Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι,φυσικα και υπάρχει μετά την αναβάθμιση

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

διαβασα καποια μυνηματα ποιο πισω, και δεν μπορω να καταλαβω αν μετα την αναβαθμηση υπαρχει μεσα στο κινητο το wayfinder ή οχι... αν οχι που μπορω να το βρω πληρες? εψαξα και στο ιμπαρτ αλλα δεν βρηκα κατι, οποιος μπορει ας βοηθησει...

(το κινητο δεν ειναι δικο μου, αλλιως θα εμπαινα στον κοπο να κανω την αναβαθμιση) thnx :)

Φυσικά και υπάρχει και μάλιστα πιο πλήρες σε λειτουργίες από πριν! :)

υπαρχει αλλα ειναι δοκιμαστικη εκδοση..πρεπει να το αγορασεις για να εχεις την πληρη εκδοση..
Poco X3 nfc 6/128

Παιδια θα ήθελα τη βήθεια σας.Σας συμβαίνει κι εσάς όταν βγάζετε φώτο ή βίντεο και έχετε απέναντι σας κάποιο φώς,αυτό το φώς να φαίνεται με ουρές?(δεν γνωρίζω κάποιο όρο γι' αυτό αλλά για να γίνω πιο κατατοπιστικός σαν τις ακτίνες που φαίνονται όταν κοιτάμε κατάματα τον ήλιο).Με το κ800 δεν μου συνέβαινε αυτό.Εάν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει μιας και έχω 2 μέρες ακόμα περιθώριο να το αλλάξω με άμεση αντικατάσταση(από τον γερμανό).

αυτο ειναι προβλημα. οταν ειχα το k750i και το πηγα μου το ειχαν φτιαξει. να το πας πίσω φιλε μου.

καλησπερα παιδες!ηθελα να ρωτησω κατι για το c905!τωρα τελευταια χρησιμοποιω το wifi!στις αρχες ολα καλα εβρισκα δικτυα συνδεομουν κ λοιπα!τωρα ομως εκει που εβρισκα δυο κ τρια δικτυα σε καποια σημεια δεν εντοπιζει τπτ το κινητο!γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?υπαρχουν μηπως καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις που διορθωνουν το προβλημα?

επισης κ κατι ακομα!οταν πληκρολογω τον κωδικο για να μου δειξει την ημερομηνια κατασκευης κ λοιπα μου λεει προβλημα δικτυου!αυτο γιατι γινεται?κινεζικο κινητο μου εδωσαν?η παταω λαθος αριθμο!*#0000#αυτος δεν ειναι?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

οχι,δε πρεπει να`ναι αυτός ο αριθμός

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

καλησπερα παιδες!ηθελα να ρωτησω κατι για το c905!τωρα τελευταια χρησιμοποιω το wifi!στις αρχες ολα καλα εβρισκα δικτυα συνδεομουν κ λοιπα!τωρα ομως εκει που εβρισκα δυο κ τρια δικτυα σε καποια σημεια δεν εντοπιζει τπτ το κινητο!γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?υπαρχουν μηπως καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις που διορθωνουν το προβλημα?

επισης κ κατι ακομα!οταν πληκρολογω τον κωδικο για να μου δειξει την ημερομηνια κατασκευης κ λοιπα μου λεει προβλημα δικτυου!αυτο γιατι γινεται?κινεζικο κινητο μου εδωσαν?η παταω λαθος αριθμο!*#0000#αυτος δεν ειναι?

Η ημερομηνία κατασκευής αναγράφεται στο αυτοκόλλητο κάτω από την μπαταρία.Θα γράφει:08Wxx ή 09Wxx,όπου xx η εβδομάδα κατασκευής του έτους!Π.χ.:08W44 σημαίνει ότι κατασκευάστηκε την 44η εβδομάδα του 2008!Για το ΙΜΕΙ,θα πατήσεις *#06# (αν και αναγράφεται και αυτό στην ετικέττα)

αυτο ειναι προβλημα. οταν ειχα το k750i και το πηγα μου το ειχαν φτιαξει. να το πας πίσω φιλε μου.

Στις οδηγίες πάντως αναφέρει ότι όταν στρέφεις το φακό σε φωτεινή πηγή όπως το φως της λάμπας ή του ήλιου,ενδέχεται η εικόνα να είναι παραμορφωμένη!Αλλά αν δεν ανεβάσει ένα δείγμα ο φίλος πιο πάνω να το δούμε,δεν μπορούμε να πούμε αν είναι πρόβλημα!

Παιδια θα ήθελα τη βήθεια σας.Σας συμβαίνει κι εσάς όταν βγάζετε φώτο ή βίντεο και έχετε απέναντι σας κάποιο φώς,αυτό το φώς να φαίνεται με ουρές?(δεν γνωρίζω κάποιο όρο γι' αυτό αλλά για να γίνω πιο κατατοπιστικός σαν τις ακτίνες που φαίνονται όταν κοιτάμε κατάματα τον ήλιο).Με το κ800 δεν μου συνέβαινε αυτό.Εάν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει μιας και έχω 2 μέρες ακόμα περιθώριο να το αλλάξω με άμεση αντικατάσταση(από τον γερμανό).

Επανέρχομαι πάλι με το πρόβλημα που ανέφερα χθές.Δοκίμασα στο σύνολο άλλα 3 c905 (εκθεσιακά) και παρουσιάζανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Μάλιστα στο γερμανό μου είπαν ότι μάλλον έτσι είναι η κάμερα του συγκεκριμένου μοντέλου.Λοιπόν η λύση για όποιον συναντήσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα είναι απλή και την ανακάλυψα εντελώς τυχαία.Απλως πάρτε ένα πανάκι και καθαρίστε καλά την κάμερα.Τόσο απλά.Προφανώς κάτι υπήρχε στο φακό (και το οποίο δεν φαινότανε με γυμνό μάτι) και δημιουργούσε αυτη την αντανάκλαση.Που να το φανταστώ αφού το κινητό δεν έχει κλείσει ούτε δύο εβδομάδες...

εμενα φιλε μου παντως στο K750i μου το ειχαν αλλαξει. οσο για το c905 μου δεν μου εχει βγαλει τιποτα σχετικο με την καμερα.. και στο φως δεν μου βγαζει γραμμες.. ισως επειδη το καθαριζω συχνα..

αν ειναι ευκολο σε καποιον, μπορει να μου πει τον κωδικο που απενεργοποιει το cosmote, vodafone κλπ μενου?

αν ειναι ευκολο σε καποιον, μπορει να μου πει τον κωδικο που απενεργοποιει το cosmote, vodafone κλπ μενου?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205

Επειδή δεν μπορώ να ανοίξω το κρυφό μενου στο C905 ξέρετε εκείνο με τις ανισότητες και τα μηδενικά. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ακριβώς ποιά πλήκτρα πατάω για να βγάλω την ανισότητα και να ανοίξει το μενού? Ευχαριστώ πολυ.

Επειδή δεν μπορώ να ανοίξω το κρυφό μενου στο C905 ξέρετε εκείνο με τις ανισότητες και τα μηδενικά. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ακριβώς ποιά πλήκτρα πατάω για να βγάλω την ανισότητα και να ανοίξει το μενού? Ευχαριστώ πολυ.

Αυτο εδω λες?

*>*<<*<*

Ναι αυτό εννοώ..αλλά το σύμβολο της ανισότητας πως το βγάζω?

Η σωστή διαδικασία είναι αυτή που αναφέρει ο kotsianis7.

Τα σύμβολα της ανισότητας είναι πάτημα του κεντρικού

πολυπλήκτρου δεξιά ή αριστερά αντίστοιχα.

Ναι ακριβως, με τα πληκτρα δεξια και αριστερα το κανεις.

Tώρα δεν ξέρω πόσο ξανθό ακούγεται αυτό αλλά το αριστερα και δεξιά σε μενα βγάζει μενου. Μήπως έχει σχέση ότι το τηλ μου είναι branded (vfl) ??

:lol: Όχι,φυσιολογικό είναι που σου εμφανίζει μενού,μην ανησυχείς!Πληκτρολόγησε τον κωδικό όπως γράφω πιο πάνω και αγνόησε τα ενδιάμεσα μενού που εμφανίζονται!Όταν τον πληκτρολογήσεις ολόκληρο θα εμφανιστεί το service menu!

Μπορεί να βάλει το αστεράκι πριν το πρώτο πάτημα και πάλι θα το εμφανίσει, χωρίς τα μενού...
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Παιδια την βοηθεια σας. Καποια ρυθμιση αλλαξα και οταν ερχετε μηνυμα δεν εμφανιζεται στην οθονη παρα βγαινει μονο το φακελακι πανω. Επισης ουτε η αναφορα εμφανιζεται στην οθονη και ακουγεται μονο ο ηχος. Τι κανω για να το επαναφερω?

Ευχαριστω.

• The title was changed to Sony Ericsson C905