

μετά την αναβάθμιση που του έκανα,και το δικό μου δεν "κλειδώνει" δορυφόρους:X:cry:

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Για τι ειδους λογαριασμό θες ρυθμίσεις;Στο hotmail,στο yahoo,κάπου αλλού;

΄Εχω gmail.

μετά την αναβάθμιση που του έκανα,και το δικό μου δεν "κλειδώνει" δορυφόρους:X:cry:

Μπορείς να μου πείς ποιά είναι η διαδικασία για τους δορυφόρους?

Εγώ που δεν έχω κάνει αναβάθμιση έχω το ίδιο πρόβλημα.

Harry_65

Παιδια μια ερωτηση μιας και δε το εχω πλεον το κινητακι.

Εχει στρωσει η βλακεια που εκανε το κινητακι οταν εγραφες text στις σημειωσεις που ενω το ειχες ρυθμιση να γραφει με μικρα,αυτο ομως μερικα αρθρα η ακομα και λεξεις τα εγραφε στα κεφαλαια..π.χ. καπως ετσι.."αυτο και ΤΟ ΑΛΛΟ"

Σε 1 w715 που ειδα ηταν ολα ok αλλα λεω μηπως λογο vodafon διορθωθηκε.

Πως ειναι λοιπον στο 905?

Υποψιν οταν το ειχα,ειχα κανει την αναβαθμιση απο 042 στη νεοτερη εκδοση χωρις να λυθει το συγκεκριμενο προβλημα:(

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

βγηκε καινουρια αναβαθμιση η κανω λαθος?παντως αποψε που προσπαθησα μου ελεγε το seus οτι η R1DA032 ειναι η τελευταια...:confused:
Poco X3 nfc 6/128

Παιδια μια ερωτηση μιας και δε το εχω πλεον το κινητακι.

Εχει στρωσει η βλακεια που εκανε το κινητακι οταν εγραφες text στις σημειωσεις που ενω το ειχες ρυθμιση να γραφει με μικρα,αυτο ομως μερικα αρθρα η ακομα και λεξεις τα εγραφε στα κεφαλαια..π.χ. καπως ετσι.."αυτο και ΤΟ ΑΛΛΟ"

Σε 1 w715 που ειδα ηταν ολα ok αλλα λεω μηπως λογο vodafon διορθωθηκε.

Πως ειναι λοιπον στο 905?

Υποψιν οταν το ειχα,ειχα κανει την αναβαθμιση απο 042 στη νεοτερη εκδοση χωρις να λυθει το συγκεκριμενο προβλημα:(

Μπα φίλε Μάνο,όχι,δεν το διόρθωσαν ακόμη!Πάντως,μη νομίζεις,και στο W715 υφίσταται αυτό το bug,αν και σε μικρότερο βαθμό!Ευελπιστούμε στις νεότερες εκδόσεις!Προσωπικά πάντως,απορώ:Για ποιο λόγο άλλαξαν εκ θεμελίων τον sms editor ενώ ήταν ένας απ'τους καλύτερους και το Τ9 επίσης.....

΄Εχω gmail.

Θα σου δώσω αύριο τις ρυθμίσεις! :)

βγηκε καινουρια αναβαθμιση η κανω λαθος?παντως αποψε που προσπαθησα μου ελεγε το seus οτι η R1DA032 ειναι η τελευταια...:confused:

Μπα,μπα,δε χρησιμοποιείς το LG εσύ; :lol::p

Βγήκε στην ΕΜΜΑ 3.

R1EA033

Λογικά αυτήν την εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη και στο SEUS.

Μπα φίλε Μάνο,όχι,δεν το διόρθωσαν ακόμη!Πάντως,μη νομίζεις,και στο W715 υφίσταται αυτό το bug,αν και σε μικρότερο βαθμό!Ευελπιστούμε στις νεότερες εκδόσεις!Προσωπικά πάντως,απορώ:Για ποιο λόγο άλλαξαν εκ θεμελίων τον sms editor ενώ ήταν ένας απ'τους καλύτερους και το Τ9 επίσης.....

.

Ελα ντε....:confused:

Τιποτα ακομα ε??

Ας ελπισουμε σε κατι καλυτερο σε αυτο το θεμα με την αναβαθμιση η εστω με την ελευση του 995!:)

Ευχαριστω Κωστη..

Παντα φιλικα Μανος

μετά την αναβάθμιση πρέπει να ξαναπάρεις ρυθμίσεις mms-gprs. εγώ το έκανα και είναι τζάμι.

Μπα,μπα,δε χρησιμοποιείς το LG εσύ; :lol::p

οχι πια...το εδωσα και εμεινα μονο με το πιστο μου Ν82 και το C905...Ευχαριστω για την ενημερωση

Poco X3 nfc 6/128

Για κάντε μια βόλτα οι κάτοχοι του C905 απ'την Υπηρεσία αναβάθμισης.

R1EA033.

Αν κρίνω απ'το W715 δεν έχει σπουδαίες διαφορές σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση.Βελτιώσεις έχουν γίνει στην Java,σε κάποια κείμενα του μενού και έχει βελτιωθεί ελαφρώς η ταχύτητα του μενού και η ικανότητα του Wi-Fi να βρίσκει hotspots που προηγουμένως δεν έβρισκε.Αυξηθηκε ελαφρώς η ένταση του ηχείου επίσης ή είναι ιδεα μου; :confused:

Για κάντε μια βόλτα οι κάτοχοι του C905 απ'την Υπηρεσία αναβάθμισης.

R1EA033.

Αν κρίνω απ'το W715 δεν έχει σπουδαίες διαφορές σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση.Βελτιώσεις έχουν γίνει στην Java,σε κάποια κείμενα του μενού και έχει βελτιωθεί ελαφρώς η ταχύτητα του μενού και η ικανότητα του Wi-Fi να βρίσκει hotspots που προηγουμένως δεν έβρισκε.Αυξηθηκε ελαφρώς η ένταση του ηχείου επίσης ή είναι ιδεα μου; :confused:

Κωστη σε 1η επαφη ειναι πολυ πιο αμεση η αποκριση στο μενου!:confused:

ακομη και μετα απο επανεκινηση :blink:

που πρωτα ηταν βαστα τουρκο να γεμισω :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κωστη σε 1η επαφη ειναι πολυ πιο αμεση η αποκριση στο μενου!:confused:

ακομη και μετα απο επανεκινηση :blink:

που πρωτα ηταν βαστα τουρκο να γεμισω :lol:

οντως το μενου ειναι σαφως πιο καλο.. τωρα για τα υπολοιπα θα δουμε.... για να δουμε τι εκανε η se

παιδες μολις τωρα την κανω για να δουμε η καινουρια αναβαθμιση τι λεει?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

δλδ?τι ειναι αυτο?

kotsianis εισαι κ **** τα παιδια ρε φιλε!τα ξερεις ολα!αυτο που ειπες οτι προστεθηκε πριν τι ειναι κ που το βρισκουμε?μολις βγηκε καινουρια αναβαθμιση ολοι μπηκαν 30 μελη!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

kotsianis εισαι κ **** τα παιδια ρε φιλε!τα ξερεις ολα!αυτο που ειπες οτι προστεθηκε πριν τι ειναι κ που το βρισκουμε?μολις βγηκε καινουρια αναβαθμιση ολοι μπηκαν 30 μελη!

Μπήκε σε λειτουργία η αυτόματη λογοκρισία του myphone :p

Η λειτουργία συνομιλίας επιτρέπει στο χρήστη να δει τα μηνύματα που ανταλάσσει με κάθε χρήστη σε μορφή τύπου msn!

Πας Μηνμύματα,Εισερχόμενα και εκεί μέσα πατάς τη δεξιά μεριά του πολυπλήκτρου και εμφανίζεται μια λίστα με όσους έχεις ανταλλάξει μηνύματα!Επιλέγοντας κάθε επαφή ξεχωριστά εμφανίζονται όλα τα μηνύματα(εισερχόμενα-απεσταλμένα)που αντάλλαξες με την εν λόγω επαφή!Για να γυρίσεις στην κλασική μορφή,πατάς την αριστερή μεριά του πολυπλήκτρου!

Υ.Γ.:Μια ζωή μυστήρια αυτη η SE!Στην beta έκδοση του προηγούμενου λογισμικού(R1DA032)υπήρχε η λειτουργία αυτή!Βγαίνοντας η R1DA032 εξαφανίστηκε η λειτουργία και τώρα(R1EA033)επανεμφανίστηκε!

Χόρτο καπνίζουν όλοι εκεί μέσα; :confused:

παντως θα μπορουσαν να κανουν κ κατι καλυτερο μετα την αναβαθμιση!

ξερω γω, να εμπαινε κ καμια εφαρμογη καινουρια οπως εμπαιναν κ στην προηγουμενη αναβαθμιση!

παντως κ γω θα ελεγα οτι ειναι αισθητη η βελτιωση της συσκευης μετα την αναβαθμιση!γνωριζει κανεις καθε ποτε υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο?2 η 3 μηνες?

επισης θα γουσταρα πολυ να εβαζε κ καμια τελευταιας τεχνολογιας εφαρμογη στην καμερα η κατι αλλο γενικοτερα!αλλα αυτο ισως να γινει οταν βγει στην αγορα καποιο καινουριο κινητο με καινουριες λειτουργειες!!!!

[highlight]συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ![/highlight]

Συνήθως,οι αρκετά σημαντικές αναβαθμίσεις βγαίνουν κάθε 2,5-3 μήνες περίπου!Ενδιάμεσα,μπορεί κάποιες φορές να βγουν κάποιες μικρότερης σημασίας!

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου...

Εχθές έκανα κι εγώ την αναβάθμιση και είναι παραπάνω από αισθητή η διαφορά σε ότι αφορα την απόκριση ολόκληρου του λογισμικού. Είναι γεγονός οτι είναι σχεδόν άμεση.

Μου θύμισε τις παλιές καλές μέρες που είχα το Κ800 και πήγαινε σφαίρα.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

εγω περιμένω να τσεκάρω αν επιτέλους θα μου φτι'άξει το gps :P

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

εγω περιμένω να τσεκάρω αν επιτέλους θα μου φτι'άξει το gps :P

Τι να τσεκάρεις?Είχα το Ε66 και είχε τα πάντα.Εφαρμογές πολλές.Gps να κλειδώνει δορυφόρους σε λίγα λεπτά.Να βλέπεις τα e-mail σου μέσω wi-fi από το εικονίδιο του μενού.Να ακούς ιντερνετ σταθμούς.Αυτό το ευλογημένο τι έχει?Πας να ρυθμίσεις συνδέσεις και σε βγάζει σε Vf επιλογές.Το σκυλομετάνοιωσα που το πήρα.

Harry_65

Τι να τσεκάρεις?Είχα το Ε66 και είχε τα πάντα.Εφαρμογές πολλές.Gps να κλειδώνει δορυφόρους σε λίγα λεπτά.Να βλέπεις τα e-mail σου μέσω wi-fi από το εικονίδιο του μενού.Να ακούς ιντερνετ σταθμούς.Αυτό το ευλογημένο τι έχει?

Βγαζει 1 φωτογραφια που μπροστα της το Ε66(και ολα τα Ε) τρεχει ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!!:D

Περα απ τη πλακα και εγω ειχα και τα 2 μαλιστα ειχα το 905 μετα το Ε66 και ξαναπηρα το 905!

Αν θες το κινητο πιο πολυ σαν εργαλειο και GPS το Ε66 σε καλυπτει πιο πολυ αλλα σχεδον σε ολα τα αλλα το 905 ειναι αλλου!

Παντα φιλικα Μανος

• The title was changed to Sony Ericsson C905