panosth Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 καλά κάνουν και βγάζουν αναβαθμίσεις. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν διορθώνουν απλά πράγματα, όπως 1) να μπορείς να αλλάξεις όπως στα παλιά νοκια την περιοδικότητα της επανάληψης της αφύπνισης και να μην είναι μόνο ανά 5 λεπτά και 2) όταν κάνεις copy κάποιο νούμερο να μπορείς να το κάνεις paste σε κάποιο sms ή σε κάποια επαφή κτλ. έλεος δηλαδή. Σχετικα με το 2, μπορείς να κανεις copy /paste π.χ ένα νουμερο σε μία επαφή ή δημιουργία σε μία νέα επαφή. Το χρησισημοποιώ συχνα σε όλε τις λειτουργίες του κινητού, π.χ. από missed calls/notes σε επαφές ή σε νέο μύνημα, καθώς και για κείμενο. Αυτο γίνεται και απο παλαία, χωρίς την τελευταά αναβάθμιση. Εκτός εάν δεν κατάλαβα σωστέ τι ακριβλως ψάχνεις για copy/paste. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Από τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ διάβασε το Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisx, jar και wgz; Λάθος ερώτηση. δεν βρίσκω την < διαχείριση αρχείων> στο κινητό μου. βοήθεια παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Λάθος ερώτηση. δεν βρίσκω την < διαχείριση αρχείων> στο κινητό μου. βοήθεια παρακαλώ μεσα στον φακελο γραφειο ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 για εμας που εχουμε Mac να υποθεσω δεν υπαρχει software για αναβαθμιση λογισμικου απόσο εχω ψαξει παρα μονο για transfer κτλ κτλ κτλ... :mad: ελεοοοοςςςς!!!! δεν μπορουν να φτιαξουν κατι για τους επαγελματιες? πρεπει να χουμε windows ημαρτον :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 για εμας που εχουμε Mac να υποθεσω δεν υπαρχει software για αναβαθμιση λογισμικου απόσο εχω ψαξει παρα μονο για transfer κτλ κτλ κτλ... :mad: ελεοοοοςςςς!!!! δεν μπορουν να φτιαξουν κατι για τους επαγελματιες? πρεπει να χουμε windows ημαρτον :mad: Δυστυχως τοσο δυσκολο το κανουν να φαινεται. Στο ovi απο περυσι λεει οτι -ovi for mac soon- Το ποσο soon δεν ξερω.:mad::mad::mad::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRANSALPXL650V Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μετά απο σχεδόν 1.5 χρόνο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το τηλέφωνο μου. Τώρα τελευταία βέβαια μου κάνει κάτι νερά όπως μου εμφανίζει μήνυμα στην οθόνη "εισάγεται κάρτα SIM" και παγώνει το τηλέφωνο. Θα πρέπει να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω για να ξεκολλήσει. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω προσδιορίσει πότε το κάνει αυτό.... Ξέρει κανείς κάτι;;; 410.21.010 είναι η τελευταία έκδοση που έβαλα. Παράθεση just use your imagination.........!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μετά απο σχεδόν 1.5 χρόνο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το τηλέφωνο μου. Τώρα τελευταία βέβαια μου κάνει κάτι νερά όπως μου εμφανίζει μήνυμα στην οθόνη "εισάγεται κάρτα SIM" και παγώνει το τηλέφωνο. Θα πρέπει να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω για να ξεκολλήσει. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω προσδιορίσει πότε το κάνει αυτό.... Ξέρει κανείς κάτι;;; 410.21.010 είναι η τελευταία έκδοση που έβαλα. Κανε μια αναβαθμιση και αν το συνεχισει το ψαχνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRANSALPXL650V Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Εξαιτίας ενός προβλήματος με την θύρα usb «μιας και μόνο απ εκεί ουσιαστικά μπορείς να κάνεις αναβάθμιση» το είχα πάει στο 9volto και μου πέρασαν την τελευταία έκδοση, εσωτερικά. Τώρα δεν έχω την ευχέρεια, γιατί με το Bluetooth δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση…… Οπότε μήπως έχουμε κάποια άλλη λύση;;; Παράθεση just use your imagination.........!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Εξαιτίας ενός προβλήματος με την θύρα usb «μιας και μόνο απ εκεί ουσιαστικά μπορείς να κάνεις αναβάθμιση» το είχα πάει στο 9volto και μου πέρασαν την τελευταία έκδοση, εσωτερικά. Τώρα δεν έχω την ευχέρεια, γιατί με το Bluetooth δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση…… Οπότε μήπως έχουμε κάποια άλλη λύση;;; Δυστυχως απ᾽οτι γνωριζω δεν γινεται. πηγαινε σε ενα nokia care εξουσιοδοτημενο που θα βρεις στο nokia.gr και επισκευασε το αν βγαινει σε λογικη τιμη γιατι δεν γινεται αλλιως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Το πολυαγαπημένο μου Ε71 μάλλον χρειάζεται σέρβις.:(:( Σήμερα παρατήρησα ότι η δόνησή του είναι πάρα πολύ αδύναμη. Σχεδόν δεν την καταλαβαίνεις όταν το κρατάς.... Ελπίζω να μην κάνουν κανένα 2μηνο...:X Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Το πολυαγαπημένο μου Ε71 μάλλον χρειάζεται σέρβις.:(:( Σήμερα παρατήρησα ότι η δόνησή του είναι πάρα πολύ αδύναμη. Σχεδόν δεν την καταλαβαίνεις όταν το κρατάς.... Ελπίζω να μην κάνουν κανένα 2μηνο...:X Αν το πας σε εξουσιοδοτημενο ουτε 10 μερες με 15 το πολυ αν χρειαστει να φυγει εξω. Πλεον δεν αργουν. Απο το nokia.gr βρες τα εξουσιοδοτημενα γιατι μεινανε πολυ λιγα πλεον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Αν το πας σε εξουσιοδοτημενο ουτε 10 μερες με 15 το πολυ αν χρειαστει να φυγει εξω. Πλεον δεν αργουν. Απο το nokia.gr βρες τα εξουσιοδοτημενα γιατι μεινανε πολυ λιγα πλεον. Ναι ναι, τα βρήκα. Και έχει και στη Ν. Σμύρνη που μένω.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRANSALPXL650V Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Δυστυχως απ᾽οτι γνωριζω δεν γινεται. πηγαινε σε ενα nokia care εξουσιοδοτημενο που θα βρεις στο nokia.gr και επισκευασε το αν βγαινει σε λογικη τιμη γιατι δεν γινεται αλλιως. Μάλλον εκεί θα καταλήξω αλλά από Σεπτέμβρη........ Θα το παρακολουθήσω να δω πως θα συμπεριφερθεί και όλο τον Αύγουστο και θα σας πω. Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλές Διακοπές και Καλό Καλοκαίρι. Παράθεση just use your imagination.........!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRANSALPXL650V Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Επανέρχομαι στο Θέμα με το μήνυμα της μη αναγνώρισης της κάρτας sim "Εισάγεται κάρτα SIM" Τελικά έφταιγε η κάρτα sim. Με το που αγόρασα μια καινούργια λύθηκε και το πρόβλημα με τα μηνύματα του τηλεφώνου. Η ακουστική του και το σήμα βελτιώθηκε και γενικά φαίνεται να δουλεύει καλύτερα........ Την πρώτη κάρτα sim την είχα αρκετά χρόνια και φαίνεται κάπου αλλοιώθηκε με τον καιρό;; Οπότε είμαστε οκ.... Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά..... Καλές διακοπές και πάλι.... :):) Παράθεση just use your imagination.........!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Καλημερα Μπορουμε να κανουμε update software απο το κινητο? Εχω mac και δεν υπαρχει καποιος τροπος:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Καλημερα Μπορουμε να κανουμε update software απο το κινητο? Εχω mac και δεν υπαρχει καποιος τροπος:( Δυστυχώς αναβάθμιση over the air (FOTA) δεν γίνεται στο Ε71. Χρειάζεται το nokia software updater. Αν έχεις δοκιμάσει το nsu σε mac και δεν έχει λειτουργήσει τότε αναγκαστικά θα πρέπει ή να βρεις pc με windows ή να πας σε κάποιο nokia care και να σου κάνουν εκεί αναβάθμιση στο κινητό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 το nsu δεν γνωριζω τι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 το nsu δεν γνωριζω τι ειναι Είναι το Nokia Software Updater (NSU), πρόγραμμα το οποίο σου επιτρέπει να αναβαθμίσεις το κινητό σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Είναι το Nokia Software Updater (NSU), πρόγραμμα το οποίο σου επιτρέπει να αναβαθμίσεις το κινητό σου. Μαλιστα αλλα αυτο μονο για windows κυκλοφορει:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ναι το ξέρω, γι' αυτό και στο προηγούμενο μου μήνυμα αναφέρω ότι αν θες να κάνεις αναβάθμιση θα πρέπει ή να βρεις κάποιο pc με windows ή να το πας σε κάποιο κατάστημα Nokia Care και να κάνουν εκεί την αναβάθμιση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 (edited) Καλησπέρα. Μιά βοήθεια θα ήθελα, όποιος μπορεί. Έκανα πριν 1 μήνα την αναβάθμιση του λογισμικού, η οποία μεταξύ άλλων, είχε και την εγκατάσταση των ovi maps με δωρεάν πλοήγηση - ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα! Γιατί, σήμερα που ήρθε ο λογαριασμός, είδα χρέωση 17,63 ευρώ τον προηγούμενο μήνα, με αιτιολογία "Ογκοχρέωση WAP advanced" (έχω συμβόλαιο cosmote 60). Αυτά, πέραν των συνηθισμένων μικρο-χρεώσεων που είχα και παλαιότερα για τη χρήση GPS, οι οποίες εμφανιζόντουσαν στους λογαριασμούς ως "wireless internet" και ήταν κάτι ελάχιστα kilobyte. Νομίζω ότι ήταν για να βρίσκω πιό γρήγορα δορυφόρους - και αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ μου πρωτοεμφανίστηκαν αυτές οι τεράστιες χρεώσεις? Ψάχνω στα settings, και είδα ότι είχα στην επιλογή "connection" το online, τώρα το έβαλα off-line, για να δώ μήπως ήταν αυτό. Επίσης, στην επιλογή "default access point" είχα βάλει "cosmote GPRS". Μήπως έπρεπε να βάλω "cosmote internet"? 'Η δεν παίζει ρόλο? ΥΓ: Επίσης, στα settings: "positioning methods" τα έχω όλα τσεκαρισμένα (Assisted GPS, Integrated GPS, Network Based) εκτός από το Bluetooth GPS. Είναι σωστά πιστεύετε? Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... http://http://www.nokia.gr/services-and-apps/ovi-maps-landingpage?intc=ncomexpserv-fw-ilc-bdy-con-na-ncomexpserv-gr-9-ph2homeedu_228x96#navigation_3 Κοιτάζοντας το site της nokia, μάλλον το λάθος ήταν στο "offline/online" της επιλογής connection. Έπρεπε να το είχα βάλει στο "offline". Edited August 17, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Καλησπέρα. Μιά βοήθεια θα ήθελα, όποιος μπορεί. Έκανα πριν 1 μήνα την αναβάθμιση του λογισμικού, η οποία μεταξύ άλλων, είχε και την εγκατάσταση των ovi maps με δωρεάν πλοήγηση - ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα! Γιατί, σήμερα που ήρθε ο λογαριασμός, είδα χρέωση 17,63 ευρώ τον προηγούμενο μήνα, με αιτιολογία "Ογκοχρέωση WAP advanced" (έχω συμβόλαιο cosmote 60). Αυτά, πέραν των συνηθισμένων μικρο-χρεώσεων που είχα και παλαιότερα για τη χρήση GPS, οι οποίες εμφανιζόντουσαν στους λογαριασμούς ως "wireless internet" και ήταν κάτι ελάχιστα kilobyte. Νομίζω ότι ήταν για να βρίσκω πιό γρήγορα δορυφόρους - και αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ μου πρωτοεμφανίστηκαν αυτές οι τεράστιες χρεώσεις? Ψάχνω στα settings, και είδα ότι είχα στην επιλογή "connection" το online, τώρα το έβαλα off-line, για να δώ μήπως ήταν αυτό. Επίσης, στην επιλογή "default access point" είχα βάλει "cosmote GPRS". Μήπως έπρεπε να βάλω "cosmote internet"? 'Η δεν παίζει ρόλο? ΥΓ: Επίσης, στα settings: "positioning methods" τα έχω όλα τσεκαρισμένα (Assisted GPS, Integrated GPS, Network Based) εκτός από το Bluetooth GPS. Είναι σωστά πιστεύετε? Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... http://http://www.nokia.gr/services-and-apps/ovi-maps-landingpage?intc=ncomexpserv-fw-ilc-bdy-con-na-ncomexpserv-gr-9-ph2homeedu_228x96#navigation_3 Κοιτάζοντας το site της nokia, μάλλον το λάθος ήταν στο "offline/online" της επιλογής connection. Έπρεπε να το είχα βάλει στο "offline". αυτό και επίσης από το positioning methods θα βγάλεις το network based και μετά όλα καλά. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 παίδες έχει σετάρει κανείς και δουλέψει το lotus traveller; ή απλά έτσι το έχουμε στο κινητο για να βρίσκεται!!! τώρα που η νόκια ανακοίνωσε ότι σταματά το nokia messaging ίσως το lotus να είναι εξίσου καλό εργαλείο. Το έχει δουλέψει κανείς (και πως γίνεται); ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Καλησπέρα. Μιά βοήθεια θα ήθελα, όποιος μπορεί. Έκανα πριν 1 μήνα την αναβάθμιση του λογισμικού, η οποία μεταξύ άλλων, είχε και την εγκατάσταση των ovi maps με δωρεάν πλοήγηση - ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα! Γιατί, σήμερα που ήρθε ο λογαριασμός, είδα χρέωση 17,63 ευρώ τον προηγούμενο μήνα, με αιτιολογία "Ογκοχρέωση WAP advanced" (έχω συμβόλαιο cosmote 60). Αυτά, πέραν των συνηθισμένων μικρο-χρεώσεων που είχα και παλαιότερα για τη χρήση GPS, οι οποίες εμφανιζόντουσαν στους λογαριασμούς ως "wireless internet" και ήταν κάτι ελάχιστα kilobyte. Νομίζω ότι ήταν για να βρίσκω πιό γρήγορα δορυφόρους - και αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ μου πρωτοεμφανίστηκαν αυτές οι τεράστιες χρεώσεις? Ψάχνω στα settings, και είδα ότι είχα στην επιλογή "connection" το online, τώρα το έβαλα off-line, για να δώ μήπως ήταν αυτό. Επίσης, στην επιλογή "default access point" είχα βάλει "cosmote GPRS". Μήπως έπρεπε να βάλω "cosmote internet"? 'Η δεν παίζει ρόλο? ΥΓ: Επίσης, στα settings: "positioning methods" τα έχω όλα τσεκαρισμένα (Assisted GPS, Integrated GPS, Network Based) εκτός από το Bluetooth GPS. Είναι σωστά πιστεύετε? Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... http://http://www.nokia.gr/services-and-apps/ovi-maps-landingpage?intc=ncomexpserv-fw-ilc-bdy-con-na-ncomexpserv-gr-9-ph2homeedu_228x96#navigation_3 Κοιτάζοντας το site της nokia, μάλλον το λάθος ήταν στο "offline/online" της επιλογής connection. Έπρεπε να το είχα βάλει στο "offline". Αυτό που σου δίνει δωρεάν η νόκια είναι οι χάρτες και το λογισμικό πλοήγησης. Εσύ χρεώθηκες όμως τη χρήση διαδικτύου για να έχεις a-gps. Νομίζω βγάζει και προειδοποίηση για τη χρέωση (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος). Βάλε το στο offline να είσαι σίγουρος.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostol Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 παίδες έχει σετάρει κανείς και δουλέψει το lotus traveller; ή απλά έτσι το έχουμε στο κινητο για να βρίσκεται!!! τώρα που η νόκια ανακοίνωσε ότι σταματά το nokia messaging ίσως το lotus να είναι εξίσου καλό εργαλείο. Το έχει δουλέψει κανείς (και πως γίνεται); ευχαριστώ νομίζω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά πρόσβαση σε εταιρικό δίκτυο lotus notes και δεν αφορά απλή χρήση email. Παράθεση Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts