panosz75 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Απο την ποιο πανω φωτο , απο οτι καταλαβα το Ε71 ειναι 3G ? δηλαδη εχει 2τερη καμερα για βιντεοκληση??? Ναι, υπάρχει κάμερα για βιντεοκλήσεις πάνω δεξιά στην εμπρόσθια πλευρά του. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_killer Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Απο την ποιο πανω φωτο , απο οτι καταλαβα το Ε71 ειναι 3G ? δηλαδη εχει 2τερη καμερα για βιντεοκληση??? ναι και βέβαια είναι 3G ... όμως γιατί μερικοί νομίζετε ότι με το να μην έχει 2η κάμερα για βιντεκλήσεις , παράλληλα σημαίνει ότι δεν είναι 3G ??? Να και το iphone 3G ... έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις ??? όχι ... άρα ??? δεν είναι απαραίτητο ένα κινητό 3G να έχει κάμερα για βιντεοκλήεις ... Φιλικά Αντρέας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Στην πρώτη σελίδα τα γράφει όλα αυτά ο nervous όπως κάνει πάντα. Μπορείτε να ασχολείστε λίγο πριν ρωτήσετε κάτι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 παιδια απο gps πως παει/βρισκει γρηγορα σημα?οι χαρτες ειναι οι γνωστοι της νοκια ή εχει να επιδειξει κατι διαφορετικο? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ναι και βέβαια είναι 3G ... όμως γιατί μερικοί νομίζετε ότι με το να μην έχει 2η κάμερα για βιντεκλήσεις , παράλληλα σημαίνει ότι δεν είναι 3G ??? Να και το iphone 3G ... έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις ??? όχι ... άρα ??? δεν είναι απαραίτητο ένα κινητό 3G να έχει κάμερα για βιντεοκλήεις ... Φιλικά Αντρέας φιλε μου χαλαρωσε γιατι εχεις 29 μυνηματα και ο φιλος που ρωταει εχει 1200 που σημαινει οτι εχει βοηθησει πολλους απο δω μεσα....αν θες απαντας στην απορια αν οχι προσπερασε το....φιλικα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ηρεμια παιδια εδω ειμαστε ολοι φιλοι δεν κανουμε ανταγωνισμο απλα μοιραζομαστε την αγαπη μας για την τεχνολογια Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_killer Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 φιλε μου χαλαρωσε γιατι εχεις 29 μυνηματα και ο φιλος που ρωταει εχει 1200 που σημαινει οτι εχει βοηθησει πολλους απο δω μεσα....αν θες απαντας στην απορια αν οχι προσπερασε το....φιλικα...... εγώ δεν ήθελα να θείξω κανένα όμως το είπα για μερικούς που έχουν αυτή τη γνώμη ... δεν είπα τίποτα , ούτε τους σχολίασα ότι είναι άσχετοι ... Υ.Γ. : 600 μηνύματα έχω αλλά έφαγα ban 15 μέρες και έκανα νεο λογαριασμό ( δεν μπορούσα να αντέξω μακριά από το myphone :cry::cry::cry::( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 οι χαρτες ειναι οι γνωστοι της νοκια ή εχει να επιδειξει κατι διαφορετικο? Υπάρχουν πολλές επιλογές στους χάρτες. Nokia Maps, Garmin, Sygic, Mobile Google Maps, Route 66, Navigon και αρκετά άλλα. Μπορείς να επιλέξεις ποιό σε καλύπτει. Άλλα έχουν καλό interface, άλλα έχουν κορυφαία κάλυψη στους χάρτες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 E71 horrible reception problem..... http://www.boygeniusreport.com/2008/08/04/nokia-e71-2-reception-issues-mmm/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 E71 horrible reception problem..... http://www.boygeniusreport.com/2008/08/04/nokia-e71-2-reception-issues-mmm/ εγω το δοκιμασα και δεν ισχυει οτι γραφει στο δικο μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 εγω το δοκιμασα και δεν ισχυει οτι γραφει στο δικο μου.... Επίσης και το δικό μου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα λήψης ή σήματος παρόλο που πολλές φορές το έχω σε 3G. Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο είναι από τα καλύτερα κινητά που είχα. Κανένα πρόβλημα και εξαιρετικά γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Επίσης και το δικό μου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα λήψης ή σήματος παρόλο που πολλές φορές το έχω σε 3G. Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο είναι από τα καλύτερα κινητά που είχα. Κανένα πρόβλημα και εξαιρετικά γρήγορο. πανο μπαταρια ποσο κραταει εμενα 2 μερες σε 3g μονιμα ....με πολυ ραδιο sms απειρα και wifi...k ligo gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 E71 horrible reception problem..... Χαιρομαι που φιλοι αναφερουν οτι δεν ισχυει το προβλημα. Εγω παντως δισταζω να το αγορασω λογω του SAR..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 πανο μπαταρια ποσο κραταει εμενα 2 μερες σε 3g μονιμα ....με πολυ ραδιο sms απειρα και wifi...k ligo gps Γιώργο, εμένα φτάνει περίπου τις 3 ημέρες..ακόμα είναι άστρωτη η μπαταρία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την μπαταρία. Να φανταστείς ότι είναι μόνιμα σε gprs αφού έχω ενεργοποιημένα 4 email account μέσω Vodafone mobile e-mail υπηρεσία. Πάντως το τηλέφωνο με έχει εντυπωσιάσει. Οταν ακούσεις για κάποιο νέο software version κάνε μια ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 το sar ειναι αυτο:1,33 ή 1.53?πολυ υψηλο ρε παιδια Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 το sar ειναι αυτο:1,33 ή 1.53?πολυ υψηλο ρε παιδια http://sar.nokia.com/sar/index.jsp Nokia N95 (Type RM-421).....0.50 W/kg Nokia E71 (Type RM-346).....1.53 W/kg....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 το sar ειναι αυτο:1,33 ή 1.53?πολυ υψηλο ρε παιδια Θα πατησεις στην οθονη αναμονης *#0000# βλεπεις τι RM ειναι η συσκευη σου και μετα πας εδω και βλεπεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Τελικά έστειλα ένα email στην εξυπηρέτηση πελατών της wind και μου έγραψαν ότι το κινητό είναι διαθέσιμο... Από την άλλη τα καταστήματα μου λένε ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση. Τελικά μου φαίνεται θα κάνω μία σύνδεση χωρίς επιδότηση, αλλά με έκπτωση παγίου και θα το αγοράσω από αλλού. Τα nokia shops το έχουν και στα δύο χρώματα; (ασπρο και γκρι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Θα πατησεις στην οθονη αναμονης *#0000# βλεπεις τι RM ειναι η συσκευη σου και μετα πας εδω και βλεπεις.. γνωστη η διαδιακασια.οπως και ναχει ειναι υψηλος ο δεικτης Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Aλήθεια, πως πραγματοποιείται η αυτόματη εστίαση κατα την λήψη φωτογραφίας; Γιατί απο αυτά που έχω διαβάσει στις διάφορες παρουσιάσεις, δεν έχω καταλάβει. Γίνεται απο το πολυπλήκτρο ή πατάς πρώτα άλλο πλήκτρο για εστίαση και άλλο για λήψη; E71’ autofocus hint! http://nokiae71.files.wordpress.com/2008/07/20080729407.jpg?w=300&h=225 Published July 29, 2008 e71 , nokia e71 5 Comments Tags: auto focus, camera, e series, e71, mobile, nokia, nokia e71, phone, photo Did you know that Nokia E71 has well working autofocus feature? I didn’t! Our blog reader Dawid mailed me about it, so I’m sharing this useful information with you. After activating camera press T key on a keyboard and keep it pressed for few seconds. Camera catches a focus, visible frame will changes into green, and phone beeps. Now press center key and.. done! Sharp, cool photos! ________________________________________________________________ Πολλά Tips και όλα τα product codes ! Nokia e71 blog Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 τελικα ποιος το εχει ? μονο τα ΝΟΚΙΑ clubs ? και σε τιμη ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Παιδια μια βοηθεια . πως αλλαζουμε γλωσσα οταν γραφουμε? υπαρχει καμια συντομευση? γιατι δεν εχω βρει κατι , και ανταγκαζομαι να πηγαινω στα μηνυματα να την αλλαζω εκει και μετα να επιστεφω στην εφαρμογη οπου ειμουν για να συνεχισω Στο Ε51 αυτό γίνεται από το πλήκτρο *+ , πιστεύω και στο Ε71 θα γίνεται από το ίδιο. ¨οταν είσαι σε κάποια εφαρμογή κειμένου, η έυρεσης στον τηλεφωνικό κατάλογο πατόντας το πληκτρο αυτό σου βγάζει υπομενού με διάφορες ενέργειες, μια από αυτές είναι η αλλαγή γλώσσας γραφής. Πιθανώς στο Ε71 να γίνεται και διαφορετικά αφού έχει πλήρες πληκτρολόγειο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Nai to thema einai , pos ginete? Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφέρεται στο manual του κινητού. Ψάξε λίγο και θα το βρεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Δοκίμαζε συνδιασμούς πλήκτρων. Και γω στα 9500 και Ε90 τυχαία το βρήκα. Στο μεν 9500 ήταν τα δύο shift ταυτόχρονα και στο δε Ε90 chr + shift ταυτόχρονα. Ψάξτο, κάτι παρόμοιο θα είναι και στο Ε71. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Όταν το πατάς, πόσες γλώσσες σου βγαίνουν στην λίστα να επιλέξεις; Στο Ε90 βγαίναν μόνο Αγγλικά και Ελληνικά και ήταν πάρα πολύ βολικό γιατί δεν χρειαζόταν να κοιτάς. Είτε πάνω έκανες το πολυπλήκτρο είτε κάτω, άλλαζες γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts