kkmaxx76 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 καλησπέρα και πάλι μια ερώτηση σχετικά με το gps εχω βάλει το garmin mobile xt όλα καλά έλεγξα και το σήμα με άλλο gps αλλά ακόμα ψάχνει δορυφόρους,μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? ευχαριστώ Παράθεση προσέχω που βάζω την υπογραφή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Καταρχήν το ιδανικό κινητό για αυτού του είδους την δουλειά είναι το Ε90. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρείς όσον αφορά το σερφάρισμα. Αφού απορρίπτεται... Όποια συσκευή 3rd edition FP1 & FP2 και αν πάρεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο σερφάρισμα. Πλέον οι ειδοποιήσεις για χαμηλή μνήμη ανήκον στο παρελθόν. Αν θέλεις και qwerty πληκτρολόγιο, τότε το Ε71 είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά. Για να δεις και μόνος σου τι επεξεργαστή και πόση ram έχει η κάθε συσκευή, ρίξε μια ματιά εδώ. ok.ευχαριστω πολυ.Το Ε90 ειναι πολυ καλο ,το εχω πιασει στα χερια μου αλλα δεν θα με βολεψει.Ειχα παλιοτερα ενα της σειρας των communicators αλλα δεν με βολεψε τελικα το ανοιξε κλεισε γιαυτο προτιμω το qwerty οπως το Ε71. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα τα εχω δει,εχει σφαιρα επεξεργαστη και καλη ram αλως ρωτησα να μου πει καποιος που το εχει δουλεψει ,στην πραξη τι λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ok.ευχαριστω πολυ.Το Ε90 ειναι πολυ καλο ,το εχω πιασει στα χερια μου αλλα δεν θα με βολεψει.Ειχα παλιοτερα ενα της σειρας των communicators αλλα δεν με βολεψε τελικα το ανοιξε κλεισε γιαυτο προτιμω το qwerty οπως το Ε71. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα τα εχω δει,εχει σφαιρα επεξεργαστη και καλη ram αλως ρωτησα να μου πει καποιος που το εχει δουλεψει ,στην πραξη τι λεει. Ταχύτατο είναι και στην πλοήγηση στο διαδίκτυο, όπως φυσικά και στην περιήγηση στα μενού. Με τη μνήμη δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Άποψη μου όμως είναι πως αν ενδιαφέρεσαι για εκτεταμένη πλοήγηση προτίμησε κάποιο windows mobile με ανάλυση 640χ480 (η την ιδανικη για αυτη τη δουλεια 800χ480) γιατι η qvga του Ε71 δεν ειναι κι οτι καλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 αφου επανεφερα τις εργοστασιακες ρυθμισεις , ηλπιζα οτι δεν θα ειχα προβλημα. και οντως για δυο μερες δεν δημιουργηθηκε τπτ. μεχρι που σημερα το απογευμα,τσουπ να το.... http://img137.imageshack.us/img137/9200/img1123ma3.th.jpg και μιλαω για αυτο. σε αυτη τη φαση το κινητο δεν με βαζει στο μενου και το μονο που μου επιτρεπει ειναι να κανω τηλεφωνο και να κλειδωσω το πληκτρολογιο ΧΩΡΙΣ να περασει απο το μενου.... επισης βαραει και κολλημα χωρις να ανταποκρινεται σε καμια εντολη μου... ΒΟΗΘΕΙΑ. το πηγα σημερα σε Nokia shop και μου βαλανε κσανα μανα το firmwire απο την αρχη... αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 το πηγα σημερα σε Nokia shop και μου βαλανε κσανα μανα το firmwire απο την αρχη... αντε να δουμε Τώρα πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά. Τουλάχιστον εμείς που έχουμε αγοράσει 4 εταιρικά και μάλιστα από τις πρώτες συσκευές που ήρθαν στη Ελλάδα (και με Ελληνικά στο πληκτρολόγιο), δεν μας έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, παρά την καθημερινή συνεχόμενη χρήση (emails, word, excel, web κτλ). Ισως ένα από τα καλύτερα κινητά της Νοκια. Μήπως γνωρίζει κανείς ενα πρόκειτε να έλθει σύντομα κάποια αναβάθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paravoid Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Υπάρχει ένα φοβερό bug κατά το οποιό στις επαφές -είτε στην αναζήτηση, είτε στην εγγραφή νέας- τα κεφαλαία Α, Β, Η κλπ. αναζητώνται ή γράφονται αντίστοιχα με τα λατινικά τους A, B που είναι πανομοιότυπα σε εμφάνιση. Διαπιστώνεται εύκολα αν αναζητήσει κανείς εγγραφή με τέτοιο γράμμα στην αρχή που χει γίνει στο E71 (π.χ. "Βίκυ") με μικρό "β" ή, αντίστοιχα, αν αναζητήσει με κεφαλαίο "Β" εγγραφές με ελληνικά (που έχουν γίνει sync από υπολογιστή ή άλλο τηλέφωνο). Και φυσικά υπάρχει το κλασικό (υπάρχει τουλ. στα E60 και E65) bug που στην αναζήτηση το "η" δεν κάνει match το "ή" (π.χ. το "δημ" δεν βρίσκει το "Δήμητρα") πράγμα που δεν συμβαίνει π.χ. με το "ι"/"ί" (το "νικ" βρίσκει το "Νίκος"). Γνωρίζει κανείς ποιά η διαδικασία για bug report στη Nokia; Δεν νομίζω να βγάλω άκρη με Alpha Copy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς το ακόλουθο μικρό πρόβλημα. Στο μητρώο των κλήσεων όλες οι κλήσεις εμφανίζονται με το εικονίδιο του κινητού δίπλα ακόμα κι όταν έχουν αποθηκευτεί ως σταθερά τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ταχύτατο είναι και στην πλοήγηση στο διαδίκτυο, όπως φυσικά και στην περιήγηση στα μενού. Με τη μνήμη δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Άποψη μου όμως είναι πως αν ενδιαφέρεσαι για εκτεταμένη πλοήγηση προτίμησε κάποιο windows mobile με ανάλυση 640χ480 (η την ιδανικη για αυτη τη δουλεια 800χ480) γιατι η qvga του Ε71 δεν ειναι κι οτι καλυτερο... Ευχαριστω.Οπως ποιο για παραδειγμα ? Nα σας πω τι ακριβως θελω για να με βοηθησετε. Δεν εχω προβλημα κοστους αγορας. Και ας πουμε οτι συζηταω και το Ε90 αν και νομιζω οτι δεν θα μου ειναι χρησιμο το εσωτερικο πληκτρολογιο. Χρησιμοποιω αρκετα εφαρμογες κυριως Budget,excel,word,Λιγο Multimedia,αλλα ναι βιντεο-φωτογραφιες,λιγο σερφαρισμα στο νετ για εταιρικες ιστοσελιδες και πολλα e-mail και τελος επειδη δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για pc και ειμαι αρκετα εκτος γραφείου ,εχω φαει κολημα με ενα παιχνιδι στο νετ και 8ελω να εχω τη δυνατοτητα να μπορω να το χειριστω και απο το κινητο.Δεν ειναι παιχνιδι βαρυ,ειναι τυπου fyletikesmaxes ,αν το γνωριζει κανεις. Σημαντικο ειναι να υπαρχει ευκολια χειρισμου χωρις πιστευω να ανοιγω κλεινω πληκτρολογια και να εχει μεγαλη οθονη και μνημη. Επισης σημαντικο ειναι η μεγαλη αυτονομια. Αν το Ε71 τα εχει τα παραπανω,τι να κανω 8α το αντεξω το ψηλο SAR.... Αν παλι μου πειτε οτι το Ε90 ειναι μονοδρομος,θα το σκεφτω.....στο θεμα φορητοτητας χανει λιγο και παλι δεν ξερω ποσο λειτουργικο ειναι το ανοιξε κλεισε. με το 6290 και ενα palm εκανα τη δουλεια μου αλλα ζοριζομαι,λογω δυνατοτητων των συσκευων.Τα windows δεν τα εμπιστευομαι και το symbian απο οσο βλεπω ειναι πλεον πολυ σταθερο και φιλικο στο χρηστη. Αυτα παιδια :) Ποιο μου κανει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς το ακόλουθο μικρό πρόβλημα. Στο μητρώο των κλήσεων όλες οι κλήσεις εμφανίζονται με το εικονίδιο του κινητού δίπλα ακόμα κι όταν έχουν αποθηκευτεί ως σταθερά τηλέφωνα. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε πάρα πολλά μοντέλα και όχι μόνο στο Ε71. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Εγω οταν το συνδεω με τον υπολογιστη για να κανει συγχρονισμο και ενω επιλεγω Pc Suite αυτο μετα τον συγχρονισμο ενω δειχνει οτι ειναι ακομη συνδεμενο δεν συχρονιζεται πλεον και δεν ειναι δυνατη και η εγκατασταση προγραμματων , τι συμβαινει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmaxx76 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 παιδια για gps εχουμε κατι? οπως σας είπα εβαλα garmin mobile xt αλλά τίποτα 3 μέρες ψαχνει δορυφόρους Παράθεση προσέχω που βάζω την υπογραφή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 παιδια για gps εχουμε κατι? οπως σας είπα εβαλα garmin mobile xt αλλά τίποτα 3 μέρες ψαχνει δορυφόρους Έχεις βάλει στις ρυθμίσεις να ψάχνει με στο gps του κινητού; Γιατί μπορεί να ψάχνει να βρει εξωτερική κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Καλυτερα να συνεχισουμε την κουβεντα στο επισημο θεμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ευχαριστω.Οπως ποιο για παραδειγμα ? Nα σας πω τι ακριβως θελω για να με βοηθησετε. Δεν εχω προβλημα κοστους αγορας. Και ας πουμε οτι συζηταω και το Ε90 αν και νομιζω οτι δεν θα μου ειναι χρησιμο το εσωτερικο πληκτρολογιο. Χρησιμοποιω αρκετα εφαρμογες κυριως Budget,excel,word,Λιγο Multimedia,αλλα ναι βιντεο-φωτογραφιες,λιγο σερφαρισμα στο νετ για εταιρικες ιστοσελιδες και πολλα e-mail και τελος επειδη δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για pc και ειμαι αρκετα εκτος γραφείου ,εχω φαει κολημα με ενα παιχνιδι στο νετ και 8ελω να εχω τη δυνατοτητα να μπορω να το χειριστω και απο το κινητο.Δεν ειναι παιχνιδι βαρυ,ειναι τυπου fyletikesmaxes ,αν το γνωριζει κανεις. Σημαντικο ειναι να υπαρχει ευκολια χειρισμου χωρις πιστευω να ανοιγω κλεινω πληκτρολογια και να εχει μεγαλη οθονη και μνημη. Επισης σημαντικο ειναι η μεγαλη αυτονομια. Αν το Ε71 τα εχει τα παραπανω,τι να κανω 8α το αντεξω το ψηλο SAR.... Αν παλι μου πειτε οτι το Ε90 ειναι μονοδρομος,θα το σκεφτω.....στο θεμα φορητοτητας χανει λιγο και παλι δεν ξερω ποσο λειτουργικο ειναι το ανοιξε κλεισε. με το 6290 και ενα palm εκανα τη δουλεια μου αλλα ζοριζομαι,λογω δυνατοτητων των συσκευων.Τα windows δεν τα εμπιστευομαι και το symbian απο οσο βλεπω ειναι πλεον πολυ σταθερο και φιλικο στο χρηστη. Αυτα παιδια :) Ποιο μου κανει ? Θα σου προτεινα HTC Touch Pro. Αν παλι μπορεις να συμβιβαστεις με μικροτερη οθονη και αναλυση, το Ε71 ειναι το απολυτο business phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 HTC e? με windows.... Μαλλον με βλεπω με το 71..... Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 HTC e? με windows.... Μαλλον με βλεπω με το 71..... Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Παιδιά καλημέρα και από μένα. Πόσες μέρες σας κρατάει η μπαταρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Έχει απαντηθεί πολλές φορές η ερώτηση αυτή. Διάβασε λίγο προηγούμενες σελίδες και θα λάβεις την απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 paidia eimai ligo asxetos...mporei kapoios na mou pei ti paizei me to gps?3 mines dwrean....meta?? mou proteinan na parw to G900 S.E. kai den peirazei pou den exei gps, giati tha mou fortosoun google maps kai tha exw dwrean monimi xrisi....me katatopizei kapoios? einai toso aparaitito to kanoniko gps reciever?? epipleon....kanei 8-10 lepta gia na syndethei? an nai tote einai axristo.... thanks ek ton proteron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 paidia eimai ligo asxetos...mporei kapoios na mou pei ti paizei me to gps?3 mines dwrean....meta?? Βάζεις κατευθείαν Garmin ή Sygic και έχεις εξ αρχής δωρεάν πλοήγηση. Διάβασε τα ανάλογα θέματα αν θέλεις να μάθεις περισσότερα. mou proteinan na parw to G900 S.E. kai den peirazei pou den exei gps, giati tha mou fortosoun google maps kai tha exw dwrean monimi xrisi....me katatopizei kapoios? einai toso aparaitito to kanoniko gps reciever?? epipleon....kanei 8-10 lepta gia na syndethei? an nai tote einai axristo.... thanks ek ton proteron Αν συγκρίνεις το google map με κανονικό πρόγραμμα πλοήγησης, τι να πω...:wacko: Πάντως να έχεις υπόψη σου πως στο google maps θα πρέπει να έχεις ενεργή σύνδεση δεδομένων για να κατεβάζεις επιτόπου τους χάρτες. Δεύτερον, το στίγμα σου θα είναι κατά προσέγγιση βάσει του δικτύου GSM και όχι μέσω δορυφόρων. Στην αρχή για να συνδεθεί όπως είναι φυσικό κάνει κάποιο χρόνο, περίπου 2-5 λεπτά αλλά μετά έχεις κανονική πλοήγηση. Κάθε άλλο παρά άχρηστο θα το έλεγα. Θα σε παρακαλούσα να γράφεις ελληνικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 ευχαριστς για την απαντηση...το garmin η το sygic....που τα βρισκω? τι κοστοσ εχουν?? thanks για την απαντηση...δεν ειναι πως συγκρινω το google με τα αλλα προγραματα,απλα δεν τα κατεχω καθολου και ρωταω αν ισχυει κατι που μου ειπαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μπορείς να τα βρεις δωρεάν, δες τα αντίστοιχα θέματα. Θέλουν κάποια διαδικασία, αλλά αξίζει τον κόπο. Προτίμησε το Garmin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Σε E71 με άλλη γλώσσα γίνεται rebranding για να μπούνε Ελληνικά? Αν ναι με τι product code? Η διαδικασία είναι η γνωστή με το NEMESIS,όπως στο Ν95? Υψηλο δεκτη SAR πλεον απο εδω και περα φαινετε να εχουν ολες οι συσκευες (οχι μονο nokia αλλα και sonyericsson) οποτε επειδη δεν προκειτε να κανουμε κατι για αυτο , γιαυτο και δεν το βλεπουμε . Δεν τους υπερασπιζομαι ουτε ειναι λυση , απλος ολες πλεον εχουν μεγαλο sar και δεν μπορουμε να κανουμε κατι . Δηλαδή για το Ν95 με 0,58 sar τι έχεις να πεις? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δυστυχώς σε καμία σελίδα δεν βρήκα απάντηση για την αυτονομία. Μήπως σας παρακαλώ θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος που το έχει? Ευχαριστώ και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εχει την καλυτερη αυτονομια που εχω δει σε κινητο τα τελευταια 10 χρονια:!:,αν εξαιρεσουμε το 6310i.Το δικο μου με αρκετη χρηση,μου βγαζει ανετα 5 μερες!!Και τι εννοω αρκετη χρηση???1 με 1,5 ωρα ομιλιας,ψαξιμο το κινητο γιατι ακομα το μαθαινω!!!30' περιπου wifi την ημερα και ολη μερα ανοικτο το bluetooth!!!Eιμαι απιστευτα ενθουσιασμενος!!!Αφου το πηρα με επιδοτηση και σκεφτομουν να το πουλησω!!!Εννοειτε πως αλλαξα γνωμη.Το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!ΠΑΡΤΟ!!!!!!!!!!!!!:D Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 κατι τελευταιο.....ι χρηση gps με το garmin ας πουμε....με χρεωνει internet?? η απλα περνει σημα απο δορυφόρο οπως τα κανονικα gps? Δε σε χρεώνει τίποτα. Σαν ένα κανονικό GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts