tonydeli7 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Να προσεξτε παντως μη σας βγει η κυρια Σιουλη...ΣΙΟΥ-ΛΙ οπως στην αρση βαρων... Βασικα το ολο θεμα μου θυμηζει την υποθεση με τα ορυκτελαια στο λαδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 πο πο πο ρεζιλια των σκυλιων ρε παιδια.... τα διαβαζω ολα αυτα και πραγματικα ντρέπομαι...... οτι να ναι........ ευτυχως που το ξεφορτώθηκα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katafitos Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Κατι τρεχει παντως γιατι ενω πριν απαντουσε αστραπιαια στα email, εστειλα χθες ενα email και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Μου ειπε στη τελευταια επικοινωνια μας οτι αυτη την εβδομαδα θα ολοκληρωνοταν η διαδικασια αλλα δεν εγινε τιποτε ακομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Αυτά συμβαίνουν ότι μια εταιρία και μια Αντιπροσωπία γίνονται ΠΟΛΥ μεγάλες -- αποθρασύνονται, θεωρούν εαυτούς πολύ ισχυρούς και τελικά .. γράφουν του καταναλωτές - πελάτες τους κανονικότατα :( Ας έβλεπε η Nokia & Alpha Copy μια μείωση στις πωλήσεις τους και θα βλέπατε πως θα κοβόντουσαν να εξυπηρετήσουν και πόσο πιο προσεκτικοί θα ήταν με τα SAR τους κτλ.. , αλλά βέβαια όταν όλοι πάμε και αγοράζουμε με κλειστά μάτια Nokia (γιατί είναι καλά..) καλά μας κάνουν ;) Υ.Γ. Όσο κάνανε αντικατάσταση συσκευών ήταν μια de facto αναγνώριση λάθους -- οπότε λέω πως... κάποιος νομικός τους σύμβουλος τους είπε STOP! Είμαστε καλυμμένοι με την συμφωνία χρήσης που αποδέχονται οι πελάτες μας με την αγορά και το άνοιγμα των εγχειριδίων χρήσης της συσκευής, οπότε διέκοψαν την αντικατάσταση αυτού του *φούρνου μικροκυμάτων -- συγγνώμη μοντέλου ήθελα να πω -- προσπαθώντας να μπλοκάρουν επίσης μελλοντικές διεκδικήσεις και άλλων πελατών τους (νομικός ελιγμός κοινής λογικής) * τα ίδια και πολύ χειρότερα θα βρείτε στην SE από SAR (μην θεωρήσετε ότι τα γράφω λόγο avantar -K800) :( Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Συμφωνω απολυτα!! Τους κανουμε μαγκες ολοι εμεις και οταν ερχετε η ωρα να μας εξυπηρετησουν δειχνουν ολη τους την αλαζονεια και μας γραφουν κανονικα. Για το συγκεκριμενο θεμα παντως πιστευω οτι πρεπει ολοι να κανουμε καταγγελια στο ΙΝΚΑ και τοτε κατι θα γινει. Εγω θα την κανω σημερα! Παρτε τηλεφωνο στο 1520 (Γραμμη Καταναλωτη) και καντε καταγγελια. Οσο πιο πολλοι παρουμε τοσο καλυτερα αποτελεσματα θα εχουμε! Εχω στειλει και mail απο χτες στην ΝΟΚΙΑ δεν εχω παρει ομως καμια απαντηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Εμενα παντως εχει 4004:cry: Ειναι σιγουρο αυτο ρε παιδια ή οχι? edit τωρα διαβασα το test report που ειχε δοθει 2 σελιδες πιο πριν και φαινεται οτι τα νεα τεστ για το SAR γινανε σε 2 Ν82 (RM-313) με h/w 4004 και τα δυο. Τωρα αυτο που απομενει ειναι να επιβεβαιωσουμε αν οντως απο το 4004 h/w και μετα το SAR ειναι 1,34 ή οχι.... Αυτο ακριβώς, τα καινουργια test reports αφορούν 2 prototype συσκευές με hw 4004. Οποτε υποθετω οτι σε προγενεστερες hw versions δεν εχουν γίνει αλλαγες που τροποποιουν το sar. Ολα αυτα με την προυπόθεση οτι η αλλαγή έγινε στο hardware και οχι πιο πριν στο software... Μπορειτε οσοι βρισκετε το hw version να τσεκαρετε και τo sar που γραφει το manual? Για να έχουμε ενα ακομα σημειο αναφορας. update: Λοιπον...βρεθηκε το πρωτο bug στην παραπανω θεωρία ή η νοκια αλλα γραφει και αλλα κανει... το n82 μου (μαυρο) εxει hw version 4004 και το manual γράφει sar 0.62. Τα συμπερασματα δικά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Αυτο ακριβώς, τα καινουργια test reports αφορούν 2 prototype συσκευές με hw 4004. Οποτε υποθετω οτι σε προγενεστερες hw versions δεν εχουν γίνει αλλαγες που τροποποιουν το sar. Ολα αυτα με την προυπόθεση οτι η αλλαγή έγινε στο hardware και οχι πιο πριν στο software... Μπορειτε οσοι βρισκετε το hw version να τσεκαρετε και τo sar που γραφει το manual? Για να έχουμε ενα ακομα σημειο αναφορας. Εμενα φιλε μου το manual γραφει 0,62 και η συσκευη μου εχει h/w version 4004. Οποτε αν ισχυει οτι απο την 4004 και μετα το SAR ανεβηκε, προκειται για καταφανεστατη περιπτωση εξαπατησης. Το θεμα ειναι πως αποδυκνειουμε οτι ισχυει 4004=1,32 SAR???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katafitos Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Κατι τρεχει παντως γιατι ενω πριν απαντουσε αστραπιαια στα email, εστειλα χθες ενα email και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Μου ειπε στη τελευταια επικοινωνια μας οτι αυτη την εβδομαδα θα ολοκληρωνοταν η διαδικασια αλλα δεν εγινε τιποτε ακομη... Για να λεμε και τα καλα, μολις τωρα ελαβα το παρακατω mail Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα που έγινε η αγορά του κινητού σας τηλεφώνου, είναι ήδη ενήμεροι για την διαδικασία. αρα πιστευω θα αλλαξουν το κινητο σε οσους το επιθυμουν. Δεν γινεται να το αλλαξουν μονο σε μερικους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Εμενα φιλε μου το manual γραφει 0,62 και η συσκευη μου εχει h/w version 4004. Οποτε αν ισχυει οτι απο την 4004 και μετα το SAR ανεβηκε, προκειται για καταφανεστατη περιπτωση εξαπατησης. Το θεμα ειναι πως αποδυκνειουμε οτι ισχυει 4004=1,32 SAR???? Το 4004=1.32 sar νομιζω πως ειναι σχεδον σιγουρο. Πιστευω πως μια αλλαγή που τροποποιεί το sar θα δικαιολογουσε και ενα νεό hardware version, δλδ το 4004. Ουσιαστικα το μονο χαρακτηριστικο που αλλάζει μεταξυ των συσκευών μας και τον συσκευων που μετρηθηκαν στο 1.32 είναι το serial number! hw version, firmware version, αριθμος ic, product code,type και model είναι τα ιδια (ολα αυτα εκτος απο το hw version αναγραφονται στο κινητο πισω απο την μπαταρια). Οπως είπε και ο φιλος asikis αν η νοκια αλλα δηλωνει και αλλα ισχυουν αυτο αποτελει τουλαχιστον σημαντικο σφαλμα, απο την στιγμη ομως που προσπαθουν να το καλύψουν και ακομα και τωρα δεν υπαρχει επισημη ενημερωση τοτε οντως ειναι εξαπατηση. Μια ομαδικη καταγγελια θα ηταν οτι πρεπει για να τους ξυπνησει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Για να λεμε και τα καλα, μολις τωρα ελαβα το παρακατω mail αρα πιστευω θα αλλαξουν το κινητο σε οσους το επιθυμουν. Δεν γινεται να το αλλαξουν μονο σε μερικους Μακαρι να γινει ετσι φιλε μου και να δωθει η δυνατοτητα σε οσους θελουν να το αλλαξουν. Περιμενω και εγω να δω αν θα μου απαντησουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Το δικό μου είναι hw 4003 και απο σήμα πάει πάτος... Να υποθέσω οτι έχω sar 0,62? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Αν ισχύει ο ισχυρισμός πως η αλλαγή SAR έγινε στις νεότερες συσκευές, τότε ναι ισχύει. Το θέμα είναι πως δεν το ξέρουμε αυτό 100%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 καλά ρε παιδιά όποιος έχει πρόβλημα με το sar ασ του βγάλει τη sim και να το βάλει σε offline mode και να χρησιμοποιεί ένα δεύετερο κινητό για κλήσεις και sms ... Είναι πιστεύω η καλύτερη λύση παρά να κάθόμαστε και να ασχολούμαστε με το sar ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 καλά ρε παιδιά όποιος έχει πρόβλημα με το sar ασ του βγάλει τη sim και να το βάλει σε offline mode και να χρησιμοποιεί ένα δεύετερο κινητό για κλήσεις και sms ... Είναι πιστεύω η καλύτερη λύση παρά να κάθόμαστε και να ασχολούμαστε με το sar ... Φιλε μου αυτο ειναι επιλογη του καθενος, το τι θα κανει. Προσωπικα αυτη η υποθεση με ενδιαφερει οχι τοσο για το sar (χρησιμοποιω έτσι κι αλλιως handsfree) αλλα για το ενδεχομενο παραπλανησης μας απο τη νοκια, κατι το οποιο αν ισχυει ειναι απαράδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Συμφωνώ με τον Braindead (δεν θέλει υψηλό Sar για να μην γίνει "όνομα και πράμα" :lol::lol::lol:, έτσι είναι, θέλουμε να είμαστε σίγουροι για το τι χρησιμοποιούμε, ή τουλάχιστον να έχουμε γνώση. Εμένα πάντως το Πλαίσιο μου το άλλαξε με άψογη εξυπηρέτηση, και πήρα ένα IPAQ 614c (επανήλθα στο PDA, και μάλιστα με πληκτρολόγιο). Το τεστάρω... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 YESSSSSSS και το δικο μου ειναι 4003 αδικα φοβηθηκα :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 καλά ρε παιδιά όποιος έχει πρόβλημα με το sar ασ του βγάλει τη sim και να το βάλει σε offline mode και να χρησιμοποιεί ένα δεύετερο κινητό για κλήσεις και sms ... Είναι πιστεύω η καλύτερη λύση παρά να κάθόμαστε και να ασχολούμαστε με το sar ... Δηλαδή κάποιος που έδωσε 500 ++ ευρώ θα πρέπει να έχει 2 συσκευές και να χρησιμοποιεί αυτήν για gadget :blink:ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ gadget ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ :!:. Και πόλη ακριβό gadget για 500 ευρώ.:down: (θα προτιμούσα να αγόραζα ένα laptop) Άσχημο παιχνίδι με το sar :nuke: και άσχημο παιχνίδι με το μαύρο μοντέλο το περιμέναμε 4 μήνες και ποιος ο λόγος να βγει από την αρχή και σε μαύρο και υπήρχε τόση σύγχυση στον κόσμο :mad:. Και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μερικός γίνονται αλλαγές και σε μερικούς όχι. Προσωπικά έχω εξοργιστεί με την ΝΟΚΙΑ νιώθω εξαπατημένος και δεν πρόκειται να αγοράσω κάποιο μελλοντικό μοντέλο της. Το θέμα είναι ότι μια εταιρία με μεγάλο κύρος και με τόσες Πωλήσεις έπαιξε και συνεχίζει να παίζει ένα άσχημο παιχνίδι στου αγοραστές αυτό του τηλεφώνου. Είναι απαράδεκτο εκ μέρους τέτοια λάθη και δεν συγχωρούνται. :offtopic:Όταν είχε βγει το 6630 το πείρα από νοκια shop. Πήγα να του κάνω αναβαθμίσει και μου λένε ότι χρωστάω 10€ που δεν τα έδωσα όταν το αγόρασα. Το είχα πλήρωση μετρητής κανονικά είχα αποδιώξει όλα νόμιμα. Για 10 € που είχαν άδικο έκαναν τεράστιο θέμα εγώ δεν δικαιούμαι τώρα που έδωσα 500 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 YESSSSSSS και το δικο μου ειναι 4003 αδικα φοβηθηκα :) Θα πρότεινα να μην μένεις ήσυχος. Δε σου εξασφαλίζει κάτι αυτό. Δεν είναι σίγουρο ότι οι συσκευές με hardware version 4004 και πάνω είναι οι μόνες με SAR: 1.35W/Kg. Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο ακόμα. Αν και όταν γίνει αυτό, τότε θα μπορούμε να είμαστε σχετικά ήσυχοι, αν και προσωπικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στη Nokia και δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι για με κερδίσει ξανά αυτή η εταιρία ως πελάτη. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Συμφωνώ με τον Braindead (δεν θέλει υψηλό Sar για να μην γίνει "όνομα και πράμα" :lol::lol::lol: Μπα αυτο δεν αλλαζει, είναι εκ γεννετης χαρισμα! Θα πρότεινα να μην μένεις ήσυχος. Δε σου εξασφαλίζει κάτι αυτό. Δεν είναι σίγουρο ότι οι συσκευές με hardware version 4004 και πάνω είναι οι μόνες με SAR: 1.35W/Kg. Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο ακόμα. Αν και όταν γίνει αυτό, τότε θα μπορούμε να είμαστε σχετικά ήσυχοι, αν και προσωπικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στη Nokia και δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι για με κερδίσει ξανά αυτή η εταιρία ως πελάτη. ;) Οντως...αν δεν βγαλει η νοκια καποια ανακοινωση μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω. Αντι να καθεστε και να αναλωνεστε με τα ''αχ τι παθαμε'' και ''πω πω τι κακιά που ειναι η Νοκια που μας γραφει και δεν απαντα στα μειλ μας'' και αλλα τετοια χαριτωμενα, γιατι δεν συνεννοειστε 5 - 10 φιλοι και γνωστοι απο εδω μεσα, (και για κατι τετοια υπαρχει το φορουμ) να τους αρχισετε στις αγωγες και να τρεχουν και να μη φτανουν????? Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι μετα, το ιδιο θα κανουν και οι υπολοιποι απο εδω. Μερικοι μονο να δωσουν το παραδειγμα για αρχη χρειαζεται... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ συνειδηση λεγεται αυτο συνΕλληνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Για να λεμε και τα καλα, μολις τωρα ελαβα το παρακατω mail αρα πιστευω θα αλλαξουν το κινητο σε οσους το επιθυμουν. Δεν γινεται να το αλλαξουν μονο σε μερικους ποσο περιμενες να σου απαντησουν φιλε μου ?γιατι εγω περιμενω απο προχτες και εστιλα ιδει και αλλο εμαιλ. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidimon1 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Το μέγιστο όριο είναι τα 2.0W/kg. Το SAR αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες ως ΣΕΑ. ρε παιδιά εγω δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος πανικός Αφού η μέγιστη τιμή είναι 2 τι πρόβλημα υπάρχει? Αυτό αν κατάλαβα καλά σημαίνει οτι το 1,35 είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια και άρα δεν τίθεται θέμα για την υγεία Κατάλαβα καλά ή κανω κάποιο λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Απλά, αν δεις άλλες συσκευές, εκπέμπουν σε λιγότερο. Το Ν95 8GB ας πούμε, έχει αν θυμάμαι απο 0,72 έως 0,8 κάτι. Οπότε, γιατί να έχουμε υψηλό sar; δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidimon1 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η alpha copy δε δέχεται να σας ανταλλάξει το κινητό. Εμένα μπορεί με λίγο ζόρι να το δέχτηκαν, αλλά όλα έγιναν κανονικά, χωρίς απειλές ή κοροϊδίες. Να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ να γίνει η αλλαγή, μην τους αφήσετε να σας εμπαίξουν! Να τους απειλήσετε με μηνύσεις! και πάλι ρε παιδια δε νομίζω να είναι θέμα της αλφα κοπυ από οτι καταλαβαίνω αυτοί απλά πουλάνε το κινητό θα πρέπει να απευθυνθούμε στην κατασκευαστρια εταιρεία Αλλήθεια που είναι η κατασκευαστρια εταιρεία της Νοκια αυτοί είναι υπάυθυνοι και μόνο για να χτυπηθεί το κακό πρέπει να χτυπήσουμε την ριζα και η ριζα είναι η νοκια κια όχι η αλφα κοπυ ομιλώ καλώς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Απλά, αν δεις άλλες συσκευές, εκπέμπουν σε λιγότερο. Το Ν95 8GB ας πούμε, έχει αν θυμάμαι απο 0,72 έως 0,8 κάτι. Οπότε, γιατί να έχουμε υψηλό sar; δεν υπάρχει λόγος. και στο ε51 πιο ψηλα ακομα δεν λεει κατι αυτο,δεν εχω ακουσει κανεναν στα μαγαζια να ρωταει ποσο σαρ εχει αυτο??το οριο ειναι 2 οποτε οτι κ να λεμε ειμαστε 33% κατω απο το οριο αν ειναι ολα ανοιχτα και ταυτοχρονα μιλας κιολας και δεν εχεις καλο σημα κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts