Jump to content

dapostol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dapostol

  1. Σε βίντεο long term review του S7+ πάντως αναφέρθηκε ότι ο αντικαταστάτης αναμένεται τέλος του 2022 οπότε και θα εμφανιστούν ίσως προσφορές ξεστοκαρίσματος.
  2. Άραγε τα πληκτρολόγια των πρώτων surface pro δουλεύουν στο go;
  3. Πάντως και η επιλογή αποθηκευτικού είναι μάλλον απογοητευτική (emmc).
  4. Για το Eve V: https://www.theverge.com/2017/11/28/16703874/eve-tech-v-windows-tablet-laptop-review
  5. Update σχετικά με το roaming του University Mobile Internet, σε δοκιμή σε χώρα ΕΕ με συσκευή Huawei E5577C, δεν λειτουργεί.
  6. Γνωρίζει κάποιος αν το φοιτητικό πακέτο έχει δωρεάν roaming εντός ΕΕ;
  7. dapostol

    Pocket Wi-Fi

    Αντίστοιχα κι εγώ χρησιμοποιώ το pocket mifi της wind με κάρτα vodafone φοιτητικό, σχεδόν μόνιμα σε 4g.
  8. Όντως κι εγώ αντιμετώπισα συνεχή κολήμματα και επανεκκινήσεις και αφαιρώντας facebook και messenger το τηλέφωνο έστρωσε. Έχει κάποιος περισσότερες πηροφορίες;
  9. Το συγκεκριμένο διαθέτει active pen; Αν ναι ξέρεις ποιας οικογένειας είναι (wacom, synaptics);
  10. Πάντως κόκκινο φόντο έχω και στο surface pro. Μάλλον it's not a bug, it's a feature.
  11. Να ενημερώσω ότι το 4G ενεργοποιήθηκε και στο μικρό πακέτο, στέλονοντας '4G ναι' στο 1285. Μόλις ήρθε μήνυμα ότι η υπηρεσία 4G ενεργοποιήθηκε. Τώρσ μένει να βρούμε και ένα 4G USB stick σε καλη τιμή.
  12. Στο store αναφέρει τις γλώσσες του user interface της εφαρμογής. Μόλις την εγκαταστήσεις υπάρχει επιλογή add language που περιέχει και τα ελληνικά ως γλώσσα αναγνώρισης γραφής. Υπόψη ότι οι γλώσσες δεν παρατίθενται αλφαβητικά αλλά τα ελληνικά είναι πιο κάτω από το γράμμα Ε. Το περιβάλλον της εφαρμογής θα παραμείνει στα αγγλικά αλλά τα σημειωματάρια μπορείς να τα ορίσεις ως ελληνικά και να γράφεις με αυτόματη αναγνώριση. Μάλιστα αν παρεμβληθεί και αγγλικό κείμενο αναγνωρίζεται αυτόματα. Παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει το MyScript Notes Mobile της ίδιας εταιρίας αλλά δεν είχα μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση στην αναγνώριση γραφής αλλά και στην συμπεριφορά της εφαρμογής.
  13. Έχει και ελληνικά και αρκετές ακόμα γλώσσες. Άλλωστε σε παλαιότερες εκδόσεις windows οι εφαρμογές της Myscript ήταν η μόνη σχετικά αξιόπιστη λύση για αναγνώριση ελληνικής γραφής. Ψάχνουμε λίγο πριν γράψουμε.
  14. Σχετικά με το Nebo, μετά από μια μικρή δοκιμή, να προσθέσω ότι είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη λύση για αναγνώριση γραφής στα Win10. Όσοι έχουν active pen είναι αμαρτία να μην το χρησιμοποιούν. Δωρεάν μέχρι τέλος Οκτωβρίου.
  15. Ο adapter που χρησιμοποιώ αγοράστηκε από dealxtreme. Για win10 clean install δες εδώ: howtogeek.com
  16. Ξέρω που βρίσκεται η επιλογή στο μενού ειδοποιήσεων. Η επιλογή για κλείδωμα σε landscape λείπει από τις νεώτερες εκδόσεις όπου υπάρχει μόνο επιλογή auto-rotate ή portrait, όχι όμως landscape.
  17. Μια ερώτηση σχετικά με την λειτουργία auto rotation. Όταν πήρα το Ζ Ultra φορούσε την κιτ κατ 4.4 και υπήρχε επιλογή για κλείδωμα της οθόνης είτε σε portrait, είτε σε landscape. Με τις αναβαθμίσεις σε λολιποπ, η επιλογή αυτή εξαφανίστηκε. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί πάλι αυτή η επιλογή στις μεταγενέστερες εκδόσεις (5.1.1); Π.χ. με root ή με κάποιο πρόγραμμα από το play store; Θα το προτιμούσα από το πέρασμα κάποιας third party rom καθώς το τηλ. με καλύπτει με το τρέχον firmware της sony.
  18. Παίζει κανονικά σε κινητό με δεύτερη κάρτα φωνής. Προσοχή όμως γιατί σε κάποια κινητά (Alcatel 997D) η κάρτα δεδομένων παίζει σε συγκεκριμένη θέση (sim1) και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα με τη κάρτα φωνής (Cosmote) στη θέση 2 να χάνω αρκετά τηλεφωνήματα (η ειδοποίηση ερχόταν με μήνυμα κατόπιν). Δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλο δίκαρτο για να ξέρω αν έτσι δουλεύει και σε άλλα κινητά
  19. Για την ίδια θήκη μιλάμε. Αν και κλειστή είναι αρκετά ογκώδης σε ότι αφορά την χρήση της με έχει βολέψει πολύ.
  20. Δεν ξέρω ποια θήκη είδες στα public, πάντως από εκεί πήρα την belkin για 7-8 tablet και μέχρι στιγμής φαίνεται ποιοτική. Βέβαια υπάρχει το θέμα της αντιστοιχίας των πλήκτρων με τα windows το οποίο ακόμα το ψάχνω.
  21. Πάντως το άρθρο ήρθε πάνω στην ώρα καθώς σκεφτόμουνα την χρησιμοποίηση ενός 5230 που είχα σε μακρά αποθήκευση για jukebox στο αυτοκίνητο.
  22. Πάντως το αντίθετο μπορεί να γίνει, δηλαδή κάρτα sim της vodafone λειτουργεί κανονικά σε στικάκι wind. Μάλιστα αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί με το router-stick turbo-x mifiαπό το πλαίσιο αν και στην περιγραφή του αναφέρει ότι λειτουργεί μόνο με vodafone 3g sticks. Αυτό που πιστεύω είναι ότι εξαρτάται από το 3g stick, δηλαδή κάποια είναι κλειδωμένα και κάποια όχι.
  23. Για ελληνικό handwriting σε windows 8 χρησιμοποίησα το MYSCRIPT NOTES MOBILE από το windows store και λειτουργούσε σχετικά ικανοποιητικά Πάντως η γραφή θέλει εξάσκηση και από τον χρήστη καθώς αλλιώς είναι η αίσθηση γραφής σε χαρτί και αλλιώς σε γυαλί.
×
×
  • Create New...