Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο την ποιο πανω φωτο , απο οτι καταλαβα το Ε71 ειναι 3G ? δηλαδη εχει 2τερη καμερα για βιντεοκληση???

Ναι, υπάρχει κάμερα για βιντεοκλήσεις πάνω δεξιά στην εμπρόσθια πλευρά του.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο την ποιο πανω φωτο , απο οτι καταλαβα το Ε71 ειναι 3G ? δηλαδη εχει 2τερη καμερα για βιντεοκληση???

ναι και βέβαια είναι 3G ... όμως γιατί μερικοί νομίζετε ότι με το να μην έχει 2η κάμερα για βιντεκλήσεις , παράλληλα σημαίνει ότι δεν είναι 3G ??? Να και το iphone 3G ... έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις ??? όχι ... άρα ??? δεν είναι απαραίτητο ένα κινητό 3G να έχει κάμερα για βιντεοκλήεις ...

Φιλικά Αντρέας

Στην πρώτη σελίδα τα γράφει όλα αυτά ο nervous όπως κάνει πάντα. Μπορείτε να ασχολείστε λίγο πριν ρωτήσετε κάτι.

παιδια απο gps πως παει/βρισκει γρηγορα σημα?οι χαρτες ειναι οι γνωστοι της νοκια ή εχει να επιδειξει κατι διαφορετικο?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ναι και βέβαια είναι 3G ... όμως γιατί μερικοί νομίζετε ότι με το να μην έχει 2η κάμερα για βιντεκλήσεις , παράλληλα σημαίνει ότι δεν είναι 3G ??? Να και το iphone 3G ... έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις ??? όχι ... άρα ??? δεν είναι απαραίτητο ένα κινητό 3G να έχει κάμερα για βιντεοκλήεις ...

Φιλικά Αντρέας

φιλε μου χαλαρωσε γιατι εχεις 29 μυνηματα και ο φιλος που ρωταει εχει 1200 που σημαινει οτι εχει βοηθησει πολλους απο δω μεσα....αν θες απαντας στην απορια αν οχι προσπερασε το....φιλικα......

ηρεμια παιδια εδω ειμαστε ολοι φιλοι δεν κανουμε ανταγωνισμο απλα μοιραζομαστε την αγαπη μας για την τεχνολογια

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

φιλε μου χαλαρωσε γιατι εχεις 29 μυνηματα και ο φιλος που ρωταει εχει 1200 που σημαινει οτι εχει βοηθησει πολλους απο δω μεσα....αν θες απαντας στην απορια αν οχι προσπερασε το....φιλικα......

εγώ δεν ήθελα να θείξω κανένα όμως το είπα για μερικούς που έχουν αυτή τη γνώμη ... δεν είπα τίποτα , ούτε τους σχολίασα ότι είναι άσχετοι ...

Υ.Γ. : 600 μηνύματα έχω αλλά έφαγα ban 15 μέρες και έκανα νεο λογαριασμό ( δεν μπορούσα να αντέξω μακριά από το myphone :cry::cry::cry::( )

οι χαρτες ειναι οι γνωστοι της νοκια ή εχει να επιδειξει κατι διαφορετικο?

Υπάρχουν πολλές επιλογές στους χάρτες. Nokia Maps, Garmin, Sygic, Mobile Google Maps, Route 66, Navigon και αρκετά άλλα. Μπορείς να επιλέξεις ποιό σε καλύπτει. Άλλα έχουν καλό interface, άλλα έχουν κορυφαία κάλυψη στους χάρτες τους.

εγω το δοκιμασα και δεν ισχυει οτι γραφει στο δικο μου....

εγω το δοκιμασα και δεν ισχυει οτι γραφει στο δικο μου....

Επίσης και το δικό μου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα λήψης ή σήματος παρόλο που πολλές φορές το έχω σε 3G.

Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο είναι από τα καλύτερα κινητά που είχα. Κανένα πρόβλημα και εξαιρετικά γρήγορο.

Επίσης και το δικό μου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα λήψης ή σήματος παρόλο που πολλές φορές το έχω σε 3G.

Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο είναι από τα καλύτερα κινητά που είχα. Κανένα πρόβλημα και εξαιρετικά γρήγορο.

πανο μπαταρια ποσο κραταει εμενα 2 μερες σε 3g μονιμα ....με πολυ ραδιο sms απειρα και wifi...k ligo gps

E71 horrible reception problem.....

Χαιρομαι που φιλοι αναφερουν οτι δεν ισχυει το προβλημα.

Εγω παντως δισταζω να το αγορασω λογω του SAR.....

πανο μπαταρια ποσο κραταει εμενα 2 μερες σε 3g μονιμα ....με πολυ ραδιο sms απειρα και wifi...k ligo gps

Γιώργο, εμένα φτάνει περίπου τις 3 ημέρες..ακόμα είναι άστρωτη η μπαταρία.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την μπαταρία. Να φανταστείς ότι είναι μόνιμα σε gprs αφού έχω ενεργοποιημένα 4 email account μέσω Vodafone mobile e-mail υπηρεσία.

Πάντως το τηλέφωνο με έχει εντυπωσιάσει. Οταν ακούσεις για κάποιο νέο software version κάνε μια ειδοποίηση.

το sar ειναι αυτο:1,33 ή 1.53?πολυ υψηλο ρε παιδια

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

http://sar.nokia.com/sar/index.jsp

Nokia N95 (Type RM-421).....0.50 W/kg

Nokia E71 (Type RM-346).....1.53 W/kg.......

Θα πατησεις στην οθονη αναμονης *#0000# βλεπεις τι RM ειναι η συσκευη σου και μετα πας εδω και βλεπεις..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τελικά έστειλα ένα email στην εξυπηρέτηση πελατών της wind και μου έγραψαν ότι το κινητό είναι διαθέσιμο... Από την άλλη τα καταστήματα μου λένε ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση. Τελικά μου φαίνεται θα κάνω μία σύνδεση χωρίς επιδότηση, αλλά με έκπτωση παγίου και θα το αγοράσω από αλλού. Τα nokia shops το έχουν και στα δύο χρώματα; (ασπρο και γκρι;)

Θα πατησεις στην οθονη αναμονης *#0000# βλεπεις τι RM ειναι η συσκευη σου και μετα πας εδω και βλεπεις..

γνωστη η διαδιακασια.οπως και ναχει ειναι υψηλος ο δεικτης

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Aλήθεια, πως πραγματοποιείται η αυτόματη εστίαση κατα την λήψη φωτογραφίας; Γιατί απο αυτά που έχω διαβάσει στις διάφορες παρουσιάσεις, δεν έχω καταλάβει. Γίνεται απο το πολυπλήκτρο ή πατάς πρώτα άλλο πλήκτρο για εστίαση και άλλο για λήψη;

E71’ autofocus hint!

http://nokiae71.files.wordpress.com/2008/07/20080729407.jpg?w=300&h=225

Published July 29, 2008 e71 , nokia e71 5 Comments

Tags: auto focus, camera, e series, e71, mobile, nokia, nokia e71, phone, photo

Did you know that Nokia E71 has well working autofocus feature? I didn’t!

Our blog reader Dawid mailed me about it, so I’m sharing this useful information with you.

After activating camera press T key on a keyboard and keep it pressed for few seconds. Camera catches a focus, visible frame will changes into green, and phone beeps.

Now press center key and.. done!

Sharp, cool photos!

Πολλά Tips και όλα τα product codes !

Nokia e71 blog

Παιδια μια βοηθεια .

πως αλλαζουμε γλωσσα οταν γραφουμε? υπαρχει καμια συντομευση? γιατι δεν εχω βρει κατι , και ανταγκαζομαι να πηγαινω στα μηνυματα να την αλλαζω εκει και μετα να επιστεφω στην εφαρμογη οπου ειμουν για να συνεχισω

Στο Ε51 αυτό γίνεται από το πλήκτρο *+ , πιστεύω και στο Ε71 θα γίνεται από το ίδιο.

¨οταν είσαι σε κάποια εφαρμογή κειμένου, η έυρεσης στον τηλεφωνικό κατάλογο πατόντας το πληκτρο αυτό σου βγάζει υπομενού με διάφορες ενέργειες, μια από αυτές είναι η αλλαγή γλώσσας γραφής.

Πιθανώς στο Ε71 να γίνεται και διαφορετικά αφού έχει πλήρες πληκτρολόγειο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Nai to thema einai , pos ginete?

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφέρεται στο manual του κινητού. Ψάξε λίγο και θα το βρεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δοκίμαζε συνδιασμούς πλήκτρων. Και γω στα 9500 και Ε90 τυχαία το βρήκα.

Στο μεν 9500 ήταν τα δύο shift ταυτόχρονα και στο δε Ε90 chr + shift ταυτόχρονα.

Ψάξτο, κάτι παρόμοιο θα είναι και στο Ε71.

Όταν το πατάς, πόσες γλώσσες σου βγαίνουν στην λίστα να επιλέξεις;

Στο Ε90 βγαίναν μόνο Αγγλικά και Ελληνικά και ήταν πάρα πολύ βολικό γιατί δεν χρειαζόταν να κοιτάς. Είτε πάνω έκανες το πολυπλήκτρο είτε κάτω, άλλαζες γλώσσα.