Jump to content

Vodafone Καρτοπρόγραμμα

TakeOverNet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπερδεύεσαι. Είναι + 12% Φόρους Κινητής Τηλεφωνίας. ;)

το ξερω...το λεει στον λογαριασμο;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 935
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

στο καρτοπρογραμμα αν βαλω την υπηρεσια surf & email που κοστιζει 3 ευρω, θα αφαιρεθουν απο τα 20 ευρω του παγιου τα 3 ευρω?

Πλέον πρέπει να βάλεις κάρτα ανανέωσης.

• 2 weeks later...

Δηλαδή αν θέλω να βάλω surf & email δεν θα τα τρώει καν απο τη κάρτα που μου βάζουν κάθε μήνα;; Γιατί τέτοια κουλαμάρα τώρα; Δεν στέκει.

Sent from my cute iPod touch, Timmy =)

Δηλαδή αν θέλω να βάλω surf & email δεν θα τα τρώει καν απο τη κάρτα που μου βάζουν κάθε μήνα;; Γιατί τέτοια κουλαμάρα τώρα; Δεν στέκει.

Ε γι' αυτούς, στέκει και παραστέκει...

Στην ουσία είναι σαν να έχεις prepaid card ο λογαριασμός του Καρτοπρογράμματος για αυτό το λέω. πφφφφφ...

εμένα μου τα τρώει από το υπόλοιπό μου...

Άσχετο,

μόλις με πήρανε τηλέφωνο (ηχογραφημένο μήνυμα) πως έληξε το δωρεάν unlimited και επειδή είναι πολύ καλοί μου το προσφέρουν με έκπτωση 50%.

Ψάχνω να την κάνω, δεν ζητάω πολλά έτσι και αλλιώς, κανά 30λεπτο ομιλίας γενικά και πολύ προς μόνο έναν αριθμό θέλω.

Εχει ελέγξει κανείς αν μετά από μεταφορά υπολοίπου από άλλο συνδρομητή μπορείς να βάλεις Internet;

Εν τω μεταξύ, ήρθε σήμερα ο λογαριασμός, πιστωτικό υπόλοιπο λόγω κραξίματος που είχα ρίξει, και βάλανε και ανάλυση κλήσεων μέσα. Το κακό είναι ότι δεν γράφει πόσο χρεώνουν την κάθε κλήση...

Εχει ελέγξει κανείς αν μετά από μεταφορά υπολοίπου από άλλο συνδρομητή μπορείς να βάλεις Internet;

Εν τω μεταξύ, ήρθε σήμερα ο λογαριασμός, πιστωτικό υπόλοιπο λόγω κραξίματος που είχα ρίξει, και βάλανε και ανάλυση κλήσεων μέσα. Το κακό είναι ότι δεν γράφει πόσο χρεώνουν την κάθε κλήση...

εχεις ενεργοποιημενο το unlimited?

Χωρις το Unlimited :0,30€ / λεπτό

Με unlimited : 0.34€/ λεπτό

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Εχω το δωρεάν Unlimited. Δεν γράφει χρέωση για καμία κλήση...

Update:

Τώρα το πρόσεξα και έχω χαλαστεί άσχημα...εμένα δεν με πιάνει, αλλά δεν λέει κάτι αυτό...

από 8/12 αυξάνουν τις τιμές στο Unlimited...

Vodafone Καρτοπρόγραμμα 15 - από 8,3 στα 10

Vodafone Καρτοπρόγραμμα 20 - από 8,0 στα 10

Vodafone Καρτοπρόγραμμα 25 - από 7,5 στα 9

Vodafone Καρτοπρόγραμμα 30 - από 5,0 στα 7

Edited by soublaki-3

Εχω το δωρεάν Unlimited. Δεν γράφει χρέωση για καμία κλήση...

Update:

Τώρα το πρόσεξα και έχω χαλαστεί άσχημα...εμένα δεν με πιάνει, αλλά δεν λέει κάτι αυτό...

από 8/12 αυξάνουν τις τιμές στο Unlimited...

Vodafone Καρτοπρόγραμμα 15 - από 8,3 στα 10

Vodafone Καρτοπρόγραμμα 20 - από 8,0 στα 10

Vodafone Καρτοπρόγραμμα 25 - από 7,5 στα 9

Vodafone Καρτοπρόγραμμα 30 - από 5,0 στα 7

Ναι αυξανονται αλλα στα πακετα ολα σου δινει επιπλεον πακετο internet. Μολις βρω το link με το ακριβες πακετο θα το κανω post.

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Ναι αυξανονται αλλα στα πακετα ολα σου δινει επιπλεον πακετο internet. Μολις βρω το link με το ακριβες πακετο θα το κανω post.

Το λέει στο λογαριασμό.

Δίνει και 30mb πλέον(8/12) το unlimited. Επίσης, soublaki-3, δε χρειάζεται να βάλεις κάρτα για να κάνεις οτιδήποτε, όχι μόνο data plan.. Εκτός άμα δεν έχεις χρήματα μέσα φυσικά.. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να βάλω φίλε pakiti το πακέτο με τα 30 MB και μου λέει ότι πρέπει να βάλω κάρτα. Εχω μέσα χρόνο ομιλίας κανονικά.

Θέλω να βάλω φίλε pakiti το πακέτο με τα 30 MB και μου λέει ότι πρέπει να βάλω κάρτα. Εχω μέσα χρόνο ομιλίας κανονικά.

13830.. Στάνταρντ παίζει πρόβλημα...

13830.. Στάνταρντ παίζει πρόβλημα...

Η ενεργοποίηση των πακέτων ομιλίας, SMS και Internet μπορεί να πραγματοποιηθεί αν υπάρχει υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας μετά από ανανέωση χρόνου ομιλίας.... Δεν καταλαβαίνω, αυτά που σου βάζει κάθε 8 του μήνα, δεν είναι ανανέωση; wtf..

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ενεργοποίηση των πακέτων ομιλίας, SMS και Internet μπορεί να πραγματοποιηθεί αν υπάρχει υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας μετά από ανανέωση χρόνου ομιλίας.... Δεν καταλαβαίνω, αυτά που σου βάζει κάθε 8 του μήνα, δεν είναι ανανέωση; wtf..

Θέλουν οι έξυπνοι να βάλουμε και κάρτα...:mad:

παιδες..calling tunes μπαινουν στο καρτοπρογραμμα η οχι?

αν ναι που καλω?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δε γνωρίζω, εάν ναι, 1444 αλλά χρεώνει 1,23€ το λεπτό.. Μπορείς να το κάνεις και στο My account αλλά πρέπει να είσαι με συμβόλαιο λογικά..
[sIGPIC][/sIGPIC]

η γαμ#%#%@@ παλιο $#%$@%$ στη vodafone με διαβεβαιωσε οτι μπορω να αγορασω το πακετο με τα 150mb και το surf mail 60 με

τα χρηματα που θα μου βαζουν καθε 8 του μηνα και οταν πηρα τηλ για ενεργοποιηση ακουσα να λεει οτι αυτο μπορει να γινει μονο με ανανεωση καρτας.....εννοει την ανανεωση καθε 8 του μηνα αρα ολα καλα? η θα πρεπει να βαζω εγω καρτα οποτε παω στο καταστημα

και τους μαμαω το σπιτι οπως λεει και ο παριος?

edit:εριξα μια ματια στα προηγουμενα σχολια και αποτι ειδα μαλλον δεν τα γλιτωνει τα γαλλικα της η τυπισσα...ειμαι και φτιαγμενος λογο της κατρακυλας

του παοκ....πανω της θα ξεσπασω....

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεν το γλιτώνει το @#$##@$% η τύπισσα όπως λες:p:lol:

Δυστυχώς, εδώ και κάποιους μήνες, για την αγορά οποιουδήποτε επιπρόσθετου πακέτου(ομιλίας, sms, internet) απαιτείται να πραγματοποιηθεί ανανέωση τουλάχιστον ίση με την αξία του πακέτου που θες.

Αν δε σε συμφέρει λοιπόν το καρτοπρόγραμμα και θες να κάνεις μετατροπή του αριθμού σε κάρτα, πρέπει να την κάνεις 1 μήνα από την ημέρα που ενεργοποιήθηκες σε καρτοπρόγραμμα και η μετατροπή θα γίνει σε 30 ημέρες. Άρα, παραμένεις υποχρεωτικά σε καρτοπρόγραμμα για 2 μήνες.

Δεν το γλιτώνει το @#$##@$% η τύπισσα όπως λες:p:lol:

Δυστυχώς, εδώ και κάποιους μήνες, για την αγορά οποιουδήποτε επιπρόσθετου πακέτου(ομιλίας, sms, internet) απαιτείται να πραγματοποιηθεί ανανέωση τουλάχιστον ίση με την αξία του πακέτου που θες.

Αν δε σε συμφέρει λοιπόν το καρτοπρόγραμμα και θες να κάνεις μετατροπή του αριθμού σε κάρτα, πρέπει να την κάνεις 1 μήνα από την ημέρα που ενεργοποιήθηκες σε καρτοπρόγραμμα και η μετατροπή θα γίνει σε 30 ημέρες. Άρα, παραμένεις υποχρεωτικά σε καρτοπρόγραμμα για 2 μήνες.

καρτα το ειχα κ εκανα καρτοπρογραμμα γιατι θα εχω unlimited χωρις να αφαιρουνται τα 15 ευρω απο το λογαριασμο μου και απο 8/12

θα εχω και δωρεαν 30mb το μηνα....αλλα δεν γινετε να μου λεει οτι μπορω να αγορασω οποιο πακετο θελω με αυτα τα 15 ευρο....και

ηταν και σιγουρη η #@!%!#$!#

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

καρτα το ειχα κ εκανα καρτοπρογραμμα γιατι θα εχω unlimited χωρις να αφαιρουνται τα 15 ευρω απο το λογαριασμο μου και απο 8/12

θα εχω και δωρεαν 30mb το μηνα....αλλα δεν γινετε να μου λεει οτι μπορω να αγορασω οποιο πακετο θελω με αυτα τα 15 ευρο....και

ηταν και σιγουρη η #@!%!#$!#

εγω σου λεω οτι ηταν σιγουρη οτι δε γινοταν, απλα οταν υπαρχουν ''μηνιαιοι στοχοι'', σου λενε ο'τι θελεις να ακουσεις για να πετυχουν την πωληση. Η συγκεκριμενη υπαλληλος, προφανως το εχει κανει και άλλες φορες με επιτυχια, αφου ως γνωστο ο ελληναρας δεν ασχολειται, και απλα εσυ ησουν το επομενο θυμα...

εγω σου λεω οτι ηταν σιγουρη οτι δε γινοταν, απλα οταν υπαρχουν ''μηνιαιοι στοχοι'', σου λενε ο'τι θελεις να ακουσεις για να πετυχουν την πωληση. Η συγκεκριμενη υπαλληλος, προφανως το εχει κανει και άλλες φορες με επιτυχια, αφου ως γνωστο ο ελληναρας δεν ασχολειται, και απλα εσυ ησουν το επομενο θυμα...

Μα θα εκανα ετσι κ αλλιως καρτοσυμβολαιο...ειτε μπορουσα να αγορασω πακετο με τα 15 ευρο ειτε οχι...απλα δε γουσταρω τη παπατζα μεσα στη μαπα μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ηθελα να κανω καρτοσυμβολαιο μονο και μονο,για τα 1500' και sms. εισαστε ευχαριστιμενοι?16ε το μηνα ειναι η παραπανω με φορους? τα 15ε μεταφερονται στον επομενο μηνα?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Μα θα εκανα ετσι κ αλλιως καρτοσυμβολαιο...ειτε μπορουσα να αγορασω πακετο με τα 15 ευρο ειτε οχι...απλα δε γουσταρω τη παπατζα μεσα στη μαπα μου...

Εγώ μια φορά είχα στείλει φαξ στα κεντρικά δίνοντας στεγνά το κατάστημα και την υπάλληλο. Κέρδισα 2 μήνες δώρο.

• The title was changed to Vodafone Καρτοπρόγραμμα