SkyHi Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Να 'μαι λοιπόν και γω στην παρέα, την οποία ανακάλυψα μαντέψτε πώς! Μα φυσικά googlάροντας για να βρώ λύση για το πρόβλημα του καινούργιου μου C905!:D Το αγόρασα λοιπόν πριν 3 βδομάδες, ως παλιός χρήστης SE (Τ300>Κ600>Κ800>Κ810), με την προσφορά των 199 ευρώ από Multirama. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή νομίζω για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει. Κατασκευή 10W06, στην καινούργια συσκευασία, με R1FA035 φυσικά. Στην αρχή είδα ένα μικρό αλήθεια τζόγο στο slide, όταν ήταν ανοιχτό και ένα εντελώς σπαστικό τρίξιμο (!!!) όταν ήταν κλειστό και το πίεζες στην αριστερή πλευρά της πρόσοψης. Το τρίξιμο αυτό ακουγόταν και το ένοιωθα και όταν το ακουμπούσα στο αυτί μου κατά τις συνομιλίες. Επίσης το GPS ήθελε σε ανοικτό ουρανό τουλάχιστον 45' για να lockάρει δορυφόρους. Ε, λέω φυσιολογικά θα είναι αυτά, αφού δεν είχα προηγούμενη εμπειρία ούτε από GPS σε κινητό, ούτε από slide. Ώσπου ψάχνοντας στο google, μου με έβγαλε κατευθείαν εδώ. Διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες του topic :wacko: και έφυγα κατευθείαν στον Αρβάτο Teleservice, Κηφισού με Κορίνθου! Τους εξήγησα τα προβλήματα και μου είπαν ότι σε 1-2 εργάσιμες θα ήταν έτοιμο. Την άλλη μέρα με ειδοποίησαν να το παραλάβω. Πάω και βλέπω το slide μια από τα ίδια. Ήταν φυσιολογικός ο τζόγος λέει!! Φωνάζω το μάστορα που το επισκεύασε, του βάζω το κινητό στο αυτί, το πατάω τρίζει, το ακούει και τον ρωτάω αν θα το αγόραζε έτσι αυτός. Δεν μπορώ να πω, ο άνθρωπος ευγενέστατα το πήρε και μου είπε να περιμένω να το φτιάξει επιτόπου. Τελικά άλλαξε όλο το μπροστινό μέρος (πλην οθόνης) και το μηχανισμό slide. Πλέον είναι σταθερός, όμως έχω παρατηρήσει μια μικρή αύξηση στο διάκενο μεταξύ των 2 τμημάτων κατά 1 χιλ. περίπου. Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα (προς το παρόν τουλάχιστον...). Όσο για το θέμα του GPS, μετά από μια φλασιά που του τραβήξαν με ΕΜΜΑ λοκάρει πλέον το πολύ σε 4-5 λεπτά πάνω από 5 δορυφόρους! Το τηλέφωνο το θεωρώ πολύ σούπερ. Ελπίζω απλά μελλοντικά να μη μου βγάλει τίποτα ιστορίες με την καλωδιοταινία που είναι το πιο σύνηθες, γιατί από ότι είδα το έβγαλε σε ορισμένους ακόμα και μετά από 1 χρόνο χρήσης. Κρίμα. Κατά τα λοιπά πάντως δουλεύει μια χαρά. Καλώς σας βρήκα και πάλι και ελπίζω να μην τα ξαναπούμε για να αναφέρω προβλήματα της συσκευής! :) Edited April 30, 2010 by SkyHi Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 τα εκανα ολα αυτα.... επειτα,πηγα μενου,πατησα το εικονιδιο με τον πλανητη,μπηκε κανονικα στη σελιδα που εχει εκει <google> (οποτε αφου μπηκε εκει χρεωθηκα παλι...)πατησα μια διευθυνση στο google και μου πε οτι λειπουν ρυθμισεις ιντερνετ με ρωτησε να τις κατεβασει του πα ναι και μετα απο 2 δεπτερολεπτα μου πε δε γινεται και να επικοινωνησω με τον παροχο... την ιδια διαδικασια την εκανα και συνδεδεμενος με wi-fi με το ιδιο ακριβως αποτελεσμα... τι πιστευεις οτι συμβαινει?? Στην πρωτη σελιδα οταν πατας τον πλανητη μπαινει αλλα δε νομιζω οτι χρεωνει. Θα χρεωσει σιγουρα αν πατησεις καποιο search στο google! Το λεω με επιφυλαξη, αλλα αυτο πιστευω. Με wi-fi μπορεις να μπεις σε καποια σελιδα; SkyHi Καλως ηλθες κι εσυ στην παρεα του C905 και μακαρι να μην εχεις αλλα προβληματα στο μελλον! Το ιδιο ευχομαστε ολοι εμεις οι προσφατοι αγοραστες του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Ρε παιδια το εχω πανω απο χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!Θελω να το κρατησω κι αλλο!Το θεμα ειναι οτι μετα απο ενα ατυχημα μου εσπασε το εξωτερικο τζαμακι της οθονης!!Συμφερει να παω στο σερβις η θα με γδυσουν??Υπαρχει περιπτωση να βρω εγω το ανταλλακτικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Νομιζω οτι το σερβις ειναι η μονη σου επιλογη. Και να βρεις το ανταλλακτικο θα ρισκαρεις να το βαλεις; Εγω δεν θα το εκανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billups13 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Στην πρωτη σελιδα οταν πατας τον πλανητη μπαινει αλλα δε νομιζω οτι χρεωνει. Θα χρεωσει σιγουρα αν πατησεις καποιο search στο google! Το λεω με επιφυλαξη, αλλα αυτο πιστευω. Με wi-fi μπορεις να μπεις σε καποια σελιδα; SkyHi Καλως ηλθες κι εσυ στην παρεα του C905 και μακαρι να μην εχεις αλλα προβληματα στο μελλον! Το ιδιο ευχομαστε ολοι εμεις οι προσφατοι αγοραστες του... οχι δεν μπορω να μπω ουτε με wi-fi μου λεει οτι απαιτουνταιμ ρυθμισεις........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Λοιπόν. Κατέβασα το Wayfinder Maploader από εδώ: http://www.mywayfinder.com/service.en.php?show=download_tiles Το εγκατέστησα και πήγα να κατεβάσω τους χάρτες της Ελλάδας για να τους έχω προεγκατεστημένους στο κινητό. Οι καρούμπαλοι έχουν χωρισμένη την Ελλάδα σε 2 χάρτες, γύρω στα 50ΜΒ ο καθένας. Τη χωρίζουν κάθετα στα 2. Τουλάχιστον το ένα κομμάτι περιέχει Αθήνα και Θεσ/νίκη που με ενδιαφέρουν (μαζί με ένα μεγάλο κομμάτι της Τουρκίας... :mad: ). Οι χάρτες ανοίγουν κανονικά και χωρίς να δουλεύει το GPS. Έπιασα λοιπόν να κάνω μια διαδρομή στην Αθήνα σήμερα από Περιστέρι στο Φάληρο. Το σύστημα δούλεψε άψογα, αφού λοκάρισε 6 δορυφόρους σε 5 λεπτά. Με πήγε κανονικότατα. Ψηλοκατέβασε κάποια δεδομένα, αλλά ελάχιστα. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει γιατί έχω πιστωτική της Wind Bonus και έχω 40ΜΒ το μήνα δωρεάν. Το πρόγραμμα απ' ότι ξέρω είναι δωρεάν για 3 μήνες. Μετά σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά όταν πατάω το link που δίνει για την αγορά, μου βγάζει ότι δεν υπάρχει ή κάτι τέτοιο. Έχει κανείς υπόψη τι παίζει? Πώς μπορεί κάποιος να το αγοράσει? Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Z Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Καλημερα παιδια! Ειμαι κι εγω πλεον τωρα ενας κατοχος του C905 που τελικα ειναι οντως αναβαθμησμενο το μενου του, και γενικα σαν τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο!! :) εγω πρωσοπικα το πηρα επιδι (οπως εχω ξανα πει) ειναι ισως το πιο ομορφο κυριλε και σοβαρο αντρικο τηλεφωνο που υπαρχει! Πολυ ευχαριστημενος και σε τιμη 175e σφραγισμενο με αποδειξη απο μαγαζι. Απο προβληματα μεχρι στιγμης ουτε το παραμικρο απο ολλα οσα εχουν ακουστει στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Chris καλοριζικο φιλε μου! Εγω δεν το βλεπω σαν "αντρικο" τηλεφωνο, αλλα σαν μια σοβαρη συσκευη οπως ειπες κι εσυ που με καλυπτει σε ολους τους τομεις. Νοιωθεις οτι κρατας κατι στιβαρο και αξιας στο χερι σου...ασχετα με το τι θα σου βγει στην πορεια!:p Απευχομαστε για προβληματα κι ευχαριστιομαστε φωτογραφιες, οι οποιες ειναι πραγματικα κορυφαιες!!:D Πειραματιζομαι ακομα με τη φωτογραφιση, αλλα διαπιστωνω οτι στις αυτοματες ρυθμισεις βγαινουν μια χαρα οπουδηποτε! Κατι που δεν ηξερα ειναι οτι η σταθεροποιηση λειτουργει μονο χωρις το φλας. Αν και εξακολουθω να μη βλεπω καποια σημαντικη διαφορα με τη χρηση της. Edited May 9, 2010 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Να 'μαι λοιπόν και γω στην παρέα, την οποία ανακάλυψα μαντέψτε πώς! Μα φυσικά googlάροντας για να βρώ λύση για το πρόβλημα του καινούργιου μου C905!:D Το αγόρασα λοιπόν πριν 3 βδομάδες, ως παλιός χρήστης SE (Τ300>Κ600>Κ800>Κ810), με την προσφορά των 199 ευρώ από Multirama. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή νομίζω για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει. Κατασκευή 10W06, στην καινούργια συσκευασία, με R1FA035 φυσικά. Στην αρχή είδα ένα μικρό αλήθεια τζόγο στο slide, όταν ήταν ανοιχτό και ένα εντελώς σπαστικό τρίξιμο (!!!) όταν ήταν κλειστό και το πίεζες στην αριστερή πλευρά της πρόσοψης. Το τρίξιμο αυτό ακουγόταν και το ένοιωθα και όταν το ακουμπούσα στο αυτί μου κατά τις συνομιλίες. Επίσης το GPS ήθελε σε ανοικτό ουρανό τουλάχιστον 45' για να lockάρει δορυφόρους. Ε, λέω φυσιολογικά θα είναι αυτά, αφού δεν είχα προηγούμενη εμπειρία ούτε από GPS σε κινητό, ούτε από slide. Ώσπου ψάχνοντας στο google, μου με έβγαλε κατευθείαν εδώ. Διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες του topic :wacko: και έφυγα κατευθείαν στον Αρβάτο Teleservice, Κηφισού με Κορίνθου! Τους εξήγησα τα προβλήματα και μου είπαν ότι σε 1-2 εργάσιμες θα ήταν έτοιμο. Την άλλη μέρα με ειδοποίησαν να το παραλάβω. Πάω και βλέπω το slide μια από τα ίδια. Ήταν φυσιολογικός ο τζόγος λέει!! Φωνάζω το μάστορα που το επισκεύασε, του βάζω το κινητό στο αυτί, το πατάω τρίζει, το ακούει και τον ρωτάω αν θα το αγόραζε έτσι αυτός. Δεν μπορώ να πω, ο άνθρωπος ευγενέστατα το πήρε και μου είπε να περιμένω να το φτιάξει επιτόπου. Τελικά άλλαξε όλο το μπροστινό μέρος (πλην οθόνης) και το μηχανισμό slide. Πλέον είναι σταθερός, όμως έχω παρατηρήσει μια μικρή αύξηση στο διάκενο μεταξύ των 2 τμημάτων κατά 1 χιλ. περίπου. Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα (προς το παρόν τουλάχιστον...). Όσο για το θέμα του GPS, μετά από μια φλασιά που του τραβήξαν με ΕΜΜΑ λοκάρει πλέον το πολύ σε 4-5 λεπτά πάνω από 5 δορυφόρους! Το τηλέφωνο το θεωρώ πολύ σούπερ. Ελπίζω απλά μελλοντικά να μη μου βγάλει τίποτα ιστορίες με την καλωδιοταινία που είναι το πιο σύνηθες, γιατί από ότι είδα το έβγαλε σε ορισμένους ακόμα και μετά από 1 χρόνο χρήσης. Κρίμα. Κατά τα λοιπά πάντως δουλεύει μια χαρά. Καλώς σας βρήκα και πάλι και ελπίζω να μην τα ξαναπούμε για να αναφέρω προβλήματα της συσκευής! :) Ενημερωτικά πάντως, το slider όντως είναι έτσι! Εννοώ οτι από το εργοστάσιο άλλα κομμάτια βγαίνουν με πιο σφιχτό και σταθερό slider και άλλα με ξεχαρβαλωμένο και με πολύ ή λίγο τζόγο. Είναι θέμα κατασκευής και δεν θεωρείται υπό αυτή την έννοια "ελλάτωμα".:wacko: Δυστυχώς μέχρι πρόσφατα τα περισσότερα slider κινητά της SE είχαν θέμα με την ποιότητα του μηχανισμού και της όλης εφαρμογής. Ο τεχνικός απλά όταν επανατοποθέτησε την πρόσοψη την έβαλε προφανώς λίγο διαφορετικά με αποτέλεσμα να μηδενιστεί ή περιοριστεί ο τζόγος αλλά να προκύψει το κενό που αναφέρεις που βέβαια υπάρχει και εξαρχής σε κάποιες συσκευές, όπως είπα είναι θέμα τύχης και βέβαια η προφανώς κακή εφαρμογή προδίδει και την μέτρια σχεδίαση και κατασκευή του όλου μηχανισμού. Καλορίζικο πάντως και ελπίζω να μην αντιμετωπίσεις άλλο πρόβλημα. Για τα χρήματα που κοστίζει πλέον είναι από πλευράς χαρακτηριστικών απλά κορυφαίο.:) Edited May 11, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Για τα χρήματα που κοστίζει πλέον είναι από πλευράς χαρακτηριστικών απλά κορυφαίο.:) Όντως ότι καλύτερο για τα λεφτά του!;) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Kι ετοιμαζομουν να ρωτησω για το πως τα παει ο μηχανισμος του slide. Απ'οτι καταλαβα κι αυτο το slide κινητο δν τον γλυτωνει τον τζογο, τουλαχιστον απ'οτι καταλαβα ειναι ελαχιστος οποτε ενταξει. Επειδη το ψηνω πολυ να το παρω σ'αυτη την τιμη που ειναι τωρα, μπορει καποιος κατοχος να μου πει εν συντομια τα αρνητικα που εχει παρατηρησει στο c905?? Εχει παρα πολλες σελιδες και θα μου παρει ωρες εως και μερες για να τις διαβασω :p Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Τα μονα αρνητικα που εντοπιζω εγω ειναι η μικρη αναλυση του video(320x240)και οτι δεν προβαλλονται στην TV μεσω του καλωδιου που παρεχεται! Κατα τ΄αλλα αν δεν σ΄ενοχλει το μεγεθος και το βαρος του κινητου(που προσωπικα τα συνηθισα)ειναι η καλυτερη αγορα σε αυτα τα χρηματα! Η ευχρηστια του μενου και των λειτουργιων της S.E. ειναι για μενα αναντικαταστατη! Ασε που εδω εχεις κινητο και φωτογραφικη μηχανη χωρις συμβιβασμους.. αψογες ληψεις μερα-νυχτα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Παιρνει μηπως καρτες μνημης micro sd?? Γιατι ενα se κινητο επαιρνε, νομιζω το k850 πρεπει να ηταν. Μεχρι ποσης χωρητικοτητας μπορει να δεχτει?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Δυστυχως παιρνει μονο M2, αλλα μεχρι 8GB δεχεται ανετα! Εχει ηδη μια 2GB το πακετο την οποια χρησιμοποιω και δεν εχω γεμισει ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Παιρνει μηπως καρτες μνημης micro sd?? Γιατι ενα se κινητο επαιρνε, νομιζω το k850 πρεπει να ηταν. Μεχρι ποσης χωρητικοτητας μπορει να δεχτει?? Μέχρι και τις 32άρες που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν σε μερικούς μήνες :) Με 16άρα πάντως λειτουργεί ταχύτατα σε όλα του. η προφανώς κακή εφαρμογή προδίδει και την μέτρια σχεδίαση και κατασκευή του όλου μηχανισμού. Τα υλικά είναι πολύ καλής ποιότητας. Η εφαρμογή σε ορισμένες περιπτώσεις τα χαλάει, επειδή είναι κούφιο από κάτω. Και με το άνοιξε-κλείσε μπορεί κάποια στιγμή να ξεχαρβαλωθεί και να θέλει σφίξιμο ο μηχανισμός. Υπο φυσιολογικές συνθήκες πάντως δε θα βγάλει πρόβλημα, άσχετα με το αν προυπάρχει τζόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Ηλπιζα να δεχοταν micro sd καθως εχω μια 4gb στο νοκια που εχω τωρα και να μην πηγαινε χαμενη. Βεβαια, μπορω να την χρησιμοποιησω σε καμια φωτογραφικη για δευτερη καρτα μνημης οποτε οκ! 2gb που δινει μεσα εμενα δεν μου φτανουν καθως θελω να περασω αρκετα τραγουδια..Ευχαριστω για τις απαντησεις :) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Μέχρι και τις 32άρες που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν σε μερικούς μήνες :) Με 16άρα πάντως λειτουργεί ταχύτατα σε όλα του. Τα υλικά είναι πολύ καλής ποιότητας. Η εφαρμογή σε ορισμένες περιπτώσεις τα χαλάει, επειδή είναι κούφιο από κάτω. Και με το άνοιξε-κλείσε μπορεί κάποια στιγμή να ξεχαρβαλωθεί και να θέλει σφίξιμο ο μηχανισμός. Υπο φυσιολογικές συνθήκες πάντως δε θα βγάλει πρόβλημα, άσχετα με το αν προυπάρχει τζόγος. Ναι, όπως είπα είναι θέμα κακής εφαρμογής που όμως προφανώς προκύπτει λόγω κακής αρχικής σχεδίασης του όλου μηχανισμού ή κακής συναρμογής. Πάντως τα νέα μοντέλα της εταιρείας έχουν σαφώς βελτιωμένο slider.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) Ένα bug που ανακάλυψα σήμερα, εκτός από τα κλασσικά που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν στο φόρουμ. Συνδεθείτε σε ένα wireless δίκτυο με το wi-fi. Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube, παίξτε κανά 2 βιντεάκια ή σερφάρετε λίγο και σβήστε το wi-fi. Αν πάτε μετά στα πολυμέσα, στις φωτογραφίες θα δείτε ότι ο viewer σέρνεται, τόσο στην εναλλαγή των φώτο μπρος πίσω, όσο (και ειδικά) στο εφέ της κίνησης όταν κάνετε zoom-ξεzoom. Επανέρχεται όταν κλείσω και ξανανοίξω τη συσκευή. Για πείτε μου ρε παιδιά, το κάνει μόνο σε μένα? Edited May 15, 2010 by SkyHi Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα. Μηπως αποθηκευεις κατι στην καρτα μνημης απο το ιντερνετ; Αλλα και παλι δεν βλεπω το λογο να κολλαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Δεν αποθηκεύω τίποτα. Γενικώς το τηλ σέρνεται μετά τα παραπάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...:( Εν τω μεταξύ κάτι άλλο που διαπίστωσα. Τα ακουστικά που δίνουν στη συσκευασία είναι μούφα. Έχουν πολύ χαμηλή ένταση σε σχέση με αυτά που είχα στο Κ810 και δεν έχουν και κουμπάκι απάντησης κλήσεων.:mad: Αντί να τα βελτιώνουν τα χειροτερεύουν... Αλλά το κάνουν οι κουφάλες για να πας να σκάσεις φράγκα για να αγοράσεις bluetooth ακουστικά που υποστηρίζονται απ' τη συσκευή (σε αντίθεση με το Κ810). Ευτυχώς που είχα κρατημένα τα ακουστικά του Κ810 που παίζουν πολύ πιο δυνατά.;) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Α, και νομιζα οτι το τηλεφωνο ειχε χαμηλη ενταση.. ειπα κι εγω! Μια και το εφερε η κουβεντα, προτεινετε τιποτα καλα ακουστικα για να παρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Για πραγματικά καλή ποιότητα ήχου( αν και ψιλο-τσιμπημένα) http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-9711.action Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Το πρόβλημα τελικά που προανέφερα (που σέρνεται αφού χρησιμοποιήσω το wi-fi) το κάνει μόνο όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή YouTube και δω βίντεο. Όχι όταν απλά σερφάρω. Κλείνοντας το και ξανανοίγοντας το επανέρχεται. Για δοκιμάστε το και σεις ρε παιδιά να μου πείτε. Κορυφαία ακουστικά και minimal φαίνονται αυτά, αλλά κι αυτά είναι ψιλοακριβά: http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-is800?cc=gr&lc=el Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Τα παραπάνω ακουστικά είναι κατώτερα σε αυτονομία, ποιότητα ήχου και δυνατότητες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Μου φαινεται θα κρατησω αυτα που εχει!:p Thanx παντως...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts