Dark_ds Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 καλησπερα και ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! θα προσπαθησω και αν χρειαστω κατι θα ρωτησω! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 τι μπορεί να σημαίνει το μήνυμα: "δεν δόθηκαν τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή" όταν επιχειρώ να εγκαταστήσω ένα patch που έχω υπογράψει με τα πιστοποιητικά μου? Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Όταν υπογράφουμε μία εφαρμογή της δίνουμε τα "απαραίτητα δικαιώματα" για να μπορεί να κάνει εγκατάσταση σε κατάλογους που μπορεί να "βλάψουν" το σύστημα μας. Μάλλον η συγκεκριμένη εφαρμογή απαιτεί περισσότερα δικαιώματα! Αυτό δεν σημαίνει ότι αν την κάνουμε εγκατάσταση θα πάθει κάτι η συσκευή μας. Δοκίμασε να την εγκαταστήσεις αφού ενεργοποιήσεις το patch που κάνει απευθείας εγκατάσταση τις unsigned εφαρμογές.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Δοκίμασε να την εγκαταστήσεις αφού ενεργοποιήσεις το patch που κάνει απευθείας εγκατάσταση τις unsigned εφαρμογές.. εννοείς να δοκιμάσω να εγκαταστήσω το patch χωρίς να το έχω υπογράψει? το δοκίμασα αλλά λέει "σφάλμα πιστοποιητικού" ΥΓ: ή μήπως εννοείς να "χακάρω" τη συσκευή μου? Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Εάν χακάρεις την συσκευή σου θα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση απευθείας τις unsigned εφαρμογές χωρίς να χρειαστεί να τις υπογράψεις από πριν. Από την προσωπική μου εμπειρία πιστεύω ότι η εφαρμογή θα μπορέσει να κάνει εγκατάσταση. Για περισσότερα δες το επίσημο θέμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Εάν χακάρεις την συσκευή σου θα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση απευθείας τις unsigned εφαρμογές χωρίς να χρειαστεί να τις υπογράψεις από πριν. Από την προσωπική μου εμπειρία πιστεύω ότι η εφαρμογή θα μπορέσει να κάνει εγκατάσταση. Για περισσότερα δες το επίσημο θέμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 oh my god! τα κατάφερα! ευχαριστώ φίλε μου! :D Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 ρε παιδια την βοηθεια σας, οτι αρχειο και να βαλω μεσα στο φακελο του signsis (ειτε sis ειτε sisx ) το μετονομαζω σε xyz.sis αλλα τιποτα..δεν μου το υπογραφει..:(:( καμια ιδεα για το τι φταιει?? τοσο καιρο δουλευε κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Ανέβασε μας τον φάκελο σου να δούμε, ίσως καταλάβουμε τι φταίει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Πριν ένα χρόνο είχα πάρει πιστοποιητικο απο το opda για το 5800 μου και όλα είναι οκ.Σήμερα πήγα να πάρω και για τις γυναίκας μου το 6700.Μέσω του δικού μου acount δεν μπορούσα.Εφτιαξα ένα καινούργιο το έκανα και μόλις πάτησα το apply μου έγραψε Operation succsesful αλλα δεν μου βγάζει κάτι στα εκρεμει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikana3 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Παιδιά Καλησπέρα, Πρόσφατα πήρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ το Ε72-1 (με επιδότηση από vodafone). Έχω ήδη πάρει τα πιστοποιητικά από το κινεζικό site αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμιά. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Παιδιά Καλησπέρα, Πρόσφατα πήρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ το Ε72-1 (με επιδότηση από vodafone). Έχω ήδη πάρει τα πιστοποιητικά από το κινεζικό site αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμιά. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; διαβασε εδω ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 ) :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Τι μήνυμα σφάλματος σου βγάζει? Έλεγξες εάν το πιστοποιητικό έχει εκδοθεί για το δικό σου imei? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παιδιά τσεκάρετε λίγο τα λινκς του πρώτου ποστ. Μερικά απο αυτά δεν λειτουργούν.:) Δοκίμασα σήμερα να βγάλω απ το opda και ενώ μου τα είχαν έτοιμα σε 10 ώρες όταν πήγα να κατεβάσω μου ζήτησαν να κάνω donate αλλιώς να περιμένω 3-5 μέρες.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Το ίδιο έγινε και σε μένα Στέφανε.Παρασκευή βράδυ έκανα την διαδικασία,Σαββάτο πρωί ήταν έτοιμα και είμαι στο περίμενε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Το ίδιο έγινε και σε μένα Στέφανε.Παρασκευή βράδυ έκανα την διαδικασία,Σαββάτο πρωί ήταν έτοιμα και είμαι στο περίμενε. Kακό αυτό Γιώργο. Εκανα και στους άλλους 3 αίτηση και περιμένω. Ελπίζω να μην καθυστερήσουν να μου τα βγάλουν και χρειαστεί να περιμένω τόσες μέρες να πάρω τα αρχεία.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τελικα με opda τι γινεται? ολα οκ? μολις συμπληρωσα τα στοιχεια μου και περιμενω να παρω τα αρχεια. εστω και μετα απο 3-4 μερες θα μπορεσω να τα παρω ή θα χρειαστει donate? παλιοτερα υπεγραφα τις εφαρμογες μου μεσω ενος κινεζικου site. δεν υπαρχει πλεον αυτο? δε θυμαμαι πιο ειναι, αλλα στο συγκεκριμενο τοπικ δε βρηκα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Από την Παρασκευή που έκανα την διαδικασία χθες μπόρεσα να τα "κατεβάσω". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 οκ! αντε τωρα που ανεστησα το κινητο να το φορτωσω με εφαρμογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 δε γινεται τελικα η διαδικασια. κατι πρεπει να κανω λαθος, αλλα ακολουθω ολα τα βηματα σωστα! μαλλον θα παω για χακαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δές στο 1 post του παρόντος εκεί που λέει : Πως μπορούμε να ελέγξουμε εάν το αρχείο cer που έχουμε έχει εκδοθεί για την συσκευή μας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dxam Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 παρακαλω ενα και για μενα ΙΜΕΙ 356996013347967 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 παρακαλω ενα και για μενα ΙΜΕΙ 356996013347967 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο myphone. Ο τρόπος που βγαίνουν τα πιστοποιητικά έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Πλέον ο κάθε χρήστης βγάζει μόνος του πιστοποιητικό για το ΙΜΕΙ που θέλει. Οδηγίες υπάρχουν στο πρώτο post του θέματος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Δές στο 1 post του παρόντος εκεί που λέει : Πως μπορούμε να ελέγξουμε εάν το αρχείο cer που έχουμε έχει εκδοθεί για την συσκευή μας. το ελεγξα και υπαρχει το imei στη λιστα. ομως και παλι δε γινεται τιποτα. δοκιμασα και με hack της συσκευης, αλλα και παλι χωρις αποτελεσμα. εχω απογοητευτει πληρως:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnroberts Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά, το opda έχει κατεβάσει ρολά;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά, το opda έχει κατεβάσει ρολά;; :( Πριν κανένα μήνα που δοκίμασα μου έβγαλε κανονικά. Η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον σου ζητά να κάνεις κάποιο donate για να το πάρεις άμεσα αλλιώς πρέπει να περιμένεις 3 με 5 μέρες. Εσύ τι πρόβλημα έχεις? Edit: Τώρα μπήκα και είδα ότι ο server τους είναι κάτω. Κάποιο πρόβλημα θα χουν το οποίο πιθανότατα θα το λύσουν όσο γρηγορότερα μπορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts