suspect21 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Να πω του στραβού το δίκιο, το E71 εντός και εκτός θήκης έχει φάει νερά, καφέ, σκόνες, ζέστη (υπερβολική όμως), πίσσες, διαλυτικά, βάρος... Έχει αποδείξει την ποιότητα του λοιπόν! :D Μιλάμε για κατασκευή που πέρα από τα πλαστικά πλήκτρα (που βάφονται στην τελική... ;)) και τα λαστιχένια προστατευτικά (τα οποία δεν έχω), είναι κλάσεις ανώτερη του E72. Αναφορικά, το E71 μου πριν φτιαχτεί κρατιόταν με... σελοτέιπ. Δοκίμασα τότε παράλληλα το E72, μπας και το πάρω (είχε καμιά 180 αν θυμάμαι καλά σε στοκ το Mediamarkt) και το σαράβαλο μου ήταν κλάσεις ανώτερο! Τζόγοι στα καπάκια, ψεύτικο keyboard... Ε δεν μου άρεσε! Το E6 πάλι, απίστευτο αλλά με χάλασε η αφή στην οθόνη του. Το E5 αν το έπαιρνα, θα ήταν καθαρά για τη RAM και θα πλαισίωνε το E71 σαν 2ο. Κάτι που είναι και άκυρο, μιας και θέλω να αλλάξω OS ή έστω, να πάω σε Belle... το να έπαιρνες το e5 και να το είχες για δεύτερο του e71 μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις :lol::lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 το να έπαιρνες το e5 και να το είχες για δεύτερο του e71 μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις :lol::lol::lol: Μέχρι κάποια specs to E71 θα είναι πρώτο. Μετά θα πάει 2ο... :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής των 2 κινητών το e71 είναι καλύτερο, δεν χωράει αμφιβολία, τέλος ρώτα όλους όσους είχαν και τα 2, διάβασε όποια review θέλεις και τα σχετικά το θέμα ραμ σε symbian και android δεν έχει καμία σχέση, googlαρε ram e72 και θα πειστείς για τα θέματα που θα αντιμετωπίσεις το θέμα είναι να πας σε symbian για να έχεις σταθερότητα, άμα έχεις και εκεί τις φοβίες για τη ram από το android κλάφτα χαράλαμπε τέλος υποκειμενικά πάντα δεν είναι και τόσο τραγικό το e5 άμα το δεις από κοντά, για μένα πχ το Χ1 που έχεις είναι πιο "άσχημο" Ιεροσυλία! Το Χ1 άσχημο; Το κινητό είναι το πιο συμπαγές, τετραγωνισμένο μεταλλικό τούβλο (και το λέω με αγάπη) και το πιο ωραίο που έχω δει μέχρι σήμερα. Αυτά που το πλησιάζουν είναι τα Ε71 άσπρο, Ε72 μαύρο, το Ν8, το Lumia 925 και το Xperia Z. ******* δυσκολεύομαι...προέκυψε και μια ευκαιρία με το Ε72 στα 70 ευρώ και το ψήνω...αλλά σκέφτομαι και το Ε71 που μπορώ να το μετατρέψω σε άσπρο και τρελαίνομαι, είναι ακαταμάχητο το σκασμένο σε αυτό το χρώμα...! Edited June 11, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εδώ και μερικές σελίδες έχει ξεφύγει εντελώς η συζήτηση με συγκρίσεις αναφορές σε άλλες συσκευές κτλπ και έχει καταλήξει σε ένα chatting. Θα παρακαλέσω πολύ να μην δοθεί συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το «μωρό» που λέτε, εδώ και 3 εβδομάδες πλέον δουλεύει υπερωρίες στην κυριολεξία. Πιο συγκεκριμένα: Μόνιμη σύνδεση σε 2,5G Opera Mini/Gravity σχεδόν όλη μέρα GPS για check-ins και χαρτογράφηση περιοχής (όταν αλλάζεις πόλη πρέπει να τη μάθεις!) Κλήσεις (καμιά ώρα τη μέρα περίπου) Editoring ( oh yes, τσάμπα το QWERTY; ;) ) Αναμονή λοιπόν 10 με 12 ώρες, αλλά πολύ βρίσιμο. Πρέπει να τα έχει παίξει από την πίεση, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς το «κάνω ο,τι θέλω» του... Αυτό όμως είναι το E71, όπως κάθε άλλο Nokia. Απρόβλεπτο. :lol: Γι'αυτό σε λατρεύω ακόμα ρε κουσούρικο και δεν σ'αλλάζω... :love: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Πρέπει να τα έχει παίξει από την πίεση, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς το «κάνω ο,τι θέλω» του... Αυτό όμως είναι το E71, όπως κάθε άλλο Nokia. Απρόβλεπτο. :lol: Γιατί, τι σου κάνει? κολλάει? σα δεν ντρέπεται..καινούριο κινητό να έχει τέτοια θέματα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Γιατί, τι σου κάνει? κολλάει? σα δεν ντρέπεται..καινούριο κινητό να έχει τέτοια θέματα... Έλα ντε το αχάριστο! :p Κλείδωμα δορυφόρων, δεκτές GSM κλπ είναι άμεσα. Απλά βλέπω πως η αυτόματη διόρθωση κειμένου το καθυστερεί λιγάκι σε απόκριση. Ασε που στο Quickoffice (το οποίο ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεμπλόκαρε...) αν κάνω λάθος κίνηση, χάνω όλο το κείμενο... Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο πάντως. Αυτό το τηλέφωνο όσο κι αν το πιέσω, λες και δεν νιώθει... Και 10-12 ώρες (με εξοικονόμιση) συνεχούς χρήσης έχω να δω από το K800i... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Έλα ντε το αχάριστο! :p Κλείδωμα δορυφόρων, δεκτές GSM κλπ είναι άμεσα. Απλά βλέπω πως η αυτόματη διόρθωση κειμένου το καθυστερεί λιγάκι σε απόκριση. Ασε που στο Quickoffice (το οποίο ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεμπλόκαρε...) αν κάνω λάθος κίνηση, χάνω όλο το κείμενο... Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο πάντως. Αυτό το τηλέφωνο όσο κι αν το πιέσω, λες και δεν νιώθει... Και 10-12 ώρες (με εξοικονόμιση) συνεχούς χρήσης έχω να δω από το K800i... ;) Εμενα το μονο προβλημα ειναι οτι το gps αργει γενικα. Δεν βρισκει γρξγορα τη θεση μου. Αυτοματη διορθωση δεν χρησιμοποιω. Τ9 εννοεις? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Εμενα το μονο προβλημα ειναι οτι το gps αργει γενικα. Δεν βρισκει γρξγορα τη θεση μου. Αυτοματη διορθωση δεν χρησιμοποιω. Τ9 εννοεις? Βάλε network και assisted στις επιλογές τοποθεσίας. Φταίει που είμαι σε ανοιχτό μέρος κιόλας, μη νομίζεις. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε διπλό χρόνο να κλειδώσει... Πρόβλεψη κειμένου εννοώ, αν λες αυτό T9... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Βάλε network και assisted στις επιλογές τοποθεσίας. Φταίει που είμαι σε ανοιχτό μέρος κιόλας, μη νομίζεις. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε διπλό χρόνο να κλειδώσει... Πρόβλεψη κειμένου εννοώ, αν λες αυτό T9... Τα εχω βαλει, αλλα καο παλιαργει παρα πολυ σε σχεση με τα android που εχω... κανει μερικα λεπτα, ασε που ο χαρτης φορτωνει αργα αργα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Χάθηκε να έχω κάνει τη δοκιμή πριν πάρω την 8GB; Άσχετα που η Nokia αναφέρει max τα 8GB, όπως βλέπετε σήκωσε άνετα 32άρα HC10 A-Data microSD... Η μισή ήταν γεμάτη, κολλήματα 0... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Χάθηκε να έχω κάνει τη δοκιμή πριν πάρω την 8GB; Άσχετα που η Nokia αναφέρει max τα 8GB, όπως βλέπετε σήκωσε άνετα 32άρα HC10 A-Data microSD... Η μισή ήταν γεμάτη, κολλήματα 0... Χρηστο, αναφερει max τα 8γιγα, γιατι πιαθανοτατα οταν η συσευη βγηκε στην αγορα, δεν υπηρχαν μεγαλυτερες καρτες. Εγω το δουλευω με μια 16αρα χωρις προβληματα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Γνωρίζει κανείς πως αναφέρεται το "breathing light" στα ελληνικά από τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Γνωρίζει κανείς πως αναφέρεται το "breathing light" στα ελληνικά από τη συσκευή; Αναπνοή μήπως ?? ή φωτισμός αναγγελίας? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αναπνοή το λέω και γώ... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Πολύ μου άρεσε το εφε αυτό της Νοκια. Από τα πολύ πετυχημένα τους. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Μετά από περίπου ένα χρόνο (αν θυμάμαι καλά...), αποφάσισα να κάνω γενικό format. Αυτή τη φορά θα μείνει όσο πιο εργοστασιακό γίνεται, με κούρασε το πείραγμα... Λέμε τώρα, μέχρι να μου τη δώσει πάλι... :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Μετά από περίπου ένα χρόνο (αν θυμάμαι καλά...), αποφάσισα να κάνω γενικό format. Αυτή τη φορά θα μείνει όσο πιο εργοστασιακό γίνεται, με κούρασε το πείραγμα... Λέμε τώρα, μέχρι να μου τη δώσει πάλι... :p Χρειαζεται που και που. Καλο στησιμο παλι... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Χρειαζεται που και που. Καλο στησιμο παλι... Όντως το χρειαζόταν, είχε φτάσει στο αμήν... Τα βασικά αυτή τη φορά, μέχρι νεωτέρας... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 μετα από καιρό... Λέτε να βρώ κανένα; Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 μετα από καιρό... Λέτε να βρώ κανένα; Καλύτερα όχι. Εκτός αν έχεις τρομερή υπομονή... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αν βρω, τι χρειάζεται να προσέξω;... Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αν βρω, τι χρειάζεται να προσέξω;... Τα product codes πιο πολύ, για να είναι 100% ελληνικής αντιπροσωπίας (0558795 (Grey steel) / 0561155 (White steel)). Από κει και πέρα, η μπαταρία μπορεί να είναι ένα θέμα (5+ ετών στην χειρότερη). Δεν νομίζω να χρειάζεται να προσέξεις κάτι άλλο μετά... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Αν και δε νομίζω να απαντήσει κάνεις αφού είναι πολύ παλιό το τηλέφωνο ας κάνω μια προσπάθεια... Έχω ένα Ε71 το οποίο το χρησιμοποιώ κανονικά. Ξαφνικά πριν από μια εβδομάδα εμφανίζει υπερθέρμανση στο σημείο που είναι η κάμερα και η μπαταρία σβήνει σε 4 ώρες περίπου (ενώ μέχρι πριν μια εβδομάδα κρατούσε 6 μέρες). Ακόμα και όταν είναι σβηστο και το φορτιζω εμφανίζει υπερθέρμανση στην εν λόγω περιοχή... Έχει τύχει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εχεις δοκιμασει αλλη μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts