varsamis Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ουπς , συγγνωμη gianpithio . Ηταν το ... κινητο που με παρεσυρε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Τελικά το πήρα και εγώ απο το Πλαίσιο Αργυρούπολης. Οπως είδα το έχουν φέρει ακόμα και του Πειραία αλλα και η Νοκια Πειραιά, σχεδόν όλοι στην ίδια τιμή και στο ίδιο χρώμα (ασημί μαύρο σκούρο) κάτι τέλος πάντος σε αυτό το χρώμα πού όντως είναι πολύ ξεχωρστό και προτότυπο σύμφωνα με την γνώμη μου. Το τηλέφωνο δείχνει πολύ καλή κατασκευή, πολύ γρήγορο και είναι ίσως απο τα καλυτερα σε αυτή την κατηγορία και τιμή. Στην πορεια θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου στην καθημερινή χρήση. Επίσης πολύ καλό που έρχεται με πολύ όμορφη και βολική για την τσέπη δερμάτινη μαύρη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 πανο καλοριζικο τσεκαρε θηκη κ εδω εγω την παρηγγειλα για αρχη και βλεπουμε...ειχα απο την ιδια για το ε61i kai htan ok http://cgi.ebay.com/Carrymobile-s-Leather-Case-for-Nokia-E71-Sleeve-Black_W0QQitemZ350083149488QQcmdZViewItem?_trksid=p3286.m20.l1116 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Μα αφού εχει ήδη δερματινη θήκη μέσα στο πακετο. Γιατί παρήγγειλες κιάλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Μα αφού εχει ήδη δερματινη θήκη μέσα στο πακετο. Γιατί παρήγγειλες κιάλλη? αυτη ειναι φορετη κ με βολευουν αυτες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Γιώργο καλησπέρα και ευχαριστώ για το μήνυμα. Κοίταξε όμως και στο beyzacases.com από το οποίο έχω αγοράσει αρκετές θήκες, όπως για το Ε90 και είναι εξαιρετικά καλές από πραγματικό δέρμα. Επίσης με την διαφορα απο δολλέριο σε ευρώ έρχεται πολύ φτηνότερα η χρέωση στην κάρτα σου. Επίσης μέσα σε 3 ημέρες κάνουν παράδοση στο χώρο σου με courier. Ρίξε μιά ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν το έχει φέρει η Wind και σε ποια τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν το έχει φέρει η Wind και σε ποια τιμή? 440 ευρω , αρχικη τιμη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν το έχει φέρει η Wind και σε ποια τιμή? Ρώτησα σήμερα σε ένα κατάστημα wind και μου είπαν ότι θα έρθει το Σεπτέμβριο.... :mad::(:mad::(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παλικαρια καλησπερα κ απο εμενα. Το τηλεφωνο το εχω εδω κ τρεις βδομαδες περιπου κ ειναι οτι ταχυτερο και ποιοτικοτερο εχει βγαλει η Nokia αυτη την στιγμη.Μεχρι στιγμης δεν βλεπω ψεγαδι επανω του κ πραγματικα μπραβο που η Ε σειρα ανεβαινει ενα σκαλοπατι ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 απο δευτερα στον οτε ενημερωση απο οτε σοπ εχουν μπει στην αποθηκη τους 20 κομματια Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Μα καλά τι μου λέει η wind ότι θα έρθει 9 Σεπτεμβριου???? Ελπίζω να έκαναν λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_killer Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 ότι θυμούντε χέρουντε αυτοί ... γιατί δεν το παίρνεις από άλλο κατάστημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 ότι θυμούντε χέρουντε αυτοί ... γιατί δεν το παίρνεις από άλλο κατάστημα ? Επειδή θα κάνω σύνδεση συμβολαίου, οπότε θα έχω επιδότηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 απο δευτερα στον οτε ενημερωση απο οτε σοπ εχουν μπει στην αποθηκη τους 20 κομματια Έχεις μάθει τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Το πήρα σήμερα απ το Πλαίσιο του Ψυχικού, ηταν το τελευταίο κομμάτι (ειναι αυτό που ονομάζουμε impulse buy :P) Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις ειναι θετικότατες (παλιότερα ειχα το Ε61i και το Ε61), πραγματικά φαίνεται η ταχύτερη CPU, η τρομερή ποιότητα κατασκευής και η γενικότερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Εντωμεταξύ απ' ότι κατάλαβα το φέρνουν στο σκούρο γκρι μόνο - καλά νέα δηλαδή για όσους το ασημί/λευκό τους φαίνεται υπερβολικό (εμού συμπεριλαμβανομένου):) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Έχεις μάθει τιμή; θα μαθω την δευτερα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Μέχρι στιγμής οι ευχάριστες εκπλήξεις συνεχίζονται. Αρχικά πίστευα πως θα με δυσκόλευε το στενότερο πληκτρολόγιο... Κι όμως, γράφω ακόμα πιο γρήγορα και άνετα απ' ότι στο Ε61...:blink: Επειτα οι μικρές διαστάσεις της συσκευής (ειναι ακόμα μικρότερο απ' οτι φαινεται) το καθιστούν σαφώς πιο άνετο στη καθημερινή χρήση απ' οτι το Ε61. Η οθόνη ειναι μικρότερη αλλα δεν με έχει δυσκολέψει μέχρι τώρα (browsing κλπ). Μου έκανε εντύπωση η ευκρίνεια και το δυνατό volume του ακουστικού, όποιος είχε χρησιμοποιήσει το Ε61i ξέρει τι ταλαιπωρία ηταν το ακουστικό του (στο max ίσα που άκουγες τον άλλον περπατόντας στο δρόμο). Η λήψη επίσης σε σημεία με γνωστό πρόβλημα ηταν καλύτερη κι απ τα 2 Ε61 που έχουν περάσει απ' τα χέρια μου... Ολα λειτουργούν ρολόι και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποιο bug - παράδοξο για 1η κυκλοφορία νέου Symbian κινητού... Τελικό συμπέρασμα: μάλλον η καλύτερη συσκευή που έχει περάσει απ' τα χέρια μου.- Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Σε σχεση με το e61i ειναι αρκετα ποιο στενο? πως τα βλεπεις στα χερια σου? Υπολογισε όσο φαρδύ ειναι ενα Ν95 8gb. Ειναι τέλειο σε διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 πρεπει να ανεβασεις και καμια φωτογραφια για να το δουμε και εμεις οι υποψηφιοι αγοραστες Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Σε σχεση με το e61i ειναι αρκετα ποιο στενο? πως τα βλεπεις στα χερια σου? Κοίτα τις διαστάσεις του και θα καταλάβεις οτι έχουν τεράστια διαφορά, ειδικά στο πλάτος και στο πάχος. E61i 117 x 70 x 13,9 97cc 150gr E71 114 x 57 x 10 66cc 127gr Δες και συγκριτική φωτογραφία http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/e71/pic/compare/compare05.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_hellas Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Καταρχάς καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα έγινα ευτυχής κάτοχος το κινητού αυτού (από το Πλαίσιο). Μπορώ να πω πως είναι τουλάχιστον ερωτεύσιμο. Η ποιότητα κατασκευής του απίστευτη. Το πληκτρολόγιό του μικρό αλλά βολικό. Έχουν κάνει δε και ένα τρικ με τα πλήκτρα για να τα βρίσκουν εύκολα τα δάκτυλα (είναι μυτερά προς τα πάνω). Τώρα ως τηλέφωνο και αν αξίζει τα λεφτά του είναι πολύ νωρίς να κρίνω. Προς το παρόν έχω να πω τα κάτωθι: μέσω του pc suite έκανα συγχρονισμό με outlook και πέρασα όλες τις επαφές μου & το ημερολόγιο άκοπα. Συγχρονίζει με wifi για πλάκα. To gmail μου το βλέπει άνετα. Μην έχοντας καμία εμπειρία με το λειτουργικό του (symbian?) ψάχνω καμία εφαρμογή για έσοδα-έξοδα αλλά και ένα τρόπο να του βάλω google maps και να κάνω το gps του να παίζει με αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Καλορίζικο και σε σένα φίλε. :) Handy Expense & Mobile Google Maps απο τα γνωστά μαγαζάκια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_hellas Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις ανακάλυψα την certification signing αναγκαιότητα για την εγκατάσταση software (ακόμη και για free themes!) ..... Διαβάζω και κάποια threats περί τούτου. Ήλπιζα πως θα είναι κάτι απλό. Αμάν, τι πίκρα είναι αυτή :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Δεν θέλουν όλα υπογραφή. Όσα θέματα χρησιμοποιώ, κανένα δεν ήθελε υπογραφή. Όταν στο όνομα ενός αρχείου βλέπεις την λέξη unsigned, τότε μόνο θα χρειαστεί να κάνεις την διαδικασία για να την εγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts