R.I.P. Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Το γράφει δίπλα στις οδηγίες για το πως να ανοίξεις τρύπα για μπροστινή κάμερα :lol::lol: (Δεν άντεξα :p) και τρεις σελιδες πριν την περιγραφη των ορων της εγγυησης του :D:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ευχαριστω για τις πληροφοριες . Τα πληκτρα του slide (0-9,#,*) κατα ποσο ευχρηστα ειναι ? Αφου το μεγαλυτερο ποσοστο του βαρους της συσκευης ειναι στο "πισω" μερος , η αισθηση ισοροπιας που δου δινει οταν γραφεις κατι και ειδικα με ενα χερι ειναι αρκετα καλη , νιωθεις ομως το βαρος στο χερι σου . Το πληκτρολογιο το ιδιο ειναι αρκετα καλο , με καλη αισθηση και feedback . Το μονο προβλημα ειναι η σταθεροτητα του Slide οταν προσπαθεις π.χ. να διαλεξεις μια επαφη απο τον καταλογο οταν το εχεις ανοιχτο . Θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο "σφιχτο" και να μην εχει την ταση να "κατεβει προς τα κατω" οταν θελεις να πιεσεις καποιο απο αυτα τα πληκτρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 παιδια ξερετε απο που μπορω να το αγορασω μιας και ακομη δεν εχει ερθει εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα πουθενα στο κοσμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Καποιοι ισχυριζονται στο ξενο σαιτ esato που ειναι ειδικα για sonyercsson οτι θα κυκλοφορησει νωριτερα απο οτι το περιμενουμε,ισως και μεχρι τελος Αυγουστου...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Μακαρι για αυτους που εχουν σκοπο να το παρουν μολις κυκλοφορησει.θα ημουν κ γω σε αυτους αλλα εχω μπει σε πειρασμο για xperia οποτε περιμενω τιμη κ μετα βλεποντας κ κανοντας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 η τιμη του λεγεται οτι θα ειναι ελαφρως πιο φτηνο απο το κ850 οταν πρωτοκυκλοφορησε δλδ γυρω στα 450-500 ευρω...αν οντως κανει τοσο νομιζω ειναι καλη τιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 η τιμη του λεγεται οτι θα ειναι ελαφρως πιο φτηνο απο το κ850 οταν πρωτοκυκλοφορησε δλδ γυρω στα 450-500 ευρω...αν οντως κανει τοσο νομιζω ειναι καλη τιμη... Χλωμό να έχει μια τιμή κοντά στα 450, όταν το W980 φημολογείται ότι θα έχει 430. Πιο κοντά στα 500 θα είναι, ίσως και πιο πάνω. Θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Για την SE μιλάμε....Ως συνηθως,υπερ-εκτιμά τα κινητά της και τα λανσάρει σε τιμή τουλάχιστον 50% πανω σε σχέση με τις δυνατότητές τους....Οπότε,περίπου στα 530-550 το κόβω,δυστυχώς... :rolleyes: Και δε νομίζω να κυκλοφορήσει νωρίτερα από Οκτώβρη...Άλλωστε,πάντα έτσι κάνει!Τα λανσάρει 4 μήνες αφότου τα ανακοινώσει τα περισσότερα μοντέλα της!Μακάρι να έρθει νωρίτερα,αλλά αφου και στο δελτίο τύπου λεν για 4ο τρίμηνο,δεν πιστεύω να έρθει πιο νωρίς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Για την SE μιλάμε....Ως συνηθως,υπερ-εκτιμά τα κινητά της και τα λανσάρει σε τιμή τουλάχιστον 50% πανω σε σχέση με τις δυνατότητές τους....Οπότε,περίπου στα 530-550 το κόβω,δυστυχώς... :rolleyes: Και δε νομίζω να κυκλοφορήσει νωρίτερα από Οκτώβρη...Άλλωστε,πάντα έτσι κάνει!Τα λανσάρει 4 μήνες αφότου τα ανακοινώσει τα περισσότερα μοντέλα της!Μακάρι να έρθει νωρίτερα,αλλά αφου και στο δελτίο τύπου λεν για 4ο τρίμηνο,δεν πιστεύω να έρθει πιο νωρίς.. ΚΑΛΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΛΩΝ :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Χλωμό να έχει μια τιμή κοντά στα 450, όταν το W980 φημολογείται ότι θα έχει 430. Πιο κοντά στα 500 θα είναι, ίσως και πιο πάνω. Θα δούμε... +1 . Η ναυαρχιδα της εταιριας με τιμη κατω απο 500 ευρω ? Χλωμο αλλα δε θα χαλουσε τους καταναλωτες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Πιο κοντά στα 500 θα είναι, ίσως και πιο πάνω. Και εγώ κάπου κοντά στα 500 το βλέπω (στην αρχή τουλάχιστον) :(. Πάντως εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να δώσω 5xx ευρώ για κινητό με κλειστό λειτουργικό.. άμα πέσει στα 400 βαριά 430 θα το σκεφτώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Καλησπέρα και από εμένα, πέρασα σήμερα από το πλαίσιο στουρνάρη και μου είπε ένας πωλητής ότι θα το έχουν σε κανά μήνα. Αυτό μου είπε, αυτό σας λέω......:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Στο review του innov8 , ο Eldar αναφερει οτι η ποιοτητα των φωτογραφιων του σε σχεση με το c905 ειναι παρομοια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Kινητο με κλειστο λειτουργικο, δλδ 0 επεκτασιμοτητα, ακριβως την ιδια πλατφορμα λογισμικου με τον προκατοχο και GPS/Wi-Fi για τα πανηγυρια τα 350€ ειναι αρκετα! Τι 500 λετε? Παμε καλα? Για αυτο το πραμα? Παει καποιος και παιρνει τωρα ενα 6220c ή ενα Ν78 με 400€ και κανει την δουλεια του καλυτερα χωρις να περιμενει και ενα εξαμηνο! (Το Ν78 τοσο θα το χω εγω πχ μεχρι να ερθει το 905!) Πραγματικα αν συνεχισει με αυτη την λογικη η ΣΕ τοτε πολυ καλα παθαινει και εχει τοσα οικονομικα προβληματα! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 εγω παιδια τ εχω βρει 290€ γ να τ παραγγειλω απέξω....αλλα προτίμησα να παρω το Nokia N96 16GB στην τιμή των 180-225€... Καλα δεν έκανα???? Μπορεί οταν τ πάρω το Nokia N96 να τ πουλήσω 650€ μιας και στην Ελλάδα θα κάνει 790€ και άμα είναι καλο το C905 τότε να τ παρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Kινητο με κλειστο λειτουργικο, δλδ 0 επεκτασιμοτητα, ακριβως την ιδια πλατφορμα λογισμικου με τον προκατοχο και GPS/Wi-Fi για τα πανηγυρια τα 350€ ειναι αρκετα! Τι 500 λετε? Παμε καλα? Για αυτο το πραμα? Παει καποιος και παιρνει τωρα ενα 6220c ή ενα Ν78 με 400€ και κανει την δουλεια του καλυτερα χωρις να περιμενει και ενα εξαμηνο! (Το Ν78 τοσο θα το χω εγω πχ μεχρι να ερθει το 905!) Πραγματικα αν συνεχισει με αυτη την λογικη η ΣΕ τοτε πολυ καλα παθαινει και εχει τοσα οικονομικα προβληματα! Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, σχεδόν κάθε φορά υπήρχε στην αγορά κάποιο κινητό τηλέφωνο με περισσότερες δυνατότητες στα ίδια ή λιγότερα χρήματα από ένα αντίστοιχο της SE. Μπορώ να σκεφτώ αρκετά παραδείγματα, αλλά μάλλον είναι off topic. Εμπάσει περιπτώσει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι η SE ουδέποτε βασίστηκε στις δυνατότητες των κινητών της για να πουλήσει. Υπό αυτό το πρίσμα είναι εντελώς ανούσιο να πεις "Μα είναι τρέλα να πάρεις το τάδε κινητό, το δείνα είναι φτηνότερο και καλύτερο". Ναι είναι. Και? Νομίζεις ότι τον δυνητικό αγοραστή τον νοιάζει?! εγω παιδια τ εχω βρει 290€ γ να τ παραγγειλω απέξω....αλλα προτίμησα να παρω το Nokia N96 16GB στην τιμή των 180-225€... Καλα δεν έκανα???? Μπορεί οταν τ πάρω το Nokia N96 να τ πουλήσω 650€ μιας και στην Ελλάδα θα κάνει 790€ και άμα είναι καλο το C905 τότε να τ παρω... Τι να σου πω... από τη μια σε βλέπω χαρούμενο που πήρες το Ν96, από την άλλη λες ότι σκέφτεσαι ήδη να το πουλήσεις. Πάντως είναι τελείως διαφορετικά κινητά, δεν συγκρίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 όχι φίλε δεν το εχω πάρει ακόμα απλά το παρείγγειλα... απλα λέω αν δεν αξίζει να τ πουλήσω κ να πάρω τ c905 που ίσως ν αξίζει περισσότερο... η κανω λάθος????? εσεις τ λέτε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Kινητο με κλειστο λειτουργικο, δλδ 0 επεκτασιμοτητα, ακριβως την ιδια πλατφορμα λογισμικου με τον προκατοχο και GPS/Wi-Fi για τα πανηγυρια τα 350€ ειναι αρκετα! Τι 500 λετε? Παμε καλα? Για αυτο το πραμα? Παει καποιος και παιρνει τωρα ενα 6220c ή ενα Ν78 με 400€ και κανει την δουλεια του καλυτερα χωρις να περιμενει και ενα εξαμηνο! (Το Ν78 τοσο θα το χω εγω πχ μεχρι να ερθει το 905!) Πραγματικα αν συνεχισει με αυτη την λογικη η ΣΕ τοτε πολυ καλα παθαινει και εχει τοσα οικονομικα προβληματα! Δηλαδη εαν εβγαζε αλλη εταιρια κινητο με αυτα τα χαρακηριστικα θα ηταν φθηνοτερο?(Και 8μπ που μπορει να χτυπησει την τιμη γιατι δεν υπαρχει αλλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Δηλαδη εαν εβγαζε αλλη εταιρια κινητο με αυτα τα χαρακηριστικα θα ηταν φθηνοτερο?(Και 8μπ που μπορει να χτυπησει την τιμη γιατι δεν υπαρχει αλλο) Ποσες εταιρεις και ποια μοντελα εχεις δει εσυ με κλειστο λειτουργικο να εχει αυτα τα χαρακτηριστικα σε αυτη την τιμη??:X:confused: Ειναι ανουσιο! Επειδη εχει 8ΜΠ τι εγινε? Κατσε να δουμε τι φωτο και τι βιντεο τραβαει το τελικο μοντελο και βλεπουμε!;) Το θεμα ειναι οτι καποιος δεν χρειαζεται να περιμενει τοσο καιρο για ενα κινητο αφου στην αγορα ηδη υπαρχουν φθηνοτερα και καλυτερα μοντελα! (1ον γιατι να περιμενεις τοσο καιρο? 2ον γιατι να δωσεις περισσοτερα χρηματα για κατι μετριο?) Σε παρακαλω μην μου πεις το κλασσικο που ξερεις οτι ειναι μετριο... το ξερω, δλδ το GPS με κλειστο λειτουργικο θα ειναι καλο κατα την γνωμη σου? Επισης θελω να δω τωρα ποσο θα κραταει η μπαταρια με ανοικτο Wi-Fi και GPS για καμια ωριτσα!;) Φιλικα παντα!:) (Για να καταλαβεις την αγνοια που υπαρχει καθονται μερικοι και συγκρινουν το Ν96 με το C905!!!!!!! Aν ειναι...) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Φωτογραφίες με την τελευταία έκδοση του κινητού έτοιμη για παραγωγή: http://www.smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-prev.html Edit: Οι φωτογραφίες είναι οτι καλύτερης ποιότητας υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό τηλέφωνο με τεράστια διαφορά. Ελπίζω πλέον να αναθεωρήσουν όσοι βιάστικαν να πεταχτούν. Επίσης φαίνεται η κάμερα για videoκλήσεις κάτι που σύντομα θα το δούμε και από κοντά. Νοκια 6220 classic και Ν81 δεν έχουν καμία σχέση είναι άλλης κατηγορίας, αλλού υπερτερούν και αλλού όχι. Γενικότερα δεν θεωρώ οτι τα κινητά της SE είναι ακριβά. Μέχρι πριν από 1.5 χρόνο ναι. Όχι πλέον. Το Ρ990 πρωτοπαρουσιάστικε στα 759 Ευρώ, ενώ το Ρ1 στα 499. G900 στα 385 είναι άψογη τιμή. Επίσης αγοράζεις HSDPA (G502) στα 165. Μετραλλικό άψογης ποιότητας με Bluetooth στα 69 (Τ280). Θα δείτε που το C905 θα κάνει 425-500 Ευρώ και δεν είναι άσχημα. Η τιμή θα πέσει αργότερα όπως κάνει σε όλα τα μοντέλα της η SE ενώ η Νοκια τα αποσύρει σχετικά γρήγορα από την αγορά. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Φωτογραφίες με την τελευταία έκδοση του κινητού έτοιμη για παραγωγή: http://www.smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-prev.html Edit: Οι φωτογραφίες είναι οτι καλύτερης ποιότητας υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό τηλέφωνο με τεράστια διαφορά. Ελπίζω πλέον να αναθεωρήσουν όσοι βιάστικαν να πεταχτούν. Επίσης φαίνεται η κάμερα για videoκλήσεις κάτι που σύντομα θα το δούμε και από κοντά. Νοκια 6220 classic και Ν81 δεν έχουν καμία σχέση είναι άλλης κατηγορίας, αλλού υπερτερούν και αλλού όχι. Γενικότερα δεν θεωρώ οτι τα κινητά της SE είναι ακριβά. Μέχρι πριν από 1.5 χρόνο ναι. Όχι πλέον. Το Ρ990 πρωτοπαρουσιάστικε στα 759 Ευρώ, ενώ το Ρ1 στα 499. G900 στα 385 είναι άψογη τιμή. Επίσης αγοράζεις HSDPA (G502) στα 165. Μετραλλικό άψογης ποιότητας με Bluetooth στα 69 (Τ280). Θα δείτε που το C905 θα κάνει 425-500 Ευρώ και δεν είναι άσχημα. Η τιμή θα πέσει αργότερα όπως κάνει σε όλα τα μοντέλα της η SE ενώ η Νοκια τα αποσύρει σχετικά γρήγορα από την αγορά. Και να φανταστεις οτι το εχω με νεοτερη software και camera version... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 To άρθρο δεν νομίζω ν'αναφέρει πουθενά την έκδοση ώστε να μπορείς να την συγκρίνεις με το δικό σου. Ή κάνω λάθος; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 To άρθρο δεν νομίζω ν'αναφέρει πουθενά την έκδοση ώστε να μπορείς να την συγκρίνεις με το δικό σου. Ή κάνω λάθος; Φαίνεται από τα properties των photos, νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 paidia exo to k800 to opoio mou exei xalasei (to exo idi 2,5 xronia) k to kostos kataskeyis ine megalo. Etsi tha to antikatsatiso, mexri tora an k den exo k megali ektimisi se nikia imoun etoimos na paro to n82. Omos pleon mou arsei poli to c905 kai ime k fun se. Alla se poso tha kikloforisei ? Poso tha kani na erthei? Ime xoris kinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts