Itchrist86 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 καλησπέρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να αποθηκεύσω sms απο το κινητό στον υπολογιστή μου σε ξεχωριστό αρχείο (πχ .xls); Προσπάθησα μεσω Nokia pc suite αλλά δεν μου τα βγάζει σωστά... Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα SMS Export V2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Mpierettis Χίλια Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχεις ακριβώς τα στοιχεία που χρειάζομαι καθώς και για τους συνδυασμούς τονισμού. Τέλεια. Σε παρόμοια περίπτωση προσπαθόντας να τραβήξω φώτο πληκτρολογίου άλλης συσκευής είχα το ίδιο αποτέλεσμα με την εικόνα να θολώνει κάπως αρχικά. Υπάρχει μία ρύθμιση το macro on-off στη φωτογραφική που βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν μπορούσες να έστελνες μία ακόμη θα με έσωζες κυριολεκτικά :) Μπορώ να διακρίνω τη γραμματοσειρά αλλά για την αναφορά στην οποία πρέπει να συμπεριλάβω τη φώτο σε άτομο που δε γνωρίζει τα ελληνικά θα είναι λίγο περιπέτεια μιας που είμαι στο εξωτερικό κει δεν έχω πρόσβαση σε υποκατάστημα της ΝΟΚΙΑ με ελληνικές συσκευές! Παρακαλώ! Δεν είμαι σπίτι και η φωτογραφία που έβγαλα είναι από την κάμερα του notebook. Αυτή είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω τώρα: http://betabug.ch/blogs/ch-athens/914 Και μία ακόμη ερώτηση. Αν είσαι σε κεφαλαία shift/caps lock ΑΒΓ και πατήσεις το πλήκτρο w έχεις το τελικό σίγμα σε μικρό (ς) ή σε κεφαλαίο (Σ) ; Τελικό σίγμα μικρό (ς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/7729/grlayout.jpg Δε φαίνεται πολύ καλά η φωτογραφία, αλλά καταλαβαίνεις περίπου πώς είναι το ελληνικό πληκτρολόγιο. Φωνήεν με τόνο: Κουμπάκι δίπλα στο Ctrl και φωνήεν (όχι ταυτόχρονα) Φωνήεν με διαλυτικά: Κρατώντας πατημένο το shift (κουμπάκι με βελάκι προς τα πάνω) πατάς το κουμπάκι δίπλα στο Ctrl (αυτό του τόνου). Μετά το φωνήεν που θέλεις. Πιάνει όμως μόνο με το ι (γιώτα) και το υ (ύψιλον). Φωνήεν με διαλυτικά και τόνο: Κρατώντας πατημένο το shift (κουμπάκι με βελάκι προς τα πάνω) πατάς το W. Μετά το φωνήεν που θέλεις. Πιάνει όμως μόνο με το ι (γιώτα) και το υ (ύψιλον). Δεν ειχα ιδεα οτι μπορουμε να βαλουμε τονους, σ'ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Ούτε και εγώ το ήξερα, νόμιζα μόνο με Τ9:blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni_08 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Παρακαλώ! Δεν είμαι σπίτι και η φωτογραφία που έβγαλα είναι από την κάμερα του notebook. Αυτή είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω τώρα: http://betabug.ch/blogs/ch-athens/914 Τελικό σίγμα μικρό (ς). Mpierettis να ΄σαι καλά. Χίλια ευχαριστώ;) Όλες οι απαντήσεις καθώς και το link που έστειλες μου λύσανε τα χέρια. Κ μία τελευταία ερώτηση :) Το σύμβολο κάτω από το q κ το θαυμαστικό πιο είναι στο ελληνικό πληκτρολόγιο; Δεν φαίνεται καλά και στο link είναι κομμένη η φώτο σ'αυτό το σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Mpierettis να ΄σαι καλά. Χίλια ευχαριστώ;) Όλες οι απαντήσεις καθώς και το link που έστειλες μου λύσανε τα χέρια. Κ μία τελευταία ερώτηση :) Το σύμβολο κάτω από το q κ το θαυμαστικό πιο είναι στο ελληνικό πληκτρολόγιο; Δεν φαίνεται καλά και στο link είναι κομμένη η φώτο σ'αυτό το σημείο. Η κουκκίδα (bullet). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni_08 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Η κουκκίδα (bullet). Ευχαριστώ πολύ:) Μήπως να είναι η άνω τελεία άραγε; ... Ευτυχώς που με βοήθησες με το θέμα. Σούπερ! Τώρα πού θα βρω εξίσου εξυπηρετικό άτομο για το Ε75 & Ε55 για να τελειώσω μ'αυτή την έρευνα δεν ξέρω:rolleyes: Πάντως αν υπάρξει κανείς κ για φωτο του ελληνικού πληκτρολογίου κ αυτών των κινητών... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=237268 για το Ε75 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=237265&page=17 για το Ε5 I love this site! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 ηθελα να ρωτησω σχετικα με τν αναγωση γραμμοτου κωδικα...μεχρι τωρα δν εχω καταφερει να το κανω να διαβασει αυτες τις μαυρες παραλληλες γραμμουλες και να μου δωσει στοιχεια..πρεπει να το κανω καπως συγκεκριμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Δεν αναγνωρίζει αυτού του είδους τα barcodes. Αναγνωρίζει μόνο τα 2d barcodes, αυτά που είναι τετράγωνα με κουκίδες μέσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mampk19 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Καλημέρα, 2 ερωτησούλες: 1)υπάρχει προγραμματάκι για να ενεργοποιεί το flash του κινητού ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός? 2) χρησιμοποιώ το Wi-Fi του κινητού για να ελέγχω τα emails, και σκέφτομαι μήπως με συμφέρει να πάρω το surf&email της vodafone. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει δυνατότητα άμεσης ειδοποίησης νέου incoming email (κάτι σαν αυτό της RIM), ή μιλάμε για "μπες/βγές" περίπτωση στην υπηρεσία και πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Καλημέρα, 2 ερωτησούλες: 1)υπάρχει προγραμματάκι για να ενεργοποιεί το flash του κινητού ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός? 2) χρησιμοποιώ το Wi-Fi του κινητού για να ελέγχω τα emails, και σκέφτομαι μήπως με συμφέρει να πάρω το surf&email της vodafone. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει δυνατότητα άμεσης ειδοποίησης νέου incoming email (κάτι σαν αυτό της RIM), ή μιλάμε για "μπες/βγές" περίπτωση στην υπηρεσία και πάλι? Υπαρχουν 2-3 προγραμματα, εγω εχω το S60 spoton, πολυ καλο και freeware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mampk19 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 to "expired certificate" σημαίνει λάθος αρχείο, ή πρέπει κάτι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 to "expired certificate" σημαίνει λάθος αρχείο, ή πρέπει κάτι να κάνω? Καταρχήν, το έχεις ρυθμίσει να εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές; Αν ναι, μια λύση είναι να αλλάξεις την ημερομηνία του κινητού σου, π.χ. ένα χρόνο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mampk19 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Καταρχήν, το έχεις ρυθμίσει να εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές; Αν ναι, μια λύση είναι να αλλάξεις την ημερομηνία του κινητού σου, π.χ. ένα χρόνο πίσω. done and done....δεν δούλεψε....μήπως έχει να κάνει με τη version του sis αρχείου που κατέβασα? (έβαλα το date στο 2005....δεν νομίζω να χρειάζεται ποιο πίσω!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Eπειδη κι εγω ειμαι ετοιμος να το παρω θελω να ρωτησω το εξης: Eχει υποστηριξη σε email της μορφης xxxxx@msn.com? Ρωταω γιατι σε windows mobile δεν υπαρχει η υποστηριξη για τον συγκεκριμενο τυπο email. Για να μην γινει καποιο λαθος να πω οτι γνωριζω οτι υποστηριζονται τα gmail, yahoo, hotmail. Bρισκομαι στη σελιδα 75 οποτε αν εχει αναφερθει παρακατω δεν το εχω δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Βρηκα 2 συντομευσεις και ειπα να τις μοιραστω μια και δεν θυμαμαι να τις ειδα πουθενα εδω μεσα ή στο manual (αν κανω λαθος διαγραψτε το post) κρατωντας πατημενο το κουμπι με το αστερακι στην κατασταση αναμονης της οθονης ενεργοποιει/απενεργοποιει το bluetooth -κρατωντας πατημενο παλι στην κατασταση αναμονης της οθονης το πλητρο με το -γραμμα μ/0 κανει οτι και το εικονιδιο του ιστου...ανοιγει τους σελιδοδεικτες -ως γνωστον το πληκτρο της διαισης ενεργοποιει το αθορυβο προφιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Καλημέρα, 2 ερωτησούλες: 1)υπάρχει προγραμματάκι για να ενεργοποιεί το flash του κινητού ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός? 2) χρησιμοποιώ το Wi-Fi του κινητού για να ελέγχω τα emails, και σκέφτομαι μήπως με συμφέρει να πάρω το surf&email της vodafone. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει δυνατότητα άμεσης ειδοποίησης νέου incoming email (κάτι σαν αυτό της RIM), ή μιλάμε για "μπες/βγές" περίπτωση στην υπηρεσία και πάλι? Σχετικά με τα emails και αφού ρωτάς για Vodafone, μπορείς να ενεργοποιήσεις το Mobile Email της Vodafone, που έχει τις εξής επιπλέον τιμές στο πάγιο, 10-13-17 Ευρώ. Το κάθε πρόγραμμα έχει και διαφορετικό μέγεθος όγκου data το μήνα, π.χ. το με τα 10 Ευρώ έχεις 150 mb δωρεάν όγκο (τον οποίο εκτός από εμαιλς το καταναλώνεις και στο Inetrnet εφόσον συνδέεσαι με ΄΄Web Vodafone''). Το πρόγραμμα που κατεβάζεις στο κινητό σου είνα το Visto Mobile Email, το οποίο πολλές eseries συσκευές το έχουν εφόσον το αγοράσεις από την Vodafone ή σε ενημερώνει η Vodafone με πιό τρόπο το κατεβάζεις στο κινητό σου. Αυτή η εφαρμογή σου επιτρέπει να έχεις μέχρι και 5 εμαιλ λογαριασμούς στο κινητό σου και είναι push email. Τα εμαιλς σου έρχονται άμεσα στο κινητό σου. Την χρησιμοποιούμε σε αρκετά κινητά της εταιρείας μας εδώ και 3 χρόνια και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Για πιό πολλές λεπτομέριες στείλε μου ΠΜ για οποιδήποτε βοήθεια και σχετικές οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifmeister1991 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Γεια σας παιδια εχω το Ε71 και δν ξερω πως κανει Zoom στο Χαρτες της Google...:rolleyes: δν εχω το προσπεκτους και δν καταλαβαινω τι λεει στο κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 2 γρηγορες απορειες αν μπορει καποιος να βοηθησει, 1ον η γραμμη στην κατασταση αναμονης της οθονης για το/τα mail account(s) γιατι εξαφανιζεται οταν δεν εχει νεα μαιλ και 2ον δεν μπορω να κανω συγχρονισμο του outlook με το κινητο μεσω pcsuit με καλωδιο? βλεπω στο προφιλ συγχρονισμου ειτε το φτιαχνω εγω ειτε το ετοιμο η επιλογη καλωδιο δεν υπαρχει μονο μεσω bluetooth η μεσω http...εχω ετοιμο το εορτολογιο για συχρονισμο εκανα κ τοσο κοπο να το κανς επαναληψημο...καμια βοηθεια? ακυρο για το συγχρονισμο(συγνωμη αμα ειμαι στοκος και δεν ξερω τι συγχρονιζω...το βρηκα το λαθος ΜΟΥ) Γεια σας παιδια εχω το Ε71 και δν ξερω πως κανει Zoom στο Χαρτες της Google...:rolleyes: δν εχω το προσπεκτους και δν καταλαβαινω τι λεει στο κινητο!!! πληκτρο με τον αριθμο 1 και πλητρο με τον αριθμο 3 zoom in/out (αντιστοιχα ή τουμπαλιν δεν θυμαμαι και δεν εχει κ τοσο σημασια θα το δεις μονος σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifmeister1991 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Δν κανει τιποτα!! Μα αφου δειχνει οτι πρεπει να πατησεις το # και το * για Zoom In και Zoom Out αλλα μολις τα παταω γραφει για αναζητηση... ελεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Δν κανει τιποτα!! Μα αφου δειχνει οτι πρεπει να πατησεις το # και το * για Zoom In και Zoom Out αλλα μολις τα παταω γραφει για αναζητηση... ελεος!!! για το google maps λες σιγουρα? γιατι το ξαναδοκιμασα και αυτα ειναι τα πλητρα μαλιστα το 1 ειναι για out το 3 για in(το λεει και στις επικογες->zoom) ειπες κατι για προσπεκτους....google maps και προσπεκτους...μηπως θες για το garmin? λοιπον βρηκα τι θες....nokia maps αυτο που ειναι μαζι με το κινητο....ζοομ ιν το πληκτο με το βελακι προς τα πανω αυτο διπλα στο πληκτρο λειτουργιων και ζοομ αουτ το πληκτρο με το χ μεσα στο κουτακι αυτο κατω απο το Π/P που ειναι και για διαγραφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifmeister1991 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Αυτα ειναι το βελακι και το Χ για τις διαγραφες να σαι καλα φιλε μου!!! Μα το Zoom In το ειχα βρει αλλα δν ηξερα πως να βγω να κανω Zoom Out....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifmeister1991 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Γεια σας παιδια!! Εχω ενα προβλημα σχετικα με την αναβαθμιση του κινητου!!! Το κανω με το PC μου...ομως ενας φιλος μου εχει το Nokia 5800 και το κανει αναβαθμιση μεσω WiFi απο καποιο internet!!! Εψαξα και εγω το E71 για κατι τετοιο ομως δν το βρηκα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου!! Η λειτουργια ονομαζεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.. μηπως γνωριζετε κατι ή μηπως υπαρχει κατι παρομοιο..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Γεια σας παιδια!! Εχω ενα προβλημα σχετικα με την αναβαθμιση του κινητου!!! Το κανω με το PC μου...ομως ενας φιλος μου εχει το Nokia 5800 και το κανει αναβαθμιση μεσω WiFi απο καποιο internet!!! Εψαξα και εγω το E71 για κατι τετοιο ομως δν το βρηκα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου!! Η λειτουργια ονομαζεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.. μηπως γνωριζετε κατι ή μηπως υπαρχει κατι παρομοιο..?? Δεν είναι πρόβλημα αυτό που έχεις, απλά το Ε71 δεν υποστηρίζει την αναβάθμιση Firmware Over The Air. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το έχουν όσες συσκευές φέρουν Symbian S60 3rd Edition FP2 και Symbian S60 5th Edition και κάποιες συσκευές S40. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, θα συνεχίσεις να αναβαθμίζεις το Ε71 σου με το NSU από το pc σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Aγόρασα σήμερα από την Vodafone ένα Ε71 με κωδικό 0567045 .Κάνωντας αναβάθμιση έχασα τα Ελληνικά . Ξέρετε τι γίνετε; Αν κατάλαβα καλά δεν είναι για Ελλάδα το κινητό. Με την Alpha copy τι γίνετε; Λέω να το πάω απο εκεί την Δευτέρα για να το κάνουν αυτή Ελληνικά. Θα πούνε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts