deadp Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Λοιπόν, τουλάχιστο για το GPS να απαντήσω, εννοείται ότι για να το δουλέψεις χρειάζεται σύνδεση πακέτου δεδομένων, άρα το ξεχνάμε. Ο Opera mini είναι πολύ αποτελεσματικός. Άλλαξε και τις ρυθμίσεις δικτύου για να συνδέεται μόνο 2G και να γλυτωνεις και μπαταρία... Κάποιος που τo χρησιμοποιεί για να μπαίνει στο Internet θα σου δώσει περισσότερες συμβουλές... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 καλησπέρα έχω ένα c905 το οποίο δεν ανοίγει, και δεν φορτίζει. τι λέτε να έχει πάθει? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 καλησπέρα έχω ένα c905 το οποίο δεν ανοίγει, και δεν φορτίζει. τι λέτε να έχει πάθει? Παρόμοια "συμπτωματολογία" στο W810 που είχα οφειλόταν σε υγρασία. Ίσως συμβαίνει και με σένα το ίδιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Παρόμοια "συμπτωματολογία" στο W810 που είχα οφειλόταν σε υγρασία. Ίσως συμβαίνει και με σένα το ίδιο. φτιάχνεται?? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Κάνοντας μια επίσκεψη σε κάποιο Sony Ericsson Service Point. Ίσως όμως το κόστος να είναι αρκετά υψηλό και να μην σε συμφέρει. Υπόψιν ότι αν είναι όντως υγρασία η εγγύηση δεν ισχύει. Λίστα με τα Sony Ericsson Service Point θα βρεις εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Βασικά ο φίλος μπορεί σε πρώτη φάση να ελέγξει μόνος του αν το κινητό έχει υγρασία ή όχι. Στο χώρο της μπαταρίας υπάρχει συνήθως ένα λευκό μικρό αυτοκόλλητο που αν έχει αλλάξει χρώμα (συνήθως πάιρνει μια κόκκινη απόχρωση) σημαίνει οτι όντως υπάρχει υγρασία, αν παραμένει λευκό τότε το όποιο πρόβλημα δεν σχετίζεται με υγρασία.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 καλησπέρα έχω ένα c905 το οποίο δεν ανοίγει, και δεν φορτίζει. τι λέτε να έχει πάθει? χμ...τίποτα! "λειτουργεί" κανονικότατα!!!! είναι τα κλασικά χαρακτηριστικά του ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Παιδία δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη φόρτιση USB. Στο Service Menu είναι απενεργοποιημένεη επιλογή και όταν τη πατάω πάλι βγάζει το ίδιο. Έχεις κανείς εμπειρία πάνω στο θέμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Παιδία δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη φόρτιση USB. Στο Service Menu είναι απενεργοποιημένεη επιλογή και όταν τη πατάω πάλι βγάζει το ίδιο. Έχεις κανείς εμπειρία πάνω στο θέμα? Για προσπαθησε να την ενεργοποιησεις απο το κρυφο μενου..επισης τους driver τους εχεις περασει στο pc?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Για προσπαθησε να την ενεργοποιησεις απο το κρυφο μενου..επισης τους driver τους εχεις περασει στο pc?? Το PC τι σχέση έχει? Στο service menu λέει "Φόρτιση όχι". Πατάω το joystick πάνω του και βγάζει πάλι απενεργοποίηση φόρτισης USB. Με μια λέξη δεν αλλάζει αυτή η ρύθμιση. Τι κάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Επιτέλους, κάποια ΧΡΗΣΙΜΑ μηνύματα για τους κατόχους C905. Το συγκεκριμένο thread, έχει καταντήσει καταγραφή των αντικαταστάσεων 1-2 συγκεκριμένων χρηστών και της αντιπροπαγάνδας τους. Ας συγκεντρωθούμε λίγο στην ουσία. Σίγουρα έχει παράπονα το θέμα αυτό,όμως απ'την άλλη όντως τα C905 παρουσίασαν σε πάρα πολύ υψηλό ποσοστό αυτού του είδους τη βλάβη με το slider!Είναι γεγονός,όσο προπαγανδιστικό κι αν ακούγεται!Μιλάμε για πραγματικά υψηλά ποσοστά!Και η ίδια η SE το γνωρίζει πολύ καλά! ;) Αλλά,όπως ειπες,ας αφοσιωθούμε στα υπολοιπα! Παιδία δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη φόρτιση USB. Στο Service Menu είναι απενεργοποιημένεη επιλογή και όταν τη πατάω πάλι βγάζει το ίδιο. Έχεις κανείς εμπειρία πάνω στο θέμα? Αν θυμάμαι καλά,αυτό ήταν ένα bug σε μια έκδοση λογισμικού!Έλεγξες αν έχεις την πιο προσφατη διαθέσιμη;Είναι η R1FA035. Αν την έχεις ήδη περασμένη,ξαναπέρνα την(πιο πριν όμως κάνουμε backup,υπόψιν ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Σίγουρα έχει παράπονα το θέμα αυτό,όμως απ'την άλλη όντως τα C905 παρουσίασαν σε πάρα πολύ υψηλό ποσοστό αυτού του είδους τη βλάβη με το slider!Είναι γεγονός,όσο προπαγανδιστικό κι αν ακούγεται!Μιλάμε για πραγματικά υψηλά ποσοστά!Και η ίδια η SE το γνωρίζει πολύ καλά! ;) Αλλά,όπως ειπες,ας αφοσιωθούμε στα υπολοιπα! Αν θυμάμαι καλά,αυτό ήταν ένα bug σε μια έκδοση λογισμικού!Έλεγξες αν έχεις την πιο προσφατη διαθέσιμη;Είναι η R1FA035. Αν την έχεις ήδη περασμένη,ξαναπέρνα την(πιο πριν όμως κάνουμε backup,υπόψιν ;) ) Δυστυχώς αυτήν έχω και την έχω περάσει 3 φορές για να είμαι σίγουρος, και δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει τρόπος να γυρίσεις τις ρυθμίσεις του service menu σε default τιμές? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Όχι,δεν μπορούν να περαστούν οι default τιμές!Μην ξεχνάς ότι είναι κρυφό το μενού! ;) Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!Βρε μπας και είναι αυτή η έκδοση λογισμικού που έχει το προβλημα; :p Υ.Γ.:Τελικά αυτή η έκδοση λογισμικού έχει το πρόβλημα!Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου 905:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Όχι,δεν μπορούν να περαστούν οι default τιμές!Μην ξεχνάς ότι είναι κρυφό το μενού! ;) Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!Βρε μπας και είναι αυτή η έκδοση λογισμικού που έχει το προβλημα; :p Λες? Έχω την R1FA035 όπως γράφει στο Service Menu. Σε σένα τι γράφει στο Service Menu στο >>Ρυθμ. υπηρεσίας>>Φόρτιση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Δες παραπάνω!Έκανα τροποποίηση την απάντησή μου! :) Ούτε εμένα αλλάζει η ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Δες παραπάνω!Έκανα τροποποίηση την απάντησή μου! :) Ούτε εμένα αλλάζει η ρύθμιση Απογοήτευση.....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Τώρα πάντως που το ελέγχω φορτίζει κανονικά,ασχέτως αν είναι απενεργοποιημένη η ρύθμιση στο κρυφό μενού :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Αλλά,όπως ειπες,ας αφοσιωθούμε στα υπολοιπα! Άντε να δούμε! Όσο για τη φόρτιση, ξαναπέρασε κανείς την τελευταία αναβάθμιση; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Ενας φιλος εχει το C905 και μαυρισε ξαφνικα η οθονη.Τι μπορει να φταιει;Να σημειωσω οτι ειχε αντιμετωπισει το προβλημα με το ακουστικο.Παει για service παλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Υπαρχει καποια εφαρμογη για το κινητο του στυλ realplayer για να ακουμε ραδιοφωνο μεσω internet; το yahoo go λεει; ο καιρος που δειχνει ειναι και για ελληνικες πολεις; ευχαριστω για τις απαντησεις! :) Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παιδιά έχει βρει κανένας λύση με το wifi?το πήρα το κινητό σήμερα για τρίτη φορά από το service και δεν μου το κάνανε!!!!ανοίγω το wifi βρίσκει την σύνδεση και συνδέεται κανονικά και μόλις πάω να μπω στο internet με λέει: σφάλμα επικοινωνίας. δοκιμάστε ξανά η επικοινωνήστε με το λειτουργό του δικτύου σας για υποστήριξη… αμάν τι είναι αυτό? Μια ερώτηση ακόμα… πιο πολύ απευθύνετε στον φίλο kotsiani και στον φίλο vaniasgr!!!! Το κινητό το έχω πάει 3 φορές, και τα μισά μου τα κάνουν και τα άλλα μισά μου τα χαλανε οι ίδιοι!!!!!η εγγύηση μου τελειώνει πως γίνεται να μου το αντικαταστήσουν? τους το λέω εγώ η είναι δικό τους θέμα για την αντικατάσταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Υπάρχει η εφαρμογή vradio αλλά με περιορισμένους ελληνικούς σταθμούς. Το yahoo go έχει καιρό για όποια πόλη θέλεις αλλά έχει βγει ανακοίνωση ότι από τον Ιανουάριο σταματά. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgavalas Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Για σας..ποσατρω σπανια γιατι γενικα δεν ειμαι και παρα πολυ φαν του κινητου αλλα .... Εχω το 905 κιεγω και ρωτω..ειναι δυνατον πηγαινοντα στο multimedia menu να εμφανιζει στον καθενα ολους τους καταλογους και μαλιστα σε thumbail...??? Τι βλακεία ειναι αυτο???? Στο κ801 πχ μπορουσα να δημιουργησω 4-5 υποκατλογους κατω απο 1 καταλογο και να κρυψω πχ μια φωτο που την ηθελα μονο για μενα...τωρα και 200 υποφακελους να φτιαξω κατω απο 200 φακελους θα τισ δειχνει ολες και μαλιστα thumbs στην επιλογη απο το κυριο μενου <<πολυμεσα>>??? Επιτελους μπορω να κανω κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Όχι,έτσι λειτουργεί το μενού πολυμέσων. Δεν είναι βλακεία, αλλά ο τρόπος λειτουργίας του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Επιτελους μπορω να κανω κατι??? Το μονο που μπορεις να κανεις σε ΣΕ κινητα κλειστου λειτουργικου ειναι να βαλεις καμια ψευτοjava εφαρμογουλα. Π.χ. εγω χρησιμοποιω το File Lock (google it) το οποιο στο ΑΙΝΟ μου κλειδωνει ταχυτατα και αποτελεσματικα φωτος των 2+ΜΒ! Μονο που δυστυχως αυτες αν βγαλεις τη καρτα μνημης και τη βαλεις στο PC η φωτο αν και κλειδωμενη φαινετε οποτε προσοχη! Εκτος αν τις εχεις αυτες που ειναι για κλειδωμα στο μνημη της συσκευης. Παντως μετα απο κλειδωμα ΔΕΝ φαινοντε ΠΟΥΘΕΝΑ στο μενου του κινητου σα φωτογραφιες παρα μονο σα διαφορα. Στο ΑΙΝΟ δουλευει τελεια δε θυμαμαι ομως αν λειτουργει στο 905!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts