manan69t Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Η ποιότητα του ηχείου θεωρώ πως είναι πολύ καλή!Βαθύς και μπάσος ήχος,χωρίς παραμόρφωση Συμφωνο απολυτος,πραγματικα απ τα καλυτερα ηχεια,πολυ μου εχει λειψη!Εχω τωρα το S7350 και ο ηχος του ειναι σα τενεκεδενιος,οπως και του Ε66 για παραδειγμα που το εδωσα για αυτο το λογο! Οσον αφορα το 905 εγω ειχα βαρεθει να τα λεω και σταματησα,οποιος καταλαβε καταλαβε,το τηλεφωνακι ειναι μια φωτογραφικη που παιρνει και τηλεφωνο. Αν ειχε και οπτικο ζουμ και αξιοποιουσαν και τις δυνατοτητες τις πλατφορμας στο VGA Video τοτε..αντε γεια!! Το ξαναλεω για οσους θελουν να το παρουν,το μενου του (και των περισσοτερων SE) ειναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ propietary μενου που υπαρχει! Κανει πραγματα με ευκολια και ευχρηστια που αλλα θελουν εξτρα εφαρμογες με ολα τα συνεπακολουθα(καθυστερησεις,κοληματα,ασυμβατοτητες κ.α.)για να κανουν τα ιδια περιπου πραγματα. Οθονη,απλα η καλυτερη τη μερα σε ευκρινια απο ολα τα νεα hi end τηλεφωνα,καμερα κορυφαια,ευχρηστια το ιδιο,τηλεφωνικος καταλογος καλος,αποθηκευση sms σημειωσεις κ.α. χιλιαδες χωρις τραγικες καθυστερησης και προβληματα(βλεπε συμπιαν) και 1 μεγαλο αβανταζ το πραγματικα εκπληκτικο προγραμμα MyPhoneExplorer! Ακομα και αποθηκευση κωδικων κανει χωρις εξτρα προγραμματα και με μεγαλη ευχρηστια! Και να μη ξεχασω τη κορυφαια java που παιζει χωρις προβλημα τα παντα κατι που δεν ισχυει για πολλα σαμσουνγκ η ακομα και Νοκια συμπιαν. Π.χ. το πολυ καλο προγραμματακι MyNotes ΔΕ παιζει καλα σε συμπιαν σμαρτφονε μιας και δε μπορεις να κανεις αντιγραφη επικοληση ενω στο μη εξυπνο 905 μπορεις να γραφεις text να κανεις φακελους και γενικα ειναι ενας java "κειμενογραφος" κορυφαιος που παιζει στο 100% μονο σε SE! Απ την αλλη το τηλεφωνο ΔΕ κανει για GPS για τους γνωστους λογους της χρεωσεις,ειναι ανετια χοντρο και βαρυ και με μεγαλο μειων για οσους γραφουν πολυ εκτος απ τα σχετικα σκληρα πληκτρα και το οτι η πανω σειρα αυτων δεν εχει τον απαιτουμενο αερα με το πανω μερος του σλαιντ και βρισκουν τα δαχτυλα ευκολα κανοντας τη πληκτρολογηση σπαστικη!! Επισεις στις σημειωσεις μερικα αρθρα αλλα και λεξεις τα μετατρεπει σε κεφαλαια και ειναι επισεις σπαστικο(μισες λεξεις με πεζα μισες με κεφαλαια!) Αυτο ισως το διορθωσαν μιας και το W715 ενος φιλου που πηρε προσφατα δε το κανει. Εν πασει περιπτωση,αν ειστε ανθρωπος που χρησιμοποιη τη συσκευη εξω στη καθημερινοτητα και οχι στο καναπε χαζευοντας και χαιδευοντας 1 τατς για παραδειγμα οθονη,η οποια στο καλοκαιρινο Ελληνικο ηλιο ειναι εως και αχρηστη,(και οχι μονο αυτη το ιδιο και η oled οθονες των Ν85 και S8300)τοτε το 905 ειναι μια πολυ καλη(αν και ακριβη ακομα)προταση!! Τα λεω αυτα εν πληρη γνωση και τεστ ντραιβ μετα απο αγορα σχεδον ολων των νεων κορυφαιων κινητων!! Τωρα τα περι ποιοτητας τα περισσοτερα ειναι καλα,υπαρχουν και κουδουνιστρες αλλα και αστερια οπως αυτα που ειχα(και πουλησα απο εδω στο myphone) Εμενα μου λειπει παντως και αν δε βγει συντομα αντικαταστατης(οχι τατς) ισως το ξαναπαρω(ισως παρω και το 995 βεβαια)! Αλλα το ατιμο και μονο για το κορυφαιο xenon flash(σημειο αναφορας πλεον στα κινητα)αξιζει!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 στις βραδυνες φωτογραφιες πως τα παει??? εχει καθολου manual ρυθμισεις για τις φωτογραφιες??? (λεω εγω τωρα...) συγνωμη αν εχουν απαντηθει ξανα και ξανα οι ερωτησεις μου... εκανα μια προσπαθεια να διαβασω μερικες σελιδες, αλλα δεν... thanx in advance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Στις βραδινές είναι απλά το καλύτερο :) Χωρίς καμία υποστήριξη επειδή το έχω!Απλά,τραβάει(σε ένταση)όπως και μια κανονική ψηφιακή Cyber-shot(χρησιμοποιεί άλλωστε την ίδια μονάδα φλας όπως και πυκνωτές ίδιας χωρητικότητας με αυτά της σειράς Τ της Sony)! Υ.Γ.:Ναι,καλά κατάλαβες,η προηγούμενη ψηφιακή μου έγινε φύλλο και φτερό για να το βρω :lol: Ευτυχώς δεν την κατέστρεψα,παρά το άνοιγμα! Οι προτάσεις του ανταγωνισμού δεν έχουν πραγματικό φλας(το Xenon του Renoir είναι σαν απλό ledάκι)και αν κατεβείς στα 5 mpixels σε ανάλυση η μόνη σοβαρή πρόταση στις βραδινές είναι πλέον το Ν82 της Νόκια(μιας και το Κ850 της SE δεν πωλείται πλέον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 η αληθεια ειναι οτι δεν χρησιμοποιω φλας το βραδυ, αλλα το πρωι... για τις βραδυνες αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο θορυβος σε υψηλα iso... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Το iso δεν μπορείς να το ρυθμίσεις χειροκίνητα!Ρυθμίζεται αυτοματα,αλλά ο θόρυβος παραμένει σε χαμηλά επίπεδα(για κάμερα κινητού πάντα)! Θα ποστάρω κάποιες φωτό σε λίγο αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Kαι να μη ξεχασω τη κορυφαια java που παιζει χωρις προβλημα τα παντα κατι που δεν ισχυει για πολλα σαμσουνγκ η ακομα και Νοκια συμπιαν. Π.χ. το πολυ καλο προγραμματακι MyNotes ΔΕ παιζει καλα σε συμπιαν σμαρτφονε μιας και δε μπορεις να κανεις αντιγραφη επικοληση ενω στο μη εξυπνο 905 μπορεις να γραφεις text να κανεις φακελους και γενικα ειναι ενας java "κειμενογραφος" κορυφαιος που παιζει στο 100% μονο σε SE To myNotes ειναι αυτό; http://handheld.softpedia.com/get/Word-Processing-Text-Tools/Text-Editor/MyNotes-68571.shtml Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 μαλλον πας γυρευοντας για να τα ακουσεις Κωστη :lol::D εγω για να πω την αληθεια το κ850ι ειναι φοβερο τηλεφωνακι.. αλλα το c905 ειναι πολυ πιο τελειο.. ειδικα με την αλλη γραματοσειρα που εχω βαλει πεταει. εγο δεν ειχα προβλημα με το προηγουμενο αλλα για να το σταματησε η se μετα απο 6 μηνες κατι σημαινει............................ και οσο αναφορα παραδοσης δεν γινεται να βγαινει οταν αλλαζεις sim, η τουλαχιστον αμα βγαινει οταν βαζεις αλλη ξαναμπαινει, και δεν κολλαει το λογοσμικο.. αυτοι οι πανεξυπνοι στο κεντρο εξυπηρετησης.. αναρωτιεμαι με τι κρητιρια τους πηραν, τουλαχιστον καμια στοιχειωδη εκπαιδευση? ενημερωση? Να χρησιμοποιεις την τροποποιηση μηνυματος ! ------>http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif<--------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 ειδικα με την αλλη γραματοσειρα που εχω βαλει πεταει Ποια γραμματοσειρα εννοεις ; Και τι εννοεις ¨πεταει" ; Ειναι πιο γρηγορα η' απλα πιο ομορφο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 η αληθεια ειναι οτι δεν χρησιμοποιω φλας το βραδυ, αλλα το πρωι... για τις βραδυνες αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο θορυβος σε υψηλα iso... Λόγω νυχτερινής ζωής μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι να χρησιμοποιείς καλύτερα τις σκηνές με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις για το βράδυ... Μην περιμένεις να φωτογραφίσεις μεγάλο χώρο με σκοτεινιά αλλά μέχρι 2μ. τα πρόσωπα τα αποτυπώνει τέλεια...! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ποια γραμματοσειρα εννοεις ; Και τι εννοεις ¨πεταει" ; Ειναι πιο γρηγορα η' απλα πιο ομορφο ; πιο ομορφο.. αααα!!!! μου το εκανε και εμενα αυτο με την αναφορα παραδωσης.. αλλαξα την μια καρτα και οταν σημερα το βραδυ εβαλα την αλλη δεν υπηρχε αναφορα και το μηνυμα εφευγε σαν mms.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μπορεις να δωσεις link που να εξηγει πως να βαλουμε αυτη τη γραμματοσειρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μπορεις να δωσεις link που να εξηγει πως να βαλουμε αυτη τη γραμματοσειρα ; δεν εχω link, μονος μου το εβαλα.. θελεις να δωσω το αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 δεν εχω link, μονος μου το εβαλα.. θελεις να δωσω το αρχειο? αν μπορείς και όλη την διαδικασία που έκανες.:) Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 To myNotes ειναι αυτό; http://handheld.softpedia.com/get/Word-Processing-Text-Tools/Text-Editor/MyNotes-68571.shtml Ναι φιλε μου:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antstyl Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Καλησπέρα, έχω το κινητό κάνα 5μηνο και ξαφνικά χάλασε το ακουστικό (χωρίς εννοείται να πέσει νερό πάνω ή οτιδήποτε άλλο). Το κινητό το είχα αγοράσει μέσω internet από το Πλαίσιο. Επικοινώνισα μαζί τους και μου είπαν να το πάω σε αυτούς και αυτοί θα το στείλουν στην Teleservice που συνεργάζονται. Το πρόβλημα είναι ότι μένω σε νησί και εδώ δεν υπάρχει πλαίσιο, άρα πρέπει να το στείλω με courier στο Πλαίσιο, αυτοί με την σειρά τους όποτε το θυμηθούν να το στείλουν στο service και μετά πάλι τα ίδια για να μου επιστραφεί (αν δεν βρούν καμιά δικαιολογία ότι δεν φτιάχνεται). Επειδή αυτό θα πάρει κάνα μήνα, σκεφτόμουν μήπως να το πήγαινα σε κάνα Γερμανο (όπου φυσικά θα πληρώσω) να το φτιάξουν. Μπορούν? Ξέρετε πόσο περίπου μπορεί να κοστίζει? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Καλησπέρα, έχω το κινητό κάνα 5μηνο και ξαφνικά χάλασε το ακουστικό (χωρίς εννοείται να πέσει νερό πάνω ή οτιδήποτε άλλο). Το κινητό το είχα αγοράσει μέσω internet από το Πλαίσιο. Επικοινώνισα μαζί τους και μου είπαν να το πάω σε αυτούς και αυτοί θα το στείλουν στην Teleservice που συνεργάζονται. Το πρόβλημα είναι ότι μένω σε νησί και εδώ δεν υπάρχει πλαίσιο, άρα πρέπει να το στείλω με courier στο Πλαίσιο, αυτοί με την σειρά τους όποτε το θυμηθούν να το στείλουν στο service και μετά πάλι τα ίδια για να μου επιστραφεί (αν δεν βρούν καμιά δικαιολογία ότι δεν φτιάχνεται). Επειδή αυτό θα πάρει κάνα μήνα, σκεφτόμουν μήπως να το πήγαινα σε κάνα Γερμανο (όπου φυσικά θα πληρώσω) να το φτιάξουν. Μπορούν? Ξέρετε πόσο περίπου μπορεί να κοστίζει? Ευχαριστώ πολύ. ρε μην κανεις βλακει και τους το πας.. πηγαινε το εσυ ο ιδιος στην teleservices, λεωφορος αθηνων και κηφισου γωνια.. σου λενε 2 ημερες αμα εχουν ανταλλακτικα αλλα το πολυ να σου παρει 1 με δυο εβδομαδες το πολυ γιατι εχουν αυτην την στιγμη τα ανταλλακτικα.. αν μπορείς και όλη την διαδικασία που έκανες.:) το βραδυ θα το δωσω.. (συγνωμη που δεν εκανα πολλαπλη παραθεση.. τωρα το ειδα πως γινεται.) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 αν μπορείς και όλη την διαδικασία που έκανες.:) +1 , αν δεν σου κανει κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antstyl Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 ρε μην κανεις βλακει και τους το πας.. πηγαινε το εσυ ο ιδιος στην teleservices, λεωφορος αθηνων και κηφισου γωνια.. σου λενε 2 ημερες αμα εχουν ανταλλακτικα αλλα το πολυ να σου παρει 1 με δυο εβδομαδες το πολυ γιατι εχουν αυτην την στιγμη τα ανταλλακτικα.. Το θέμα είναι ότι δεν μένω Αθήνα,μένω σε νησί. Για αυτό το φοβάμαι.Αν είναι τότε θα επικοινωνήσω κατευθείαν με την Τeleservice να το στείλω εκεί. Κάτι τελευταίο , εκτός από το πρόβλημα με το ακουστικό μετά από κάνα μήνα χρήσης έβγαλε ένα πρόβλημα και το πλήκτρο 4 και 7, θέλουν πίεση με το νύχι για να πατηθούν αλλιώς δεν... Να το αναφέρω ή θα το σκαλίσουν πάρα πολύ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ναι φιλε μου:) Ok, το δοκιμασα κ τρεχει κανονικα κ στα lg :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παιδιά εμένα έσπασε το ακουστικό στο C905 μου, δεν ακούγεται τίποτα και πρέπει να το πάω στο Service τώρα... Δεν ακούγεται τίποτα και όταν ανοίγω το μεγάφωνο όλα μια χαρά... Πόσο κοστίζει για την αλλαγή του ακουστικού...? Η εγγύηση ισχύει σ' αυτήν την περίπτωση ή όχι?:( Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παιδιά εμένα έσπασε το ακουστικό στο C905 μου, δεν ακούγεται τίποτα και πρέπει να το πάω στο Service τώρα... Δεν ακούγεται τίποτα και όταν ανοίγω το μεγάφωνο όλα μια χαρά... Πόσο κοστίζει για την αλλαγή του ακουστικού...? Η εγγύηση ισχύει σ' αυτήν την περίπτωση ή όχι?:( Eφόσον το κινητο παρουσιασε βλαβη (και μαλιστα σημαντικη) που δεν οφειλεται σε δικη σου υπαιτιοτητα, φυσικα κ ισχυει η εγγυηση. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Το θέμα είναι ότι δεν μένω Αθήνα,μένω σε νησί. Για αυτό το φοβάμαι.Αν είναι τότε θα επικοινωνήσω κατευθείαν με την Τeleservice να το στείλω εκεί. Κάτι τελευταίο , εκτός από το πρόβλημα με το ακουστικό μετά από κάνα μήνα χρήσης έβγαλε ένα πρόβλημα και το πλήκτρο 4 και 7, θέλουν πίεση με το νύχι για να πατηθούν αλλιώς δεν... Να το αναφέρω ή θα το σκαλίσουν πάρα πολύ? Ευχαριστώ. να το αναφερεις.επισης αν το αυτοκολλητακι της μπαταρις ειναι "ροζ" απο το αρχικο λευκο,το κινητο εχει υγρασια. πηγαινε'το στον γερμανο και ρωτα ποσο θα παει το κοστος.αν ειναι για 30 ευρο,εγω θα προτιμουσα να το δωσω! αμα μπλεξεις με πλαισιο-τελεσερβις το κινητο θα το χασεις για αρκετο καιρο. 2ερη λυση ειναι να το στειλεις με δικο σου ανθρωπο σε επισημο service point στην Αθηνα και να περιμενεις..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Eφόσον το κινητο παρουσιασε βλαβη (και μαλιστα σημαντικη) που δεν οφειλεται σε δικη σου υπαιτιοτητα, φυσικα κ ισχυει η εγγυηση. Έπεσε απο τα χέρια μου.. Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Έπεσε απο τα χέρια μου.. Ίσως και να μην έπαθε κάτι από δική σου υπαιτιότητα..Βλέπε παρακάτω απάντησή μου!Εσύ απλά θα το πας ανήξερος και θα πεις ότι σταμάτησε να λειτουργεί στα ξαφνικά και ίσως να τη γλιτώσεις!Προτείνω σέρβις στην Δωδεκανήσου 21!Οπωσδήποτε απόδειξη αγοράς μαζί σου είτε όταν πας να το δώσεις ή όταν πας να το παραλάβεις επισκευασμένο!Τη χρειάζονται για φωτοτυπια,αλλιώς το βγάζουν εκτός εγγύησης ! Καλησπέρα, έχω το κινητό κάνα 5μηνο και ξαφνικά χάλασε το ακουστικό (χωρίς εννοείται να πέσει νερό πάνω ή οτιδήποτε άλλο). Το κινητό το είχα αγοράσει μέσω internet από το Πλαίσιο. Επικοινώνισα μαζί τους και μου είπαν να το πάω σε αυτούς και αυτοί θα το στείλουν στην Teleservice που συνεργάζονται. Είναι εντός εγγύησης η βλάβη!Γίνεται αλλαγή ακουστικού και είναι αναγνωρισμένη βλάβη!Και σε Γερμανό να το πας,πάλι από κει θα το στείλουν οι ίδιοι σε σέρβις!Άσε που δεν είναι να τον πολυεμπιστεύεσαι τον Γερμανό!Στείλτο καλύτερα με Κούριερ!Το πολύ σε 2-3 μέρες θα φτάσει στο Πλαίσιο και από κει θα το στείλουν αμέσως!Κρ'ατα επίσης και το τηλέφωνο του σέρβις(ζήτα το απ'το τμήμα κινητής τηλεφωνίας του Πλαισίου)ώστε να μπορείς να πάρεις τηλ ανά πάσα στιγμη στο σέρβις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ίσως και να μην έπαθε κάτι από δική σου υπαιτιότητα..Βλέπε παρακάτω απάντησή μου!Εσύ απλά θα το πας ανήξερος και θα πεις ότι σταμάτησε να λειτουργεί στα ξαφνικά και ίσως να τη γλιτώσεις!Προτείνω σέρβις στην Δωδεκανήσου 21!Οπωσδήποτε απόδειξη αγοράς μαζί σου είτε όταν πας να το δώσεις ή όταν πας να το παραλάβεις επισκευασμένο!Τη χρειάζονται για φωτοτυπια,αλλιώς το βγάζουν εκτός εγγύησης ! Είναι εντός εγγύησης η βλάβη!Γίνεται αλλαγή ακουστικού και είναι αναγνωρισμένη βλάβη!Και σε Γερμανό να το πας,πάλι από κει θα το στείλουν οι ίδιοι σε σέρβις!Άσε που δεν είναι να τον πολυεμπιστεύεσαι τον Γερμανό!Στείλτο καλύτερα με Κούριερ!Το πολύ σε 2-3 μέρες θα φτάσει στο Πλαίσιο και από κει θα το στείλουν αμέσως!Κρ'ατα επίσης και το τηλέφωνο του σέρβις(ζήτα το απ'το τμήμα κινητής τηλεφωνίας του Πλαισίου)ώστε να μπορείς να πάρεις τηλ ανά πάσα στιγμη στο σέρβις! να το στειλεις εσυ ο ιδιος στο service με courrier χωρις κανενα μαγαζι μεσολαβητη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts